dimtz Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Καλησπερα στην παρεα, αν κανω αγορα το duos απο σκρουτζ θα εχω κανονικα διετης εγγυηση απο την samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Καλησπερα στην παρεα, αν κανω αγορα το duos απο σκρουτζ θα εχω κανονικα διετης εγγυηση απο την samsung; ναι και να ρωτήσεις αν είναι ευρωπαϊκό. πάντα είναι αλλα ρότα εσυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 ναι και να ρωτήσεις αν είναι ευρωπαϊκό. πάντα είναι αλλα ρότα εσυ. Ok σ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Ποια εκδοση προτείνετε να κατεβασω για να αναβαθμισω μεσω odin ???? Το CSC μου τελικά είναι EU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Ποια εκδοση προτείνετε να κατεβασω για να αναβαθμισω μεσω odin ???? Το CSC μου τελικά είναι EU Οποια ευρωπαϊκή με android 8. Τις Γαλλίας μια χαρά είναι. https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note8/SM-N950F/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 έχω κατεβάσει την γαλλικη και σκεφτόμουν να κατεβάσω και την τούρκικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 έχω κατεβάσει την γαλλικη και σκεφτόμουν να κατεβάσω και την τούρκικη Δεν ξέρω για τουρκικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 καλά θα κρατήσω μόνο την γαλλική σαν σίγουρη και θα την περάσω αύριο....φαντάζομαι να μην πήγε τζάμπα τόση ώρα κατέβασμα και να δώ αύριο το πρωϊ στο τηλέφωνο ειδοποίηση ότι βγήκε η OTA για την Ελλάδα μου έφαγε μισή ημέρα να την κατεβάσω την άτιμη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 καλά θα κρατήσω μόνο την γαλλική σαν σίγουρη και θα την περάσω αύριο....φαντάζομαι να μην πήγε τζάμπα τόση ώρα κατέβασμα και να δώ αύριο το πρωϊ στο τηλέφωνο ειδοποίηση ότι βγήκε η OTA για την Ελλάδα μου έφαγε μισή ημέρα να την κατεβάσω την άτιμη..... αχαχααχχ στην Ελλάδα και στα updates από τους τελευταίους είμαστε μην ανησυχείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Εμείς τα Ελληνακια περιμένουμε..... :lol: Φέρνει καμία σοβαρή αλλαγή η 8 ή άδικη όλη αυτή η αγωνία που βλέπω? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 αν γνωρίζει κανείς που έχει φλασάρει θα χρειαστεί να το κάνω το τηλέφωνο factory reset και μετά να φλασάρω ή να φλασάρω πάνω από την ήδη υπάρχουσα 7.1.1? φαντάζομαι επειδή γίνεται χειροκίνητα και όχι αυτόματα η εγκατάσταση-φλασάρισμα δεν θα έχει επίπτωση στην εγγύηση της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Εμείς τα Ελληνακια περιμένουμε..... :lol: Φέρνει καμία σοβαρή αλλαγή η 8 ή άδικη όλη αυτή η αγωνία που βλέπω? Τίποτα τρομερό σαν αυτή που είστε τώρα είναι. Τουλάχιστον δεν είναι χειρότερη. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν γνωρίζει κανείς που έχει φλασάρει θα χρειαστεί να το κάνω το τηλέφωνο factory reset και μετά να φλασάρω ή να φλασάρω πάνω από την ήδη υπάρχουσα 7.1.1? φαντάζομαι επειδή γίνεται χειροκίνητα και όχι αυτόματα η εγκατάσταση-φλασάρισμα δεν θα έχει επίπτωση στην εγγύηση της συσκευής; Θα κανεις flash με odin, μετά εννοείτε hard reset και μετά θα στύσης το κινητό ξανα. Αλλιώς θα έχεις θέματα 100% αν κανεις dirty flash από παλιά σε ένα έκδοση. Τα μικρό updates της oreo κάντα dirty flash αλλα από μετάβαση σε αλλη έκδοση θέλει hard reset full. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Στο sammobile έχει την android 8.0, από ένα σύνολο χωρών, Αφρικής, Ασίας, και την Ελλάδα δεν την έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Στο sammobile έχει την android 8.0, από ένα σύνολο χωρών, Αφρικής, Ασίας, και την Ελλάδα δεν την έχει. Είναι πολλές χώρες που είναι στο android 7 ακόμα γιατί η αναβάθμιση γίνετε σταδιακά σιγά σιγά θα πάρουν όλες οι χώρες android 8 και η Ελλαδα. Σε 15-20 μερες το πολύ θα έχουν πάρει όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Είναι πολλές χώρες που είναι στο android 7 ακόμα γιατί η αναβάθμιση γίνετε σταδιακά σιγά σιγά θα πάρουν όλες οι χώρες android 8 και η Ελλαδα. Σε 15-20 μερες το πολύ θα έχουν πάρει όλες. Το δικό μου note 8 είναι ελληνικό, ενώ του πατέρα μου σλοβάκικο. Από καθαρή περιέργεια, ποιο λέτε να αναβαθμιστεί πρώτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) Το ρομ που κατεβαζει ο καθενας στην ουσια ειναι ολα ιδια εκτος απο το τεταρτο μερος του τα csc .Γιαυτο λοιπον μη παιδευεστε αδικα.Το pda (μερος του ρομ) ειναι ιδιο εκτος των αφρικανικων και ασιατικων χωρων που περιεχουν μερικες εξτρα εφαρμογεςΑδικα περιμενετε να κατεβασει ο σερβερ πιστευοντας οτι βαζετε κατι διαφορετικο.Οσοι βρισκονται στις αφρικανικες-ασιατικες χωρες να κατεβασετε το Ινδικο ρομ η του Νεπαλ τα οποια εχουν πολυ καλα csc συνεργαζονται με παρα πολλους παροχους και δουλευει πολυ καλα το voLTE και Wificalling. Edited March 28, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamdd Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Εμένα τελικά είναι csc TAIWAN(BRI) ....πως αλλάζουμε csc παιδιά; (εκτός από factory reset με ελληνική sim μέσα;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] WELCOME TO THE WORLD WITH NO FUTURE... S.T.A.L.K.E.R. SHADOW OF CHERNOBYL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Ε πρεπει να κατεβασεις ολο το eur-rom μια και καλη για να ξεμπερδευεις.Μπες μια φορα στον κοπο και κατεβασε εκτος και εαν το εχει καποιος να το ανεβασει καπου που να κατεβαινει γρηγορα πχ. Mega. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Εμένα τελικά είναι csc TAIWAN(BRI) ....πως αλλάζουμε csc παιδιά; (εκτός από factory reset με ελληνική sim μέσα;)Από πού το αγόρασες;; Είναι ευρωπαϊκη η συσκευή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Από πού το αγόρασες;; Είναι ευρωπαϊκη η συσκευή;; Αφού σου γράφει Taiwan, τι τον ρωτάς; Οι Ασιατικές συσκευές έχουν και άλλους κωδικούς μοντέλων, οπότε δεν μπορείς να περάσεις Ευρωπαϊκή ρομ. Μπορείς όμως (αν συμπίπτει το μοντέλο) να περάσεις Κινεζική ή Μαλαισιανη ή κάποια άλλη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Αφού σου γράφει Taiwan, τι τον ρωτάς; Οι Ασιατικές συσκευές έχουν και άλλους κωδικούς μοντέλων, οπότε δεν μπορείς να περάσεις Ευρωπαϊκή ρομ. Μπορείς όμως (αν συμπίπτει το μοντέλο) να περάσεις Κινεζική ή Μαλαισιανη ή κάποια άλλη...Μπορεί να το πήρε μτχ και ο άλλος να είχε αλλάξει csc.. Αν είναι ευρωπαϊκό να περάσει eur firmware να είναι οκ με εγγύηση. Γι'αυτό το ρώτησα. Ή αν πήρε κούτα απο κανένα σκρουτζομαγαζο,να έχουμε το νου μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Οχι και το ταιβανεζικο sm-950f ειναι. Αλλα Εχει csc της χωρας του.Πρεπει να αλλαξει το ρομ εαν θελει να παιρνει τα update γιατι εχει ελληνικη καρτα sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) Τίποτα τρομερό σαν αυτή που είστε τώρα είναι. Τουλάχιστον δεν είναι χειρότερη. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα κανεις flash με odin, μετά εννοείτε hard reset και μετά θα στύσης το κινητό ξανα. Αλλιώς θα έχεις θέματα 100% αν κανεις dirty flash από παλιά σε ένα έκδοση. Τα μικρό updates της oreo κάντα dirty flash αλλα από μετάβαση σε αλλη έκδοση θέλει hard reset full. Ουτε το hard reset απο το recovery ουτε το Odin κανει καθαρη εγκατασταση . Για να εχει καποιος στο Note 8 Oreo 8.0 Καθαρο σαν να το αγορασε τωρα και εχει εγκατεστημενα τα 8αρια απο μαμα σαν να μην υπηρχε στο note η 7 πρεπει να κατεβασει το Rom και να το κανει extract . Στην συνεχεια να παρει το csc.tar να το κανει και αυτο extract.Στην αποσυμπιεση θα βρει το αρχειο pit. Μετα Θα βαλει τα μερη του ρομ με την σειρα στο odin και επισης αυτη τη φορα στο φλασαρισμα θα βαλει και το αρχειο pit και θα το τικαρει και αυτο.Ετσι θα γινει re-partition με το καινουργιο λειτουργικο Ορεο 8 καθαρο σαν να το αγορασε τωρα. Αλλα αυτα που λεω μη τα δινεται σημασια και μην τα κανει καποιος εφοσον δεν ξερει γιατι θα το παρει στην μασχαλη:lol::lol::lol:Καντε με τον κλασικο τροπο που ξερετε . Edited March 28, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Ουτε το hard reset απο το recovery ουτε το Odin κανει καθαρη εγκατασταση . Για να εχει καποιος στο Note 8 Oreo 8.0 Καθαρο σαν να το αγορασε τωρα και εχει εγκατεστημενα τα 8αρια απο μαμα σαν να μην υπηρχε ποτε η 7 πρεπει να κατεβασει το Rom και να το κανει extract . Στην συνεχεια να παρει το csc.tar να το κανει και αυτο extract.Στην αποσυμπιεση θα βρει το αρχειο pit. Μετα Θα βαλει τα μερη του ρομ με την σειρα στο odin και επισης αυτη τη φορα στο φλασαρισμα θα βαλει και το αρχειο pit και θα το τικαρει και αυτο.Ετσι θα γινει re-partition με το καινουργιο λειτουργικο Ορεο 8 καθαρο σαν να το αγορασε τωρα. Αλλα αυτα που λεω μη τα δινεται σημασια και μην τα κανει καποιος εφοσον δεν ξερει γιατι θα το παρει στην μασχαλη:lol::lol::lol:Καντε με τον κλασικο τροπο που ξερετε . Μπορεις να κανεις ενα αναλυτικο οδηγο πανω σε αυτο γιατι με ενδιαφερει να το εχω με CSC Γαλλικο αλλα με καθαρη εγκατασταση δεν το αλλαζει.... παραμενει το EUR. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 (edited) Μπορεις να κανεις ενα αναλυτικο οδηγο πανω σε αυτο γιατι με ενδιαφερει να το εχω με CSC Γαλλικο αλλα με καθαρη εγκατασταση δεν το αλλαζει.... παραμενει το EUR. Μου λες κατι αλλα δεν μου λες τι εκανες.Δηλαδη απο 7 πηγες στο 8 ; Δωσε πληροφοριες να σου απαντησω ακριβως . Edit: Στην παρακατω εικονα βλεπουμε τα μερη του γαλλικου ρομ. παιρνουμε το τεταρτο μερος CSC_OXM και το κανουμε extract με το 7zip .Θα βρουμε το αρχειο με καταληξη pit. Μετα κλασικα τρεχουμε το odin βαζοντας τα μερη του ρομ στα προκαθορισμενα tab του odin οταν το τρεχουμε. Οπως βλεπουμε στην εικονα με την σειρα BL ,AP,CP,CSC_OXM ...Αλλα αυτη την φορα θα βαλουμε και το αρχειακι pit στο odin και θα το τικαρουμε και αυτο ως επιλογη. Ετσι μετα το φλασαρισμα εχουμε καθαρο Oreo 8 σαν να το αγορασαμε τωρα:rolleyes: Τα παραπανω εαν καποιος δεν τα καταλαβαινει να μην προβει σε καμια ενεργεια γιατι θα μπρικαρει την συσκευη.To Myphone και εγω δεν φερνουμε καμια ευθυνη και απλα οι πληροφοριες ειναι ενδεικτικες.Δεν υποστηριζεται γιατι ειναι διαδικασια που δεν παρεχεται απο τις νομιμες που γινονται σε περιπτωσεις αναβαθμισης λογισμικου οπως το δινει η Samsung προς τον κατοχο . Edited March 28, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts