Jump to content

Samsung Galaxy Note 8

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.

Την παρασκευη πηρε το τηλεφωνο ενας φιλος και σημερα που το δοκιμαζαμε, παρατηρησαμε οτι οι φωτογραφιες στο auto βγαινουν σχετικα ''θολες''.

Δηλαδη απο τον viewfinder βλεπεις αυτο που πας να βγαλεις πολυ crisp και οταν μετα πας να δεις πως βγηκε στη συλλογη εχει μια θολουρα θα ελεγα.

Το συγκριναμε με το s6 που ειχε και οντως ηταν μεγαλη η διαφορα.

Παιζει ρολο που δεν εκανε τα updates? Tα παγωσε με το bk disabler.

Καλησπερα παιδια.

Την παρασκευη πηρε το τηλεφωνο ενας φιλος και σημερα που το δοκιμαζαμε, παρατηρησαμε οτι οι φωτογραφιες στο auto βγαινουν σχετικα ''θολες''.

Δηλαδη απο τον viewfinder βλεπεις αυτο που πας να βγαλεις πολυ crisp και οταν μετα πας να δεις πως βγηκε στη συλλογη εχει μια θολουρα θα ελεγα.

Το συγκριναμε με το s6 που ειχε και οντως ηταν μεγαλη η διαφορα.

Παιζει ρολο που δεν εκανε τα updates? Tα παγωσε με το bk disabler.

Κανονικά πρέπει να βγάζει κομπλέ φώτο απτην αρχή ανεξαρτήτως update αλλά ας τα κάνει κ ίσως χρειαστεί σε πρώτη φάση επαναφορά εργοστασιακων αλλά ας πατάει πρώτα πάνω που θέλει να βγάλει φώτο μήπως εστιάσει καλύτερα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Κανονικά πρέπει να βγάζει κομπλέ φώτο απτην αρχή ανεξαρτήτως update αλλά ας τα κάνει κ ίσως χρειαστεί σε πρώτη φάση επαναφορά εργοστασιακων αλλά ας πατάει πρώτα πάνω που θέλει να βγάλει φώτο μήπως εστιάσει καλύτερα

To κανουμε αυτο εννοειται. Και με τις ρυθμισεις προσπαθησαμε μπας και δουμε αλλαγη.

Εγω αρχιζω να το θεωρω εν μερει φυσιολογικο.

Εχει μικροτερο F απ το s6 και επισης λιγοτερα Mp. Oποτε αυτα τα 2 αρκουν για να μην ειναι τοσο crisp οι φωτογραφιες.

Αν βαλουμε και τον αλγοριθμο εξαλειψης θορυβου συμπληρωνεται το παζλ.

Το κακο ειναι οτι προλαβα και εδωσα το δικο μου Νοte 8 και δεν μπορουμε να κανουμε συγκριση.

Edited by karn

To κανουμε αυτο εννοειται. Και με τις ρυθμισεις προσπαθησαμε μπας και δουμε αλλαγη.

Εχει μικροτερο F απ το s6 και επισης λιγοτερα Mp. Oποτε αυτα τα 2 αρκουν για να μην ειναι τοσο crisp οι φωτογραφιες.

Το κακο ειναι οτι προλαβα και εδωσα το δικο μου Νοte 8 και δεν μπορουμε να κανουμε συγκριση.

Μπορείτε να δείτε φώτο εδώ μέσα η και στο YouTube η ακόμα να πάτε σε έναν κωτσοβολο η public για 2 φωτογραφίες καθαρίστε πρώτα τον φακό με μαντηλάκι από γυαλιά. Το κινητό σπέρνει σε φωτογραφίες καμια θολωμαρα δεν πρέπει να έχει. Εκτός κ αν βγάζει σε πορτραίτο τότε θα υπάρχει θόλωμα. Μακάρι να βγάλετε άκρη και Ναμη χρειαστείτε σέρβις

S10+ <3

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Δες το ποστ μου #2365

δεν κατάλαβα κατι στο 2365 παντως νομίζω οτι πουλάνε πειραγμενα τηλέφωνα και δεν ταιριάζουν τα βιντεο απο τι YouTube στο δικό μου τηλέφωνο και σε επικοινωνία με την samsung μου λει οτι κανονικά έχει και τα πειράζει η vodafone και σε ερώτηση μου να το πάω σε κάποιο σέρβις για να το φτιάξουν μου απάντησαν οτι δεν γίνεται αυτο .

Όχι φίλε μου δεν είναι φυσιολογικό αυτό που λες. Καταρχήν δεν έχει μικροτερο F αλλά μεγαλύτερο αφού το F1.7 είναι μεγαλύτερο διάφραγμα του F1.9 συν του ότι τα λιγότερα mp του δίνουν την δυνατότητα να προσλαμβάνει περισσότερο φως (πληροφορία) ανα pixel και σε συνδυασμό με όλα τα καλούδια που έχει προσθέσει η samsung και την εξέλιξη του software κάνουν τις φωτο του N8 πολύ ανώτερες από του S6 και γενικά από τα σχεδόν όλα τα smartphone της αγοράς (πλην κάποιων σημερινών ναυαρχιδων που είναι παρόμοια σε δυνατότητες).

Στάλθηκε από το Samsung Note 8 μου

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

8.0.0? Νόμιζα ότι θα πάει στην 8.1

Sent from my SM-N915FY using Tapatalk

Μιλάμε για την sasmung δεν γίνεται αυτό..

S10+ <3

Μη λέμε ότι θέλουμε. Εδώ έχουμε πάθει πλάκα με τις φωτογραφίες που τραβάμε στο ξεκούραστο auto. Κάτι δε πάει καλά.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Παιδιά η τελευταία αναβάθμιση που έχετε σε nougat είναι Ιανουαρίου;;
Ναι, Ιανουαρίου είναι.

Send from Tapatalk (SM-N950F)

Καλησπέρα σας!!

Θα θελα να ρωτήσω πως μπορώ να βρω απο πια χώρα ειναι το κινητό μου.

Κατέβασε το phone info από το play store.

Φιλικά Γιώργος

Έχετε κάποια εφαρμογή που να ορίζεις υπενθύμιση κλήσης επαφής; Ουσιαστικά όταν εμφανίζεται η ειδοποίηση,πατώντας να κάνεις απευθείας κλήση....

Και Ολα μια χαρά μέχρι τώρα...590c32f88b3171b71a57cbf492a568cc.jpg

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

το knox δεν εγραψε;;;;;;;;;;;;

το περασες με το odin;;;;;;;;;;;

εγω καλου κακου, θα περιμενω το ΟΤΑ.

Δεν γράφει τπτ κατεβάζεις την Γαλλική από sammobile και φλασαρεις με odin...

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note8/SM-N950F/XEF/download/N950FXXU3CRC1/211628/

Δεν γράφει τπτ κατεβάζεις την Γαλλική από sammobile και φλασαρεις με odin...

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-note8/SM-N950F/XEF/download/N950FXXU3CRC1/211628/

Δεν γράφει όντως, αλλά αλλάζει το IMEI της συσκευής. Το ΙΜΕΙ έχει σχέση με τη χώρα που προορίζεται το κινητό, γι αυτό αλλάζει.

Για να το επαναφέρεις πρέπει να φλασαρεις πάλι τη ρομ της ίδιας χώρας.

Send from Tapatalk

Δεν γράφει όντως, αλλά αλλάζει το IMEI της συσκευής. Το ΙΜΕΙ έχει σχέση με τη χώρα που προορίζεται το κινητό, γι αυτό αλλάζει.

Για να το επαναφέρεις πρέπει να φλασαρεις πάλι τη ρομ της ίδιας χώρας.

Send from Tapatalk

το ΙΜΕΙ δεν αλλαζει, μην λεμε ο,τι θελουμε..

Αλλαζει ο κωδικος της χωρας που δε θυμαμαι πως λεγεται αλλα οχι το ΙΜΕΙ.

Μια χαρα δουλευει το κινητο με φλασαρισμα επισημης ρομ και εχεις εγγυηση κανονικα. Αν θες την ρομ την παλια γινεται να την ριξεις με odin ή και με απλη επαναφορα νομιζω παλι παιρνει τον κωδικο της χωρας που εισαι, και αναλογως αλλαζει λειτουργιες..πχ αναγνωριση αγνωστου αριθμου..η ιταλικες ρομ το δινουν ενω η Ελληνικη οχι. Αν κανεις επαναφορα το χανεις, αρα παιρνει τους περιορισμους ή τα χαρακτηριστικα γενικως της ελληνικης.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

To Csc εννοείς μάλλον,το οποίο όντως αλλάζει..

Για να γυρίσει μαμά πρέπει να ξαναφλασαρεις το firmware της χωρας σου.

Βέβαια πολύ αμφιβάλλω αν αυτή τη στιγμή θα γίνεται downgrade (απο oreo σε nougat) σε μαμα csc σε περίπτωση που χρειαστεί εγγύηση.

Βέβαια στο παρελθόν έχει δείξει η sammy οτι δεν κοιτάει τα csc στις εγγυήσεις,αλλα ποτέ δεν ξέρεις.

Βέβαια πολύ αμφιβάλλω αν αυτή τη στιγμή θα γίνεται downgrade (απο oreo σε nougat) σε μαμα csc σε περίπτωση που χρειαστεί εγγύηση.

Βέβαια στο παρελθόν έχει δείξει η sammy οτι δεν κοιτάει τα csc στις εγγυήσεις,αλλα ποτέ δεν ξέρεις.

α μπραβο ναι. Και εννοειται οτι δεν ελεγχουν αν το εχεις αλλαξει αφου δεν εχεις βγει εκτος ευρωπης..Αν ριξεις ρομ εκτος ευρωπης ισως να εχεις θεμα.

Επισης το να γυρισεις σε παλια ρομ, και 7αρα, γιατι να μη γινεται? εγω στο σ6 και σ7 ειχα γυρισει πισω πολλες φορες.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

το csc δεν άλλαξε χρησιμοποιώντας ακόμα και το csc της rom και όχι το home ...

Εγώ τη φλάσαρα με το Home_CSC και δεν άλλαξε τίποτα. Παρέμεινε το παλιό CSC και τα δεδομένα μου. Μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν καλά.
Κωνσταντίνος

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 8