x_vagos_x Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 (edited) Ευχαριστώ πολύ Βασίλη. Θα συμφωνήσω πως δεν είναι μια καλή φωτογραφία, αλλά εντυπωσιάστηκα από το φως που προσέθεσε (και δεν ικανοποίησε ούτε εμένα φυσικά η έλλειψη λεπτομέρειας). Θα ήθελα την γνώμη σου και για τις υπόλοιπες. Κώστα, εξαιρετική τοποθέτηση. Βάλε τώρα και μια LG G5 SE με HDR+ το γνωστό σερβίτσιο με λουκανικάκι και μακαρόνια και έτοιμο ένα ακόμη post που δεν προσφέρει τίποτα στο νήμα εκτός απ' το καπέλωμα του post μου. :) Παγωτάκι κανείς; Auto 10mp by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Edited April 15, 2018 by x_vagos_x Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Ευχαριστώ πολύ Βασίλη. Θα συμφωνήσω πως δεν είναι μια καλή φωτογραφία, αλλά εντυπωσιάστηκα από το φως που προσέθεσε (και δεν ικανοποίησε ούτε εμένα φυσικά η έλλειψη λεπτομέρειας). Θα ήθελα την γνώμη σου και για τις υπόλοιπες. Κώστα, εξαιρετική τοποθέτηση. Βάλε τώρα και μια LG G5 SE με HDR+ το γνωστό σερβίτσιο με λουκανικάκι και μακαρόνια και έτοιμο ένα ακόμη post που δεν προσφέρει τίποτα στο νήμα εκτός απ' το καπέλωμα του post μου. :) Παγωτάκι κανείς; r Σε ποια τοποθετηση αναφερεσαι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 (edited) Ευχαριστώ πολύ Βασίλη. Θα συμφωνήσω πως δεν είναι μια καλή φωτογραφία, αλλά εντυπωσιάστηκα από το φως που προσέθεσε (και δεν ικανοποίησε ούτε εμένα φυσικά η έλλειψη λεπτομέρειας). Θα ήθελα την γνώμη σου και για τις υπόλοιπες. Κώστα, εξαιρετική τοποθέτηση. Βάλε τώρα και μια LG G5 SE με HDR+ το γνωστό σερβίτσιο με λουκανικάκι και μακαρόνια και έτοιμο ένα ακόμη post που δεν προσφέρει τίποτα στο νήμα εκτός απ' το καπέλωμα του post μου. :) Παγωτάκι κανείς; Auto 10mp by Vangelis Lasithiotakis, on FlickrΒαγγέλη εγώ τις βρίσκω πολύ καλές όλες τις φωτογραφίες που ανέβασες ανάλογα βέβαια και τις συνθήκες,δεν μπορούμε να ζητάμε και πολλά από κάμερα τηλεφώνου σε τόσο δύσκολες σε συνθήκες παρόλα αυτά η Huawei είναι σε σωστό δρόμο, βλέπω βελτίωση με το mate 10 και ακόμα μεγαλύτερη με το p20 pro, πιστεύω σε επόμενα update θα διορθωθεί πιο πολύ η επεξεργασία Επίσης σε ευχαριστούμε για τα δείγματα σου και ας σε καπακωνει ο gtf που μάλλον θέλει το νήμα για την πάρτη του, ξυπνάτε mod Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 15, 2018 by vag74 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Συνωνόματε, το έχω στο μυαλό μου σαν την πορεία που είχε ως τώρα η Samsung από το S7 ως το S9. Το S7 ήταν ένα τσικ πιο πίσω από τις αντίστοιχες ναυαρχίδες, το S8 το βελτίωσε με πολύ καλές προοπτικές, και το S9 το ήρθε επιτέλους με άρτιο σύστημα που συμπεριφέρεται νορμάλ χωρίς διθυραμβικά σχόλια τύπου "σπέρνει" και "παπάδες". Νιώθω πως το Mate 10 Pro ήταν το S7 της Huawei. Ένα τσικ πιο πίσω απ' τα υπόλοιπα της σειράς του. Και πως το P20 Pro είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή. To S8 της, κατά κάποιον τρόπο. Γενικά την θεωρώ ένα εξάμηνο πίσω την κακομοιρούλα τη Huawei, πάντα. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Night Shot 5sec by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr . εδω για παράδειγμα τα πήγε αρκετά καλύτερα το mode και φαίνεται πως υπήρχε αρκετό σκοτάδι αν κρίνω απο την αμέσως αποκάτω.. γενικά όπως είπες ειναι για στατικά πλάνα εντελώς στην προηγούμενη με τη μηχανή μάλλον φυσούσε γι αυτό παστελιασε τα δέντρα, σε αυτην τα έσωσε βλέπω aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Συνωνόματε, το έχω στο μυαλό μου σαν την πορεία που είχε ως τώρα η Samsung από το S7 ως το S9. Το S7 ήταν ένα τσικ πιο πίσω από τις αντίστοιχες ναυαρχίδες, το S8 το βελτίωσε με πολύ καλές προοπτικές, και το S9 το ήρθε επιτέλους με άρτιο σύστημα που συμπεριφέρεται νορμάλ χωρίς διθυραμβικά σχόλια τύπου "σπέρνει" και "παπάδες". Νιώθω πως το Mate 10 Pro ήταν το S7 της Huawei. Ένα τσικ πιο πίσω απ' τα υπόλοιπα της σειράς του. Και πως το P20 Pro είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή. To S8 της, κατά κάποιον τρόπο. Γενικά την θεωρώ ένα εξάμηνο πίσω την κακομοιρούλα τη Huawei, πάντα.Έτσι είναι ακριβώς απλά πριν ήταν αρκετά μίλια μακριά Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 (edited) εδω για παράδειγμα τα πήγε αρκετά καλύτερα το mode και φαίνεται πως υπήρχε αρκετό σκοτάδι αν κρίνω απο την αμέσως αποκάτω.. γενικά όπως είπες ειναι για στατικά πλάνα εντελώς στην προηγούμενη με τη μηχανή μάλλον φυσούσε γι αυτό παστελιασε τα δέντρα, σε αυτην τα έσωσε βλέπω Ακριβώς αυτό. ;) Στην πραγματικότητα είναι πιο κοντά το ISO320-1/2sec παρά η πιο σκοτεινή με το μικρότερο ISO. Για να κρίνεις (και όλοι [σχεδόν] οι υπόλοιποι) πόσο φως είχε και πόσο "προσέθεσε" σαν Night Shot. :happy: Edited April 15, 2018 by x_vagos_x Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Εχει mod 5sec ή είναι κανονικά 5sec που προσπάθησες να μην κινηθείς? Στα μέχρι τώρα πλάνα με stacking, πως το λένε, έβλεπα 4sec... "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Εγώ στη φωτογραφία με τη μηχανή βλέπω ότι παστελοποίησε τα πάντα και όχι μόνο τα δέντρα. Τα αυτοκίνητα, τα κτίρια στο βάθος, μέχρι και τα καλώδια της ΔΕΗ και τα ελενίτ στα αριστερά της μηχανής. [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Εγώ στη φωτογραφία με τη μηχανή βλέπω ότι παστελοποίησε τα πάντα και όχι μόνο τα δέντρα. Τα αυτοκίνητα, τα κτίρια στο βάθος, μέχρι και τα καλώδια της ΔΕΗ και τα ελενίτ στα αριστερά της μηχανής. ισχυει...πρωτος το εγραψα για το παστελ του Huawei p20 pro. Εαν δεν ηξερα απο ποιο κινητο ειναι...θα επαιρνα ορκο οτι ειναι απο Galaxy S7. Τοσο πολυ μοιαζουν σε ολα...επεξεργασια, nr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 (edited) Όπου γραφω Night Shot ειναι το mod παιδια. Για 5sec βγαζει το βραδυ, και για 4sec τραβαει την ημερα. Φυσικα ολες ειναι χερατες, και το παστελιασμα ειναι λογω τραγικου stacking απο ποιος ξερει ποσα layers τραβαει σε αυτα τα δευτερολεπτα, τα οποια οσο πιο ασταθες το χερι τοσο πιο μη-ευθυγραμισμενα θα ειναι. Ειναι χερατες και φυσικα δεν ειναι manual 5sec όπου θα εβγαινε ενα θεοκουνημενο, σχεδον ασπρο πραγμα :p Μετανιωνω που δεν τραβηξα μια manual να βλεπατε ποσο λιγο φως ειχε. Ενδεικτικα σας βγαζω μια τωρα το δωματιο να καταλαβετε: manual ISO400 0.5sec by V . @ . g . 0 . $, on Flickr Night Shot 5sec by V . @ . g . 0 . $, on Flickr Μη σκαλωνετε στην φωτο με τη μηχανη, εχω αλλες 10... :p πρωτος το εγραψα για το παστελ του Huawei p20 pro Δεν περιμεναμε τιποτα λιγοτερο! χαχαχαχα :D Edited April 15, 2018 by x_vagos_x Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Δεν είναι θέμα "τεχνικά λάθος" κλπ αλλά τι απαιτήσεις έχει καθένας και τι ζητάει από το κινητό του. Οι βραδινές του P20 από την συναυλία αλλά και η μοτοσυκλέτα με απογοήτευσαν και θα εξηγήσω γιατί. Χωρίς να κάνω κάποιο υπερβολικό ζουμ, just double tap στην οθόνη του κινητού, τα πρόσωπα των ανθρώπων που είναι πολύ κοντά στην κάμερα, είναι φουλ παστελ χωρίς λεπτομέρια. Το ίδιο και η μοτοσυκλέτα. Είναι σαν να ανεβάζει στο processing το exposure υπερβολικά για να δώσει το φως που βλέπουμε, ενώ μειώνει τα highlights για να μην κάψει τα φωτεινά και μετά πλακωνεται στο noise reduction για απόσβεση του θορύβου που φανερώνει το πολύ exposure. Δεν μ αρέσει καθόλου αυτή η προσέγγιση. Δεν εκμεταλλεύεται σωστά το δυνατό hardware της συσκευής. Ωραίες φωτογραφίες αλλά να τις βλέπεις σε πολύ μικρή ανάλυση όπως στο Instagram. Θα μπορούσε με διαφορετικό processing να δώσει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Ειλικρινά απορώ με το DxΟ. Είχα που είχα επιφυλάξεις με διάφορα τεστ σε φακούς DSLR ...... Θα περίμενα να αναφερθούν σ αυτό το πρόβλημα του processing. Ελπίζω να το διορθώσουν με κάποια updates. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Είναι σαν να ανεβάζει στο processing το exposure υπερβολικά για να δώσει το φως που βλέπουμε, ενώ μειώνει τα highlights για να μην κάψει τα φωτεινά και μετά πλακωνεται στο noise reduction για απόσβεση του θορύβου που φανερώνει το πολύ exposure. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνω 100%. Αυτο ακριβως συμβαινει σε ολα τα modes πλην του manual. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 (edited) Να σας πω την αλήθεια το noise reduction δεν με ενοχλεί τόσο πολύ αφού από ότι καταλαβαίνω ήταν πιο σκοτεινές οι σκηνές από ότι βγήκαν τελικά. Πιο πολύ το sharpening με ενοχλεί. Αν το μειώσουν σε επόμενο update θα κάνει διάφορα για μένα. ;) Πάντως το night shot δεν ειναι για κινούμενα. Edited April 15, 2018 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Δεν είναι θέμα "τεχνικά λάθος" κλπ αλλά τι απαιτήσεις έχει καθένας και τι ζητάει από το κινητό του. Οι βραδινές του P20 από την συναυλία αλλά και η μοτοσυκλέτα με απογοήτευσαν και θα εξηγήσω γιατί. Χωρίς να κάνω κάποιο υπερβολικό ζουμ, just double tap στην οθόνη του κινητού, τα πρόσωπα των ανθρώπων που είναι πολύ κοντά στην κάμερα, είναι φουλ παστελ χωρίς λεπτομέρια. Το ίδιο και η μοτοσυκλέτα. Είναι σαν να ανεβάζει στο processing το exposure υπερβολικά για να δώσει το φως που βλέπουμε, ενώ μειώνει τα highlights για να μην κάψει τα φωτεινά και μετά πλακωνεται στο noise reduction για απόσβεση του θορύβου που φανερώνει το πολύ exposure. Δεν μ αρέσει καθόλου αυτή η προσέγγιση. Δεν εκμεταλλεύεται σωστά το δυνατό hardware της συσκευής. Ωραίες φωτογραφίες αλλά να τις βλέπεις σε πολύ μικρή ανάλυση όπως στο Instagram. Θα μπορούσε με διαφορετικό processing να δώσει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Ειλικρινά απορώ με το DxΟ. Είχα που είχα επιφυλάξεις με διάφορα τεστ σε φακούς DSLR ...... Θα περίμενα να αναφερθούν σ αυτό το πρόβλημα του processing. Ελπίζω να το διορθώσουν με κάποια updates. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κωστα ολοι καταληξαμε οτι οι φωτο δεν ειναι καλες και εχουν υπερβολικο παστελ. Απορω με τον @vag74 o οποιος τις βρηκε ολες εξαιρετικες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Ελπίζω να το διορθώσουν με κάποια updates. Αν το μειώσουν σε επόμενο update θα κάνει διάφορα για μένα. ;) Εδω θα φανει η δυναμη των reviewers που εχουν επιρροη ;) Κωστα ολοι καταληξαμε οτι οι φωτο δεν ειναι καλες και εχουν υπερβολικο παστελ. Απορω με τον @vag74 o οποιος τις βρηκε ολες εξαιρετικες... Θα το 'χει το όνομα :p Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Το Night mode της Huawei ειναι μια αποτυχημενη προσπαθεια εξομειωσης του hdr+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Λολ... Βλέπουμε αρκετά τραβηγμένα σχόλια για άλλη μια φορά. Μιας και είναι συγκρίσεις το νημα, βγάλτε μια φώτο από τόσο σκοτάδι, τέτοιο φως ΧΕΡΑΤΗ κι ας έχει και παστέλ με τοσο λίγο θόρυβο και προφανώς χωρίς να είναι κουνημένη και μετά συνεχίζουμε τη συζήτηση για το κατά πόσο συμφωνούμε όλοι. Μας δίνει μια δυνατότητα έξτρα και μεις λέμε ότι να ναι. Θα ήθελα να δω και τη σύγκριση μεταξύ κροπ 5χ και της κάμερας 5χ ώστε να δούμε αν έχει μεγάλη διαφορά. Τέλος, Βαγγέλη τι μέγεθος αρχείου και τι ποιότητα είναι το raw; από τα 40 mp τραβάει όταν φωτογραφίζεις manual με raw; γιατί λογικά θα πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά σε μέγεθος και ποιότητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Τώρα που το παρατήρησα, τι εννοείς hdr auto και off? Δεν εχει μονο on-off? Η δεύτερη που γράφεις hdr off νομιζω εχει λιγότερο sharpening. Πάντως ξαναλέω ότι την διαφορά την κάνει ο 3X φακός (ο οποίος παραδόξως ενεργοποιείται μόνο στα 5X). Για μένα και μονο για αυτό αξίζει ;). Το sharpening να μειώσουν λιγο και θα ειναι μια χαρά. Πάντως είχαν δίκιο οι reviewers στα συγκριτικά ότι το s9+ τα πάει καλύτερα το βράδυ (μιλάω για auto πάντα). Auto 10mp (hdr auto) by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Pro 10mp (hdr off) by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 (edited) Ομολογω με το RAW δεν εχω παιξει ακομα, Αλέξη. τραβηξα μια μολις και ειναι 75.19mb ζωη να 'χει. Ετοιμαζω συγκριση HDR+ Super High σε Xiaomi RN4 vs Night Shot P20 Pro. Αντρέα εχει ειτε Auto mode (όπου εφαρμοζει hdr/dro και το λεω hdr auto), εχει HDR Mode που σημαινει HDR on, και οτι τραβαω σε Pro (manual mode δηλαδη) εχει παντα hdr off. σε αυτην οου εβαλες και λεω hdr off ειναι τραβηγμενη σε pro mode απλα δεν πειραξα τιποτα απο τις ρυθμισεις. Δεν εφηρμοσε ουτε hdr ουτε dro δηλαδη. Δηλαδη με το Pro αποφευγεις το hdr/dro και παιρνεις λιγοτερο επεξεργασμενη φωτογραφια απ' οτι σε full auto. Edited April 15, 2018 by x_vagos_x Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Ομολογω με το RAW δεν εχω παιξει ακομα, Αλέξη. τραβηξα μια μολις και ειναι 75.19mb ζωη να 'χει. Ετοιμαζω συγκριση HDR+ Super High σε Xiaomi RN4 vs Night Shot P20 Pro. Προσωπικά εμένα και μόνο αυτή η ευελιξία με καλύπτει απόλυτα. Και μετά όλα στρώνουν. Και sharpening και ότι άλλο θες. Αφού μιλάμε για φωτογραφίες αυτό είναι από τα πιο σημαντικά θεωρώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Τώρα που το παρατήρησα, τι εννοείς hdr auto και off? Δεν εχει μονο on-off? Η δεύτερη που γράφεις hdr off νομιζω εχει λιγότερο sharpening. Πάντως ξαναλέω ότι την διαφορά την κάνει ο 3X φακός (ο οποίος παραδόξως ενεργοποιείται μόνο στα 5X). Για μένα και μονο για αυτό αξίζει ;). Το sharpening να μειώσουν λιγο και θα ειναι μια χαρά. Πάντως είχαν δίκιο οι reviewers στα συγκριτικά ότι το s9+ τα πάει καλύτερα το βράδυ (μιλάω για auto πάντα). To S9 ειναι καλυτερο ναι...και την ημερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 5s 2018-04-13_06-30-16 by Nikos Manousakis, on Flickr IMG_20180414_193411 by Nikos Manousakis, on Flickr IMG_20180412_184250 by Nikos Manousakis, on Flickr Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 (edited) Εδώ είναι μια πρόχειρη επεξεργασία του σκοτεινού manual. Κάτι ανάλογο κάνει το software. Έχω ανεβάσει το exposure και αρκετό NR χωρίς sharpening όμως. Βαγγέλη μην τραβάς σε τέτοιες συνθήκες. Δεν είναι για κινητά. Προσπάθησε τα βραδινά πλάνα σου να είναι σε πιο φυσιολογικές συνθήκες όπως με ένα φως δωματίου ή σε δρόμους με βιτρίνες όπου υπάρχει φως για φωτογράφιση. Προς τιμή σου βέβαια, αλλά το ζορισες πολύ το κινητό. Και καθώς δεν έχουμε φωτογραφίες από άλλο κινητό στο ίδιο πλανο για σύγκριση, πιθανώς γινόμαστε πιο αυστηροί. Φωτογραφία χωρίς φως δεν υπάρχει. Μετά πάμε σε long exposure. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 15, 2018 by Te_salat Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 (edited) Βαγγέλη μην τραβάς σε τέτοιες συνθήκες. Δεν είναι για κινητά. Προσπάθησε τα βραδινά πλάνα σου να είναι σε πιο φυσιολογικές συνθήκες όπως με ένα φως δωματίου ή σε δρόμους με βιτρίνες όπου υπάρχει φως για φωτογράφιση. Προς τιμή σου βέβαια, αλλά το ζορισες πολύ το κινητό. Και καθώς δεν έχουμε φωτογραφίες από άλλο κινητό στο ίδιο πλανο για σύγκριση, πιθανώς γινόμαστε πιο αυστηροί. Φωτογραφία χωρίς φως δεν υπάρχει. Μετά πάμε σε long exposure. Εννοείται πως ήταν μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσω σε δύσκολες συνθήκες την φωτογραφική και τα modes της. Θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη δείγματα σε πιο φυσιολογικές συνθήκες και θα κρίνω και εγώ και εσείς σιγά σιγά :) Είμαι πάντα ανοιχτός στο ενδεχόμενο να κεράσω καφεδάκι για να κάνουμε οποιοδήποτε συγκριτικό αν κάποιος θέλει. By the way, καθώς μόνο αυτό έχω για σύγκριση: Xiaomi RN4 Arnova 1.6 HDR+ Super High RN4 SUPER HIGH HDR+ by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr P20 Pro Night Shot 5sec P20 PRO NIGHT SHOT 5SEC by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Θα τολμήσω να παραθέσω μια από το U11 σε φουλ αυτόματο: 2017-08-29 20.44.14 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr που μοιάζει με μια που έβαλα πριν του P20 Pro (επίσης φουλ αυτόματο): Auto 10mp by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Το P20 Pro ανέβασε διπλάσιο ISO. Edited April 15, 2018 by x_vagos_x Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts