Antretng Δημ. September 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 (edited) Συγκριτικό lg g6 με huawei p10 https://www.flickr.com/photos/marccecasestecnologia/albums/72157682402258074/page1 Δεδομένου και του shutter speed, μου φάνηκε κάπως καλύτερο στις νυχτερινές το g6. Τι λέτε εσείς; Η σημαντικότερη διαφορά νομίζω είναι το wb υπερ του g6. Ενδεικτικά βάζω μια αλλά όχι ότι σε όλες είχαν τέτοια διαφορά. Θα έλεγα 1 στις 3 ήταν καλύτερη του g6. Η συγκεκριμένη νομίζω ήταν και η δυσκολότερη φωτογραφία. G6 LG G6 by MarcCEcases, on Flickr P10 Huawei P10 by MarcCEcases, on Flickr Edited September 4, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 HTC U11 HDR+ 2017-09-04_05-16-39 by finn2k1, on Flickr Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkμια ζωγραφιά!!! Τρομερό το U11!!! IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Αντρέα θα συμφωνήσω, λάθος white balance και γενικά μια ανισορροπια στην σκηνή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 (edited) Συγκριτικό lg g6 με huawei p10 https://www.flickr.com/photos/marccecasestecnologia/albums/72157682402258074/page1 Δεδομένου και του shutter speed, μου φάνηκε κάπως καλύτερο στις νυχτερινές το g6. Τι λέτε εσείς; Η σημαντικότερη διαφορά νομίζω είναι το wb υπερ του g6. Ενδεικτικά βάζω μια αλλά όχι ότι σε όλες είχαν τέτοια διαφορά. Θα έλεγα 1 στις 3 ήταν καλύτερη του g6. Η συγκεκριμένη νομίζω ήταν και η δυσκολότερη φωτογραφία. G6 LG G6 by MarcCEcases, on Flickr P10 Huawei P10 by MarcCEcases, on Flickr Έχω την εντύπωση πως έχει τρομερή διαφορά και στη διαχείριση θορύβου, έτσι; επίσης σ όλες τις ημερησιες βλέπω κάτι σαν να έχει ένα μόνιμο hdr το p10. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, αλλά οι σκιές είναι πιο ατονες ας πούμε ενώ στο g6 υπάρχει μεγάλο contrast. Edited September 4, 2017 by Abdalis_3k60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 @Antretng όντως σε γενικές γραμμές το g6 είναι καλύτερο και ειδικά το βράδυ.. Εκεί το p10 μου φαίνεται πιο soft σε λεπτομέρεια να το πω έτσι, σαν να μην εστιάζει καλά και ειναι πιο θολές λίγο. Πιο πολυ αυτό με τις βράδυνες μ ενοχλει κάπως (απ οσο εχω δει και δείγματα γενικά στο ιντερνετ) και με κρατάει απο το να το παρω και να αλλάξω απο το g4 που εχω τωρα.. Όλες είναι στο auto? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 (edited) @Antretng όντως σε γενικές γραμμές το g6 είναι καλύτερο και ειδικά το βράδυ.. Εκεί το p10 μου φαίνεται πιο soft σε λεπτομέρεια να το πω έτσι, σαν να μην εστιάζει καλά και ειναι πιο θολές λίγο. Πιο πολυ αυτό με τις βράδυνες μ ενοχλει κάπως (απ οσο εχω δει και δείγματα γενικά στο ιντερνετ) και με κρατάει απο το να το παρω και να αλλάξω απο το g4 που εχω τωρα.. Όλες είναι στο auto? Ο συγκεκριμένος reviewer τραβάει πάντα auto και είναι πολύ αξιόπιστος. Τον παρακολουθώ εδώ και κανα χρόνο. Από τα reviews του, ότι εικόνα είχα σχηματίσει για μια κάμερα έπεσε μεσα. Κοίτα άλλες φορές είναι θολές λόγω του αναγκαία αυξημένου noise reduction και άλλες από camera shake αφού αν δεις όλες οι νυχτερινές είναι σε πιο αργό shutter speed. Έχω την εντύπωση πως έχει τρομερή διαφορά και στη διαχείριση θορύβου, έτσι; επίσης σ όλες τις ημερησιες βλέπω κάτι σαν να έχει ένα μόνιμο hdr το p10. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, αλλά οι σκιές είναι πιο ατονες ας πούμε ενώ στο g6 υπάρχει μεγάλο contrast. Επειδή έχουν περάσει μερικα χαβάη από τα χέρια μου, αν θυμάμαι καλά στις ρυθμίσεις έχει να πειράξεις contrast και saturation. Αν νομίζεις ότι του λείπει contrast, τσίμπησε το λίγο πάνω. Εμένα πάντως οι ημερήσιες μου φάνηκαν ισάξιες. Βέβαια ο primary φακός του g6 είναι λιγο πιο ζουμαρισμένος από του p10. Αυτό είναι καλό όταν τραβας μακρυνή φωτογραφία αλλά κακό όταν τραβάς κοντυνές. Βέβαια εκεί γυρνάς στον wide ο οποίος βέβαια έχει κατώτερη ποιότητα. Edited September 4, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Το P10 θέλει tap to focus, ειδικά στα βραδινά, αλλιώς σηκώνει iso και θόρυβο αρκετά Sent from my Huawei P10 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 ...s8 autohttps://flic.kr/p/XP54ru Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Htc 10 Auto Δευ-09-04_2017_8-44-μ.μ._3085 by Guardian, on Flickr Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Xiaomi mi max 2 HDR Xiaomi mi max 2 HDR by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Πολυ κακη γιωργο... Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Xiaomi mi max 2 HDR Xiaomi mi max 2 HDR by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Στο Θησειο ε? :rolleyes: οντως κακη η φωτο... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Δεν ηθελε hdr αυτη. Απ τη στιγμη που θα παει το iso πανω απο 6000 , καλυτερα να δοκιμαζε το hht mode. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Δεν ηθελε hdr αυτη. Απ τη στιγμη που θα παει το iso πανω απο 6000 , καλυτερα να δοκιμαζε το hht mode. Αυτό το HTT δεν μου φαίνεται να βοηθάει και πολύ.. ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολυ κακη γιωργο... Τα χω πει,στις βραδινές μόνο manual μπορεί το συγκεκριμένο κινητό.Δεν μπορούμε να τα χουμε όλα :) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο Θησειο ε? :rolleyes: οντως κακη η φωτο... ;) Ήπιαμε μπίρα τουλάχιστον :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Βασικά είναι κουνημένη. Το hht (το οποίο θα το ενεργοποιούσε αυτόματα) θα ήταν προτιμότερο. Καλύτερα πιο σκοτεινή παρα κουνημένη. Πάντως πολλά κινητά θα βασανιζόντουσαν σε αυτή την λήψη. Το mi max δεν θα ζοριζόταν; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Βασικά είναι κουνημένη. Το hht (το οποίο θα το ενεργοποιούσε αυτόματα) θα ήταν προτιμότερο. Καλύτερα πιο σκοτεινή παρα κουνημένη. Πάντως πολλά κινητά θα βασανιζόντουσαν σε αυτή την λήψη. Το mi max δεν θα ζοριζόταν; Ναι Ανδρέα δεν μπορώ να βγάλω HDR το βράδυ,βγαίνουν όλες κουνημένες,είναι δύσκολο σε εκείνο το σημείο να βγάλεις επειδή έχει ανύπαρκτο φωτισμό,θέλει manual ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μια manual με το mi max 2 Mi max 2 manual by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 S8+ auto ev -0.9 2017-09-05_01-06-21 by Vlasis Miriagkos, on Flickr Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 (edited) Ναι Ανδρέα δεν μπορώ να βγάλω HDR το βράδυ,βγαίνουν όλες κουνημένες,είναι δύσκολο σε εκείνο το σημείο να βγάλεις επειδή έχει ανύπαρκτο φωτισμό,θέλει manual Ακριβώς αυτό λέω. Ότι είναι πολύ σκοτεινά και δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά κινητά κάτω των 300 ευρώ που δεν θα ζοριζόντουσαν στο αυτόματο (εκτός από κανένα nexus 5x, g5 se ή moto g5 plus που ξεχωρίζουν για τις κάμερές τους) Το hdr κάνει και Long exposure σε χαμηλό φωτισμό στα xiaomi κινητά. Οπότε σε χεράτες καλύτερα hht (λογικα ενεργοποιείται αυτόματα) και ας είναι πιο σκοτεινή. Τη σκοτεινή την φωτίζεις ή το παιζεις ατμοσφαιρικός... την κουνημένη την πετάς. Πάντως μπορείς να δοκιμάσεις και manual σε πχ 1/9 που είναι ενα στοπ κάτω από 1/17 αλλα και εφικτό για χεράτη φωτογραφία. Edited September 4, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 S8+ auto ev -0.9 2017-09-05_01-06-21 by Vlasis Miriagkos, on Flickr Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βλάση συνεχίζεις σε υψηλές πτήσεις!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Την φωτογραφία την έβγαλε ενας φίλος μου την ώρα που τελείωνα τον αγώνα στα 5χλμ ανοικτής Θαλάσσης...s7 edge auto iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Την φωτογραφία την έβγαλε ενας φίλος μου την ώρα που τελείωνα τον αγώνα στα 5χλμ ανοικτής Θαλάσσης...s7 edge auto Συγχαρητήρια φίλε! Τώρα στα της φωτογραφίας κλασικό s7 με την επεξεργασία του στο θεο. Απο την θάλασσα μέχρι τα κτίρια πίσω .Και εσυ παστελομενος βγήκες χαχα. Το s7 εχει το θετικο του point and shoot ανα πάσα στιγμή με το γρήγορο focus του για να μην χάσεις την στιγμή που ίσως ρεαλιστικά σε αυτή πρέπει να μένουμε,γιατί σε 10χρονια θα κοιτάς αυτήν την φώτο και δεν θα δεις ουτε τα κτηρια στο ζοομ ουτε τιποτα αλλο,αλλα θα νιωσεις τα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης για την στιγμή αυτή που τελείωσες τον αγώνα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Χθες χάζευα τις φωτογραφίες των περασμένων 2-3 ετών και δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με τον Fredometrios... ;) Tόσα και τόσα λέμε εδώ, και τελικά μετράει να έχεις παγώσει μια στιγμή για να θυμάσαι τι έγινε τότε... Ας επανέλθω κι εγώ σιγά σιγά στο σπορ: HTC U11: HDR on hdr on by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr hdr off no hdr by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr hdr on hdr on by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr hdr off no hdr by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Επίσης, παρατήρησα πως δυσκολεύεται να κάνει focus ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κοντά στο subject, αλλά θέλει γύρω στα 5cm για να νετάρει σωστά. Δείτε στην παρακάτω, έχει κάνει focus στο κοτσανάκι ανάμεσα στα σταφύλια: closeup by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 HTC U11 - τραβηγμένη με Pro HDR Camera Bright by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 HTC U11 - τραβηγμένη με Pro HDR Camera Bright by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Φοβερή Βαγγέλη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Συγχαρητήρια φίλε! Τώρα στα της φωτογραφίας κλασικό s7 με την επεξεργασία του στο θεο. Απο την θάλασσα μέχρι τα κτίρια πίσω .Και εσυ παστελομενος βγήκες χαχα. Το s7 εχει το θετικο του point and shoot ανα πάσα στιγμή με το γρήγορο focus του για να μην χάσεις την στιγμή που ίσως ρεαλιστικά σε αυτή πρέπει να μένουμε,γιατί σε 10χρονια θα κοιτάς αυτήν την φώτο και δεν θα δεις ουτε τα κτηρια στο ζοομ ουτε τιποτα αλλο,αλλα θα νιωσεις τα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης για την στιγμή αυτή που τελείωσες τον αγώνα.Αχαχα σε ευχαριστώ πολυ...ετσι.ακριβως οπως τα λες...θα βλεπουμε τις φωτος με τις στιγμες και οχι αμα ειναι τ χρώματα περισσότερα ή λιγότερα... iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts