Jump to content

[CAR] Αντιηλιακές Μεμβράνες

Dr_Michael
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άν κουβέντες του αέρα θεωρείται το ότι μου το έχει πεί άτομο που γνωρίζω πολύ καλά και δουλεύει σε μαγαζί με αντιηλιακές μεμβράνες ότι οι 3Μ είναι μόνο όνομα και τίποτα παραπάνω, άν κουβέντες του αέρα θεωρείται ότι ο ξαδερφός μου έβαλε 3Μ σε seat leon 2008 και στα πισω τζαμακια μετα από λίγες μέρες έκανε φουσκάλες,άν κουβέντα του αέρα ή απλά το έχω ακούσει θεωρείται το ότι έχω δεί αμάξια από φίλους με 3Μ και Hanita τα βαλαν την ιδια περίοδο και αν δείτε τις 3Μ είναι κάθετες γραμμές και γρατσουνιές στα παράθυρα και οι Ηαnitα είναι σαν καινούριες,άν το ότι ενημερώνομαι με αυτοκινητιστικά νέα συνεχώς και έχω διαβάσει αμέτρητα περιοδικά σχετικά και μ'αυτό το θέμα εντάξει τότε τί να πώ είναι λόγια του αέρα.. Μάλλον πρέπει να τις δοκιμάσω όλες στο δικό μου αμάξι για να έχω αποδεικτικά στοιχεία...

Άλλη φορά ότι στοιχείο έχω θα το βάζω με σκάνερ σε γραπτή δήλωση και με σφραγίδα επικυρωμένο από τα ΚΕΠ... Άν είναι έτσι να μη μπαίνει κανένας στο φόρουμ να κάνει σχόλια ούτε να λέει αυτά που γνωρίζει...

Ο ξαδερφος σου εβαλε τις μεμβρανες του στον γνωστο σου που δουλευει σε τετοιο μαγαζι????

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 556
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Άν κουβέντες του αέρα θεωρείται το ότι μου το έχει πεί άτομο που γνωρίζω πολύ καλά και δουλεύει σε μαγαζί με αντιηλιακές μεμβράνες ότι οι 3Μ είναι μόνο όνομα και τίποτα παραπάνω, άν κουβέντες του αέρα θεωρείται ότι ο ξαδερφός μου έβαλε 3Μ σε seat leon 2008 και στα πισω τζαμακια μετα από λίγες μέρες έκανε φουσκάλες,άν κουβέντα του αέρα ή απλά το έχω ακούσει θεωρείται το ότι έχω δεί αμάξια από φίλους με 3Μ και Hanita τα βαλαν την ιδια περίοδο και αν δείτε τις 3Μ είναι κάθετες γραμμές και γρατσουνιές στα παράθυρα και οι Ηαnitα είναι σαν καινούριες,άν το ότι ενημερώνομαι με αυτοκινητιστικά νέα συνεχώς και έχω διαβάσει αμέτρητα περιοδικά σχετικά και μ'αυτό το θέμα εντάξει τότε τί να πώ είναι λόγια του αέρα.. Μάλλον πρέπει να τις δοκιμάσω όλες στο δικό μου αμάξι για να έχω αποδεικτικά στοιχεία...

Άλλη φορά ότι στοιχείο έχω θα το βάζω με σκάνερ σε γραπτή δήλωση και με σφραγίδα επικυρωμένο από τα ΚΕΠ... Άν είναι έτσι να μη μπαίνει κανένας στο φόρουμ να κάνει σχόλια ούτε να λέει αυτά που γνωρίζει...

Κατ'αρχήν μην μπερδεύετε την κακή τοποθέτηση με την κακή μεμβράνη.Αν κάποιος πέρασε τη μεμβράνη με φουσκάλες μέσα ,δεν φταίει η 3Μ ή η όποια εταιρεία.

Κατα δεύτερον το ''μου είπε ενας φίλος που δουλεύει σε μαγαζι με μεβράνες'' ο οποίος μπορεί να πουλάει άλλη μάρκα και γι αυτό να ''θάβει'' την 3Μ και το ''έχω διαβάσει πολλά περιοδικά σχετικά και μ'αυτό το θέμα'' ,λες και τα περιοδικά λένε ''ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ 3Μ'' ,σαφώς και δεν ειναι επιχειρήματα.Γι αυτό και λέω οτι πρόκειται για κουβέντες καφενείου.

Κατα τρίτον η 3Μ σαν εταιρεία κολοσσός που είναι ,φτιάχνει προιόντα στο άνω άκρο της ποίοτητας και της τιμής στην αγορά.Να παραπονεθεί κάποιος οτι τα προιόντα της ειναι ακριβά ,να το δεχτώ, να πεις οτι πουλάει όνομα ,να το δεχτώ ,να πει κάποιος ότι είναι σκάρτο το προιόν της ,δεν το δέχομαι και ειναι η προσωπική μου άποψη χωρίς να έχω κάποιο συμφέρον.

Ενημερωτικά για να καταλάβουμε τις διαφορές στις τάξεις μεγέθους μεταξύ 3Μ και HANITA ,η 3Μ δραστηριοποιείται σε 60 χώρες και απασχολεί 79.000 εργαζόμενους και η HANITA είναι μια εταιρεία στο Ισραήλ με 150 εργαζόμενους.......

Το τμήμα έρευνας και εξέλιξης της 3Μ αποσχολεί περισσότερους εργαζόμενους από το σύνολο της HANITA. Ε', δεν είναι λογικό το αυξημένο κόστος έρευνας να επιβαρρύνει περισσότερο το προιόν ,αλλά παράλληλα να είναι τεχνολογικά πιο προηγμένο?

Σαφώς και ο καθένας θα πεί ότι θέλει ,γι αυτο υπάρχουν τα φόρα.Σαφώς και δεν χρειάζονται γραπτές δηλώσεις σκαναρισμένες.Σαφώς και ο καθένας κρίνεται απο αυτά που γράφει .Το θέμα όμως ειναι να κρίνεται απο αυτούς που τον διαβάζουν και όχι επειδή κάποιος έγραψε ''έχω ακούσει τα χειρότερα'' να τρέχει ο αναγνώστης πχ να βγάλει τις μεμβράνες του και να βάλει άλλες.

Το προηγούμενο σχόλιο μου δεν είχε στόχο εσένα ή κάποιον άλλον συγκεκριμένα που λέει ότι θέλει σε ενα φόρουμ (κι εγώ μεσα είμαι ) ,όσο τον gregorisvas που ''αναστατώθηκε'' με τα χ ή ψ εντελώς αστήρικτα (κατα την ταπεινή μου άποψη) λεγόμενα.

Εγω σε 7 αμαξια εχω βαλει Madico, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ δεν ειχα το παραμικρο προβλημα, και απο τιμη κανονικη. Ενας και μοναδικος λογος που δεν εβαλα 3Μ ηταν οτι μου ζηταγε διπλα λεφτα. Τωρα στο golf που πηρα ενω ολοι μου θελανε απο 190-200 (τα εβαλα με 170 madico, μετα απο τοσα αμαξια) η 3Μ ηθελε 450, και μου ειπε καλυτερη τιμη 420!! Σορρυ αλλα τοσα δεν δινω, ΟΣΟ και καλα να ειναι!!

Κατ αρχήν καλά έκανες και έβαλες Madico ,αφού ηταν φθηνότερα.

Κατα δευτερον η 3Μ και η Lummar που ρώτησα θέλανε 180-200€ για να βάλουν σε Golf.Εσένα γιατι σου ζήτησαν 450€?Μήπως η τιμη δεν ειναι για τις κοινές μεμβράνες της σειράς CS αλλά για τις καινούριες που κόβουν τη ζέστη χωρίς να σκουραίνουν το αμάξι και ειναι σύμφωνες με το νόμο?

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια!! Αλλα το μονο που του ειπα, ειναι οτι θελω να ειναι ΟΣΟ πιο σκουρο γινεται!!

450 και 420 με εκπτωση για φιμε σε golf??? μηπως δεν καταλαβες καλα και σου ελεγαν για τιποτα επιχρυσωμενες;; :p γιατι κατα τα αλλα οι τιμες παιζουν απο 190-210 ευρω..αντε βαρια στα 220, με την καμια ομως το υπερδιπλασιο!!
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Εβαλα μετα εναν φιλο μου γιατι και μενα μου φανηκε τρελο ποσο και του ειπε ακριβως το ιδιο!! Ασε που ηθελε προκαταβολη για να κλεισω ραντεβου!!

ηθικό δίδαγμα λοιπόν, ότι η έρευνα αγοράς είναι ο καλύτερος σύμβουλος...και δε μιλάω για ένα μόνο κατάστημα, όπου και μπορείς να ακούσεις ακόμα και το πιο τραγικό, όπως στην περίπτωσή σου, καλή ώρα...αλλά ούτε και για έναν μόνο μάστορα, ο οποίος μπορεί να είναι άσχετος και να κάνει χάλια δουλειά.

ρωτήστε, ψάξτε,διαβάστε και αποφασίστε....όλα τα άλλα είναι απλά για κατανάλωση.

έκανα και εγώ την έρευνα αγοράς μου για το golfaki μου και κατέληξα σύμφωνα με το πόση αξιοπιστία μου ενέπενευσε ο άνθρωπος στον οποίο μίλησα. Έβαλα τις MADICO τις ακριβές-διάφανες μπροστά και οδηγού-συνοδηγου, και την πιό ανοιχτή στα πίσω πλαινά και το πισω παρμπριζ.

Στη llumar καλιθέας πάσχισα να βρω άνθρωπο να μιλήσω στο τηλέφωνο και 2-3 φορές που πέρασα ήταν κλειστά, στην 3Μ Γλυφάδας που μίλησα τηλεφωνικά στην ουσία αγνόησαν αυτό που ήθελα εγώ (μέγιστη διαφάνεια) και επέμεναν να προτείνουν σκούρα για να είναι πιό όμορφο το αυτοκίνητο! Α και με αποπήραν που ρώτησα αν βάζουν κάποια διάφανη μπροστά...

Έβαλα τις 3Μ σήμερα :) Άλλο τουτούνι το Puntάκι :p Σε λίγο θα ποστάρω και φωτογραφίες :D

edit:

Ορίστε :p Αν εξαιρέσουμε την μπίχλα,μια γενική ιδέα για το πώς φαίνεται...

http://img188.imageshack.us/img188/5817/014tea.th.jpg

http://img113.imageshack.us/img113/7583/008phr.th.jpg

180€ μου πήρε (απο 218€) γιατι είχε έκπτωση. :) Καμία φουσκάλα απ' όσο κάθησα και έψαξα :) Πάντως πραγματικά φαίνεται πολύ καλύτερο εμφάνισιακά πλέον..Αισθητή και η διαφορά θερμοκρασίας ;) Γενικά τα παιδιά που μου το έφτιαξαν έκαναν πολύ καλή δουλειά :) Επειδή ήμουν εκεί κατα όλη τη διαδικασία είδα πώς αντιμετώπιζαν όλα τα αυτοκίνητα και πραγματικά ήταν επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξεως.

πολύ όμορφες (και σίγουρα πολύ λειτουργικές στον κλιματισμό) αν και ''βγάζουν μάτι'' για έλεγχο..:O

εγώ πάλι πιο ''συντηρητικός'' είχα προτιμήσει τις cs35..:)

Ντάξει χαρτάκια έχω οτι είναι νόμιμες οπότε ζαμάν φού :lol: Λίγες ακόμα πινελιές στο Puntάκι και είμαι οκ :) Απο δώ και πέρα όμως δυσκολεύομαι λίγο :p

Ρε παιδια απ οσο ξερω δεν υπαρχουν νομιμες μεμβρανες. Το χαρτι που δινουν ειναι μονο για κτεο. Ο νομος λεει οτι απο την κολωνα του οδηγου και πισω μπορεις να βαλεις οτι θελεις οσο σκουρο θελεις. Αλλα στα μπροστινα παραθυρα και παρμπριζ μονο μια λοριδα καμια 10αρια ποντους, πανω πανω δλδ.

Ας επιβεβαιωσει καποιος.

Για το παρμπρίζ έχεις δίκιο.Ό,τιδήποτε εκεί είναι παράνομο..Αλλα μου έδωσαν βεβαίωση για ΚΤΕΟ και Αστυνομία για όλα τα τζάμια... :)

Για το παρμπρίζ έχεις δίκιο.Ό,τιδήποτε εκεί είναι παράνομο..Αλλα μου έδωσαν βεβαίωση για ΚΤΕΟ και Αστυνομία για όλα τα τζάμια... :)

και οι διαφανες ειναι παρανομες??;)

Το ρώτησα και αυτό...Απ' τη στιγμή που κάτι προσκολλάται εκεί είναι παράνομο..Απ' το εντελώς σκούρο έως το τελείως διάφανο :( Ήθελα να βάλω κάτι και μπροστά, έστω και διάφανο αλλα μου είπε όχι..

Ρώτησα και 'γω για 3M και μου πρότειναν τις πολύ ανοιχτόχρωμες ως καλύτερες, όσον αφορά την προστασία από τον ήλιο, από τις πιο σκούρες!

Η τιμή καταλόγου ήταν 210 (5πορτο) αλλά η τελική θα είναι λίγο χαμηλότερη.

Περισσότερο με ενδιαφέρει να κόβει λίγο τον ήλιο, παρά η εμφάνιση.

Έβαλα τις 3Μ σήμερα :) Άλλο τουτούνι το Puntάκι :p Σε λίγο θα ποστάρω και φωτογραφίες :D

edit:

Ορίστε Αν εξαιρέσουμε την μπίχλα,μια γενική ιδέα για το πώς φαίνεται...

http://img188.imageshack.us/img188/5817/014tea.th.jpg

http://img113.imageshack.us/img113/7583/008phr.th.jpg

Πότε πήρες αυτοκίνητο ρε και δεν το έμαθα;

Καλορίζικο!!!:D:D

Στείλε ένα ΡΜ πού έβαλες τις μεμβράνες και λεπτομέρειες γιατί κάνω έρευνας αγοράς για το γκολφ..

ΥΓ ακόμα να πάμε για αυτόν τον καφέ!:ninja:

Ρε παιδια απ οσο ξερω δεν υπαρχουν νομιμες μεμβρανες. Το χαρτι που δινουν ειναι μονο για κτεο. Ο νομος λεει οτι απο την κολωνα του οδηγου και πισω μπορεις να βαλεις οτι θελεις οσο σκουρο θελεις. Αλλα στα μπροστινα παραθυρα και παρμπριζ μονο μια λοριδα καμια 10αρια ποντους, πανω πανω δλδ.

Ας επιβεβαιωσει καποιος.

Στα μπροστινα τζαμια οτι και να βαλεις εισαι παρανομος! Γι αυτο επεμενα κι ελεγα οτι απ τη στιγμη που αποφασιζεις να βαλεις μεμβρανες σε ολα τα τζαμια εχεις ηδη συνειδητοποιησει οτι εχεις αναλαβει ενα ρισκο απεναντι στο νομο και τη διακριτικη ευχερεια του καθε στρουμφ που θα σε σταματησει!Αρα η διχρωμια οσο ανεπαισθητη να ειναι για μερικους (η ασχημη για αλλους) παραμενει το ιδιο παρανομη οσο και οι ιδιες μεμβρανες σε ολα τα τζαμια...

Στα μπροστινά - πλαινά (δηλαδή του οδηγού και του συνοδηγού) δεν είναι παράνομες οι μεμβράνες αρκεί να έχουν το σωστό ποσοστό διαπερατότητας. Συγκεκριμένα η Llumar σου δίνει πιστοποιητικό όι είναι νόμιμες οι UV99% (Οι παλιές clima δεν είναι πλέον νόμιμες)

Εγώ τι να το κάνω που είμαι νόμιμος όμως και κάτι δε μου πάει καλά... Σήμερα που είχε ήλιο, παλι τα έβλεπα λίγο θαμπά τα πλαινά τζάμια, σαν λερωμένα με σκόνη. Είναι αυτό φυσιολογικό; Έχει κάποιος άλλος τις UV99% ;

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::