jpol2410 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ρε ομάδα τελικά πέραν του ενός μέλους που απάντησε ότι έκανε την νέα αναβάθμιση την έχει κάνει κανείς άλλος για να έχουμε feedback??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ισως μια καλη εκδοχη ειναι εφοσον θελει καποιος την φουλ εκδοση λογο βιντεοκλησης να βρει τις πρωτες εκδοσεις που εβγαλε .Οχι μετα που τον φορτωσε με 1000 μπλιμπλικια.... Εγώ έχω τον λαιτ για τις ειδοποιήσεις και ανοιγω τον κανονικό όταν θέλω να στείλω κάτι πέραν από απλό κείμενο. Δεν είναι και πολύ βολικό αλλά δεν μπόρεσα να βρω τι φταίει και βαρέθηκα να ψάχνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Ρε ομάδα τελικά πέραν του ενός μέλους που απάντησε ότι έκανε την νέα αναβάθμιση την έχει κάνει κανείς άλλος για να έχουμε feedback??? Και εγώ την έχω κάνει. Όλα καλά. Από μπαταρία δεν κρίνω γιατί η συσκευή μου είναι 5 ημερών και δεν έχω προηγούμενη εμπειρία. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Εγώ έχω τον λαιτ για τις ειδοποιήσεις και ανοιγω τον κανονικό όταν θέλω να στείλω κάτι πέραν από απλό κείμενο. Δεν είναι και πολύ βολικό αλλά δεν μπόρεσα να βρω τι φταίει και βαρέθηκα να ψάχνω. Καταλαβαινω . Αλλα δεν μπορω να καταλαβω το αλλο .Το προβλημα που οφειλετε για να μπορεσουμε να κανουμε κατι. Ειναι ολα σχετικα στον καθενα και ετσι παραμενει αλυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Για προστασία της οθόνης και θήκη ποιες θα βάζατε σαν καλύτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Μου λέει η cosmote να μου στείλει με κουριερ κάτι συμβόλαια για τις σχετικές υπογραφές, Ποια κούριερ τους λέω,με e-mail δεν μπορούμε ρωτάω.Μπορούμε λέει αλλα θα πρέπει να εκτυπώσετε τις σελίδες και αφού τις υπογράψετε να τις σκανάρετε και να τις στείλετε πάλι πίσω με email,θα τα καταφέρετε με ρωτάει...? Μανδάμ, της λέω πλάκα με κάνεις...έχω Note,της απαντάω...:lol: Δεν σας καταλαβαίνω μου λέει.Καλά δεν πειράζει στείλε το email και θα δεις. Σε 10 λεπτά πήρα το mail, κάνω edit στο συνημένο βάζω υπογραφές και σε δευτερόλεπτα το στέλνω πίσω.:ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Καταλαβαινω . Αλλα δεν μπορω να καταλαβω το αλλο .Το προβλημα που οφειλετε για να μπορεσουμε να κανουμε κατι. Ειναι ολα σχετικα στον καθενα και ετσι παραμενει αλυτο... Ουτε πρόκειται να καταλάβουμε ποτέ... Σήμερα το messenger μου λειτουργεί παραδείγματικα... Οπότε αντε βρες άκρη.... Ότι του φανεί του λολο Στεφανή ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου λέει η cosmote να μου στείλει με κουριερ κάτι συμβόλαια για τις σχετικές υπογραφές, Ποια κούριερ τους λέω,με e-mail δεν μπορούμε ρωτάω.Μπορούμε λέει αλλα θα πρέπει να εκτυπώσετε τις σελίδες και αφού τις υπογράψετε να τις σκανάρετε και να τις στείλετε πάλι πίσω με email,θα τα καταφέρετε με ρωτάει...? Μανδάμ, της λέω πλάκα με κάνεις...έχω Note,της απαντάω...:lol: Δεν σας καταλαβαίνω μου λέει.Καλά δεν πειράζει στείλε το email και θα δεις. Σε 10 λεπτά πήρα το mail, κάνω edit στο συνημένο βάζω υπογραφές και σε δευτερόλεπτα το στέλνω πίσω.:ninja::ninja: Ναι έτσι ακριβώς.... Αυτό είναι το Note... Πάντα δίπλα σου εκεί που όλα τα άλλα σταματούν... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Μιας και Αναφέρθηκε πιο πάνω σχετικά με μέσεντζερ κατέβασα και εγώ αυτή την εφαρμογή το Metal για να το δοκιμάσω. Κατέβασα την δωρεάν έκδοση της εφαρμογής Όχι την pro. Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν ότι το Facebook κυλάει βούτυρο και δεν κάνει τα σπασίματα που κάνει η εφαρμογή κάτι το οποίο με εκνεύρισε μιας και στο iOS Η εφαρμογή είναι πάρα πολύ καλή σε σχέση με αυτή του Android. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Μου λέει η cosmote να μου στείλει με κουριερ κάτι συμβόλαια για τις σχετικές υπογραφές, Ποια κούριερ τους λέω,με e-mail δεν μπορούμε ρωτάω.Μπορούμε λέει αλλα θα πρέπει να εκτυπώσετε τις σελίδες και αφού τις υπογράψετε να τις σκανάρετε και να τις στείλετε πάλι πίσω με email,θα τα καταφέρετε με ρωτάει...? Μανδάμ, της λέω πλάκα με κάνεις...έχω Note,της απαντάω...:lol: Δεν σας καταλαβαίνω μου λέει.Καλά δεν πειράζει στείλε το email και θα δεις. Σε 10 λεπτά πήρα το mail, κάνω edit στο συνημένο βάζω υπογραφές και σε δευτερόλεπτα το στέλνω πίσω.:ninja::ninja: Πως έκανες επεξεργασία σε pdf? Με reader κάνει ή το έκανες screenshot, έβαλες υπογραφή και το έστειλες έτσι ? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Πως έκανες επεξεργασία σε pdf? Με reader κάνει ή το έκανες screenshot, έβαλες υπογραφή και το έστειλες έτσι ?Έχει εφαρμογή από μόνο του "write on PDF" τη λένε απ ότι θυμάμαι και στη δίνει σαν επιλογή να ανοίξεις το PDF με αυτή. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 3 τελείες πάνω δεξιά άνοιγμα με...Εγγραφή σε pdf Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Μιας και Αναφέρθηκε πιο πάνω σχετικά με μέσεντζερ κατέβασα και εγώ αυτή την εφαρμογή το Metal για να το δοκιμάσω. Κατέβασα την δωρεάν έκδοση της εφαρμογής Όχι την pro. Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ ήταν ότι το Facebook κυλάει βούτυρο και δεν κάνει τα σπασίματα που κάνει η εφαρμογή κάτι το οποίο με εκνεύρισε μιας και στο iOS Η εφαρμογή είναι πάρα πολύ καλή σε σχέση με αυτή του Android. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εαν ενεργοποιειτε το material design στην απλη εκδοση βαλτην .Πολυ καθαρο λευκο και ωραια απεικονιση η φωτο.Εχω την προ 8.1 εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Εαν ενεργοποιειτε το material design στην απλη εκδοση βαλτην .Πολυ καθαρο λευκο και ωραια απεικονιση η φωτο.Εχω την προ 8.1 εκδοση.Είναι μόνο στην pro. Στην έκδοση pro τα μυνήματα στο μέσετζουερ έρχονται ακαριαία? Γιατί είδα στην απλή έκδοση έχει επιλογή συχνότητας συγχρονισμού και γ ελάχιστη επιλογή είναι το πεντάλεπτο. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Είναι μόνο στην pro. Στην έκδοση pro τα μυνήματα στο μέσετζουερ έρχονται ακαριαία? Γιατί είδα στην απλή έκδοση έχει επιλογή συχνότητας συγχρονισμού και γ ελάχιστη επιλογή είναι το πεντάλεπτο. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk χμμμ δεν την ειδα αυτη την επιλογη.Παντως οτι μηνυματα δεχθηκα ηρθαν αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xras Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 χμμμ δεν την ειδα αυτη την επιλογη.Παντως οτι μηνυματα δεχθηκα ηρθαν αμεσα.Παίζει να ήταν μόνο για το facebook Η ρύθμιση. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Οτι καλυτερο απο τις αλλες σαβουρες που εχει το play.Κατι fastbook μουντζαbook και παει λεγοντας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Παιδιά ένα καλό φτηνό γυαλί γιατί πήρα ένα στην τύχη και δεν πιάνει το touch Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Παιδιά ένα καλό φτηνό γυαλί γιατί πήρα ένα στην τύχη και δεν πιάνει το touch Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkWhitestone dome glass Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Έχει κανένας θέμα με χαμένες κλήσεις μετά την τελευταία αναβάθμιση; (Vodafone de ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Παιδιά θέλω να συνδέσω το κινητό στον υπολογιστή και να βλέπει την sdcard σαν εξωτερική κάρτα στον υπολογιστή μου δίπλα στον σκληρό για να αντιγραψω αρχεία κατέβασα το samsung drive εχω windows 10pro αλλά δεν κάνει τίποτα όταν το συνδέω με το usb μόνο βρίσκει το κινητό ότι κάνω αργη φορτιση.. Τι να κάνω; qus qustodet ipsos qustodies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Κατά την σύνδεση ξεκλείδωσε το κινητό κατέβασε την κουρτίνα και διάλεξε πως θες να γίνει η σύνδεση. Δεν θημαμαι τις επιλογές αλλά από εκεί θα το βρεις αυτό που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Whitestone dome glass Καλό είναι αλλά όχι φτηνό που θέλει ο φίλος. Εγώ είχα προτείνει το terrapin : https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn.html?from=catspan&keyphrase=terrapin+note+8 Για την τιμή του έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος καθώς έχει πολύ εύκολη τοποθέτηση χωρίς να έχω προβλήματα με touch και πενάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Αυτο εχω προτεινει και εγω. Πολυ καλη και οικονομικη επιλογη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosros Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Οσον αφορα προστασια οθονης για το note στα media market μου ειπαν οτι η κυρτες δεν εφαρμοζουν καλα και εχουν αυτα τα μιλρα gliter και χαλαει η εμπειρια χρησης .Μου προτειναν και εβαλα προστασια οθονης μεμβρανη αντιχαρακτικη και και αντιθραυστικη που την φτιαχνουν την κοβουν σε μηχανημα εκει και την κολλαν .Πρωτες εντυπωσεις καλες θα δουμε .Η τιμη αλμυρη 14 απο 19 ευρω ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο χθες και γω καταχος αυτου του τεχνολογικου επιτευγματος σε gold ακομα ειμαι στην παραμετροποιηση του και στο ψαξιμο (υπαρχει καπου στο φορουμ συγκεκριμενα να δω τις λειτουργιες του spen?)Προερχομενος απο iphone 7 plus 128....στα αρνητικα που ειδα σε σχεση με τον προκατοχο μπαταρια οπου ισως ειναι και νωρις και ενταση καθαροτητα ηχου .Στα αλλα το νοτε απλα καθαριζει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts