Γιάννης Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 απο την αλλη...γι αυτο που μου ειπες με το λειζερ γιαννη...απο οταν το εκανα, εχω αφησει στο αμαξι μια θηκη φακων επαφης (παιζει να ναι και αδεια) να την εχω μην τυχον και πεσω σε κανα στραβοξυλο :p Χμ...Κι εγω εχω αφησει ενα ζευγαρι απο τα παλια γυαλια που φορουσα ! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Προφανως και δεν με υποχρεωνει κανεις... Απ τη στιγμη ομως που ΘΕΛΩ προστασια απ τον ηλιο, με ταυτοχρονη βελτιωση της αισθητικης του αυτοκινητου,δε θα κατσω να σκασω κιολας για το τι λενε τα στρουμφ και ο περιφημος Ελληνικος ΚΟΚ... Δεν ειμαι υπερ της παρανομιας ΑΛΛΑ οταν κατι μου φαινεται παραλογο (γιατι βαση νομου δεν επιτρεπεται καμια μπροστα - και μην πειτε για τις εντελως διαφανες γιατι αυτες ΔΕΝ ειναι φιμε...),εγω αντιδρω με "ηπιο" τροπο (δε θα παω να βαλω κατραμι αλλα λιγο σκουρες...) Ειναι σαν να γραφει οριο ταχυτητας 60 κι επειδη μου φαινεται παραλογο να πηγαινω με 90...οχι με 150 η 200...90, κι ας με γραψουν! Αληθεια οι υπολοιποι "νομοταγεις" πολιτες πηγαινετε με 60 οπου το γραφει? Μαγκιά σου, βάλτα όλα μαύρα, αλλά μη διαμρτυρηθείς όταν σε γράψουν. Αφού δεν ενοχλείς του υπόλοιπους οδηγούς είναι δικό σου θέμα και της τροχαίας.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Μαγκιά σου, βάλτα όλα μαύρα, Καλα δεν ειμαι και τοσο υπερβολικος οσο τα παρουσιαζεις...ουτε το θεωρω μαγκια...απλα ενσυνειδητη επιλογη!Οπως και στο παραδειγμα με τα ορια ταχυτητας ενσυνειδητα τα παραβαινω λιγο... αλλά μη διαμρτυρηθείς όταν σε γράψουν. Το παμε αυτο... ...δε θα κατσω να σκασω κιολας για το τι λενε τα στρουμφ και ο περιφημος Ελληνικος ΚΟΚ... Ες αυριο τα σπουδαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2009 Αφού δεν ενοχλείς του υπόλοιπους οδηγούς είναι δικό σου θέμα και της τροχαίας.:p Αυτο...ειναι σχετικο.Αν ειναι πολυ σκουρα το βραδυ δεν τους βλεπεις καλα και αυτο μπορει να αποβει ... ενοχλητικο για αυτους ! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallis Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 δεν βαζει καν διαφανη μπροστα; γιατι εγω μιλαω για εντελως διαφανη μπροστα..καθολου φιμε. δεν τους εχω ρωτησει ακομα..θα παρω κανα τηλ να δω. Κι εγω για εντελως διαφανη ρωτησα και μου ειπαν οτι εδω και 5 χροναι εχουν σταματησει να βαζουν.Πιθανολογω εγω οτι καποια προβληματα θα ειχαν. Η Lummar δεν βάζει στο μπροστινο παρμπρίζ καθόλου.Είναι εντολή της εταιρείας. Εγώ έβαλα 3Μ στο μπροστινό και μου είπαν ότι: Α) οτι δεν δίνουν εγγύηση για το μπροστινό (δίνουν εγγύηση για όλα τα άλλα τζάμια) ,γιατί είναι πολύ μεγάλο τζάμι και κάνει κούρμπα και είναι πολύ πιθανό η τοποθέτηση να μην είναι τέλεια ,να έχει φυσαλλίδες μέσα ,να παραμορφώνει λίγο κτλ. Β)Γι αυτό η Lummar δεν βάζει καθόλου στο μπροστινό τζάμι για να μην ρισκάρει την τοποθέτηση απο τον κάθε Χ έμπορο που μπορεί να το βάζει λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebelac Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Αυτο...ειναι σχετικο.Αν ειναι πολυ σκουρα το βραδυ δεν τους βλεπεις καλα και αυτο μπορει να αποβει ... ενοχλητικο για αυτους ! Συμφωνώ δεν είναι σωστό να βάζεις σκούρο φιλμ στο μπροστινό τζάμι. Μειώνεται η ορατότητα τη νύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Ες αυριο τα σπουδαια! θα βάλεις σήμερα μεμβράνες??? Εγώ εν όψει του Σαββάτου που θα βάλω, κοιτάω συνέχεια τα αυτοκίνητα γύρω μου και οφείλω να ομολογήσω οτι έχω δει αρκετούς πετυχημένους συνδυασμούς ανοιχτόχρωμου μπροστά και λίγο πιό σκούρου πίσω.... και μάλιστα φίλε μου είδα και 1-2 μπέμπες και είχαν πετύχει πολύ καλό συνδυασμό, σαν να λέμε λιγότερο από 1 τόνο διαφορά στα τζάμια..... ελπίζω αν βρεις κανένα καλό συνδυασμό. Βέβαια είδα και κάτι τσίρκα κανονικά, κυρίως όσοι βάζουν πολύ σκούρο πίσω, με τίποτα δεν ταιριάζει με ανοιχτόχρωμα μπροστά.... το καταλαβαίνω το πολύ σκούρο σε μια λίμο ή ενα τζιπ πολυτελείας, αλλάσε κάτι saxo και fiesta και μάλιστα 3θυρα, δεν το αντιλαμβάνομαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Η Lummar δεν βάζει στο μπροστινο παρμπρίζ καθόλου.Είναι εντολή της εταιρείας. Εγώ έβαλα 3Μ στο μπροστινό και μου είπαν ότι: Α) οτι δεν δίνουν εγγύηση για το μπροστινό (δίνουν εγγύηση για όλα τα άλλα τζάμια) ,γιατί είναι πολύ μεγάλο τζάμι και κάνει κούρμπα και είναι πολύ πιθανό η τοποθέτηση να μην είναι τέλεια ,να έχει φυσαλλίδες μέσα ,να παραμορφώνει λίγο κτλ. Β)Γι αυτό η Lummar δεν βάζει καθόλου στο μπροστινό τζάμι για να μην ρισκάρει την τοποθέτηση απο τον κάθε Χ έμπορο που μπορεί να το βάζει λάθος. συγγνωμη αλλα αν μου το πουν αυτο εμενα θα εχω σοβαρο αντιλογο. στο δικο μου αμαξι το πισω τζαμι που εχει μεμβρανη ειναι μεγαλυτερο απο το μπροστα και με μεγαλυτερη κλιση και κουρμπα (και ναι παραμορφωνει ελαχιστα αν το προσεξεις πολυ)..εκει δηλαδη πως εβαλαν και εδωσαν και εγγυηση; αν ειναι δυνατον να το λενε αυτο σαν δικαιολογια. τεσπα..καπου θα βρω να μου το κανουν. θεωρητικά αν γίνει έλεγχος και δει το χαρτάκι μπροστά θα καταλάβει οτι έχει μπει μεμβράνη. Αν το ψάξετε με λεπτομέρεια, ο νόμος ορίζει 70% διαπερατότητα για το μπροστά κρύσταλο, και παρακάτω διευκρινίζει οτι δεν επιτρέπεται η επικόληση καμμίας μεμβράνης που μεταβάλει την διαπερατότητα αυτή.... μα...δεν θελω χαρτακι για μπροστα. θα το συννενοηθω με αυτον που θα την βαλει ;) και στην τελικη..αν και εφοσον κανενα αετισιο μπατσικο ματι διακρινει την διαφανη μεμβρανη ποτε...θα πω πολυ απλα οτι αγορασα ενα ρολο μεμβρανη για τα τζαμια του σπιτιου και την εβαλα μονος μου και σε αυτο.. simple as that. :) παντως μεχρι τοτε...ας διακρινουν πρωτα τα κανονικα φιμε που ηδη εχω και συζηταμε και για τη διαφανη. γιατι μεχρι τωρα (φτου φτου) ουτε καν αυτες δεν εχουν διακρινει Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Μολις γυρισα απο την τοποθετηση των φιμε...LLumar Titanium τελικα παντου (ακομα και ηλιοροφη...). Τα παιδια εκει μου εδωσαν και αυτοκολλητακια αλλα απο το Clima Select μηπως και .... Αν κι αν ειναι να σου κατσει... Το αποτελεσμα πολυ καλο (εχει κατι σημεια πισω κυριως τα οποια θελουν να κατσουν καλυτερα) και θα ξαναπαω τη Δευτερα να το ξαναδουν αν εχει μεινει τιποτα για διορθωμα, αφου φευγω ταξιδακι Ευβοια σημρα! Αλλαξε αρκετα παντως και η αισθητικη του αυτοκινητου αλλα και στο εσωτερικο δεν περναει τοσο πολυ ο ηλιος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 καλά η ηλιοροφή δεν είναι από την μάνα της φιμέ..?? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Ειναι...και τα τζαμια ηταν λιγο...απλα ηθελα λιιιιγο παραπανω!Και το αποτελεσμα πιστευω με δικαιωνει (και στην ηλιοροφη κανει διαφορα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 καλορίζικες οι μεμβράνες σου φίλε μου, σου είπαν φαντάζομαι να μην ανοίξεις παράθυρα το πρώτο 24ωρο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. June 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2009 Ετσι ειναι αν και επειδη στα κουπε ανοιγοκλεινει λιγο το παραθυρο οταν ανοιγοκλεινεις την πορτα το βγαλαμε στον ηλιο για καμια ωρα, το ξαναειδαμε και μου πε πως ειναι οκ...Θεωρητικα δεν πρεπει οποτε καλου κακου δεν τα ανοιγω εγω...μονο οσο ανοιγοκλεινουν μονα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Επειδή πρόκειται να βάλω αυτές τις μέρες κι εγώ αντηλιακές είμαι σε δίλλημα :D 199€ για Llumar ή 180€ για 3Μ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Επειδή πρόκειται να βάλω αυτές τις μέρες κι εγώ αντηλιακές είμαι σε δίλλημα :D 199€ για Llumar ή 180€ για 3Μ? :worry: 3Μ ειναι το ιδιο καλες και ειναι πιο φτηνες ,γλυτωνεις ενα 20αρικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Εγώ έβαλα πριν από περίπου 1 μήνα σε σκούρο αυτοκίνητο, κυρίως γιατί ήθελα την προστασία UVA UVB και βελτίωση της ψύξης. Δεν ήθελα να αλλάξω καθόλου την αισθητική του αυτοκινήτου για αυτό και προσανατολιζόμουν σε διάφανες. Πήγα στη Llumar συστημένος, εκεί τα παιδιά με πείσανε να βάλω τις νόμιμες μπροστά και ένα τόνο πιο σκούρο πίσω για καλύτερη ψύξη. Είχα και εγώ ενδοιασμούς όπως ο ZeroCool... Το αποτέλεσμα: 1. Η διαφορά στα πλαινά τζάμια δεν είναι εμφανής. Θέλει να συγκεντρωθείς για να προσέξεις ότι στο πίσω μέρος είναι πιο σκοτεινό. 2. Το σκούρο δεν πάει στο σκούρο... Θεωρώ ότι το αυτοκίνητο έχασε αρκετά από μαμά look και φαίνεται σαν πειραγμένο κάτι που αντιπαθώ. 3. Έχει μεγάλη σημασία ο μάστορας που θα στο βάλει. Άλλο παιδί μου έβαλε τα πλαινά και άλλο το πίσω (επειδή το πίσω είναι πιο δύσκολο). Ε το πίσω έχει μπει άψογα. Τα πλαινά μου κάνουν κάτι νερά τα οποία φαίνονται μόνο όταν το αυτοκίνητο είναι σε κλειστό χώρο χωρις ήλιο και έτσι δε μπορώ να τους το αποδείξω για να το αλλάξω. Σκέφτομαι σοβαρά να τα αλλάξω όλα και για να το κάνω λιγότερο σκούρο και για να φύγει το πρόβλημα.:( Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Πήγα στη Llumar συστημένος, εκεί τα παιδιά με πείσανε να βάλω τις νόμιμες μπροστά και ένα τόνο πιο σκούρο πίσω για καλύτερη ψύξη. Είχα και εγώ ενδοιασμούς όπως ο ZeroCool... Το αποτέλεσμα: 1. Η διαφορά στα πλαινά τζάμια δεν είναι εμφανής. Θέλει να συγκεντρωθείς για να προσέξεις ότι στο πίσω μέρος είναι πιο σκοτεινό. Ιδιες εβαλα κι εγω σε civic μαυρο αλλα δεν θα ελεγα οτι φαινεται "πειραγμενο" .Πολυ μικρη η διαφορα. Εξ αλλου μερικα πιο ακριβα αυτοκινητα κυκλοφορουν με φιμε πισω τζαμια και λευκα εμπρος εργοστασιακα οπως το CRV που εχει η κορη μου. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Μόλις παρέλαβα το αμάξι από την GlassDrive απέναντι από τα ΚΤΕΛ Μακεδονία και είμαι οχι απλά ευχαριστημένος αλλά ενθουσιασμένος. Πολύ καλή δουλειά, ο τυπάς μισή ώρα από πάνω σου να σου εξηγεί ότι θες, γραπτές οδηγίες για το τί πρέπει να προσέξεις και γενικά πολύ επαγγελματίας, είναι και μέλος του forum μας Εχει μια προσφορά που τρέχει τώρα, μεμβράνες Johnson μαζί με τοποθέτηση 99€+ΦΠΑ ανεξαρτήτου αυτοκινήτου και σκουρότητας. Σχετικά με την μάρκα, θα σύστηνα να αποφύγετε οπωσδήποτε τις 3Μ γιατί έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, οι Lumar είναι κορυφή αλλά πανάκριβες...οι Johnson είναι αμερικάνικες με κατασκευή στην Αμερική, κάνε ένα google και θα βρειτε πολλές πληροφορίες. Αλλωστε 99€+ ΦΠΑ νομίζω ότι είναι πολύ καλή προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Σχετικά με την μάρκα, θα σύστηνα να αποφύγετε οπωσδήποτε τις 3Μ γιατί έχω ακούσει τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, οι Lumar είναι κορυφή αλλά πανάκριβες...οι Johnson είναι αμερικάνικες με κατασκευή στην Αμερική, κάνε ένα google και θα βρειτε πολλές πληροφορίες. Αλλωστε 99€+ ΦΠΑ νομίζω ότι είναι πολύ καλή προσφορά. Κι εγω εχω σκοπο τον αλλο μηνα να περασω μεμβρανες και οποιον ρωτησα η διαβασα εχω ακουσει τα χειροτερα για 3M. Πληρώνεις πραγματικά μόνο το όνομα και τίποτα άλλο!! Εγω παλι για τις hanita εχω ακουσει οτι ειναι πολυ καλες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2009 Tώρα τα λέτε για τις 3Μ ? :P Ρε παίδες για πείτε γιατι έχω κλείσει ραντεβού για Τρίτη να βάλω τις 3Μ (180€)..Άν είναι να πάω σε Llumar..Όταν λέτε τα χειρότερα τί εννοείτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 εγω εχω βαλει global , αμερικανικες ειναι με 160 Ε. πολυ καλες ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallis Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Ναι ναι ,οι 3Μ με το μεγαλύτερο μερίδιο στην Ελληνική αγορά και στον κόσμο είναι ''οι χειρότερες''. Ολοι βάζουν ή 3Μ ή Lummar. Τώρα κάποιοι ανακάλυψαν οτι οι ''hanita '' ,οι ''Johnson '' και οι ''global'' είναι πολύ καλές.....Δεν αποκλείεται να είναι καλές κι αυτές ,όποιος θέλει δοκιμάζει και μας λέει.Αλλωστε ειναι και πιο φθηνές.Το πολύ-πολύ να μην είναι καλές και να τις βγάλει και μετά να βάλει επώνυμες!Η που θα τις πληρώσει 2 φορές ή που θα γλυτώσει 80€. Καλώς ή κακώς η 3Μ είναι παγκόσμιος κολοσσός στα πλαστικά και όχι μόνο.Κουβέντες του αέρα όπως ''έχω ακούσει τα χειρότερα'' ,αρμόζουν μόνο σε συζήτηση επιπέδου φόρουμ ή καφενείου..... @gregorisvas: Διάβαζε οτι γράφει ο καθένας ,αλλά κρίνε τι γράφει και ποιός το γράφει.Σε ενα φόρουμ ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει ελεύθερα και χωρίς επιπτώσεις ,και του γράφοντος συμπεριλαμβανομένου.ΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Ναι ναι ,οι 3Μ με το μεγαλύτερο μερίδιο στην Ελληνική αγορά και στον κόσμο είναι ''οι χειρότερες''. Ολοι βάζουν ή 3Μ ή Lummar. Τώρα κάποιοι ανακάλυψαν οτι οι ''hanita '' ,οι ''Johnson '' και οι ''global'' είναι πολύ καλές.....Δεν αποκλείεται να είναι καλές κι αυτές ,όποιος θέλει δοκιμάζει και μας λέει.Αλλωστε ειναι και πιο φθηνές.Το πολύ-πολύ να μην είναι καλές και να τις βγάλει και μετά να βάλει επώνυμες!Η που θα τις πληρώσει 2 φορές ή που θα γλυτώσει 80€. Καλώς ή κακώς η 3Μ είναι παγκόσμιος κολοσσός στα πλαστικά και όχι μόνο.Κουβέντες του αέρα όπως ''έχω ακούσει τα χειρότερα'' ,αρμόζουν μόνο σε συζήτηση επιπέδου φόρουμ ή καφενείου..... @gregorisvas: Διάβαζε οτι γράφει ο καθένας ,αλλά κρίνε τι γράφει και ποιός το γράφει.Σε ενα φόρουμ ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει ελεύθερα και χωρίς επιπτώσεις ,και του γράφοντος συμπεριλαμβανομένου.ΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ. well done...:) 6 χρόνια με 3Μ και είναι όπως την πρώτη μέρα...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Ναι ναι ,οι 3Μ με το μεγαλύτερο μερίδιο στην Ελληνική αγορά και στον κόσμο είναι ''οι χειρότερες''. Ολοι βάζουν ή 3Μ ή Lummar. Τώρα κάποιοι ανακάλυψαν οτι οι ''hanita '' και οι ''global'' είναι πολύ καλές.....Δεν αποκλείεται να είναι καλές κι αυτές ,όποιος θέλει δοκιμάζει και μας λέει.Αλλωστε ειναι και πιο φθηνές.Το πολύ-πολύ να μην είναι καλές και να τις βγάλει και μετά να βάλει επώνυμες!Η που θα τις πληρώσει 2 φορές ή που θα γλυτώσει 80€. Καλώς ή κακώς η 3Μ είναι παγκόσμιος κολοσσός στα πλαστικά και όχι μόνο.Κουβέντες του αέρα όπως ''έχω ακούσει τα χειρότερα'' ,αρμόζουν μόνο σε συζήτηση επιπέδου φόρουμ ή καφενείου..... στο προηγουμενο αμαξι ειχα 3Μ, ειχα δωσει 215Ε. πολυ καλες ητανε. τωρα εβαλα τις global, τις εχω 1 χρονο πανω και δεν εχω προβλημα κανενα. εγω μιλαω παντα μετα απο δοκιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Κουβέντες του αέρα όπως ''έχω ακούσει τα χειρότερα'' ,αρμόζουν μόνο σε συζήτηση επιπέδου φόρουμ ή καφενείου.. Άν κουβέντες του αέρα θεωρείται το ότι μου το έχει πεί άτομο που γνωρίζω πολύ καλά και δουλεύει σε μαγαζί με αντιηλιακές μεμβράνες ότι οι 3Μ είναι μόνο όνομα και τίποτα παραπάνω, άν κουβέντες του αέρα θεωρείται ότι ο ξαδερφός μου έβαλε 3Μ σε seat leon 2008 και στα πισω τζαμακια μετα από λίγες μέρες έκανε φουσκάλες,άν κουβέντα του αέρα ή απλά το έχω ακούσει θεωρείται το ότι έχω δεί αμάξια από φίλους με 3Μ και Hanita τα βαλαν την ιδια περίοδο και αν δείτε τις 3Μ είναι κάθετες γραμμές και γρατσουνιές στα παράθυρα και οι Ηαnitα είναι σαν καινούριες,άν το ότι ενημερώνομαι με αυτοκινητιστικά νέα συνεχώς και έχω διαβάσει αμέτρητα περιοδικά σχετικά και μ'αυτό το θέμα εντάξει τότε τί να πώ είναι λόγια του αέρα.. Μάλλον πρέπει να τις δοκιμάσω όλες στο δικό μου αμάξι για να έχω αποδεικτικά στοιχεία... Άλλη φορά ότι στοιχείο έχω θα το βάζω με σκάνερ σε γραπτή δήλωση και με σφραγίδα επικυρωμένο από τα ΚΕΠ... Άν είναι έτσι να μη μπαίνει κανένας στο φόρουμ να κάνει σχόλια ούτε να λέει αυτά που γνωρίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts