gnkgr Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Μου λες κατι αλλα δεν μου λες τι εκανες.Δηλαδη απο 7 πηγες στο 8 ; Δωσε πληροφοριες να σου απαντησω ακριβως . Ετσι ακριβως. Πηγα απο την 7 σε 8 και χρησιμοποιησα το CSC αρχειο και οχι το Home_CSC αλλα το CSC παρεμεινε EUR. Γινεται να εχω CSC Γαλλικο; Και αν ναι με ποιο τροπο; Ευχαριστω. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) Ετσι ακριβως. Πηγα απο την 7 σε 8 και χρησιμοποιησα το CSC αρχειο και οχι το Home_CSC αλλα το CSC παρεμεινε EUR. Γινεται να εχω CSC Γαλλικο; Και αν ναι με ποιο τροπο; Ευχαριστω. Ειναι multi-csc ? Ανεβασε μια εικονα απο την εφαρμογη rom-info samsung να δουμε τι γραφει . Edited March 28, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Ειναι multi-csc ? Ανεβασε μια εικονα απο την εφαρμογη rom-info samsung να δουμε τι γραφει .Αυτό θες ή κάτι ακόμα? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) Αυτό θες ή κάτι ακόμα? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχεις κανει hard reset μετα την αναβαθμιση ? Πρεπει να βγαλεις την καρτα σιμ και sdcard . Να μπεις recovery να κανεις wipe cache partition και μετα Wipe data/factory reset. Θα γυρισει σε default csc γαλλικο εφοσον λες οτι εχεις γαλλικο ρομ και τοτε θα βαλεις την καρτα sim. Εαν ομως ... Δεν γινει ετσι σημαινει οτι πρεπει να μπει καθαρο το ρομ απο την αρχη κανοντας re-partition με το pit αρχειο .Κατι το οποιο βεβαια δεν το προσφερει "επισημα" η samsung και πρεπει να πας σε ενα καταστημα να το κανουν αυτοι . Edited March 28, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Εχεις κανει hard reset μετα την αναβαθμιση ? Πρεπει να βγαλεις την καρτα σιμ και sdcard . Να μπεις recovery να κανεις wipe cache partition και μετα Wipe data/factory reset. Θα γυρισει σε default csc γαλλικο εφοσον λες οτι εχεις γαλλικο ρομ και τοτε θα βαλεις την καρτα sim. Εαν ομως ... Δεν γινει ετσι σημαινει οτι πρεπει να μπει καθαρο το ρομ απο την αρχη κανοντας re-partition με το pit αρχειο .Κατι το οποιο βεβαια δεν το προσφερει "επισημα" η samsung και πρεπει να πας σε ενα καταστημα να το κανουν αυτοι . Δυστυχως οχι δεν εκανα hard reset μετα την αναβαθμιση ουτε τα παρακατω που αναφερεις.. Διεγραψε ομως τα παντα και το εστησα απο την αρχη. Θα επαναλαβω την διαδικασια παλι σημερα το βραδυ και θα ενημερωσω για το αποτελεσμα..... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) Δυστυχως οχι δεν εκανα hard reset μετα την αναβαθμιση ουτε τα παρακατω που αναφερεις.. Διεγραψε ομως τα παντα και το εστησα απο την αρχη. Θα επαναλαβω την διαδικασια παλι σημερα το βραδυ και θα ενημερωσω για το αποτελεσμα..... Σβήσε όσα πράγματα θες αν δεν κανεις hard reset το Νote θα υπολειτουργεί. Είναι κανόνας. Kαλύτερο οδηγό από τον παρακάτω δεν θα βρείς πουθενά στο internet. https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-8/how-to/official-stock-firmware-update-odin-t3677072 Edited March 28, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamdd Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Από πού το αγόρασες;; Είναι ευρωπαϊκη η συσκευή;; Το είχα πάρει φίλε μου από ebay από Ιρλανδία....τώρα πως κατέληξε ...Taiwan μη με ρωτάς χαχαχ.... Βασικά αν δεν αλλάξω csc και το αφήσω έτσι πιστεύω δε θα έχω κανένα πρόβλημα....απλά θα περιμένω να βγει η αναβάθμιση σε oreo και θα την κανω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] WELCOME TO THE WORLD WITH NO FUTURE... S.T.A.L.K.E.R. SHADOW OF CHERNOBYL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Σβήσε όσα πράγματα θες αν δεν κανεις hard reset το Νote θα υπολειτουργεί. Είναι κανόνας. Kαλύτερο οδηγό από τον παρακάτω δεν θα βρείς πουθενά στο internet. https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-8/how-to/official-stock-firmware-update-odin-t3677072 πραγματι είναι σαφες, και απλο το video. μου θυμισε όταν φλασαρα το ΝΟΤΕ 4. το ΝΟΤΕ 8, δεν το πειραζω, χρωσταω δοσεις στον κοτσοβολο,, εχει γραφει ότι μπορει να αλλαξει το ΙΜΕΙ, να χαθει η εγγυηση. το τελευταιο στο video, ums δεν προσθετει κατι(?). θα περιμενω ΟΤΑ, δεν μπορω να το ρισκάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Το είχα πάρει φίλε μου από ebay από Ιρλανδία....τώρα πως κατέληξε ...Taiwan μη με ρωτάς χαχαχ.... Βασικά αν δεν αλλάξω csc και το αφήσω έτσι πιστεύω δε θα έχω κανένα πρόβλημα....απλά θα περιμένω να βγει η αναβάθμιση σε oreo και θα την κανωΠάρε και ρώτα το ΙΜΕΙ σου αν έχει εγγύηση στην Ευρώπη γιατί άρχισα να αμφιβάλλω λίγο :) Μπορεί ο πωλητής του ebay να το έφερε απο κει και να μην έχεις εγγύηση Ευρώπη,οπως τα note 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Τελικά ρε παιδιά άλλαζει το IMEI όταν φλασάρουμε με την καινούργια Oreo Rom ; Γνωρίζει κάνεις που το έχει κάνει σίγουρα να μας πει; Αν είναι δυνατόν για ένα update που άλλες συσκευές το έχουν πάρει καιρό τώρα (της γυναίκας μου το Oneplus 3 το έχει από τον Ιανουάριο) να γίνεται τόσο μεγάλο σούσουρο και αναμονή. Απαράδεκτη η Samsung από κάθε άποψη ή δώσε το update την ίδια ημέρα για όλα τα μοντέλα ή μην το δίνεις καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 (edited) Μόλις έσκασε σε ελληνικό ΟΤΑ η 8.0 Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8 Edited March 29, 2018 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Να κάνουμε hard reset πριν και μετά την εγκατάσταση ή δεν χρειάζεται; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Btw εμένα σε ελληνικό δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Γιατί δεν μας την βγάζει σε εμάς ; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις έσκασε σε ελληνικό ΟΤΑ η 8.0 Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8 Σε ποιο δίκτυο είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Δεν βλέπω κάτι Εγώ ακόμα! Στάλθηκε από το Note8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Χμμμ, μάλλον είναι branded cosmote γιατί είναι αγορασμένο από Γερμανό. Βέβαια δεν μου βγάζει logo στην εκκίνηση και δεν έχει bloatware της cosmote Στάλθηκε από το Samsung Galaxy Note 8 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Σίγουρα είναι branded cosmote, αλλιώς στο csc θα έλεγε eur. To IMEI δεν γίνεται να αλλάξει παιδιά μη λέμε τα ίδια και τα ίδια. Το csc αλλάζει σε αλλαγή ρομ. Όταν κλειδώνω την οθόνη με εφαρμογή τύπου screen off and lock ζητάει κωδικό μετά..Το έχει λύσει κανείς κάπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Σίγουρα είναι branded cosmote, αλλιώς στο csc θα έλεγε eur. To IMEI δεν γίνεται να αλλάξει παιδιά μη λέμε τα ίδια και τα ίδια. Το csc αλλάζει σε αλλαγή ρομ. Όταν κλειδώνω την οθόνη με εφαρμογή τύπου screen off and lock ζητάει κωδικό μετά..Το έχει λύσει κανείς κάπως; δεν είναι περίεργο που branded πήρε πρώτο update απο τα μη branded? πιο παλιά εκτός απο το bloatware λέγαμε οτι τα branded αργούν να πάρουν updates για αυτό δεν τα επιλέγαμε. :blink: Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 (edited) Κατεβαστε το προγραμμα "explorer" απο το google play .Μπειτε μεσα και πηγαινετε system/csc τραβηξτε μια φωτο να δουμε τι μπηκε .Επισης ξαναπατε system/csc/customer.xml μπειτε και ξανατραβηξτε μια φωτο ανεβαστε τη να δουμε τι γραφει.Επισης παλι σαυτη τη διαδρομη υπαρχει και το others.xml Μπειτε και δειτε ειναι αδειο η ειναι αρχειο γεματο με εντολες ? Edited March 29, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Τελικά ρε παιδιά άλλαζει το IMEI όταν φλασάρουμε με την καινούργια Oreo Rom ; Γνωρίζει κάνεις που το έχει κάνει σίγουρα να μας πει; Αν είναι δυνατόν για ένα update που άλλες συσκευές το έχουν πάρει καιρό τώρα (της γυναίκας μου το Oneplus 3 το έχει από τον Ιανουάριο) να γίνεται τόσο μεγάλο σούσουρο και αναμονή. Απαράδεκτη η Samsung από κάθε άποψη ή δώσε το update την ίδια ημέρα για όλα τα μοντέλα ή μην το δίνεις καθόλου. Σε 4 non root κινητά έχω κάνει flash την γαλικία και δεν άλλαξε το imei. ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σίγουρα είναι branded cosmote, αλλιώς στο csc θα έλεγε eur. To IMEI δεν γίνεται να αλλάξει παιδιά μη λέμε τα ίδια και τα ίδια. Το csc αλλάζει σε αλλαγή ρομ. Όταν κλειδώνω την οθόνη με εφαρμογή τύπου screen off and lock ζητάει κωδικό μετά..Το έχει λύσει κανείς κάπως; Εχεις κάποια εφαρμογή που κλειδώνεις αρχεία με fingerprint η εχεις nova? γιαυτο στο κάνει λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Και εμένα, αγορασμένο από Cosmote, ξεκίνησε να κατεβάζει. Το πακέτο είναι 1396,50MB. :rolleyes: Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Και εμένα, αγορασμένο από Cosmote, ξεκίνησε να κατεβάζει. Το πακέτο είναι 1396,50MB. :rolleyes:Εμεις απο το public!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Εμεις απο το public!? Εσείς από public όπως και ημείς από Πλαίσιο θα λάβουμε εκ των τριών το πιο μακρύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Σε 4 non root κινητά έχω κάνει flash την γαλικία και δεν άλλαξε το imei. ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις κάποια εφαρμογή που κλειδώνεις αρχεία με fingerprint η εχεις nova? γιαυτο στο κάνει λογικά.Όχι, έχω για κλείδωμα αποτύπωμα και για να σβήνω την οθόνη την εφαρμογή screen off and lock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Αυτες ειναι οι περιοχες που δεχθηκαν την 8.0 Οσο πατε ποιο κατω θα δειτε οτι ακομα υπαρχουν σε πολλες περιοχες η 7.1.1 αλλα συντομα θα παρουν και αυτες.Ε αμα βιαζεστε κατεβαστε μια της αρεσκειας σας και φλασαρετε.------>>>> https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note8/SM-N950F/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Όχι, έχω για κλείδωμα αποτύπωμα και για να σβήνω την οθόνη την εφαρμογή screen off and lock. εμενα το πάθαινε με τον nova και επειδή είχα extra εφαρμογή για να κλειδώνει αρχεία με αποτύπωμα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts