slk200gr Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Γι αυτό οι λύσεις είναι οι εξής: 1. Είτε όλα τα αρχεία τέτοιου είδους (φώτο κλπ) στην εσωτερική μνήμη 2. Είτε στην κάρτα, αλλά με κρυπτογράφηση 3. Είτε μόνο στο cloud και πρόσβαση μέσω wifi/4g Προσωπικά, έχω επιλέξει το 3ο συμφωνω για το τριτο αλλα στο note8 δεν μου φτανουν τα 64 g giayto σκεφτομουν to 256 απο το εξωτερικο (να τα εχω και στο κινητο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 παιδες δυστυχως δε μπορουμε να τα εχουμε ολα. Εγω θα ηθελα να εχω προσβαση σε ολα τα αρχεια μου (Δεν εννω στα 3ΤΒ που εχω σπιτι αλλα στα 50GB Που εχω τωρα στο κινητο) αλλα αν μου το κλεψουν να μην τα χαρει ο κλεφτης και αν μου σπασει να μην τα χασω, και οπου βρισκομαι να τα εχω διαθεσιμα. Δυστυχως σε ολα υπαρχει περιορισμος οπως αναφερθηκε παραπανω. Προσωικα προτιμω να τα εχω παντα πανω μου, μιας και δε ζω Αθηνα και ο κινδυνος ειναι μικροτερος, αλλα θα κοιτουσα την λυση που προτεινει ο NikoS3 ωστε να μπορω να τα σβησω απο αποσταση. Η ευχαριστηση να μπορω να δω τα αλμπουμ μου οπου ειμαι, να τα μοιραστω με φιλους σε μια smart TV ή και απο τη συσκευη και να τα χαζεψω με τη γυναικα μου, δεν συγκρινεται και γιαυτο παντα εχω SD. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Όπως είπάν και ποιο πάνω μπορείς νά έχεις κάρτα κρυπτογραφημένη απλά και καθαρά όταν θα στο κλέψουν απλά δεν θα την διαβάζει καμία άλλη συσκευή ούτε και η δικιά σου μετά από επαναφορά που θα της κάνουν λόγο κωδικόύ που δεν θα γνωρίζουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Ρε παιδια το θόλωμα του background σε φωτογραφία πώς γίνεται!? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Ρε παιδια το θόλωμα του background σε φωτογραφία πώς γίνεται!? Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔιαλέγεις αυτή την επιλογή και το κάνει. Μετά μπορείς να το αλλάξεις ακόμα και από την συλλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ligizos Δημ. October 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2017 Διαλέγεις αυτή την επιλογή και το κάνει. Μετά μπορείς να το αλλάξεις ακόμα και από την συλλογή. ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω φιλε Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Καλημέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά επειδή με ενδιαφέρει πολύ, μήπως ξέρει κάποιος να μου πει, εάν μπορώ έχοντας δύο κάρτες, να ορίσω το ίντερνετ και data να προέρχονται από τη μία κάρτα? Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Καλημέρα παιδιά. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί, αλλά επειδή με ενδιαφέρει πολύ, μήπως ξέρει κάποιος να μου πει, εάν μπορώ έχοντας δύο κάρτες, να ορίσω το ίντερνετ και data να προέρχονται από τη μία κάρτα? Και βέβαια γίνεται. Άντε στο SIM Card Manager και ρύθμησε το απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Όπως είπάν και ποιο πάνω μπορείς νά έχεις κάρτα κρυπτογραφημένη απλά και καθαρά όταν θα στο κλέψουν απλά δεν θα την διαβάζει καμία άλλη συσκευή ούτε και η δικιά σου μετά από επαναφορά που θα της κάνουν λόγο κωδικόύ που δεν θα γνωρίζουν.... Δηλαδή εάν κάνω κρυπτογράφηση στην SDcard και θέλω να την βγάλω από την συσκευή μου και να την διαβάσει το laptop παρόλο που θα γνωρίζω τον κωδικό αυτό δεν θα είναι εφικτό;; Επίσης, εάν κάνω επαναφορά τηλεφώνου και ενώ γνωρίζω τον κωδικό το τηλεφω δεν θα την διαβάζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ναι ... Κ εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να την βάλεις σε άλλη συσκευή θα πρέπει να την κάνεις αποκρυπτογράφηση και μετά να την βάλεις ή να κάνεις επαναφορά του τηλεφώνου αν κάνεις επαναφορά χωρίς να κάνεις αποκρυπτογραφήσει Τότε χάνεις τα δεδομένα σου αλλά άμα το σκεφτείς είναι η μια η άλλοι θα πρέπει να προσέχεις γιατί τα πράγματα είναι λίγο ότι να ναι Επίσης μπορείς να πάρεις έναν εξωτερικό ασύρματο σκληρό δίσκο και να κάνεις εκεί πέρα backup και να μην έχεις καν κάρτα μνήμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 1)Υπάρχει τρόπος όταν γράφω ένα λινκ στον chrome να κάνει αυτό συμπλήρωση οριζοντίως όπως κάνει ο safari?πχ γράφεις my και σου συμπληρώνει Myphone.gr και πατώντας enter μπαίνει απευθείας. 2)Ρε παιδιά αν μπορείτε να το τσεκάρετε....Όταν απ την κουρτίνα το βάλω είτε αθόρυβο είτε σε δόνηση όταν το επαναφέρω στο δυνατό μετά από 1-2 ώρες ο ήχος των ειδοποιήσεων έχει παραμείνει αθόρυβος ενώ τα αλλά επανέρχονται στο δυνατό...Τι στο καλο δε το έχει κάνει σε κανέναν;;Μόνο σε μένα;; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Για το 1. Όταν έχεις μπει έστω μια φορά(πχ στο myphone.gr) θα στο βγάλει από κάτω σαν επιλογή..... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Για το 1. Όταν έχεις μπει έστω μια φορά(πχ στο myphone.gr) θα στο βγάλει από κάτω σαν επιλογή..... Ναι αυτό το ξέρω λέω αν γίνεται να το συμπληρώνει αυτόματα στην μπάρα διευθύνσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Ναι αυτό το ξέρω λέω αν γίνεται να το συμπληρώνει αυτόματα στην μπάρα διευθύνσεων. Ο dolphin browser το κανει αυτο. Στο θέμα της κλοπής κινητού, και τι γίνεται που ο κλέφτης θα αποκτήσει προσβαση στα δεδομένα της sd: Επειδη χρησιμοποιώ χρονια 128+ microsd και κουβαλαω φωτο κλπ, πιστεύω η καλύτερη λυση ειναι η εξης: Το να κρυπτογραφησεις την sd εχει τοσα μειονέκτηματα που πρακτικά λιγους βολευει. Το ίδιο το να τα εχεις στο cloud και οχι στην microsd (βασικα αν κανεις αυτο, τι τη θες καν τη microsd?) Το 99% συνήθως των δεδομένων της microsd, δεν ειναι κατι που και ενας ληστης να αποκτήσει πρόσβαση θα παθουμε πραγματικά κατι. Πχ βίντεο, φωτο, οκ δεν θα παθουμε κατι αν τα δει, αν δεν ειμαστε δημοσια πρόσωπα. Απλα πρέπει να εχεις φροντισει απο πριν να μη μπορει να αποκτήσει προσβαση σε οτι είναι απόρρητο. Πχ χρησιμοποιώ notepad app που κλειδωνεις οποίες σελιδες θες με το fingerprint scanner μαλιστα και με sync στο cloud ωστε να μη χάσουμε τα δεδομένα σε περίπτωση κλοπης. Αν και δεν ξέρω αν θα δουλευει στο νοτε 8. Επίσης εφαρμογή για κλείδωμα καποιων φωτο ή βίντεο, κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardassa Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Καλημέρα.Ήθελα να ρωτήσω εάν αλλάζει μόνο η γυάλινη πλάτη του κινητού γιατι έσπασε, πόσο περίπου κοστίζει και που μπορω να απευθυνθω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Καλημέρα.Ήθελα να ρωτήσω εάν αλλάζει μόνο η γυάλινη πλάτη του κινητού γιατι έσπασε, πόσο περίπου κοστίζει και που μπορω να απευθυνθω.Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 210 58 20 000 Τηλ εδώ και ρώτησε τους Smartec Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 https://techmaniacs.gr/samsung-galaxy-note-8-parapona-gia-freezes-apo-arketous-christes/ Καλημερα, σας εχει τύχει το παραπάνω προβλημα στο κινητό σας ή μηπως ψαχνουν ψύλλους στ άχυρα για να πουλήσει το iphone x? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 https://techmaniacs.gr/samsung-galaxy-note-8-parapona-gia-freezes-apo-arketous-christes/ Καλημερα, σας εχει τύχει το παραπάνω προβλημα στο κινητό σας ή μηπως ψαχνουν ψύλλους στ άχυρα για να πουλήσει το iphone x? στο δικό μου εδώ και 3 βδομάδες κανένα πρόβλημα Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Ουτε και γω εχω δει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 https://techmaniacs.gr/samsung-galaxy-note-8-parapona-gia-freezes-apo-arketous-christes/ Καλημερα, σας εχει τύχει το παραπάνω προβλημα στο κινητό σας ή μηπως ψαχνουν ψύλλους στ άχυρα για να πουλήσει το iphone x? Αν θυμάμαι καλά δεν έχει αναφερθεί στο φόρουμ μας αλλά και ούτε στο xda πού παρακολουθώ όποτε κάτι άλλο παίζει.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 https://techmaniacs.gr/samsung-galaxy-note-8-parapona-gia-freezes-apo-arketous-christes/ Καλημερα, σας εχει τύχει το παραπάνω προβλημα στο κινητό σας ή μηπως ψαχνουν ψύλλους στ άχυρα για να πουλήσει το iphone x? Εμένα μου το έκανε πριν πιο συχνά και τώρα σπανιότερα όταν το έχω πάνω στο dex και πάω να κάνω εναλλαγή γλώσσας χρησιμοποιώντας εξωτερικό bluetooth πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 https://techmaniacs.gr/samsung-galaxy-note-8-parapona-gia-freezes-apo-arketous-christes/ Καλημερα, σας εχει τύχει το παραπάνω προβλημα στο κινητό σας ή μηπως ψαχνουν ψύλλους στ άχυρα για να πουλήσει το iphone x? Ούτε σε εμένα έτυχε μέχρι τώρα από Day One που το έχω. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Ούτε εδώ έχει τυχει κάτι τέτοιο. Για Samsung παντως πάει σαν μη Samsung , προς το παρόν τουλάχιστον. Δεν ξέρω αν το χαλάσουν με επόμενα updates όπως συνήθως κάνουν.. Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 https://techmaniacs.gr/samsung-galaxy-note-8-parapona-gia-freezes-apo-arketous-christes/ Καλημερα, σας εχει τύχει το παραπάνω προβλημα στο κινητό σας ή μηπως ψαχνουν ψύλλους στ άχυρα για να πουλήσει το iphone x?Είναι γελοίοι. Δεν είναι δυνατόν να μην το έχει δει ποτέ κανένας αλλά Καταταλα το άρθρο να λέει πολλοί χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prime Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Είναι γελοίοι. Δεν είναι δυνατόν να μην το έχει δει ποτέ κανένας αλλά Καταταλα το άρθρο να λέει πολλοί χρήστες. https://us.community.samsung.com/t5/forums/v3_1/forumtopicpage/board-id/Note8QA/thread-id/3041/page/1 Μπορεί να αφορά την αμερικάνικη έκδοση με τον Snapdragon 835. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts