gtf4270 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 hdr+ ver. 3.2 Xiaomi Mi5s ]IMG_20171110_235225 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaok7 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 (edited) Δε νομιζω...με Hdr+ δυσκολα να βγουν καμενα σημεια. Έτσι βλέπω και εγω πάντως. Φοβερό το mi5s . Τι u11 και πράσινα άλογα. Ο Κινέζος είναι φοβερός. ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- hdr+ ver. 3.2 Xiaomi Mi5s ]IMG_20171110_235225 by foxy4270, on Flickr Φοβερή φωτογραφία. Πολύ ωραία χρώματα και τρομερή λεπτομέρεια Edited November 11, 2017 by Mpaok7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Max 2 Hdr+ Latest arnova gcam IMG_20171111_201044 by Guardian, on Flickr IMG_20171111_200302 by Guardian, on Flickr Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Ποιος θα μας έλεγε ότι θα βαρούσαμε τέτοιες νυχτερινές με Xiaomi (και όχι μόνο) και δεν θα τον κοροϊδεύαμε! Το HDR+ port έκανε τα Xiaomi να έχουν ΚΑΙ καλές καμερο-επιδόσεις πλέον (γιατί στα υπόλοιπα ήταν αστέρια έτσι κι αλλιώς). iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Έτσι βλέπω και εγω πάντως. Φοβερό το mi5s . Τι u11 και πράσινα άλογα. Ο Κινέζος είναι φοβερός. α χα χα χα...μ'αρεσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Ποιος θα μας έλεγε ότι θα βαρούσαμε τέτοιες νυχτερινές με Xiaomi (και όχι μόνο) και δεν θα τον κοροϊδεύαμε! Το HDR+ port έκανε τα Xiaomi να έχουν ΚΑΙ καλές καμερο-επιδόσεις πλέον (γιατί στα υπόλοιπα ήταν αστέρια έτσι κι αλλιώς).Έτσι φίλε μου τρομερά πράματα..η στοκ κάμερα την ημέρα πάντως είναι εξαιρετική. Don't mess with max 2 Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaok7 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 χα χα χα...μ'αρεσεις. Εμένα να δεις! Και οι φωτογραφίες σου φυσικά! και το περιεχόμενο τους ενίοτε ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Μα να είμαι mod και να μην μπορώ να εκφράστω ελεύθερα με όλα αυτά που διαβάζω. Ζω ένα δράμα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Μα να είμαι mod και να μην μπορώ να εκφράστω ελεύθερα με όλα αυτά που διαβάζω. Ζω ένα δράμα :lol: ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ. ;) Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Έτσι φίλε μου τρομερά πράματα..η στοκ κάμερα την ημέρα πάντως είναι εξαιρετική. Την ημέρα και εγώ με το Mi5s μόνο stock. :) iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Εμένα να δεις! Και οι φωτογραφίες σου φυσικά! και το περιεχόμενο τους ενίοτε ;)Είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω. Δεν μας είπες τι κινητό πήρες τελικά αναμένουμε και φωτο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaok7 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Είσαι λίγο υπερβολικός νομίζω. Δεν μας είπες τι κινητό πήρες τελικά αναμένουμε και φωτο!! Μάλλον για mi5s με βλέπω. Νομίζω είναι καλύτερο vfm. Εξάλλου βλέπουμε παπάδες εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Ρε μανία με τους παπάδες. :lol: Αποφεύγεται τέτοιες εκφράσεις παιδιά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Μάλλον για mi5s με βλέπω. Νομίζω είναι καλύτερο vfm. Εξάλλου βλέπουμε παπάδες εδώΑντε με το καλο να ρθει. Θα περιμένουμε δείγματα με mod hdr+ κτλπ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Μάλλον για mi5s με βλέπω. Νομίζω είναι καλύτερο vfm. Εξάλλου βλέπουμε παπάδες εδώ Στο μεταξύ έχει δίκιο ο Marios_ch. Αέβασε και συ καμία φωτό από αυτά που είχες. Αν δεν κάνω λάθος είχες πάρει έστω και για λίγο το S8? "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaok7 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Ρε μανία με τους παπάδες. :lol: Αποφεύγεται τέτοιες εκφράσεις παιδιά. Συγγνώμη δεν παρακολουθώ συχνά. Δεν το ήξερα ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο μεταξύ έχει δίκιο ο Marios_ch. Αέβασε και συ καμία φωτό από αυτά που είχες. Αν δεν κάνω λάθος είχες πάρει έστω και για λίγο το S8? Μπες στο προφίλ μου φίλε μου και βρες τες. Έχω ανεβάσει στο φλικερ. Τώρα με το χαρβαλο που έχω δε μπορώ να κάθομαι να κάνω τέτοιες χάρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 very low light hdr+ ver. 3.2 Xiaomi mi5s IMG_20171110_235518 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 (edited) Μάλλον αυτές εδώ εννοεί http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7206363#post7206363 Πωωωω αυτή πρέπει να ταν πριν γινω mod :lol: . Φρέσκιες φρέσκιες :p Edited November 11, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Συγγνώμη δεν παρακολουθώ συχνά. Δεν το ήξερα ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπες στο προφίλ μου φίλε μου και βρες τες. Έχω ανεβάσει στο φλικερ. Τώρα με το χαρβαλο που έχω δε μπορώ να κάθομαι να κάνω τέτοιες χάρες.Ναι εντάξει αναμένουμε καινούριες με την νεα σου συσκευή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Θα μας τις φαει τις γκομενες ο Μπαοκ. Αγριεμενος ειναι. Με φειδω τις κοπελιες παιδια, γιατι.... Τωρα με τι κινητο εισαι φιλε; Γιατι μετα το s8 σε χασαμε...Σ αρεσε το U11 του gtf, αλλα τελικα δεν...τωρα σου κανει το Mi 5s (του ιδιου μονο, ομως ε; Ολα τα υπολοιπα δειγματα που εβλεπες ως τοτε δε σου εκαναν το κλικ...ειχες τυφλωθει απο τα καταλευκα(ως καμμενα!) του U11!), αλλα παλι δε βλεπουμε φωτο...Αναμενουμε νεοτερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 μονο στον gtf γράφει αποτι θυμάμαι....η είναι φίλοι η τον κοροϊδεύει IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaok7 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 μονο στον gtf γράφει αποτι θυμάμαι....η είναι φίλοι η τον κοροϊδεύειΘα μας τις φαει τις γκομενες ο Μπαοκ. Αγριεμενος ειναι. Με φειδω τις κοπελιες παιδια, γιατι.... Τωρα με τι κινητο εισαι φιλε; Γιατι μετα το s8 σε χασαμε...Σ αρεσε το U11 του gtf, αλλα τελικα δεν...τωρα σου κανει το Mi 5s (του ιδιου μονο, ομως ε; Ολα τα υπολοιπα δειγματα που εβλεπες ως τοτε δε σου εκαναν το κλικ...ειχες τυφλωθει απο τα καταλευκα(ως καμμενα!) του U11!), αλλα παλι δε βλεπουμε φωτο...Αναμενουμε νεοτερα! Εντάξει, είμαι θαυμαστής του ωραίου, τι να κάνω! Όσο για το u11 του gtp όντως έβγαζε εκπληκτικές φωτογραφίες αλλά είναι ακριβό κινητό και ήδη έβγαλε νέο πολύ καλύτερο η htc. Πραγματικά ρίσκο η αγορά του . Τώρα οκ και εσείς βγάζετε καλές φωτογραφίες αλλά του φίλου έχουν το κάτι παραπάνω. Άρα δεν είναι τυχαίες οι συσκευές που επιλέγει. Μακάρι να μπορούσα να πάρω και εγώ έτσι τόσες πολλές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 hdr+ ver.3.2 Xiaomi mi5s IMG_20171112_015202 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Καλη Κυριακουλα να 'χουμε. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Lg g6 stock camera auto Lg g6 stock camera auto by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Lg g6 HDR+ Lg g6 HDR+ by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts