Antretng Δημ. August 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Νομιζω για κινητο ειναι αψογο το dynamic range. Απο οτι μπορω να καταλαβω εκει ηταν ο ηλιος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Νομιζω για κινητο ειναι αψογο το dynamic range. Απο οτι μπορω να καταλαβω εκει ηταν ο ηλιος. Νομίζω μπορούσαν να κάνουν λίγο καλύτερη δουλειά στο software, μία που έβγαλα μόλις ,κόντρα ήλιο και φωτομέτρηση στο δέντρο ώστε να το δυσκολεψω και άλλο, όλα τα άλλα στο αυτόματο με hdr+ 2017-08-16_05-16-27 by Jim Zak, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Καλημερα φιλε μου. Πολυ ωραια φωτογραφια. Απλα στις φωτογραφιες που θα ανεβαζεις εδω να γραφεις αν ειναι manual mode ή auto ή αν πειραξες το ev. :) Βεβαια ειναι προφανες οτι ηταν manual mode, απλα εχουμε αποφασισει να τα γραφουμε σε ολες για αποφυγη παρεξηγησεων. Υ.Γ. Καθολου ταπεινο το g5 se ;) φίλε Antretng δεν το εγραψα λόγο του ότι τα εμφάνιζει στο Flickr.. Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά.. Με ποιον τρόπο βαζω το λινκ από το Flickr και συγχρόνως εμφανίζεται το screen shot της εικόνας που ανεβάζω;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 φίλε Antretng δεν το εγραψα λόγο του ότι τα εμφάνιζει στο Flickr.. Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά.. Με ποιον τρόπο βαζω το λινκ από το Flickr και συγχρόνως εμφανίζεται το screen shot της εικόνας που ανεβάζω;; κατω δεξια επελεξε bbcode Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 κατω δεξια επελεξε bbcode Επειδή ενδιαφέρει και εμένα που βρίσκεται αυτό φίλε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Επειδή ενδιαφέρει και εμένα που βρίσκεται αυτό φίλε; Οταν ανοιγεις μια εικονα στο flickr, κατω δεξια εχει ενα βελος. Το πατας και απο τις επιλογες που σου εμφανιζει πατας το BBCcode. Το αντιγραφεις σε medium αναλυση και το κολλας εδω. Αν μπαινεις απο κινητο, μπες απο browser (και οχι απο την εφαρμογη), πατησε την ιστοσελιδα και μετα απο τις ρυθμισεις του browser πατησε το να σου εμφανισει το desktop site. Μετα κανεις την ιδια διαδικασια με πριν. ΥΓ. Μετα τον bloodmaster εγω ντρεπομαι να ανεβασω τις καλλιτεχνικες μου αναζητησεις! :p :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Οταν ανοιγεις μια εικονα στο flickr, κατω δεξια εχει ενα βελος. Το πατας και απο τις επιλογες που σου εμφανιζει πατας το BBCcode. Το αντιγραφεις σε medium αναλυση και το κολλας εδω. Αν μπαινεις απο κινητο, μπες απο browser (και οχι απο την εφαρμογη), πατησε την ιστοσελιδα και μετα απο τις ρυθμισεις του browser πατησε το να σου εμφανισει το desktop site. Μετα κανεις την ιδια διαδικασια με πριν. ΥΓ. Μετα τον bloodmaster εγω ντρεπομαι να ανεβασω τις καλλιτεχνικες μου αναζητησεις! :p :p Λάθος θέμα μαν :lol: Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Οταν ανοιγεις μια εικονα στο flickr, κατω δεξια εχει ενα βελος. Το πατας και απο τις επιλογες που σου εμφανιζει πατας το BBCcode. Το αντιγραφεις σε medium αναλυση και το κολλας εδω. Αν μπαινεις απο κινητο, μπες απο browser (και οχι απο την εφαρμογη), πατησε την ιστοσελιδα και μετα απο τις ρυθμισεις του browser πατησε το να σου εμφανισει το desktop site. Μετα κανεις την ιδια διαδικασια με πριν. ΥΓ. Μετα τον bloodmaster εγω ντρεπομαι να ανεβασω τις καλλιτεχνικες μου αναζητησεις! :p :p ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παίδες Για να κάνω μια δοκιμή... Πανόραμα παραλίας Μεγα άμμου στα Συβοτα θεσπρωτιας lg g5se.. Lg g5se Mega ammos Suvota by Kostas Kokkalis, on Flickr Σαν Πανόραμα είναι όλα στο αυτόματο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Πανέμορφο μέρος... Αν θες μπορείς να βάζεις φωτό και στο θέμα μας με τα λιγότερο "τεχνικά" και τα περισσότερο "καλλιτεχνικά" φωτογραφικά δείγματα ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=446474 Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 φίλε Antretng δεν το εγραψα λόγο του ότι τα εμφάνιζει στο Flickr.. Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά.. Με ποιον τρόπο βαζω το λινκ από το Flickr και συγχρόνως εμφανίζεται το screen shot της εικόνας που ανεβάζω;; Εχουμε αποφασισει να τα γραφουμε κιολας. :) share => BBCode Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Λάθος θέμα μαν :lol: Καλα εγω ακομα και στο pc μου ντρεπομαι να τις βαζω :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ και μου ερημώσετε τώρα το άλλο thread να 'ναι αιτία ο bloodmaster θα έχουμε... αιματοχυσία :lol: Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 (edited) Λάθος θέμα μαν :lol: Οπως ειπε και λιγο πιο πανω ο φιλος Ανδρεας, πλεον ουτε στο PC δεν τις περναω! Απογοήτευση! Πραγματικα ελπιζω να κρυβεται καποιος επαγγελματιας απο πισω που απλα μας τρολλαρει και γελαει χαιρεκακα! :p Edited August 16, 2017 by Abdalis_3k60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodmaster Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Καλα εγω ακομα και στο pc μου ντρεπομαι να τις βαζω :lol: Οπως ειπε και λιγο πιο πανω ο φιλος Ανδρεας, πλεον ουτε στο PC δεν τις περναω! Απογοήτευση! Πραγματικα ελπιζω να κρυβεται καποιος επαγγελματιας απο πισω που απλα μας τρολλαρει και γελαει χαιρεκακα! :p :thanks::lol: :thanks::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Και είναι λέει ο aptaliko που το γύρισε σε έγχρωμη φωτογραφία ξερωγώ. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Htc u11 hdr....exp -0.3 IMAG0204 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Zenfone 3 zoom όλα στο αυτόματο.. έχει θόρυβο το ξέρω, απλά μου άρεσε το πλάνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Το ΟΙS του πώς το βλεπεις; Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Το ΟΙS του πώς το βλεπεις; πολύ καλό, κατεβάζει μέχρι 1/8 στο αυτόματο να φανταστείς.. απλά εγώ δεν έχω και το σταθερότερο χέρι του κόσμου..:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 (edited) Ισως το σκεφτω για το zoom σαν ενδιαμεσο αν δωσω το s8+ μεσα στο φθινοπωρο, γι αυτο ;) Edit: απο σκρουτζ το χτυπησες ή παιζει αλλου φτηνοτερα; Edited August 16, 2017 by x_vagos_x Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 (edited) Ότι έχω βάλει θα πρέπει να γράφετε. Στο προηγούμενο thread σφαζοσασταν με το αν είναι manual, full auto ή αν πειραχτηκε το ev. Ως εκ τούτου πλέον θα τα γράφετε αν θέλετε να βάζετε φωτογραφίες. Σβήστηκαν και τα μηνύματα για να μην χαλάει το thread. Ευχαριστώ. Edited August 16, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Ότι έχω βάλει θα πρέπει να γράφετε. Στο προηγούμενο thread σφαζοσασταν με το αν είναι manual, full auto ή αν πειραχτηκε το ev. Ως εκ τούτου πλέον θα τα γράφετε αν θέλετε να βάζετε φωτογραφίες. Σβήστηκαν και τα μηνύματα για να μην χαλάει το thread. Ευχαριστώ. Ερώτηση: Γραφοντας όλες αυτές τις πληροφορίες λογικά μπορούμε να ανεβάζουμε φωτογραφίες όπως θέλουμε και όχι (σχεδόν) μόνο από το Flickr?? SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Ισως το σκεφτω για το zoom σαν ενδιαμεσο αν δωσω το s8+ μεσα στο φθινοπωρο, γι αυτο ;) Edit: απο σκρουτζ το χτυπησες ή παιζει αλλου φτηνοτερα; απο τα public με τιμολόγιο.. να τονίσω πως έδιωξα το G6 άρον άρον οχι μονο λόγω κατώτερου φακού απο τον προκάτοχο, αλλά και γιατί αφαίρεσαν το night mode που υπήρχε στο αυτόματο σε λήψεις χαμηλού φωτισμού κι έκανε θαύματα στα G4 και G5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Σοβαρά αφαίρεσαν το night mode που έβγαζε 0 iso? Wtf? Black Leather Htc 10 Power Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Σοβαρά αφαίρεσαν το night mode που έβγαζε 0 iso? Wtf? Black Leather Htc 10 Power Δεν πρόλαβα να τραβήξω βέβαια πολλές νυχτερινές λήψεις αλλά σε καμία δεν είδα iso 0.. ας το επαληθεύσει και κάποιο μέλος με G6 αν ισχύει αυτό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts