Nikos_Mpl Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Έτσι όπως έχουν τα πράγματα δεν μπορούμε να εικάζουμε το πως θα αντιδρά σε κάθε περίπτωση. γιαυτο ας το περιμενουμε να το δουμε σε αμεση συγκριση και οχι σε θεωριες απο φωτο μονο του.. Κωστα εμιρατα μενεις και ειχες αμμοθυελλα? Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 γιαυτο ας το περιμενουμε να το δουμε σε αμεση συγκριση και οχι σε θεωριες απο φωτο μονο του.. Κωστα εμιρατα μενεις και ειχες αμμοθυελλα? Όχι πιο δυτικά στην Αίγυπτο, αλλά η περιοχή που μένω βρίσκεται στις ξεκίνημα της ερήμου της δυτικής Σαχάρας. Δυστυχώς εδώ σαν ξένος δεν μπορώ να μετακινηθώ σε ερημικές τοποθεσίες για φωτογράφιση αν δεν είναι μαζί μου κάποιοι ντόπιοι για πολλούς λόγους. Είδα εντυπωσιακές φωτογραφίες την ώρα που έρχονταν η θύελλα. Πάντως τεράστια η διαφορά το πως συνέλαβε την αμμοθύελλα ο φακός της dslr σε σχέση με του κινητού. Γι αυτό δεν τρελαίνομαι με όσα γράφονται για το P20. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Όχι πιο δυτικά στην Αίγυπτο, αλλά η περιοχή που μένω βρίσκεται στις ξεκίνημα της ερήμου της δυτικής Σαχάρας. Δυστυχώς εδώ σαν ξένος δεν μπορώ να μετακινηθώ σε ερημικές τοποθεσίες για φωτογράφιση αν δεν είναι μαζί μου κάποιοι ντόπιοι για πολλούς λόγους. Είδα εντυπωσιακές φωτογραφίες την ώρα που έρχονταν η θύελλα. Πάντως τεράστια η διαφορά το πως συνέλαβε την αμμοθύελλα ο φακός της dslr σε σχέση με του κινητού. Γι αυτό δεν τρελαίνομαι με όσα γράφονται για το P20. αχα, αυτα ειναι, μαζι με τους τζιχαντιστες.. κουραγιο! Θεωρω οτι ειδικα βραδυ δε γινεται να πιασει καποιο κινητο παρομοια εικονα με dslr σε τετοιες συνθηκες. Οσο για το P20, ο καιρος γαρ εγγυς..:lol::p Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 αχα, αυτα ειναι, μαζι με τους τζιχαντιστες.. κουραγιο! Θεωρω οτι ειδικα βραδυ δε γινεται να πιασει καποιο κινητο παρομοια εικονα με dslr σε τετοιες συνθηκες. Οσο για το P20, ο καιρος γαρ εγγυς..:lol::p Αν το αγοράσεις θέλω συγκριτικό με την ησυχία σου και μελετημένο. Αν έχεις τριποδακι, θα το στήσεις, θα μελετήσεις το πλάνο σου και θα τραβάς εστιάζοντας στο ίδιο σημείο. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Πάντως τεράστια η διαφορά το πως συνέλαβε την αμμοθύελλα ο φακός της dslr σε σχέση με του κινητού. Γι αυτό δεν τρελαίνομαι με όσα γράφονται για το P20. Και εγώ ψάχνω να βρω αφορμή να φύγω από την κάμερα του nexus 5x αλλά δεν έχω εντυπωσιαστεί ακόμη με κάτι για να την κάνω. Έπαιξα λίγο με το note 8 του κολλητού μου αλλά οι διαφορές στην κάμερα είναι "Κλάιν". Έχω αρχίσει να γλυκοκοιταζω προς olympus e-m10 mark ii ή sony a6000, εκτός αν είναι κάτι το επαναστατικό το p20 pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 αχα, αυτα ειναι, μαζι με τους τζιχαντιστες.. κουραγιο! Θεωρω οτι ειδικα βραδυ δε γινεται να πιασει καποιο κινητο παρομοια εικονα με dslr σε τετοιες συνθηκες. Οσο για το P20, ο καιρος γαρ εγγυς..:lol::p Μόλις με πήραν τηλέφωνο από Πλαίσιο. 10 Απριλίου το μαύρο, σε 2-3 μέρες παραπάνω το μωβ. And so we wait. :rolleyes: jimzak βουρ για a6000 Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Μόλις με πήραν τηλέφωνο από Πλαίσιο. 10 Απριλίου το μαύρο, σε 2-3 μέρες παραπάνω το μωβ. And so we wait. :rolleyes: jimzak βουρ για a6000 Να σου πω την αλήθεια πιο πολύ προς olympus κλείνω, λόγω ενσωματωμένου ois στο σώμα και touch screen θεωρώ ότι θα έχω παραπάνω ευελιξία. Sorry για το off topic. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 (edited) Και εγώ ψάχνω να βρω αφορμή να φύγω από την κάμερα του nexus 5x αλλά δεν έχω εντυπωσιαστεί ακόμη με κάτι για να την κάνω. Έπαιξα λίγο με το note 8 του κολλητού μου αλλά οι διαφορές στην κάμερα είναι "Κλάιν". Έχω αρχίσει να γλυκοκοιταζω προς olympus e-m10 mark ii ή sony a6000, εκτός αν είναι κάτι το επαναστατικό το p20 pro. Αν σε καλύπτει το 5x σαν τηλέφωνο τότε πάρε μια Α6000 με ένα φακό Sigma 30mm f1.4 και καθάρισες. Αργότερα αγοράζεις κι ένα Zoom lens και δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Είχα τις Olympus 10 mk I & 5 mk1. Αν ξεκινούσα τώρα και ήθελα μικρή κάμερα θα αγόραζα Sony. Μεγαλύτερος αισθητήρας κλπ. Edited March 29, 2018 by Te_salat Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Αν το αγοράσεις θέλω συγκριτικό με την ησυχία σου και μελετημένο. Αν έχεις τριποδακι, θα το στήσεις, θα μελετήσεις το πλάνο σου και θα τραβάς εστιάζοντας στο ίδιο σημείο. Χαχα, οχι δεν σκοπευω να το παρω αμεσα καθως μετα το πολιτισμικο σοκ που επαθα με το 10 pro και το μενου του, για να το παρω θα πρεπει να ειναι σαφως βελτιωμενο σε αυτο το κομματι..και να εχει καρτα μνημης (Δεν εχω κοιταξει καν τα specs). Επισης πιστευω ακραδαντα οτι το soc της huawei ειναι πολυ κατωτερο ενεργειακα απο τα αλλα 2 που παιζουν ψηλα(snap και exynos) γιατι το mate με τετοια μπαταρια κινηθηκε στα ιδια αν οχι χειροτερα σε καταναλωση απο το v30 Μου. Το να επεσα σε προβληματικο και εγω και ο vag και οσοι διαπιστωσαμε οτι μετα το 50% επεφτε νερακι δε νομιζω οτι παιζει. Τελος παντων, αν το παρω θα το παρω μολις σταθεροποιηθει η τιμη, για δοκιμη μονο, μεταχειρισμενο για λιγο και να το ξανα δωσω, οπως κανω συνηθως αν δεν το εχει καποιος φιλος Τωρα για το τριποδο, φιλε μου εχω, αλλα απο οταν εκανα κορη απο το απογευμα και επειτα ασχολουμαι με αυτη γιαυτο και ολες μου οι συγκρισεις γινονται σε μη στημενα θεματα και αυθορμητα. Παρολα αυτα αααν το παρω θα κανουμε ο,τι τεστ θες. Το δυσκολο ειναι να στησω τριποδο για συγκριτικο.. Μόλις με πήραν τηλέφωνο από Πλαίσιο. 10 Απριλίου το μαύρο, σε 2-3 μέρες παραπάνω το μωβ. And so we wait. :rolleyes: jimzak βουρ για a6000 Βαγγελη, αυτη τη φορα θα πιουμε καφε και θα εχω 2-3 κινητα μαζι. Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Αν σε καλύπτει το 5x σαν τηλέφωνο τότε πάρε μια Α6000 με ένα φακό Sigma 30mm f1.4 και καθάρισες. Αργότερα αγοράζεις κι ένα Zoom lens και δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Είχα τις Olympus 10 mk I & 5 mk1. Αν ξεκινούσα τώρα και ήθελα μικρή κάμερα θα αγόραζα Sony. Μεγαλύτερος αισθητήρας κλπ. Tnx for the info ,θα το λαβω σοβαρά υπόψιν, ούτως ή άλλως θα ξεκινήσω με τον Κιτ φακό. Καλά βέβαια σε κάνα δίμηνο λέω να την παρω, εκτός αν μου την δώσει και πάω σε κανένα p20 pro :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Με απλά μαθηματικά: 1/1,73"=0,58" και 1/2.3"=0,43" Άρα 35% μεγαλύτερος ναι.. μη γράφουμε μόνο για να κάνουμε εντύπωση επειδή είμαστε anti-sammy @Nikos_Mpl Νίκο εκπληκτικά τα τελευταία συγκριτικά σου. Πολύ δυνατό το V30 και δε μπορώ να πω ότι το περίμενα έτσι Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν τα ξερεις καλα φιλε...ο αισθητηρας του S9 εχει μεγεθος 1/2.6" οποτε αυτο που εγραψες ειναι λαθος ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα και απο μενα. Βλεπω οτι παλι αρχισαμε τη θεωρια.. Σιγουρα μια συζητηση λογικο ειναι να γινεται αλλα ας αφησουμε να το δουμε στην πραξη Προσωπικα θεωρω οτι πιο σημαντικο το μεγεθος αισθητηρα, αλλα σιγουρα μονο αυτο δε φτανει. Το p20 pro αν εχει μεγαλη διαφορα σε νυχτερινες, εσωτερικου χωρου κλπ, σιγουρα θα το χτυπησω εαν αντεξω το μενου της huawei που ελπιζω μεχρι τοτε να εχει βελτιωθει. Προς το παρον ας περιμενουμε κανα δειγμα εδω μεσα γιατι και με το s9 καποιοι μιλησαν για παπαδες την 1η μερα και μετα τα πηραν πισω, κρινοντας απο τα δειγματα της εταιρειας και καποιων reviewers. Η αληθεια θα φανει σε αμεση συγκριση με αλλες συσκευες απο εμας και μονο. Μεχρι τοτε καλυτερα να παιξουμε με ο,τι εχουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιαννη νομιζω οτι το βραδυ το hdr+ ειναι πολυ ανωτερο απο hq.. Δε χρειαζεται να περιμενουμε κανενα δειγμα.Ο σχολιασμος και η αναλυση αναφερονται στις φωτογραφιες που ανεβηκαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
julia4506 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 δεν τα ξερεις καλα φιλε...ο αισθητηρας του S9 εχει μεγεθος 1/2.6" οποτε αυτο που εγραψες ειναι λαθος ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε χρειαζεται να περιμενουμε κανενα δειγμα.Ο σχολιασμος και η αναλυση αναφερονται στις φωτογραφιες που ανεβηκαν. Τι..; βγηκε κινητο που βγαζει πιο καλες φωτογραφιες απο τα mi5s-g5 se-950-u11 κτλ;;;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 δεν τα ξερεις καλα φιλε...ο αισθητηρας του S9 εχει μεγεθος 1/2.6" οποτε αυτο που εγραψες ειναι λαθος ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δε χρειαζεται να περιμενουμε κανενα δειγμα.Ο σχολιασμος και η αναλυση αναφερονται στις φωτογραφιες που ανεβηκαν. Συμφωνώ και επειδή τα ίδια έλεγες την 1η μέρα του s9 άσε το υφακι και τις εξυπνάδες σε μένα Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Εντάξει είναι 50% μεγαλύτερος συν την διαφορά των mp θα είναι αρκετά καλύτερος ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμου καθώς θα χρειάζεται μικρότερο iso. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίρνει και διπλάσιο φως. Την διαφορά σε iso την υπολογίζω σε σχέση με το S9, κάπου στο 1/3 στοπ γιατί μην ξεχνάμε ο αισθητήρας του Samsung είναι f1.5 Δηλαδή εκεί που το Ρ20 θα έχει iso 600 το S9 θα έχει 800-850. Μετά έχουμε και την τεχνική της GCam που σε όσες συσκευές λειτουργει σωστά, οι φωτό διατηρούν χαμηλό iso, υψηλή ευκρίνεια και περισσότερο βάθος. Με αυτά θέλω να πω ότι ναι μεν η προσέγγιση της Huawei βρίσκεται προς την σωστή κατεύθυνση αλλά και οι άλλες εταιρείες έχουν τα όπλα τους. Και όπως είπα, φωτογραφία δεν είναι μόνο η υψηλή απόδοση λεπτομέρειας. Ας περιμένουμε συγκριτικά από χρήστες για να δούμε το πραγματικό μέγεθος της βελτίωσης έναντι των υπολοίπων. Αυτό που θα ήθελα να δω στις νέες κάμερες είναι η αύξηση του dynamic range, κάτι πολύ δύσκολο σ αυτό το μέγεθος. Προσοχη dynamic range δεν είναι αυτό που βλέπουμε πχ όταν γράφουμε ουαου δεν έκαψε τις φωτεινές πηγές, γιατί απλούστατα έχει επέμβει το software της κάμερας και έχει φροντίσει να ρυθμίσει την έκθεση πριν ακόμα πατήσεις. Το DR θα το καταλάβουμε αν τραβήξουμε σε raw και μετά προσπαθήσουμε να μειώσουμε τα hightlights (σχετικό, γιατί έχω διαπιστώσει ότι στα κινητά το software επεμβαίνει και στα raw). Αν μετά την μείωση φανερωθεί λεπτομέρεια στα υπερφωτισμενα σημεία, σημαίνει ότι διαθέτει σεβαστό DR. Αν όμως απλά γίνουν λιγότερο φωτεινά δεν υπάρχει τίποτα. Εννοείται το ότι το software μειώνει αυτόματα την έκθεση όταν αντιλαμβάνεται έντονα φωτισμένα σημεία, είναι θετικότατο, απλά δεν είναι DR. Κωστα θα τογραψω λιγο απλοικα...μεγαλος αισθητηρας πρακτικα σημαινει μεγαλυτερο dynamic range, λιγοτερος θορυβος, περισσοτερη λεπτομερεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Κωστα θα τογραψω λιγο απλοικα...μεγαλος αισθητηρας πρακτικα σημαινει μεγαλυτερο dynamic range, λιγοτερος θορυβος, περισσοτερη λεπτομερεια.Δεν αντιλέγω απλά σου λέω ότι η διαφορά δεν είναι τεράστια γιατί παίζουν πολλοί παράγοντας ρόλο και εκτός αυτού στην επιμέρους βαθμολογία δεν απέχουν πολύ. Σου έφερα σαν παράδειγμα τις DSLR. Το εμβαδόν ενός full frame sensor είναι σχεδόν 2,5 φορές μεγαλύτερο από των crop sensors για να έχουμε 1 στοπ διαφορά στο iso. Συν τα τεράστια pixel των full frame κλπ κλπ. Για αυτό σου λέω μην περιμένεις να δεις την νύχτα με την μέρα. Άσε να κυκλοφορήσει για να δούμε το μέγεθος της διαφοράς γιατί δεν αμφιβάλλω ότι θα υπάρχει διαφορά υπέρ του. Ένα άλλο που δεν μου αρέσει αν ισχύει. Είναι ότι επεμβαίνει πολύ στα πρόσωπα όταν πέφτει ο φωτισμός. Ενισχύει τα μάτια αλλά κάνει τα πρόσωπα φλατ και με λίγο στενόμακρο σχήμα. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 lg g5 hdr+ IMG_20180329_175327 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Δεν αντιλέγω απλά σου λέω ότι η διαφορά δεν είναι τεράστια γιατί παίζουν πολλοί παράγοντας ρόλο και εκτός αυτού στην επιμέρους βαθμολογία δεν απέχουν πολύ. Σου έφερα σαν παράδειγμα τις DSLR. Το εμβαδόν ενός full frame sensor είναι σχεδόν 2,5 φορές μεγαλύτερο από των crop sensors για να έχουμε 1 στοπ διαφορά στο iso. Συν τα τεράστια pixel των full frame κλπ κλπ. Για αυτό σου λέω μην περιμένεις να δεις την νύχτα με την μέρα. Άσε να κυκλοφορήσει για να δούμε το μέγεθος της διαφοράς γιατί δεν αμφιβάλλω ότι θα υπάρχει διαφορά υπέρ του. Ένα άλλο που δεν μου αρέσει αν ισχύει. Είναι ότι επεμβαίνει πολύ στα πρόσωπα όταν πέφτει ο φωτισμός. Ενισχύει τα μάτια αλλά κάνει τα πρόσωπα φλατ και με λίγο στενόμακρο σχήμα. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όντως τα πρόσωπα δεν είναι το δυνατό σημείο του. Τα κάνει και λίγο ελαιογραφία. Πάντα έχανε εκεί η Huawei. [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Όντως τα πρόσωπα δεν είναι το δυνατό σημείο του. Τα κάνει και λίγο ελαιογραφία. Πάντα έχανε εκεί η Huawei.Μου θυμίζει αυτό που έκανε η Samsung τουλάχιστον μέχρι το S7 που έχω. Αλλά σε μικρότερο βαθμό βέβαια. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 lg g5 hdr+ IMG_20180329_183631 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Απλά: μην αγνοείτε το μέγεθος των pixels ανά αυτό το εμβαδόν. Όταν διπλασιάζεις το εμβαδόν αλλά διπλασιάζεις και τα pixels που περιλαμβάνονται σε αυτό το εμβαδόν, έχεις απλά μεγαλύτερη ανάλυση με τις ίδιες συνθήκες (ίδιο μέγεθος pixels, παρόμοια ευαισθησία ISO, παρόμοια ποιότητα στις νυχτερινές κτλ) Το ζήτημα είναι να αυξάνουν (= βρουν το sweet spot για) το μέγεθος του αισθητήρα ενώ παράλληλα να έχουν αρκετά χαμηλή ανάλυση ώστε να είναι μεγάλα τα pixels χωρίς να βγαίνει χωρίς λεπτομέρεια σε pixel peeping η τελική φωτογραφία. Ναι μεν 1/1.7", αλλά και 40 mpixels, ήτοι 1μm pixels. Δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο -αν μιλούσαμε για τελική φωτογραφία στα 40mpixels. Ναι μεν, αλλα... Τα 40mp ειναι στον μονοχρωμο φακο. Οποτε καταρχας δε χανεις το ~μισο φως στο bayer φιλτρο. Επισης, η αναλυση δεν ειναι ευθεως συγκρισιμη, για να παρεις 40mp εγχρωμου φακου θες τα διπλασια pixel στην ουσια (αν θυμαμαι καλα τα μαθηματικα, μπορει να ειναι 50% παραπανω), οποτε εχεις και λιγο μεγαλυτερα πιξελ Εχω χρονια να ασχοληθω με φωτογραφια οποτε οποιος τα ξερει καλυτερα ας διορθωσει Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Ναι μεν, αλλα... Τα 40mp ειναι στον μονοχρωμο φακο. Οποτε καταρχας δε χανεις το ~μισο φως στο bayer φιλτρο. Επισης, η αναλυση δεν ειναι ευθεως συγκρισιμη, για να παρεις 40mp εγχρωμου φακου θες τα διπλασια pixel στην ουσια (αν θυμαμαι καλα τα μαθηματικα, μπορει να ειναι 50% παραπανω), οποτε εχεις και λιγο μεγαλυτερα πιξελ Εχω χρονια να ασχοληθω με φωτογραφια οποτε οποιος τα ξερει καλυτερα ας διορθωσει 40 είναι ο RGB αν δεν κάνω λάθος όχι ο μονόχρωμος "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Αν ισχυει (δε βρισκω ποιος ειναι ποιος, απλως το χα δει σε ενα σχολιο) ακυρο :p Αν και παλι λογω μονοχρωμου θεωρητικα πρεπει να εχει καλη λεπτομερεια και το βραδυ, ξερουμε μεγεθος εκεινου; Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 29, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Αν ισχυει (δε βρισκω ποιος ειναι ποιος, απλως το χα δει σε ενα σχολιο) ακυρο :p Αν και παλι λογω μονοχρωμου θεωρητικα πρεπει να εχει καλη λεπτομερεια και το βραδυ, ξερουμε μεγεθος εκεινου; Τα χα βάλει λίγο παραπάνω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7532790# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Δε το δα ποτε, thanks Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alek1402 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 αντε να ερθει με το καλο να δουμε τι κανει.... μεχρι τοτε..... 808 και τα μυαλα στα κιγκλιδωματα:lol: 2018-03-29-0606[1] by alek 1402, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts