Jump to content

Samsung Galaxy J7 2017

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι Γιαννη ειναι στις ρυθμισεις "Αλλο".

Edit : Port Lenovo Camera για 7.0 και πανω το εβγαλα απο ενα καινουργιο ρομ δεν παιζει μονο το πανοραμα ολα τα αλλα παιζουν .Και αυτο Ωραιο video σε φως

Δωματιου πολυ φωτεινο τραβαει για βραδυ . Και πολυ καλες φωτο βλεπω... Για δοκιμαστε για J7.

Link----> https://mega.nz/#!TBBiBKaK!RB44H8cqiKkK1imgRi8-06wu6-voCChxhehqhC-z8HA

Δοκιμασα στο "ΑΛΛΟ" αλλα δεν βλεπω τετοια ρυθμιση .Εννω κατι οπως σε αυτη τη φωτογραφια με Timestamp camera

https://imgur.com/a/GhGFd2n

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Δοκιμασα στο "ΑΛΛΟ" αλλα δεν βλεπω τετοια ρυθμιση .Εννω κατι οπως σε αυτη τη φωτογραφια με Timestamp camera

https://imgur.com/a/GhGFd2n

Πας 'αλλο' επιλεγεις ημερομηνια ονοματων και ενεργοποιεις χρονικες σημανσεις. Μετα πας πιο κατω και πατας αποθηκευση ρυθμισεων .Να οπως το εχω εδω.Διαλεγεις κιολας σε ποιο σημειο θες να γραφει----> https://i.imgur.com/6ILr3Kb.jpg

Πας 'αλλο' επιλεγεις ημερομηνια ονοματων και ενεργοποιεις χρονικες σημανσεις. Μετα πας πιο κατω και πατας αποθηκευση ρυθμισεων .Να οπως το εχω εδω.Διαλεγεις κιολας σε ποιο σημειο θες να γραφει----> https://i.imgur.com/6ILr3Kb.jpg

Ευχαριστω.Ετσι το κανει .Μπορει να εμφανιζει και τοποθεσια οπως αυτη που εβαλα εγω ?

Φιλικά Γιάννης

Δεν φαινεται στις συνδεσεις .
Συνδεσεις-wifi-συνθετες-διαχειριση δικτύων βρισκεις το wifi fon ,κλικαρεςις και κανεις διαγραφη ή ξετσεκαρεις το αυτόματη επανασύνδεση

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεσεις-wifi-συνθετες-διαχειριση δικτύων βρισκεις το wifi fon ,κλικαρεςις και κανεις διαγραφη ή ξετσεκαρεις το αυτόματη επανασύνδεση

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω.Το εσβησα μαιζι με αλλα ασχετα .

Φιλικά Γιάννης

Snap συνεχεια....παμε 'αλλο' και επιλεγουμε (προβολη ρυθμισεων για)....επεκτεινει κιαλλο τις ρυθμισεις απ ολα τα μενου χαχαχα...

Snap συνεχεια....παμε 'αλλο' και επιλεγουμε (προβολη ρυθμισεων για)....επεκτεινει κιαλλο τις ρυθμισεις απ ολα τα μενου χαχαχα...

Απο εκει προσθετουμε και τοποθεσια στην φωτογραφια ?

Φιλικά Γιάννης

Απο εκει προσθετουμε και τοποθεσια στην φωτογραφια ?

Χμμμ αυτο ενω εχω ενεργοποιησει την τοποθεσια δεν μου βγαζει κατι δεν ξερω το εχει ...Δεν το εχει ....στα ψαξιματα ειμαι...

Edit: Για την ωρα Γιαννη εχω ενεργοποιησει τις ρυθμισεις της συλλογης και

βγαζει σε καθε φωτο την τοποθεσια ολα καλα αλλα δεν την αποτυπωνει επανω στην φωτο.Την βγαζει σαν αποτυπωση για λιγα δευτερα και μετα σβηνει.Αυτο το πετυχαινεις απο δω εαν το εχει το j7----> https://i.imgur.com/ByWMT8T.jpg

Edited by s_wind

Χμμμ αυτο ενω εχω ενεργοποιησει την τοποθεσια δεν μου βγαζει κατι δεν ξερω το εχει ...Δεν το εχει ....στα ψαξιματα ειμαι...

Edit: Για την ωρα Γιαννη εχω ενεργοποιησει τις ρυθμισεις της συλλογης και

βγαζει σε καθε φωτο την τοποθεσια ολα καλα αλλα δεν την αποτυπωνει επανω στην φωτο.Την βγαζει σαν αποτυπωση για λιγα δευτερα και μετα σβηνει.Αυτο το πετυχαινεις απο δω εαν το εχει το j7----> https://i.imgur.com/ByWMT8T.jpg

Σε ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Καλησπέρα στην παρέα.Για δοκιμάστε στο snap camera το auto focus αντί του συνεχόμενους και στην ΦΩΤΟ ΚΑΙ στο βίντεο.Εχω την εντύπωση ότι είναι ΠΟΙΟ ΣΤΑΘΕΡΌ.Σε μερικά βιντεάκια που ΤΡΆΒΗΞΑ σε δύσκολο φωτισμό μέσα έξω από το εξοχικό αρκετές φορές στο συνεχόμενο μου ΈΧΑΝΕ ΕΣΤΊΑΣΗ ενώ στο αυτόματο όχι...Δοκιμάστε το...

Παιδιά τεράστια βοήθεια. Χτες μόλις πήγε να βαλει ο φαδερ για φορτιση το κινητο, άρχισε ενα κόλπο. Φορτίζει και σταματάει 4 φορές σε ενα δευτερολεπτο. Μια πιάνει μια δεν πιανει.... Τι μπορώ να δοκιμάσω γτ το χρειάζεται λόγο εργασίας.

ΕΔΙΤ. καθάρισα την θύρα φόρτισης και δείχνει να δουλεύει. Είχε αρκετό χνούδι μέσα

Edited by minarokeftes

Παιδιά τεράστια βοήθεια. Χτες μόλις πήγε να βαλει ο φαδερ για φορτιση το κινητο, άρχισε ενα κόλπο. Φορτίζει και σταματάει 4 φορές σε ενα δευτερολεπτο. Μια πιάνει μια δεν πιανει.... Τι μπορώ να δοκιμάσω γτ το χρειάζεται λόγο εργασίας.

ΕΔΙΤ. καθάρισα την θύρα φόρτισης και δείχνει να δουλεύει. Είχε αρκετό χνούδι μέσα

Αν ειναι σε εγγυηση πηγαινε το στην αντιπροσωπεια .Μην δοκιμασεις να το ανοιξεις μονος σου .

Φιλικά Γιάννης

Να ενημερώσω για τυχόν κάποιον άλλο παθόντα. Το πρόβλημα ήταν συσσωρευμένο χνούδι συην υποδοχή φόρτισης. Προσεκτικό καθάρισμα με μια καρφίτσα και είμαστε κομπλέ.

• 2 weeks later...

Πηγα σημερα σε smartec και μου αλλαξαν οθονη σε λιγοτερο απο μια ωρα .

Εχουν και τζαμια προστασιας με 8,90 με την τοποθετηση .

Ρωτησα για μπαταρια αν και δεν εχω προβλημα και μου ειπαν οτι μετα τον πρωτο χρονο που εχει εγγυηση μεχρι τελος της εγγυησης του κινητου 22 ευρω κοστος

Σε εκτος εγγυησης 52 ευρω ...Ουτε Iphone να ηταν .

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Πηγα σημερα σε smartec και μου αλλαξαν οθονη σε λιγοτερο απο μια ωρα .

Εχουν και τζαμια προστασιας με 8,90 με την τοποθετηση .

Ρωτησα για μπαταρια αν και δεν εχω προβλημα και μου ειπαν οτι μετα τον πρωτο χρονο που εχει εγγυηση μεχρι τελος της εγγυησης του κινητου 22 ευρω κοστος

Σε εκτος εγγυησης 52 ευρω ...Ουτε Iphone να ηταν .

Άψογα τα παιδιά, έχω πάει 3 φορές, εξυπηρετικοί, ειδικά ο γυαλάκιας στο stand πρέπει ακούει "μαργαριτάρια" όλη μέρα. Και επειδή κατάλαβα ότι οι περισσότεροι δε κρατάνε backup δεδομένων πριν πάνε στο sercice, την τελευταία φορά είχε ουρά 5-6 ατόμων που δυσανασχετούσαν με την αναμονή και αυτός εκεί ευγενικός...

Sent from my SM-G930F

Άψογα τα παιδιά, έχω πάει 3 φορές, εξυπηρετικοί, ειδικά ο γυαλάκιας στο stand πρέπει ακούει "μαργαριτάρια" όλη μέρα. Και επειδή κατάλαβα ότι οι περισσότεροι δε κρατάνε backup δεδομένων πριν πάνε στο sercice, την τελευταία φορά είχε ουρά 5-6 ατόμων που δυσανασχετούσαν με την αναμονή και αυτός εκεί ευγενικός...

Sent from my SM-G930F

Ετσι ακριβως...Αν και ειπα οτι ειχα παρειι backup στο τελος ο Γιωργος αν θυμαμαι καλα το ονομα του μου εκανε επαναφορα απο samsung acount το κινητο .Μαλιστα επειδη δεν θυμομουν τον κωδικο τον εκανε ανακτηση μεσω gmail .

Φιλικά Γιάννης

Ετσι ακριβως...Αν και ειπα οτι ειχα παρειι backup στο τελος ο Γιωργος αν θυμαμαι καλα το ονομα του μου εκανε επαναφορα απο samsung acount το κινητο .Μαλιστα επειδη δεν θυμομουν τον κωδικο τον εκανε ανακτηση μεσω gmail .
Εμένα με ρώτησε αν πήρα backup στο pc και του απάντησα ότι απεχθάνομαι πλέον τα καλώδια και προτιμώ το Samsung cloud :)

Sent from my SM-G930F

Εμένα με ρώτησε αν πήρα backup στο pc και του απάντησα ότι απεχθάνομαι πλέον τα καλώδια και προτιμώ το Samsung cloud :)

Sent from my SM-G930F

Εγω και στο pc για ασφαλεια αλλα κυριως σε samsung cloud .Αφου ηξερα οτι θα παω σημερα ειχα παρει χθες backup σε cloud.

Φιλικά Γιάννης

Καλησπέρα στη παρέα. Λοιπόν της κοπέλα μου το j7 έπεσε σήμερα με την οθόνη στο πάτωμα από κανα μέτρο ύψος σίγουρα. Μηδέν γρατζουνια πραγματικά και ενώ στην αρχή δεν είχε τίποτα κάτι μωβ και ψιλομαυρα σημάδια άρχισαν να ξεπεταγονται κάτω δεξιά και τώρα τα μαύρισμα της οθόνης έχει καλύψει μέχρι και τα κ λ μ στο πληκτρολόγιο. Για επισκευή μέσα στην εγγύηση έχει κανείς εικόνα για το κόστος;;

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

Edited by ampalos95
Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Καλησπέρα στη παρέα. Λοιπόν της κοπέλα μου το j7 έπεσε σήμερα με την οθόνη στο πάτωμα από κανα μέτρο ύψος σίγουρα. Μηδέν γρατζουνια πραγματικά και ενώ στην αρχή δεν είχε τίποτα κάτι μωβ και ψιλομαυρα σημάδια άρχισαν να ξεπεταγονται κάτω δεξιά και τώρα τα μαύρισμα της οθόνης έχει καλύψει μέχρι και τα κ λ μ στο πληκτρολόγιο. Για επισκευή μέσα στην εγγύηση έχει κανείς εικόνα για το κόστος;;

Ε ποσο να ειναι οταν εχει καπου 2 κατοσταρικα η συσκευη ; Απο 100 και κατω σιγουρα.Εαν δεν φαινεται κατι εξωτερικα πηγαινε και πες :μα καλα ξαφνικα βλεπω κατι μαυρα στην οθονη τι εγινε τωρα;:p Μπας και δεν πληρωσεις τιποτα.

[/color]

Τελικα τι εγινε ???

Του J7 2016 περυσι μου ζηταγαν 80 ευρω για οθονη ιδια περιπτωση .Το πουλησα για ανταλλακτικα 50 ευρω και πηρα του 2017.

Φιλικά Γιάννης

https://youtu.be/Lsl2gTZWS2o

Για όποιον ενδιαφέρει να σταθεροποιησει το βίντεο που τράβηξε μετά την λήψη του.Δεν το ήξερα.Τυχαια το πέτυχα στο tube και δουλεύει μια χαρά.Μιας και το δικό μας στην σταθεροποιηση βιντεο πάσχει θα το βρείτε πολύ ενδιαφερον.Δουλευω και το open camera που βελτιώνει την σταθεροποίηση αλλά αυτό είναι όλα τα λεφτά!

Edited by monster1971

• The title was changed to Samsung Galaxy J7 2017