celtic1453 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Γενικά είναι πολλή καλή και σταθερή.. Έχει αρκετά έξτρα. Η μπαταρία με προβληματίζει λίγο.. Θα δείξει.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ωχ με AICP 7.1.1 παει εως 6 ωρες ποσο εχεις δει εωςτωρα? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Η pixel experience 8.1 που χρησιμοποιω απο χθες, παει μια χαρα. Μια google camera μενει να βαλω, γιατι αυτη που εχει δεν εχει hdr. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Εγω πάλι την άλλαξα την AICP ξαναγύρισα στους Chris διότι στην AICP δε λειτουργούσαν οι υπέρυθρες Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Εγω πάλι την άλλαξα την AICP ξαναγύρισα στους Chris διότι στην AICP δε λειτουργούσαν οι υπέρυθρες ποια εκδοση AICP? 7.1? 8.1? kai ποιας ημερομηνιας? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 με 26s απειραχτη εχει εγκατασταθει σε καποιον μια ενημερωση του phone manager με κινεζικα; οταν το εκανε την πρωτη φορα εκανα επαναφορα στην εργοστασιακη εκδοση μεσα απο το μενου ρυθμισεις εφαρμογες και την απενεργοποιησα αλλα ειναι πολύ επίμονη και επανεγκατασταθηκε ζητωντας απο την αρχη permissions σε sms/κλησεις και αποθ. χωρο. Η εργοστασιακη δουλευει μια χαρα αλλα νομιζω εγκαθιστα μια αλλη εκδοση καθε φορα που γινεται το παραπανω Καπου ειχα δει μια 26s καθαρισμενη απο τις leeco εφαρμογες, την εχει χρησιμοποιησει κανεις; εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Εγω πάλι την άλλαξα την AICP ξαναγύρισα στους Chris διότι στην AICP δε λειτουργούσαν οι υπέρυθρες Oι υπέρυθρες όντως δε λειτουργούν με AICP 8.1.1 Που κατά τα αλλά σκοράρει antutu 150000 Έχει κάποιος δυνατότητα να μας στείλει τροπο/ΖΙΡ να περάσουμε τις υπέρυθρες; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Δε δοκιμάζετε μήπως λειτουργήσει το ir.zip που έχουμε για την oreo στο 820? https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Fp%3D7445888&share_tid=436023&share_fid=4676&share_type=t&share_pid=7445888 <strong>LATEST OREO AICP 8.1 by @infrag</strong><br /> <br /> <span style="color: Red;">ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ</span><br /> Κατεβάζουμε τη Ρομ τα Gapps και το IR zip.<θέλει μετονομασία από.zip.zip σε IR.zip<b...... Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 ποια εκδοση AICP? 7.1? 8.1? kai ποιας ημερομηνιας? 8.1, την τελευταια 21 γεναρη Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Δε δοκιμάζετε μήπως λειτουργήσει το ir.zip που έχουμε για την oreo στο 820? https://r.tapatalk.com/shareLink?url=https%3A%2F%2Fwww%2Emyphone%2Egr%2Fforum%2Fshowthread%2Ephp%3Fp%3D7445888&share_tid=436023&share_fid=4676&share_type=t&share_pid=7445888 <strong>LATEST OREO AICP 8.1 by @infrag</strong><br /> <br /> <span style="color: Red;">ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ</span><br /> Κατεβάζουμε τη Ρομ τα Gapps και το IR zip.<θέλει μετονομασία από.zip.zip σε IR.zip<b...... Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Tζιφος... 'Failed to initialize" Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Tζιφος... 'Failed to initialize"Άλλαξε το selinux mode σε permissive.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Άλλαξε το selinux mode σε permissive.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΤΝΧ κ πως γίνεται αυτό; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 ΤΝΧ κ πως γίνεται αυτό;Ρυθμίσεις - AICP extras - system behaviour κι εκεί άλλαξε την ρύθμιση.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ρυθμίσεις - AICP extras - system behaviour κι εκεί άλλαξε την ρύθμιση.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ Υπόχρεος Απο αυτονομία δεν ενθουσιαστικα Κάμερα καλη, βελτιωμένη βέβαια Αλλά αυτονομία ..... GPS επίσης εξαίρετο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ξαφνικά Can't connect to camera(!) Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azafeiros Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Παίδες δοκιμάζω την τελευταία έκδοση του Pixel Exp 21/1/18. Φαίνεται αρκετά καλή. Πολύ μικρότερο ΣΟΤ από του Χρηστου βέβαια αλλά χρησιμοποιήσιμη. Επανήλθε το καστινγ που είχε χαθεί με το ανδροιδ 7!! Δουλευειι και το Ιφραρεντ που συζητάτε παραπάνω. Δoυλεύει και το gcam 7+ με το HDR+.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ξαφνικά Can't connect to camera(!) εφτιαξε με ένα καθαρισμα και reboot to IR επισης κομπλε περασα και GCAM HDR+ SOT,....ο επομενος στοχος Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Παίδες δοκιμάζω την τελευταία έκδοση του Pixel Exp 21/1/18. Φαίνεται αρκετά καλή. Πολύ μικρότερο ΣΟΤ από του Χρηστου βέβαια αλλά χρησιμοποιήσιμη. Επανήλθε το καστινγ που είχε χαθεί με το ανδροιδ 7!! Δουλευειι και το Ιφραρεντ που συζητάτε παραπάνω. Δoυλεύει και το gcam 7+ με το HDR+.! Πώς δούλεψε το IR? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 με acip 13.1 η sot τα σπάει μου φτανει σχεδόν τις 8 ώρες βέβαια το 4g το κλείνω όταν είμαι σπίτι για την ακτινοβολία κυρίως λογο ψηλού sar του κινητού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Πώς δούλεψε το IR? ποστ 1900-1901 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 ποστ 1900-1901Επειδή εμένα όταν ανοίγει το ir, έχει προεπιλεγμενη την EcoTV και δεν την αλλάζει, πως το έκανες και δούλεψε; επίσης, έχεις magisk η superuser; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Τωρε δε δουλεύουν οι ειδοποιήσεις ,Led Καμια ιδεα....???(!!!) Καλη Ρομ αλλά.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Επειδή εμένα όταν ανοίγει το ir, έχει προεπιλεγμενη την EcoTV και δεν την αλλάζει, πως το έκανες και δούλεψε; επίσης, έχεις magisk η superuser; Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edit Εντάξει, δεν είχα δώσει δικαίωματα root στις ρυθμίσεις! Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τωρε δε δουλεύουν οι ειδοποιήσεις ,Led Καμια ιδεα....???(!!!) Καλη Ρομ αλλά....Εμένα δουλεύουν κανονικά.. SOT έχω 5μιση ώρες με 10% υπόλοιπο αλλά με πολλά reboot λόγω κολλήματος του xposed.. Στην επόμενη φόρτιση θα χρησιμοποιήσω και κάποιο από τα akt Profiles και βλέπουμε.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delpaolo Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 με 26s απειραχτη εχει εγκατασταθει σε καποιον μια ενημερωση του phone manager με κινεζικα; οταν το εκανε την πρωτη φορα εκανα επαναφορα στην εργοστασιακη εκδοση μεσα απο το μενου ρυθμισεις εφαρμογες και την απενεργοποιησα αλλα ειναι πολύ επίμονη και επανεγκατασταθηκε ζητωντας απο την αρχη permissions σε sms/κλησεις και αποθ. χωρο. Η εργοστασιακη δουλευει μια χαρα αλλα νομιζω εγκαθιστα μια αλλη εκδοση καθε φορα που γινεται το παραπανω Καπου ειχα δει μια 26s καθαρισμενη απο τις leeco εφαρμογες, την εχει χρησιμοποιησει κανεις; εντυπωσεις; Ναι σ εμένα ετσι ξαφνικά μια μέρα. Μια εφαρμογή που έχει μια σκούπα και απο κατω Κινέζικα αν εννοείς αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ναι σ εμένα ετσι ξαφνικά μια μέρα. Μια εφαρμογή που έχει μια σκούπα και απο κατω Κινέζικα αν εννοείς αυτο Ότι και να κάνετε θα βγαίνει. Είναι το κινέζικοupdate. Και εργοστασιακή να βάλετε πάλι θα έρθει. Αν θέλετε δοκιμάστε (με επιφύλαξη) να έχετε backups to system αυτό το χιπ και μου λέτε. Phone Manager καθαρισμένος από κινεζιές για όλες τις PureEUI εκδόσεις Φλασάρουμε από TWRP σαν οποιοδήποτε ζιπ. https://drive.google.com/uc?authuser=0&id=1hjRaEal7xhLTB8aU1MqFbpDYT9VTazzq&export=download Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ότι και να κάνετε θα βγαίνει. Είναι το κινέζικοupdate. Και εργοστασιακή να βάλετε πάλι θα έρθει. Αν θέλετε δοκιμάστε (με επιφύλαξη) να έχετε backups to system αυτό το χιπ και μου λέτε. Phone Manager καθαρισμένος από κινεζιές για όλες τις PureEUI εκδόσεις Φλασάρουμε από TWRP σαν οποιοδήποτε ζιπ. https://drive.google.com/uc?authuser=0&id=1hjRaEal7xhLTB8aU1MqFbpDYT9VTazzq&export=download Χρήστο αυτό το έχουμε ήδη εμείς με την ΄΄δική σας΄΄ ρομ ? Θα βγάλετε τελικά την 26 ή κάποια άλλη ρομ ή το έχετε αφήσει στην άκρη το θέμα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts