Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αύριο βράδυ ξεκλείδωνο και περναω xiaomi.eu rom και gcam.

Για να δούμε.

Don't mess with mi note 3

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Οκ φοβερή του πιξελ αλλά όχι και δεν είδαμε καμμένο σημείο! Η πινακίδα απέναντι μας τύφλωσε ρε συ...

Κώστα η δική σου έχασε πολύ από τα σκοτεινά σημεία. Τα φωτεινά όλα καλά, αλλά τα μαύρα τα χάσε τελείως.

εγω την βρίσκω αρκετά ισορροπημένη, ίσως είναι ενα κλικ υπερφωτισμένη

η πινακίδα δύσκολο να σωθεί αν δεν κάνεις ταπ πανω της, θα σκοτεινιάσουν όμως όλα τα άλλα τριγύρω

την προτιμώ έτσι προσωπικά

aka bill_thes

Googled pixel XL

[mg]https://farm5.staticflickr.com/4679/38997648792_752bd2dcda_c.jpg[/img]2017-12-13_06-53-43 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικο το εργαλείο!!! :)

Το hdr+ το χες στο auto ή on? Στο on να ξέρεις ότι έχει καλύτερο dynamic range και καλύτερο λόγο λεπτομέριας/θορύβου, αλλά είναι βέβαια και πιο αργό. ;)

Στο auto το έχω Ανδρέα λες να το βάλω μόνιμα στο on;

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οκ φοβερή του πιξελ αλλά όχι και δεν είδαμε καμμένο σημείο! Η πινακίδα απέναντι μας τύφλωσε ρε συ...

Κώστα η δική σου έχασε πολύ από τα σκοτεινά σημεία. Τα φωτεινά όλα καλά, αλλά τα μαύρα τα χάσε τελείως.

Θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου και θα σε ρωτήσω στο Auto και χωρίς δεύτερη σκέψη πια συσκευή θα είχε αποτέλεσμα κοντά στο Pixel;

Βαγγέλη δεν ξέρω αν θα έφτανε κάποια σε τόσο καλά αποτελέσματα. Ίσως το... Pixel 2! Για κινητό και point and shoot είναι πολύ καλό το δυναμικό εύρος. Απλά απάντησα και στο μανθο που είπε ότι δε βλέπει καμμένα σημεία. Άλλο δεν έκαψε τπτ και άλλο ότι λίγα, και αν, κινητά θα έβγαζαν πιο καλή φωτογραφία. Έχει διαφορά και πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Βαγγέλη στο auto έχει και zero shutter lag. Δηλαδή αναλόγως πόσο λιγότερο δύσκολες ειναι οι συνθήκες, τραβά πολύ λιγότερες λήψεις (χωρίς όμως να υποεκθέσει και να την φωτίσει μετά). Ως εκ τούτου έχει ενδεχομένως κατώτερο αποτέλεσμα και καίει τα φωτεινά. Από την άλλη είναι πολύ πιο γρήγορο και θα προλαβαίνεις τις στιγμές.

Θα πρότεινα να το χεις auto και όταν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου να το βάζεις on.

Γι'αυτό είπα Αλέξη ότι συμφωνώ εν μέρη μαζί σου, πάντως η συσκευή για όποιον τον ενδιαφέρει το Auto είναι καταπληκτική και ειδικά στα πρόσωπα απλά δεν έχει αντίπαλο η φυσικότητα που βγάζει την κάνει κορυφαία στην κάμερα respect στην Google που βρήκε τον τρόπο να βελτιώσει τις φωτογραφίες στα τηλέφωνα

Βαγγέλη δεν ξέρω αν θα έφτανε κάποια σε τόσο καλά αποτελέσματα. Ίσως το... Pixel 2! Για κινητό και point and shoot είναι πολύ καλό το δυναμικό εύρος. Απλά απάντησα και στο μανθο που είπε ότι δε βλέπει καμμένα σημεία. Άλλο δεν έκαψε τπτ και άλλο ότι λίγα, και αν, κινητά θα έβγαζαν πιο καλή φωτογραφία. Έχει διαφορά και πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

Τα λες πολύ σωστά Αλεξ και συμφωνώ μαζί σου απλα θα ήθελα να προσθεσω οτι και το αρκετά καμενα σημεια που αναφέρθηκε είναι υπερβολικό.

Προφανώς χρειάζεται καλύτερη επιλογή λέξεων για να αποφεύγονται περιττά σχόλια.

Στο auto το έχω Ανδρέα λες να το βάλω μόνιμα στο on;

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου και θα σε ρωτήσω στο Auto και χωρίς δεύτερη σκέψη πια συσκευή θα είχε αποτέλεσμα κοντά στο Pixel;

εγω πιστευω οτι το mi5s Με hdr+...θα ειχε καλυτερο αποτελεσμα απο το Pixel.

Αντρέα πολύ καλή μου φένετε. Για πες εντυπώσεις.

Don't mess with mi note 3

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

ισχυει ειναι σκοτεινη.Δοκιμασα και με εκθεση στο +1.Εβγαινε σωστα αλλα μετα εκαιγε τις

φωτεινες πηγες.Παρα πολυ μεγαλη διαφορα στο δυναμικο ευρος...ουτε το hdr+ σωζει την κατασταση.

Πολυ αμφιβαλλω και μια DSLR θα μπορουσε να βγαλει σωστα μια τετοια σκηνη

Όντως Γιάννη, τα πήγε πολύ καλά. Βασικά στο medium έχει παρόμοια απόδοση με mi a1 (επιφυλάσσομαι βέβαια γιατί δεν έχω πειραματιστεί). Στο super high αλλάζουν τα πράγματα και μου έκαναν εντύπωση τα εξής:

1. Ειναι πολύ πιο γρήγορη η λήψη από οποιαδήποτε άλλη συσκευή έχω δοκιμάσει super high (στο Mi a1 είχα ίδια ταχύτητα στο high)

2. Στο super high έχει σημαντική διαφορά στη ποιότητα σε αντίθεση με Mi a1 ή mi5s τα οποία δεν το πλησιάζουν ότι ρύθμιση και αν τους έβαζες.

Από την άλλη δεν είμαι σίγουρος πως τα πάει σε σχέση με le max 2. Το le max 2 το είχα πιο χαμηλά και απο default και είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα (βέβαια χειρότερα από το super high του mi max 2). Κρίμα που δεν δοκίμασα super high έστω μια λήψη με το le max 2 αλλά η αλήθεια ειναι ότι με τέτοιο αποτέλεσμα ούτε καν που μου πέρασε από το μυαλό.

Αυτό που δεν μου αρέσει είναι οτι έχει εντονο contrast και saturation αλλά ενδεχομένως με άλλη ρύθμιση να το φέρω στα γούστα μου.

Edit: Έκανα λάθος. Ειναι καλύτερο και στο medium από mi a1. :D

Edited by Antretng

Εντάξει Βαγγέλη εδω είσαι νομίζω.

Αλλο επίπεδο το pixel τι να λεμε!!!

Αγία Παρασκευή?

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Για την πινακίδα που ειναι στα 200 μέτρα μιλάς?? Υπαρχει περιπτώσει να μην έβγαινε καμενη??και ταπ να εκανε αμφιβάλω αν δεν θα έβγαινε καμενη και πάλι!!οποτε το να λεμε οτι εχει πολλα καμενα σημεία ειναι απλα αστείο!!η φωτο ειναι τρομερη απλα!!

Φοβερό το Pixel.

Και δεν βγάζει και αυτή την επεξεργασία που βγάζει το Hdr+ σε άλλες συσκευές.

Δεν θέλω να σκέφτομαι τι φώτο θα βγάζει το pixel 2.

Αγία Παρασκευή?

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάλλον τον Βαγγέλη θέλεις να ρωτήσεις φιλε.

Στα υπόλοιπα θα συμφωνήσω με τα δύο τελευταία ποστ και θα αναφερω ξανά ότι καλό είναι να αποφεύγονται υπερβολικοι χαρακτηρισμοι.

Φιλαρμονική Δήμου Θεσσαλονίκης

Χθεσινή απο το μεγαρο Θεσσαλονίκης..

S7 edge εριξα λιγο τη φωτεινότητα γιατι έβγαινε πολυ φωτεινη..

Για το lg v30 τι αποψη εχετε;γιατι δεν εχουμε δει καμια φωτογραφία του ακομα!!

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Φιλαρμονική Δήμου Θεσσαλονίκης

Χθεσινή απο το μεγαρο Θεσσαλονίκης..

S7 edge εριξα λιγο τη φωτεινότητα γιατι έβγαινε πολυ φωτεινη..

Για το lg v30 τι αποψη εχετε;γιατι δεν εχουμε δει καμια φωτογραφία του ακομα!!

Πολυ καλη και ισορροπημένη.

Το v30 απο οσο ξέρω άργησε να κυκλοφορήσει δεν είδα να το πήρε κάποιος απο εδω μεσα.

Δεν θέλω να σκέφτομαι τι φώτο θα βγάζει το pixel 2.

Βλέπω σε ξένο forum αρκετές κάθε μέρα...

ένα, δύο παραδείγματα (όχι σε flickr και πλήρη ανάλυση δυστυχώς)

https://forums.androidcentral.com/attachments/google-pixel-2-pixel-2-xl/275303d1512682999-google-pixel-2-camera-shots-show-us-your-pictures-img_20171207_080539.jpg

https://forums.androidcentral.com/attachments/google-pixel-2-pixel-2-xl/275587d1513024709-google-pixel-2-camera-shots-show-us-your-pictures-00100dportrait_00100_burst20171210141713054_cover.jpg

Να μην ήταν και τόσο ακριβό...

Edited by babill2004
"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Στο htc 10 πάντα με εντυπωσιαζε η φυσικότητα του και η δυνατότητα για bokeh. Βέβαια κρινω μόνο απο τα δείγματα σας. Δεν το έχω δουλέψει.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...