Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και εσενα η φωτογραφεία σου λες και είναι από διαφημιστικό! Χαίρομαι που την έβγαλες 16:9

ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!!

Απίθανη απλά :D Πιάνει digea? Και πολύ καλές οι φωτογραφίες.

πτερύγια κανονικά!!!:lol::lol: ευχαριστώ!!!

-> Βραδινή Μυτιλήνη OnePlus 3 & OnePlus One

-OnePlusOne auto

35813362804_a8669bb869_c.jpgIMG_20170817_204528, on Flickr

-Manual (έκθεση -1, iso 200, κλείστρο 1/4)

36252033950_639d5d8c88_c.jpgIMG_20170817_204650, on Flickr

-ΟnePlus 3 auto

36648151345_72f60f91fe_c.jpgIMG_20170817_204606 1+3, on Flickr

-OnePlus 3 auto με google camera

35813405034_3e4e1fd299_c.jpgIMG_20170817_204415 1+3, on Flickr

Απίθανες νυχτερινές Μυτιλήνη love!!!!

:clap:

IPhone 15 Pro 

950 xl

Manual

1/5 ISO 50

36512974631_75ef6c1693_c.jpgWP_20170813_23_11_49_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

Παρα πολυ καλη!!! Χερατη την εβγαλες ή τη στηριξες καπου;

950 xl

Manual

1/5 ISO 50

36512974631_75ef6c1693_c.jpgWP_20170813_23_11_49_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

Πολυ καλη οντως.Εμενα με δυσκολευει σε τετοια σκηνικα να παρω με την μια αποτελεσμα.

Με Proshot ειναι?

To focus ειναι με manual ή tap?

με 1/5 λογικο...μακραν το καλυτερο ois που υπαρχει σε καμερα

Επειδη εχω και το G4 και το 950xl νομιζω G4 εχει καλυτερο ois ακομη και σε 1/4 περνω πολυ ευκολα αποτελεσμα.

Edited by Fredometrios

Htc u11 auto....exp -0.7

35845217013_3de2286681_c.jpgIMAG0342 by foxy4270, on Flickr

Δεν ξέρω αν είναι επειδή μόνο εσύ ανεβάζεις κοντινά πρόσωπα, αλλά έχω πάθει πλάκα με την φυσικότητα του δέρματος που μεταφέρει το u11.. Λες και βγει από την οθόνη να αρχίσει να σου μιλάει! Μπράβο,!

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Htc u11 auto....exp -0.7

35845217013_3de2286681_c.jpgIMAG0342 by foxy4270, on Flickr

Φιλε για τοσο φωτεισμένη σκηνη, νομιζω πως ανεβασε πολυ το ISO, ακομα κι αν εσυ το μειωσες μεσω της εκθεσης, με αποτελεσμα να εχει αρκετο θορυβο πισω. Απο λεπτομερεια στον τυπο θεωρω πως ειναι πολυ κομπλε παντως. Γενικα το software δεν ανεβαζει αλλο shutter speed ωστε να μπορεσει να μειωσει το ISO; Πχ προσωπικα στο P10+ στο auto φτανει μεχρι και 1/4 (αλλο που μετα στο θορυβο εχει πολυ κακη διαχειριση πλεον). Επισης αν θες δωσε και κανενα παραδειγμα απο βραδινη σε manual, μιας και απ οτι εχω δει, πολλες φορες ειναι τελειως διαφορετικο το software στο auto εναντι του manual.

Φιλε για τοσο φωτεισμένη σκηνη, νομιζω πως ανεβασε πολυ το ISO, ακομα κι αν εσυ το μειωσες μεσω της εκθεσης, με αποτελεσμα να εχει αρκετο θορυβο πισω. Απο λεπτομερεια στον τυπο θεωρω πως ειναι πολυ κομπλε παντως. Γενικα το software δεν ανεβαζει αλλο shutter speed ωστε να μπορεσει να μειωσει το ISO; Πχ προσωπικα στο P10+ στο auto φτανει μεχρι και 1/4 (αλλο που μετα στο θορυβο εχει πολυ κακη διαχειριση πλεον). Επισης αν θες δωσε και κανενα παραδειγμα απο βραδινη σε manual, μιας και απ οτι εχω δει, πολλες φορες ειναι τελειως διαφορετικο το software στο auto εναντι του manual.

Σε αυθορμητες φωτογραφιες με ανθρωπους γενικα δεν ειναι και πολυ καλη ιδεα να εχεις αργο shutter speed. Ακομα και το 1/14 που εβαλε το u11 το θεωρω χαμηλο. Ταχυτητες 1/4 που λες ειναι περισσοτερο για landscapes ή και ανθρωπους εφοσον εχουν ποζαρει. Οχι για candid shots.

Ακομη το χαμηλοτερο noise reduction ειναι ιδανικο για προσωπα. Αμα ειχε εξαφανισει το θορυβο απο πισω τοτε και το προσωπο θα ειχε χασει αρκετες λεπτομεριες.

Edited by Antretng

Σε αυθορμητες φωτογραφιες με ανθρωπους γενικα δεν ειναι και πολυ καλη ιδεα να εχεις αργο shutter speed. Ακομα και το 1/14 που εβαλε το u11 το θεωρω χαμηλο. Ταχυτητες 1/4 που λες ειναι περισσοτερο για landscapes ή και ανθρωπους εφοσον εχουν ποζαρει. Οχι για candid shots.

Ακομη το χαμηλοτερο noise reduction ειναι ιδανικο για προσωπα. Αμα ειχε εξαφανισει το θορυβο απο πισω τοτε και το προσωπο θα ειχε χασει αρκετες λεπτομεριες.

Αν και μου φαίνεται πως ο φίλος στη φωτογραφία ποζάρει και δεν είναι μια στα γρήγορα, κατά τ άλλα ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αυτό το ξέρει ο gtf σίγουρα, έχω την εντύπωση πως και σε τοπία το u11 δεν κατεβαίνει κάτω από 1/10, γι αυτό το είπα. Τεσπα ρωτάμε για να μαθαίνουμε!

Αν και μου φαίνεται πως ο φίλος στη φωτογραφία ποζάρει και δεν είναι μια στα γρήγορα, κατά τ άλλα ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αυτό το ξέρει ο gtf σίγουρα, έχω την εντύπωση πως και σε τοπία το u11 δεν κατεβαίνει κάτω από 1/10, γι αυτό το είπα. Τεσπα ρωτάμε για να μαθαίνουμε!

Απλα συζηταμε :) . Βασικα υπαρχουν ανθρωποι που ακομα και να ποζαρουν μπορει ελαφρος να κουνηθουνε (πχ κεφαλι, αναπνοη κλπ). Οποτε οταν τραβαω με καμερα συνηθως το βαζω 1/50 και πανω. Εκτος αν ειναι στα ορια της η μηχανη και αναγκαστικα το ριχνω 1/15.

Για τα υπολοιπα ναι εχεις δικιο, δεν ριχνει την ταχυτητα κατω απο 1/10 στο auto απο οτι ειδα αλλα απο την αλλη γλυτωνεις motion blur. Καπου χανεις και καπου κερδιζεις παντα...

Απλα συζηταμε :) . Βασικα υπαρχουν ανθρωποι που ακομα και να ποζαρουν μπορει ελαφρος να κουνηθουνε (πχ κεφαλι, αναπνοη κλπ). Οποτε οταν τραβαω με καμερα συνηθως το βαζω 1/50 και πανω. Εκτος αν ειναι στα ορια της η μηχανη και αναγκαστικα το ριχνω 1/15.

Για τα υπολοιπα ναι εχεις δικιο, δεν ριχνει την ταχυτητα κατω απο 1/10 στο auto απο οτι ειδα αλλα απο την αλλη γλυτωνεις motion blur. Καπου χανεις και καπου κερδιζεις παντα...

Κατάλαβα... Επομένως όλες αυτές οι "έτοιμες" ρυθμίσεις όπως πορτρέτο παίζει να τροποποιούν σημαντικά το αποτέλεσμα σε σχέση με το απλό auto. Thanks!

Zenfone 3 zoom

low light όλα στο αυτόματο

35820474434_a30f16af2c_c.jpg

Μπιλ δεν είναι καλή,βλέπω πολύ επεξεργασία,μήπως να ανεβαζες στο Flickr γιατί παίζει να έχει ανέβει σε χαμηλή ανάλυση;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπιλ δεν είναι καλή,βλέπω πολύ επεξεργασία,μήπως να ανεβαζες στο Flickr γιατί παίζει να έχει ανέβει σε χαμηλή ανάλυση;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

στο flickr είναι.. πάτα πάνω να ανοίξει

πεντακαθαρη την βλεπω...που βλεπεις θορυβο?

Πολυ καλη οντως.Εμενα με δυσκολευει σε τετοια σκηνικα να παρω με την μια αποτελεσμα.

Με Proshot ειναι?

To focus ειναι με manual ή tap?

Επειδη εχω και το G4 και το 950xl νομιζω G4 εχει καλυτερο ois ακομη και σε 1/4 περνω πολυ ευκολα αποτελεσμα.

Ναι ειναι tap focus .Το 950 xl δυσκολεύετε πολυ να εστιάσει σε χαμηλό

φωτισμό και για αυτο οι περισσοτερες βραδινές φωτογραφίες που βλέπουμε σε vs ειναι χάλια...

Ναι ειναι tap focus .Το 950 xl δυσκολεύετε πολυ να εστιάσει σε χαμηλό

φωτισμό και για αυτο οι περισσοτερες βραδινές φωτογραφίες που βλέπουμε σε vs ειναι χάλια...

με την εφαρμογη proshot ειναι ή με την καμερα τον windows?

με την εφαρμογη proshot ειναι ή με την καμερα τον windows?

Κάμερα τον windows

Δεν ξέρω αν είναι επειδή μόνο εσύ ανεβάζεις κοντινά πρόσωπα, αλλά έχω πάθει πλάκα με την φυσικότητα του δέρματος που μεταφέρει το u11.. Λες και βγει από την οθόνη να αρχίσει να σου μιλάει! Μπράβο,!

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

να σαι καλα...η φυσικοτητα που βλεπεις ειναι αποκλειστικα θεμα καμερας.

S8+ auto ev -1.1

36520960811_3fabc82265_k.jpg2017-08-19_04-09-26 by Vlasis Miriagkos, on Flickr

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...