araditsas Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Σωστό κι αυτό που λες, αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο να κρατήσει τιμή στα 800€. Δεν έχει γίνει ποτέ και ούτε τώρα νομίζω πως θα γίνει. Είναι πολλά τα λεφτά και επίσης δεν είναι iPhone :p . Με αυτό εννοώ πως απευθύνεται σε ανθρώπους που σκέφτονται τι θα αγοράσουν και τι εναλλακτικές έχουν και τις εξετάζουν όλες. Δε θα δεις ποτέ τη κυρά Ρούλα την κομμώτρια να έχει note. iPhone θα έχει... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ουτε έχει γίνει ποτέ να βγάζει κινητό ή Σάμη 1029€ Επίσης ίσως ήρθε η μέρα που τα σαμσουνγκ θα κρατάνε τιμή. Ακόμα και η huawei στο ΜΑΤΕ9 που έχω μια χαρά κρατάει τιμή 1 χρόνο μετά χωρίς να τις ξευτιλιζει και να μπορείς να το πουλήσεις ανθρώπινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Ουτε έχει γίνει ποτέ να βγάζει κινητό ή Σάμη 1029€ Επίσης ίσως ήρθε η μέρα που τα σαμσουνγκ θα κρατάνε τιμή. Ακόμα και η huawei στο ΜΑΤΕ9 που έχω μια χαρά κρατάει τιμή 1 χρόνο μετά χωρίς να τις ξευτιλιζει και να μπορείς να το πουλήσεις ανθρώπινα. Δε νομίζω ότι τα μεγέθη ειναι ίδια...εννοώ από άποψη προσφοράς ζήτησης. Επίσης το θέμα της μεταπωλητικής αξίας είναι ένας πολύ μεγάλος μύθος. Αυτός που πηρε για παράδειγμα το iphone 7 plus 128GB στα 1079 ευρώ, κάποια στιγμή έφτασε να πωλείται στο σκρουτζ στα 770."Έχασε" δηλαδή 310 ευρω. Αυτός που πήρε το Mate 9 στα 700 ευρώ θα μπορούσε κάποια στιγμή να το παρει 420-430 από το skroutz. "Εχασε" 270 ευρώ (σ.σ: όσο μικρότερη είναι η αρχική τιμή τόσο μειώνεται το απόλυτο μέγεθος της χασούρας...όχι το ποσοστιαίο). Αυτός που πήρε το Note 8 στα 1030 κάποια στιγμή θα μπορούσε στο μέλλον να το παρει στα 730-740 και να μην έχανε 300 ευρώ. Βέβαια μπορεί να "παρηγορηθεί" από το γεγονός ότι η Σamsung του έδωσε και ένα ακριβό αξεσουάρ δώρο αξίας 150 ευρώ (βλ. dex) , ενώ όσοι το έπαιξαν ακόμη πιο έξυπνα κέρδισαν και μια δωροεπιταγή 100 ευρώ από ΙΚΕΑ. Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει περίπτωση να παρεις οποιοδήποτε κινητό από day 1 , είτε αυτό λεγεται iphone X, είτε Note 8 και να βγεις κερδισμένος. Edited September 22, 2017 by panosf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Πάντως ποιος ο λόγος να ξοδέψεις 1000 ευρώ όταν το one plus 5 που κάνει από 390€ (από κίνα) έως 600€ καταστρέφει εντελώς σε επιδόσεις το note 8 :lol: Edited September 22, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Πάντως ποιος ο λόγος να ξοδέψεις 1000 ευρώ όταν το one plus 5 που κάνει από 390€ (από κίνα) έως 600€ καταστρέφει εντελώς σε επιδόσεις το note 8 :lol: Ο λόγος είναι προφανέστατος...δεν μας ενδιαφέρουν ΜΟΝΟ οι επιδόσεις σε ένα κινητό. Για τον ίδιο λόγο που πριν μερικά χρόνια κάποιοι αγόραζαν BMW, MERCEDES, AUDI, παρόλο που το SAXO VTS με τα μισά χρήματα ήταν γρηγορότερο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Ρε φίλε cmvr δεν είσαι και χθεσινός στο φόρουμ τι είναι αυτά που γράφεις; τα πιστεύεις; Θέτεις το one καλύτερο λόγο του ενός τσακ γρηγορότερα και κάνεις ότι δεν βλέπεις όλα τα άλλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Ο λόγος είναι προφανέστατος...δεν μας ενδιαφέρουν ΜΟΝΟ οι επιδόσεις σε ένα κινητό. Για τον ίδιο λόγο που πριν μερικά χρόνια κάποιοι αγόραζαν BMW, MERCEDES, AUDI, παρόλο που το SAXO VTS με τα μισά χρήματα ήταν γρηγορότερο!! Brand name. Οπως το ειπες για αυτο Apple, Samsung και πλέον και η Huawei ζητάνε υπερβολικά χρήματα (1000€+) για αυτό που δίνουν. Αυτό που με χαροποίησε στην Samsung είναι ότι επιτέλους έβγαλε ενα flagship για την ευρωπη με Dual Sim (θα μου πεις της μπήκε το αυτό στον πισινό λόγο των ανταγωνιστών του android που το έχουν στάνταρ σχεδόν όλοι) άλλα το έκανε. Το μόνο που με ζορίζει όπως και στο s8+ είναι η στενή οθόνη. Αν ήταν σε πλάτος έστω σαν 6" 16:9 θα ήταν υπέροχο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε φίλε cmvr δεν είσαι και χθεσινός στο φόρουμ τι είναι αυτά που γράφεις; τα πιστεύεις; Θέτεις το one καλύτερο λόγο του ενός τσακ γρηγορότερα και κάνεις ότι δεν βλέπεις όλα τα άλλα; Έκανα πλάκα να τσιμπήσουν μερικοί κακό είναι ; :lol: Πάντως φίλε ποιοτική συσκευή αλλά το 1000ρικο είναι υπερβολή για αυτό που έπιασα στα χέρια μου. Το άλλο για 400 ευρώ είναι τούμπανο. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 Και εδώ μια άλλη οπτική ότι δεν έχεις δίκιο το ότι ξεσκίζει το νοτε8. Αλλά και μόνο που ασχολούμαι με αυτό μόνο κακό κάνω στον εαυτό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2017 (edited) Και εδώ μια άλλη οπτική ότι δεν έχεις δίκιο το ότι ξεσκίζει το νοτε8. Αλλά και μόνο που ασχολούμαι με αυτό μόνο κακό κάνω στον εαυτό μου. Χαλαρώστε ρε παιδιά πολύ φανατιλες έχετε γίνει όλοι για ανούσια πράγματα :) Και μην δίνεις και πολύ σημασία σε ότι γράφει ο καθένας και στεναχωριέσαι για ανούσια πράγματα. Ένα κομμάτι πλαστικό είναι όλα τα κινητά που σε λίγους μήνες γίνονται κουδουνίστρες και τα γούστα του καθένα διαφέρουν σε όλα τα πράγματα. Πάντως περιμένω να δω αυτό το Zte axon Multy που είναι foldable και παίζει να βγει τον άλλο μήνα Αμερική ανοιχτό είναι 7.8". Αυτό σε εκδοσή note θα το άξιζε το 1000ρικο. Πραγματικό ταμπλετ και τηλέφωνο σε μια συσκευή και η πένα σε αυτό το μέγεθος θα οργώνει... Για να δούμε το 2018 επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. http://tabletmonkeys.com/first-foldable-tablet-phone-zte-axon-multy-to-launch-in-october-according-to-leak/ Edited September 22, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmaister22 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Πάντως ποιος ο λόγος να ξοδέψεις 1000 ευρώ όταν το one plus 5 που κάνει από 390€ (από κίνα) έως 600€ καταστρέφει εντελώς σε επιδόσεις το note 8 :lol: τελωνείο?...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Χαλαρώστε ρε παιδιά πολύ φανατιλες έχετε γίνει όλοι για ανούσια πράγματα :) Και μην δίνεις και πολύ σημασία σε ότι γράφει ο καθένας και στεναχωριέσαι για ανούσια πράγματα. Ένα κομμάτι πλαστικό είναι όλα τα κινητά που σε λίγους μήνες γίνονται κουδουνίστρες και τα γούστα του καθένα διαφέρουν σε όλα τα πράγματα. Πάντως περιμένω να δω αυτό το Zte axon Multy που είναι foldable και παίζει να βγει τον άλλο μήνα Αμερική ανοιχτό είναι 7.8". Αυτό σε εκδοσή note θα το άξιζε το 1000ρικο. Πραγματικό ταμπλετ και τηλέφωνο σε μια συσκευή και η πένα σε αυτό το μέγεθος θα οργώνει... Για να δούμε το 2018 επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. http://tabletmonkeys.com/first-foldable-tablet-phone-zte-axon-multy-to-launch-in-october-according-to-leak/ Φίλε δες εσύ τα ZTE, One+ και τα υπόλοιπα κινέζικα και άσε τα Samsung που είναι και πολύ ακριβά. Εσύ έγραψες.:) Είναι λάθος πάντως να κρίνεις τι μπορεί και τι όχι να αγοράσει ο καθένας με τα λεφτά που έχει στην τσέπη του. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomco1984 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Παιδιά αγόρασα το maple gold και κάτι δεν μου κάθεται καλά στο γύρω γύρω που χτυπάει λίγο έντονα. Εσάς σας αρέσει όσοι το έχετε? Αχ εκείνο το deep sea blue να μην έρχεται εδώ γμτ Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzigis Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Καλημερα ... Το εχω στα χερια μου 3 μερες, προερχομενος απο 6ς plus Η εντυπωσεις μου ειναι αναμικτες .... Σαν συσκευη ειναι αψογη σε καλο και βολικο μεγεθος και ισως οι διαστασεις (που φοβιζουν μερικους )να ειναι οι καλυτερες που θα μπορουσενα να εχει μια συσκευη με αυτο το μεγεθος οθονης Καθεται καλυτερα στο χερι μου απο οτι καθοταν και το plus αλλα και πολλες αλλες συσκευες αυτου του μεγεθους και η γνωστη τηλεκοντρολια που αναφερουν πολλοι ισως να εναι μονοδρομος στις μεγαλες οθονες Το δακτυλικο κυριολεκτικα ακυρο εκει που ειναι (καλυτερα να μην το εβαζε καθολου, οπως ορθα επραξε η apple και ας λενε οι γνωστοι οτι θελουν ) οπως και η ανγνωριση ιριδας . Η αναγνωριση προσωπου ομως δουλευει πραγματικα αψογα και ταχυτατα και ειναι αυτο που επελεξα τελικος. Η πενα λεπτυνε πολυ (σε συγκριση με το 4) και παροτι με ξενιζει στο χερι ειναι ακριβεστατη . Τα gestures ειναι μονοδρομος σε συσκευες αυτου του μεγεθους και κακος η σαμμυ δεν εχει προχωρησει σε αυτον τον τομεα ...( αν εχει καποιος κατι να προτεινει απο το store για gestures θα μου ηταν χρησιμο πολυ ..) Μου λειπουν δυο πραγματακια λογο συνηθειας στο ios τα οποια ειναι λεπτομεριες αλλα λογο συνηθειας ξενιζουν .. Αν υπαρχει πληκτολογιο σαν του ios ..( το ς-σ ειναι χαζο να ειναι χωριστα και να μην το καταλαβαινει απο μονο του κανοντας την σωστη επιλογη) και επισης ο τροπος μετακινησης του κερσορα δια της πιεσης ο οποιος ειναι πρακτικοτερος στο ios απο αυτον που εχει στο νοτε Ενα προβλεπτικο / διορθωτικο .... Εαν υπαρχει καποιο πληκτρολογιο στο store που να τα προσφερει αυτα κατα καποιον τροπο, προτεινεται μου εαν θελεται !!! Στην καθημερινη χρηση τωρα οσο αφορα την συσκευη και προερχομενος απο το ios , θα συμφωνησω με μερικους οτι το μήλο μου φαινεται πιο σπιρτοζικο( κρατω πισινη γιατι 3 μερες ειναι μικρο διαστημα και ενδεχομενος το αδικω το noteli) Η καμερα ειναι στα δικα μου τα ματια ειναι αψογη και παροτι οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες στην φωτογραφια χωρις πολλα πολλα ψαξιματα τραβαω αρκετα καλες φωτογαφιες.. Η μπαταρια δεν εβγαλε την ημερα αλλα ειναι νωρις ακομα μιας και κυριολεκτικα το εχω ξελιγωσει στην χρηση ... Μετα τις πρωτες εξαψεις και οταν η χρηση παει στις καθημερινες μου ωρες χρησης νομιζω οτι θα βγαζω ανετα την μερα ... Η οθονη στο 50% φωτεινοτητα ειναι υπερ αρκετη στα ματια μου και πραγματικα ειναι αψογη Γενικο συμπερασμα ειναι οτι η σειρα νοτε ειναι δικαιος οτι καλυτερο υπαρχει απο αυτην την οχθη και η συγκριση με το μηλο ειναι λιγο ατοπη και προσωπικα μου ειναι περιτη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Παιδιά αγόρασα το maple gold και κάτι δεν μου κάθεται καλά στο γύρω γύρω που χτυπάει λίγο έντονα. Εσάς σας αρέσει όσοι το έχετε? Αχ εκείνο το deep sea blue να μην έρχεται εδώ γμτ Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κλασική Samsung Θα έρθει σε 3-4 μήνες και προφανώς οι βιαστικοι μόνο μαύρο και χρυσό θα εισπράξουν. Το έχει καθιερώσει η εταιρία άλλωστε στο λανσάρισμα περιορισμένα χρώματα και στην πορεία φέρνει και τα άλλα. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Κλασική Samsung Θα έρθει σε 3-4 μήνες και προφανώς οι βιαστικοι μόνο μαύρο και χρυσό θα εισπράξουν. Το έχει καθιερώσει η εταιρία άλλωστε στο λανσάρισμα περιορισμένα χρώματα και στην πορεία φέρνει και τα άλλα. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Αν και βασικά μέριμνα να δω τι θα λεει το ΜΑΤΕ10 αλλά και να μην λέει θα περιμένω το note 8 να έρθει σε μπλεδακι για να το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 τελωνείο?...:lol:Αν βάλεις το priority με τα 15- 20€ δεν περνάει τις περισσότερες φορές. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Από την Τρίτη και εγώ με την σειρά μου κάτοχος... Βασικά το τηλέφωνο έχει στηθεί σαν κλώνος του S8+ και δεν κάνω χρήση duos αλλά 1 σιμ και sd card. Το τηλέφωνο στο χέρι για το μέγεθος του μαζί με την spigen liquid air κάθεται παρά πολύ καλά καλύτερα από το Mate 9 και χωρίς διαφορά από το S8+. Πιστεύω ότι με την Nillkin frosted & Nillkin air που περιμενω μίας και είναι πιο μαζεμένες από την spigen θα κάθετε ακόμα καλύτερα... Μου έκανε εντύπωσητο βάρος του πού ενώ είναι αρκετά πιο βαρύ από το S8+ ακόμα δεν το έχω αντιληφθεί. Οθονη:Τι να πει κανείς...Χαρμα οφθαλμών και πολύ καλύτερη από το s8+ σε ότι αφορά τις λιγότερο EDGE μεριές και την τετραγωνοποιηση....φανταστικη και στο touch respond.Γενικα η οθόνη είναι πολύ καλύτερη από όλες τις απόψεις σε σχεση με το NOTE 7. Από καμερα εντάξει τι να πούμε...κορυφαια όπως και του s8+ και στις σκοτεινές λήψης, όταν είσαι στην κορυφή δεν έχεις να πεις και πολλά άλλωστε όπως συνηθίζω να λέω η καμερα των κινητών τηλεφώνων είναι για να πατάς το κουμπάκι και να βγάζεις μια όμορφη, φωτεινή και καθαρή εικόνα σε οποιεσδήποτε συνθήκες...για γάμους και βαπτίσεις πάρτε έναν επαγγελματία φωτογράφο - μην τραβάτε με το NOTE Από επιδόσεις φαίνεται πιο ανάλαφρο από το s8+ και δίνει μια σταθερότητα ίσως λίγο καλύτερη από του s8+ στα επίπεδα θα έλεγα του Mate 9.Ισως εδώ να παίζει ρόλο τα 6g ram και η 7.1 Μπαταρία:Σύμφωνα με την δική μου παντα χρήση και στήσιμο της συσκευής είμαι στην 3η φόρτιση από την Τρίτη και έχω από χθες το πρωί στις 7 τώρα 60% μπαταρία χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ κοντά στο s8+ αλλά σίγουρα όχι καλύτερο παντα με 1 σιμ.Δηλαδη το βλέπω ένα 8 με 3% κάτω τουλάχιστον με χρήση 85% Wi-Fi & 15% data ... Μου έκανε τεράστια εντύπωση όταν έστειλα από ένα Samsung A5 2017 10 φώτο τραβηγμενααπό εκεί στο NOTE με Bluetooth η ταχύτητα λήψης πού ήταν περίπου 5 δευτερόλεπτα...δεν στέλνω συχνά με Bluetooth αλλά όταν τα δέχτηκα νόμιζα ότι απλά είχε έρθει η πρώτη εικόνα και περίμενα τις υπόλοιπες μάταια μίας και είχαν έρθει όλες... Γενικός μια υπέροχη συσκευή υψηλών προδιαγραφών & επιδόσεων όπως και τιμής... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 (edited) Φίλε δες εσύ τα ZTE, One+ και τα υπόλοιπα κινέζικα και άσε τα Samsung που είναι και πολύ ακριβά. Εσύ έγραψες.:) Είναι λάθος πάντως να κρίνεις τι μπορεί και τι όχι να αγοράσει ο καθένας με τα λεφτά που έχει στην τσέπη του. Όποιος έχει την μύγα μυγιαζεται :) Δεν κρίνω κανέναν και δεν κάνω καμία υπόδειξη σε κανένα το τι να αγοράσει και τι οχι. Άλλοι μπαίνουν στα τοπικ των άλλων ανταγωνιστικών εταιριών και αρχίζουν τις υποδείξεις. Το post το έκανα για πλάκα και έχετε τρελαθεί όλοι. Το μόνο σημείο αναφοράς που πρέπει να κάνω αν και δεν το είχα σκοπό αλλά επειδή βλέπω τέτοιες αντιδράσεις ανούσιες από πολλούς είναι ότι όλες οι μεγάλες εταιρίες ζητάνε πάρα πολλά για κάτι που το βρίσκεις με πολύ λιγότερα χρήματα τουλάχιστον σε θέμα επιδόσεων ιδιαίτερα στην περίπτωση που τρέχουν το ίδιο λειτουργικό σύστημα. Όσο για το το χλευασμό για το zte σιγά ρε άρχοντα ανώτερε που εμείς είμαστε οι πληβείοι και παίρνουμε τα κινέζικα. :lol: Λες και οι Κορεάτες δεν είναι ασιάτες και είναι σε άλλη ήπειρο. Μακρινά ξαδέρφια όλοι είναι εκεί. Λες και δεν φτιάχνει η εταιρία κινητά της σε εργοστάσια στην Κίνα. Τόσα note που αγοράσαμε κάποιοι εδώ μέσα αν τα είχαμε πάρει μετοχές στην εταιρία θα είχαμε βγάλει και λεφτά :) Το ZTE το ανάφερα ως το πρώτο αναδιπλούμενο στον κόσμο που παίζει να βγει στον άλλο μήνα και ότι για κάτι τέτοιο το 1000ρικο αξίζει σε έκδοση note για την γραφίδα. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk Edited September 23, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Μπράβο στη Sammy για το κορυφαίο performance τι έγινε ο bionic επεξεργαστής της μηλιάς; Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Μπράβο στη Sammy για το κορυφαίο performance τι έγινε ο bionic επεξεργαστής της μηλιάς; A11 my ***. Μπράβο στη Samsung. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Λογικά τα λες ομως τωρα το s8+ παει 638 ε και το note στο ιταλικό 840,https://www.amazon.it/dp/B074Y6ZJ68/ref=twister_B074ZJ26ZM?_encoding=UTF8&psc=1,ηδη ήμαστε 200 ε διαφορα και μολις άρχισε η διάθεση Αφού δε στέλνει Ελλάδα, γιατί το παραθέτεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 A11 my ***. Μπράβο στη Samsung. Send From Note 3 With S8 Port Rom Μπούρδες είναι αυτά τα συγκριτικά φίλε μου. Και μισά γκάζια να είχε το note 8 αν είχε ποιο φαρδιά οθόνη θα σκευτομουν να το αγοράσω μετά κανένα 6μηνο που θα έπεφτε η τιμή. H οθόνη τηλεκοντρολ δεν κάνει για την χρήση μου. Παίρνω το one plus 5.5" που έχει το ίδιο πλάτος με την 16:9 αναλογία οθόνης. Για μένα είναι σημαντικό το πλάτος γιατί έτσι χρησιμοποιώ το κινητό μου κατά 99.9%. Παρεμπιπτόντως το iphone σε video conversion έχει τα διπλά γκάζια και σε AR εφαρμογές αλλά μην τρελενομαστε. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Μπράβο στη Sammy για το κορυφαίο performance τι έγινε ο bionic επεξεργαστής της μηλιάς; Μπραβο Σαμμυ, έκανες καλή δουλειά!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Μπούρδες είναι αυτά τα συγκριτικά φίλε μου. Και μισά γκάζια να είχε το note 8 αν είχε ποιο φαρδιά οθόνη θα σκευτομουν να το αγοράσω μετά κανένα 6μηνο που θα έπεφτε η τιμή. H οθόνη τηλεκοντρολ δεν κάνει για την χρήση μου. Παίρνω το one plus 5.5" που έχει το ίδιο πλάτος με την 16:9 αναλογία οθόνης. Για μένα είναι σημαντικό το πλάτος γιατί έτσι χρησιμοποιώ το κινητό μου κατά 99.9%. Παρεμπιπτόντως το iphone σε video conversion έχει τα διπλά γκάζια και σε AR εφαρμογές αλλά μην τρελενομαστε. Το note 8 είναι το κινητό της χρονιάς. Και εμένα με χαλάει το μακρόστενο στυλ αλλά γνωρίζω ότι είναι ο βασιλιάς για το 2017 ειδικά σε οθόνη το άτιμο είναι απόλαυση. Έχει και τα 6gb Ram που κάνουν το κινητό αρκετά future proof. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Κλασική Samsung Θα έρθει σε 3-4 μήνες και προφανώς οι βιαστικοι μόνο μαύρο και χρυσό θα εισπράξουν Εφόσον το μαύρο στο εμπρός μέρος και περιμετρικα της κάμερας είναι κοινό σε όλα τα χρωματα, για μενα το midnight black ήταν το πιο άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα . Ακόμη και ολα τα χρωματα να ήταν διαθέσιμα παλι αυτο θα επελεγα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Γειά χαρά. Για την προστασία της οθόνης υπάρχει κάτι αξιόπιστο; Που να φοριέται και εύκολα; Δυστυχώς μένει στο κουτί μέχρι να βρω μια λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts