Antretng Δημ. April 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Βαγγελη είδες την ερωτηση που έκανα για hdr; Δες λίγο εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7547518#post7547518 Όσον αφορά το συγκριτικό με rn4, για να χε κάποιο νόημα ας έβαζες καποια gcam με πιο αργό shutter (όχι ότι είχε ελπίδες αλλά λέμε τώρα). Όσον αφορά το καφεδάκι, ευχαρίστως να φέρω το ταπεινό mn3 αν και δεν θα προσφέρει και πολλά το συγκριτικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Βαγγέλη μην τραβάς σε τέτοιες συνθήκες. Δεν είναι για κινητά. Προσπάθησε τα βραδινά πλάνα σου να είναι σε πιο φυσιολογικές συνθήκες όπως με ένα φως δωματίου ή σε δρόμους με βιτρίνες όπου υπάρχει φως για φωτογράφιση. Ακριβώς. Σε ρωτάμε όλοι να μας δώσεις all weather δείγματα αλλά θα συμφωνήσω με τον Κώστα. Φτάνουμε στα άκρα και ουσιαστικά βγάζουμε λάθος συμπεράσματα για το πόσο καλή μπορεί να είναι η κάμερα ενός κινητού. "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Πανηγύρι στο Ελληνικό είδα πριν, γείτονας είσαι; Αργυρούπολη εγώ :) Να τα βγάλουμε για κόντρες Sent from my SM-G930F using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Στο συγκριτικό με u11 φαινεται και η διαφορα στο nr. Από τη μια ειναι καθαρότερο αλλα απο την άλλη στα αγριόχορτα έχει χάσει πολύ λεπτομέρεια το p20 pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Βαγγελη είδες την ερωτηση που έκανα για hdr; Δες λίγο εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7547518#post7547518 Όσον αφορά το συγκριτικό με rn4, για να χε κάποιο νόημα ας έβαζες καποια gcam με πιο αργό shutter (όχι ότι είχε ελπίδες αλλά λέμε τώρα). Όσον αφορά το καφεδάκι, ευχαρίστως να φέρω το ταπεινό mn3 αν και δεν θα προσφέρει και πολλά το συγκριτικό. Σου απάντησα πριν, Αντρέα, με edit για να μην σπαμάρω (κι άλλο) :P Αντρέα εχει ειτε Auto mode (όπου εφαρμοζει hdr/dro και το λεω hdr auto), εχει HDR Mode που σημαινει HDR on, και οτι τραβαω σε Pro (manual mode δηλαδη) εχει παντα hdr off. σε αυτην οου εβαλες και λεω hdr off ειναι τραβηγμενη σε pro mode απλα δεν πειραξα τιποτα απο τις ρυθμισεις. Δεν εφηρμοσε ουτε hdr ουτε dro δηλαδη. Δηλαδη με το Pro αποφευγεις το hdr/dro και παιρνεις λιγοτερο επεξεργασμενη φωτογραφια απ' οτι σε full auto. Δεν έχει κουμπάκι HDR auto/on/off. Είτε auto (στο απλό full auto mode), είτε ενεργό στο HDR Mode, είτε off όταν είσαι στο Pro Mode (κι ας μην πειράξεις τίποτα από τα manual controls). Αυτοί είναι οι τρόποι που μπορείς να διαχειριστείς το HDR στα Huawei από το Mate 10 τουλάχιστον κ μετά. ;) Για το U11 επιφυλάσσομαι για το πώς θα συμπεριφερόταν με το ίδιο ISO με το P20 Pro. Δεν λέω πως δεν είναι σωστή απόφαση να διατηρήσει λεπτομέρεια και θόρυβο αντί να παστελιάσει. Λέω πως δεν είναι απόδειξη ανωτερότητας των δυνατοτήτων, καθώς είναι auto. dgeorge γειτονάκια ναι! Άιντε βρείτε και έναν με S9 και έναν με U11 να γίνει δουλίτσα. :lol: Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 LG G5 SE Google hdr+ ...το ακριβως αντιθετο απο το παστελ! IMG_20180416_013019 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Θα ηθελα και μια manual ISO400 0.5sec στο ιδιο σημειο αν σου ειναι ευκολο, Κωστα. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Μπέρδεμα :lol: Απλά διαφέρει το hdr από το ανέβασμα των σκιών με post processing τόσο ως προς την τεχνική (πολλαπλά κάδρα) όσο και προς το τελικό αποτέλεσμα (λιγότερος θόρυβος αλλά ύπαρξη ghosting). Αν δηλαδή ξέρεις ότι χρειάζεσαι hdr και έχεις την πολυτέλεια του χρόνου, καλύτερα να το ενεργοποιείς ;) Anyway. Αυτό που παρατηρώ τότε ειναι οτι στο pro έχει μικρότερο sharpening. Για αυτό σε ρώτησα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 LG G5 SE Google hdr+ ...το ακριβως αντιθετο απο το παστελ! [ig]https://farm1.staticflickr.com/898/26611488287_cc543cae4e_c.jpg[/img]IMG_20180416_013019 by foxy4270, on Flickr Πολυ ωραιος φωτισμενος δρομος. Συγκρινεται αμεσα με τις συνθηκες που εβαλε ο Βαγγελης προφανως, οποτε ευχαριστουμε για το αμεσο συγκριτικο. Φαινεται η ανωτεροτητα στις ιδιες συνθηκες του HDR+, που βαζει τα γυαλια ακομα και στη Google την ιδια. Η λεπτομερεια στο Θεο, με ISO στα ταρταρα. Βαγγελη πουλα οσο προλαβαινεις πριν το καταλαβουν κι αλλοι και σου μεινει στα χερια το Παστελ P20 pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 (edited) Ναι, Αντρέα, με το HDR εχουν αυτη τη χαζομαρα τα Huawei. Στο pro χωρις να πειραξεις τίποτα δειχνουν πιο φυσικες και ανεπεξεργαστες. Απ οσες εχω βγαλει και ανεβασει, οι πιο καλες ποιοτικα μου φαινονται οσες λεω hdr off και ειναι τραβηγμενες σε pro χωρις πειραγμενο τιποτα. ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα ηθελα και μια manual ISO400 0.5sec στο ιδιο σημειο αν σου ειναι ευκολο, Κωστα. Πολυ ωραιος φωτισμενος δρομος. Συγκρινεται αμεσα με τις συνθηκες που εβαλε ο Βαγγελης προφανως, οποτε ευχαριστουμε για το αμεσο συγκριτικο. Φαινεται η ανωτεροτητα στις ιδιες συνθηκες του HDR+, που βαζει τα γυαλια ακομα και στη Google την ιδια. Η λεπτομερεια στο Θεο, με ISO στα ταρταρα. Βαγγελη πουλα οσο προλαβαινεις πριν το καταλαβουν κι αλλοι και σου μεινει στα χερια το Παστελ P20 pro. Ειναι πολυ απλο, Αλέξη, να λυθει η απορία μας με μια μονο φωτογραφία. Το εβαλα βεβαια αγγελια ηδη, με ξενερωσατε. ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤ. :D Edited April 15, 2018 by x_vagos_x Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Ακριβως έτσι Βαγγέλη ήταν και στο p9, οπότε είναι φιλοσοφία της huawei εδώ και καιρό. Και ειναι βλακεία γιατί το HDR κάνει διαφορά... δεν γινεται το ανέβασμα σκιών να φτάσει τη ποιότητα του HDR ενώ απο την άλλη μπορεί να θες τις σκιές σκοτεινές και το auto να στο καταστρέφει... Αλλά ναι το pro φαίνεται στα μάτια μου πολύ καλύτερο. Προσωπικά θα τράβαγα μόνο στο pro και ας είχα όλες τις ρυθμίσεις στο auto αφού δείχνουν πολύ πιο φυσικές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Σου απάντησα πριν, Αντρέα, με edit για να μην σπαμάρω (κι άλλο) :P Δεν έχει κουμπάκι HDR auto/on/off. Είτε auto (στο απλό full auto mode), είτε ενεργό στο HDR Mode, είτε off όταν είσαι στο Pro Mode (κι ας μην πειράξεις τίποτα από τα manual controls). Αυτοί είναι οι τρόποι που μπορείς να διαχειριστείς το HDR στα Huawei από το Mate 10 τουλάχιστον κ μετά. ;) Για το U11 επιφυλάσσομαι για το πώς θα συμπεριφερόταν με το ίδιο ISO με το P20 Pro. Δεν λέω πως δεν είναι σωστή απόφαση να διατηρήσει λεπτομέρεια και θόρυβο αντί να παστελιάσει. Λέω πως δεν είναι απόδειξη ανωτερότητας των δυνατοτήτων, καθώς είναι auto. dgeorge γειτονάκια ναι! Άιντε βρείτε και έναν με S9 και έναν με U11 να γίνει δουλίτσα. :lol:Το U11 θα βγάλει θόρυβο. Το NR που κάνει δεν είναι καθόλου επιθετικό. Εγώ έχω βρει τρόπο και το αντιμετωπίζω με το δικό μου processing. Στο lightroom αλλά και στο Snapseed μπορείς να κάνεις τοπικά NR στους συνήθεις ύποπτους ουρανό και σκιές. Είναι υπέρ του θορύβου και της λεπτομέρειας όταν δεν είναι υπερβολικός και πολύχρωμος. Αλλά όταν έχουμε σκοτάδια για ποια φωτογραφία μιλάμε βρε παιδιά. Αφού ούτε το μάτι δεν βλέπει λεπτομέρεια. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Κώστα_te έχει τέτοια δυνατότητα το snapseed? Έχει επιλογή για τοπικό NR? Δεν ήξερα ότι έχει καν NR :lol: Αν ηθελα να αφαιρέσω θόρυβο στο κινητό χρησιμοποιούσα το photoshop express. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Κι εγω εκει καταληγω. Το ειχα πει και στα πρωτα δειγματα απο ημερησιες αν δεν κανω λαθος, και χαιρομαι που δεν ειναι ιδεα μου. Στα συν, συγκαταλεγεται πως RAW τραβαει μονο σε Pro mode (ας μην εχεις πειραξει κατι), so μ ενα σμπαρο δυο τρυγώνια. :) ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κώστα_te έχει τέτοια δυνατότητα το snapseed? Έχει επιλογή για τοπικό NR? Δεν ήξερα ότι έχει καν NR :lol: Αν ηθελα να αφαιρέσω θόρυβο στο κινητό χρησιμοποιούσα το photoshop express. Ειναι το Selective και η τεταρτη επιλογη του, το Structure. Διαφορετικα το γενικο setting απο το μενού Details και εκει επιλεγεις Structure (ειναι μαζι με το Ambiance). Δεν ειναι Γιαννης, ειν' Γιαννακης. ;) Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Μάλιστα. Μάθαμε και κατι σημερα :). Ευχαριστώ. Και οχι δεν ειναι η ιδεα σου αφου πέραν του exposure, shadows κλπ αν δεις τα καλώδια της ΔΕΗ γίναν διπλάσια απο το sharpening :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Ε μεσα σ'ολα αμφισβητω και την ικανοτητα μου να κρατησω σταθερο χερι, οποτε καναδυο oversharpenings τα περναω για postprocessing που προσπαθησε να 'κρυψει' καποιο camera shake και απετυχε... Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Πολυ ωραιος φωτισμενος δρομος. Συγκρινεται αμεσα με τις συνθηκες που εβαλε ο Βαγγελης προφανως, οποτε ευχαριστουμε για το αμεσο συγκριτικο. Φαινεται η ανωτεροτητα στις ιδιες συνθηκες του HDR+, που βαζει τα γυαλια ακομα και στη Google την ιδια. Η λεπτομερεια στο Θεο, με ISO στα ταρταρα. Βαγγελη πουλα οσο προλαβαινεις πριν το καταλαβουν κι αλλοι και σου μεινει στα χερια το Παστελ P20 pro. abdalis επειδη βλεπω οτι δεν εχεις ανοιξει καν τη φωτο... ...να σε ενημερωσω οτι το iso δεν ειναι στα ταρταρα οπως εγραψες αλλα 131. Επισης εχω και πιο σκοτεινους δρομους αμα θελεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Κάτσε γιατί με μπέρδεψες όμως. Τελικά να κοιτάμε τα εξιφ η τελικά τα αλλάζει το hdr + όπως έχεις ξαναπεί; χμμ. Αλλά και να τα δούμε δλδ, 131 με μίνι των περισσότερων κινητών στο 100 δεν είναι και τόσο μεγάλη διαφορά. Οπότε περιμένουμε ΧΕΡΑΤΗ φώτο σε σκοτεινό δωμάτιο με αυτόματο και manual και hdr+ για φουλ σύγκριση. Και μετά αντίστοιχα στον πιο σκοτεινό δρόμο που έχετε στην περιοχή μια ακόμα 3αδα. Μακάρι να κάνει παπάδες χωρίς παστέλ ώστε να είναι καλά όλα τα κινητά. Αναμένουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Θα ηθελα και μια manual ISO400 0.5sec στο ιδιο σημειο αν σου ειναι ευκολο, Κωστα. για στοκ καμερα μιλας? καταρχην 1/2 θελει τριποδο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) Κάτσε γιατί με μπέρδεψες όμως. Τελικά να κοιτάμε τα εξιφ η τελικά τα αλλάζει το hdr + όπως έχεις ξαναπεί; χμμ. Αλλά και να τα δούμε δλδ, 131 με μίνι των περισσότερων κινητών στο 100 δεν είναι και τόσο μεγάλη διαφορά. Οπότε περιμένουμε ΧΕΡΑΤΗ φώτο σε σκοτεινό δωμάτιο με αυτόματο και manual και hdr+ για φουλ σύγκριση. Και μετά αντίστοιχα στον πιο σκοτεινό δρόμο που έχετε στην περιοχή μια ακόμα 3αδα. Μακάρι να κάνει παπάδες χωρίς παστέλ ώστε να είναι καλά όλα τα κινητά. Αναμένουμε. Ξαναλεω αυτο που εγραψες δεν ισχυει.. Η δικια μου ειναι με χαμηλο iso 131 Και χερατη Edited April 16, 2018 by gtf4270 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Ξαναλεω αυτο που εγραψες δεν ισχυει.. Η δικια μου ειναι με χαμηλο iso 131 Και χερατηΠεριμένουμε φωτογραφία σου με πάνω από 1000 iso εδώ και κάτι χρόνια, αυτό προσπαθούν να σου πουν όλα τα παιδιά εδώ μέσα μόνο στημένα σκηνικά έχεις ανεβάσει, βλέπεις ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι που δεν τους ενδιαφέρει να είναι η καλύτερη η συσκευή τους και την βάζουν σε δύσκολες δοκιμασίες, βαρέθηκα να βλέπω να σπαμαρεις το νήμα κατάντησε κουραστικό. Καλή συνέχεια σε όλους παιδιά Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) για στοκ καμερα μιλας? καταρχην 1/2 θελει τριποδο Ναι, στοκ manual. Δεν θα 'πρεπε να θελει τριποδο το lg με τοσο καλο OIS. Εδω εβγαλα 1/2 χερατες με το P20 Pro χωρις OIS... Ζητησα κατι πολυ συγκεκριμενο. Οπως βγαζεις μια HDR+ βγαλε αμεσως μετα μια με ISO 400 και 0.5 sec. ειναι αρκετα ψηλό ISO για να δουμε επιπεδα θορυβου/παστελιασματος λογω nr, και αρκετα ψηλο shutter για να διαπιστωσουμε αν ειναι οντως χαμηλος φωτισμος ή αν εχει καψει τον τόπο επειδη τα φωτα ειναι επαρκη. Επισης επειδη δεν εχουμε ιδια σκηνικα, με ιδια manual settings λιγο πολυ καταλαβαινουμε ποσο κοντα ειναι απο αποψη φωτός. Στην περιπτωση που ειναι οσο σκοτεινα ηταν το δωματιο μου και αν εν τελει χωρις παστελιασμα ανταπεξελθει καλυτερα απ το Night Shot του κινητου μου, εννοειται θα παραδεχτω την ανωτεροτητα του HDR+ σαν να ειμαστε στην Β' Δημοτικου. Hint: ο Αλεξ εννοει πως το ΙSO σου ειναι μικρο, οποτε η σκηνη δεν ηταν low light οσο η δικη μου, πραγμα που δεν αρνειται κανεις που εχει μάτια. Σε καθε περιπτωση ειτε ενα stock auto ειτε ενα stock manual διπλα στο HDR+ μας βοηθαει να καταλαβουμε ποσο δυσκολη ειναι η σκηνη. Edited April 16, 2018 by x_vagos_x Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Ηuawei mate 10 pro food mode Huawei mate 10 pro food mode by [/url] - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) Κι εγω εκει καταληγω. Το ειχα πει και στα πρωτα δειγματα απο ημερησιες αν δεν κανω λαθος, και χαιρομαι που δεν ειναι ιδεα μου. Στα συν, συγκαταλεγεται πως RAW τραβαει μονο σε Pro mode (ας μην εχεις πειραξει κατι), so μ ενα σμπαρο δυο τρυγώνια. :) ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειναι το Selective και η τεταρτη επιλογη του, το Structure. Διαφορετικα το γενικο setting απο το μενού Details και εκει επιλεγεις Structure (ειναι μαζι με το Ambiance). Δεν ειναι Γιαννης, ειν' Γιαννακης. ;)Να τα πούμε και ελληνικά να μπορούν να τα βρουν όλοι. Για αλλαγές ΤΟΠΙΚΆ σε exposure, κοντραστ, κορεσμό χρωμάτων και μείωση θορύβου, χρησιμοποιούμε το εργαλείο που λέγεται "Επιλεκτικά". Αρχικά επιλέγουμε με ταπ την περιοχή που θέλουμε να κάνουμε τις αλλαγές. Μετά με pinch to zoom δηλαδή τσιμπιμα με τα δυο δάχτυλα μικραινουμε η μεγαλώνουμε την περιοχή ώστε να εφαρμοστεί εκεί που θέλουμε, σχεδόν ακριβώς. Η επιλεγμένη περιοχή γίνεται στιγμιαία κόκκινη για να ξέρουμε που ακριβώς θα γίνουν οι αλλαγές. Λειτουργεί σταδιακά δηλαδή οσο πλησιάζουμε στις περιοχές που δεν θέλουμε να αλλάξουν, οι αλλαγές γίνονται ασθενέστερες και έτσι δεν έχουμε έντονες διαφορές. Μετά αν θέλουμε να κάνουμε πχ μείωση θορύβου σε σκιές αφού επιλέξουμε σωστά την περιοχή, τις φωτίζουμε όσο μας παίρνει ώστε να μην αυξήσουμε κι άλλο τον θόρυβο με την πρώτη επιλογή του εργαλείου. Κατόπιν με την τέταρτη επιλογή που λέγεται δομή, μειώνουμε μέχρι να μην είναι ενοχλητικός ο θόρυβος και παράλληλα αυξάνουμε λίγο το κοντραστ με την δεύτερη επιλογή. Σε πολύ lowlight δεν φωτίζουμε τις έντονες σκιές, από την στιγμή που δεν έχουν ενδιαφέρον στο πλάνο, κάνουμε το αντίθετο. Τις κάνουμε πιο σκοτεινές για να μειωθεί κι άλλο ο θόρυβος. Παράδειγμα ο ουρανός στις περισσότερες βραδινές έχει ένα κίτρινο ανοικτό χρώμα από τις αντανακλάσεις που δημιουργούν τα φώτα της πόλης. Κανένα ενδιαφέρον λοιπόν και αυξημένος θόρυβος. Οπότε επιλέγουμε την περιοχή μειώνουμε το exposure, μειώνουμε τον κορεσμό για να φύγει το κίτρινο και φυσικά μειώνουμε την δομή για εξάλειψη του θορύβου. Κατά τον ίδιο τρόπο λειτουργεί το lightroom απλά εκεί έχεις 3 τρόπους να επιλέξεις την περιοχή με μεγαλύτερη ακρίβεια απ' ότι το SnapSeed, συν ότι μπορείς να σβήσεις τις αλλαγές αν έχουν περάσει σε σημεία που δεν θες. Πχ κάποια ψηλά κτίρια ανεβαίνουν ψηλά στον ουρανό σε σχέση με χαμηλότερα. Οπότε αρχικά έχει επιλέγει το μέρος του κτιρίου που πέφτει μέσα στον ουρανό. Με την "γόμα" σαν βούρτσα διαγράφουμε τις αλλαγές που επηρέασαν το κτίριο. Παράδειγμα μείωσης θορύβου στον ουρανό με lightroom. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 16, 2018 by Te_salat Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Εγώ έχω ένα ταπεινό p9 lite που το χρησιμοποιεί ο γιος και κάπου το περίμενα το αποτέλεσμα με το παστέλωμα δυστυχώς. Έχει πολύ δρόμο να διανύσει στο software η Huawei. Εμένα αυτό που μου αρέσει στη συσκευή τελικά είναι η 5χ zoom δυνατότητα. Σε κάθε περίπτωση Βαγγέλη ευχαριστούμε πολύ για την ποιότητα και την ποσότητα των πληροφοριών που παρέχεις για το p20 :up: Υ.Γ. Μόλις τώρα το διαφημίζουν στο Σκάι :p [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts