it9492 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 (edited) Παλικάρια εγκατέστησα την ρομ του crisbal και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν μπορώ όμως να κατεβάσω με mobile data από το play store (μου γράφει αναμονή για wifi). Με wifi κατεβάζω κανονικά. Έψαξα τις ρυθμίσεις και είδα ότι έχω τικαρισμένα τα mobile data όπως και το wifi για το play store. Κάτι άλλο δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου που να περιορίζει το κατέβασμα με Mobile data. Απενεργοποίησα και το "όριο χρήσης δεδομένων" στην διαχείρηση δεδομένων κινητής. Τι άλλο πρέπει να ελέγξω; Καμιά ιδέα; Edited April 22, 2018 by it9492 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gskoof28 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 (edited) Καλησπέρα, πού θα βρω την lineage os 15.1? Αυριο παραλαμβάνω απο gearbest tax free και χωρις έξοδα αποστολής $169 Edited April 22, 2018 by gskoof28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Καλησπέρα, πού θα βρω την lineage os 15.1 Αυριο παραλαμβάνω απο gearbest tax free κάθε βδομάδα βγαίνει καινούρια λογικά αύριο νέα έκδοση .. δες εδώ.. https://download.lineageos.org/zl1 κι εδώ.. https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/rom-lineageos-15-0-leeco-le-pro3-t3683720 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Καλησπέρα, πού θα βρω την lineage os 15.1 Αυριο παραλαμβάνω απο gearbest tax free κλυτερα φλασαρε την aicp απο οτι ειδα δεν εχει το sound mod της aicp η lineage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 κλυτερα φλασαρε την aicp απο οτι ειδα δεν εχει το sound mod της aicp η lineage εγώ AICP έχω..αν βάλω την lineage θα έχω χειρότερο ήχο..αυτό θές να πείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gskoof28 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 εγώ AICP έχω..αν βάλω την lineage θα έχω χειρότερο ήχο..αυτό θές να πείς? Ναι απο οτι έχω συγκρίνει στον ήχο είναι η μεγάλη διαφορά και η απουσία irda εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Παλικάρια εγκατέστησα την ρομ του crisbal και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν μπορώ όμως να κατεβάσω με mobile data από το play store (μου γράφει αναμονή για wifi). Με wifi κατεβάζω κανονικά. Έψαξα τις ρυθμίσεις και είδα ότι έχω τικαρισμένα τα mobile data όπως και το wifi για το play store. Κάτι άλλο δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου που να περιορίζει το κατέβασμα με Mobile data. Απενεργοποίησα και το "όριο χρήσης δεδομένων" στην διαχείρηση δεδομένων κινητής. Τι άλλο πρέπει να ελέγξω; Καμιά ιδέα; ληψεις ->μενου 3 τελειες πανω δεξια -> unlimited Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Το ψήνω εδώ και καιρό το συγκεκριμένο κινητό αλλά με κωλώνει η αξιοπιστία της leeco καθώς διάβασα αρκετά αρνητικά σχόλια στους xda. Εσείς είστε ικανοποιημένοι από την συγκεκριμένη εταιρεία σε θέμα αξιοπιστίας; Είναι κρίμα να δώσω 150 ευρώ και μετά από λίγο καιρό να ψάχνομαι πάλι για κινητό. Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Εσείς είστε ικανοποιημένοι από την συγκεκριμένη εταιρεία σε θέμα αξιοπιστίας; για 150€ ΝΑΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Το ψήνω εδώ και καιρό το συγκεκριμένο κινητό αλλά με κωλώνει η αξιοπιστία της leeco καθώς διάβασα αρκετά αρνητικά σχόλια στους xda. Εσείς είστε ικανοποιημένοι από την συγκεκριμένη εταιρεία σε θέμα αξιοπιστίας; Είναι κρίμα να δώσω 150 ευρώ και μετά από λίγο καιρό να ψάχνομαι πάλι για κινητό. τι είδους αρνητικά σχόλια; εγώ έχω 2 Leeco, το ένα 1 χρόνο, το άλλο μισό και δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό. Βεβαίως και ΔΕΝ τα σκαλίζω, ούτε μου έχουν πέσει κάτω, έχω περάσει όταν τα πήρα οτι πιο stable υπάρχει από λειτουργικό στο καθένα και όλα οκ. Το πολύ σκάλισμα βλάπτει και εκεί στους XDA το σκάλισμα πάει σύννεφο... Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Και εγώ το θεωρώ ένα απίστευτο τηλέφωνο για αυτά τα λεφτά. Για την μακροζωία του δεν εκφέρω γνώμη γιατί το έχω ένα μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Το ψήνω εδώ και καιρό το συγκεκριμένο κινητό αλλά με κωλώνει η αξιοπιστία της leeco καθώς διάβασα αρκετά αρνητικά σχόλια στους xda. Εσείς είστε ικανοποιημένοι από την συγκεκριμένη εταιρεία σε θέμα αξιοπιστίας; Είναι κρίμα να δώσω 150 ευρώ και μετά από λίγο καιρό να ψάχνομαι πάλι για κινητό. Εγώ το έχω ήδη 3,5 μήνες, δε μου έχει βγάλει κάτι. Κάποιος όμως εδώ μέσα, είχε αναφέρει ότι του έσκασε η μπαταρία. :p Πρέπει να ήταν και ο μοναδικός που είχε πρόβλημα. Άλλος ένας είχε με το μικρόφωνο, αλλά το χάλασε ο ίδιος, γιατί είπε το καθάρισε με ένα μηχάνημα που βγάζει αέρα με πίεση ή κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Παιδιά, έχω φάει το σύμπαν. Δεν μπορώ να βρω πως να απενεργοποιησω το autoplay videos στο Facebook. Έχω την 20s.Ξερει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Παιδιά, έχω φάει το σύμπαν. Δεν μπορώ να βρω πως να απενεργοποιησω το autoplay videos στο Facebook. Έχω την 20s.Ξερει κανείς? Τo ειδα και εγω... ειναι θεμα εφαρμογης... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Παιδιά, έχω φάει το σύμπαν. Δεν μπορώ να βρω πως να απενεργοποιησω το autoplay videos στο Facebook. Έχω την 20s.Ξερει κανείς?Πας στο fb, ρυθμίσεις, αρχεία μέσων και επαφές και τσεκάρεις να μην ξεκινούν αυτόματα. Από την εφαρμογή είναι, δεν έχει σχέση με το κινητό.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisbeat7 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Εγώ το έχω ήδη 3,5 μήνες, δε μου έχει βγάλει κάτι. Κάποιος όμως εδώ μέσα, είχε αναφέρει ότι του έσκασε η μπαταρία. :p Πρέπει να ήταν και ο μοναδικός που είχε πρόβλημα. Άλλος ένας είχε με το μικρόφωνο, αλλά το χάλασε ο ίδιος, γιατί είπε το καθάρισε με ένα μηχάνημα που βγάζει αέρα με πίεση ή κάτι τέτοιο... Και εμενα ξαφνικα αποφασισε ενα πρωι να μην ξαναανοιξει:mad::mad: Μετα απο επικοινωνια που ειχα με το banggood και αφου τους εστειλα βιντεο και φωτος οτι δεν λειτουργει το τηλ. μου εστειλαν απαντηση οτι θα μου καλύψουν έξοδα επισκευής 50 ευρω. Τους ειπα οτι αποκλειετε να βρω να μου το φτιαξουν με 50 ευρω και με ρωτησαν αν τα θελω εγω ως αποζημιωση. Υπαρχει περιπτωση με παζαρια να μου δωσουν περισσοτερα χωρις να χρειαστει να μπω στην διαδικασια να το στειλω εκει? Και αν το στειλω μπορει να δουνε οτι εχω βαλει αλλη ρομ και να μην μου δωσουν τιποτα τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Και εμενα ξαφνικα αποφασισε ενα πρωι να μην ξαναανοιξει:mad::mad: Μετα απο επικοινωνια που ειχα με το banggood και αφου τους εστειλα βιντεο και φωτος οτι δεν λειτουργει το τηλ. μου εστειλαν απαντηση οτι θα μου καλύψουν έξοδα επισκευής 50 ευρω. Τους ειπα οτι αποκλειετε να βρω να μου το φτιαξουν με 50 ευρω και με ρωτησαν αν τα θελω εγω ως αποζημιωση. Υπαρχει περιπτωση με παζαρια να μου δωσουν περισσοτερα χωρις να χρειαστει να μπω στην διαδικασια να το στειλω εκει? Και αν το στειλω μπορει να δουνε οτι εχω βαλει αλλη ρομ και να μην μου δωσουν τιποτα τελικα? Αν το έχεις λιγότερο από 6 μήνες κάνε διαδικασία μέσω paypal Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Και εμενα ξαφνικα αποφασισε ενα πρωι να μην ξαναανοιξει:mad::mad: Μετα απο επικοινωνια που ειχα με το banggood και αφου τους εστειλα βιντεο και φωτος οτι δεν λειτουργει το τηλ. μου εστειλαν απαντηση οτι θα μου καλύψουν έξοδα επισκευής 50 ευρω. Τους ειπα οτι αποκλειετε να βρω να μου το φτιαξουν με 50 ευρω και με ρωτησαν αν τα θελω εγω ως αποζημιωση. Υπαρχει περιπτωση με παζαρια να μου δωσουν περισσοτερα χωρις να χρειαστει να μπω στην διαδικασια να το στειλω εκει? Και αν το στειλω μπορει να δουνε οτι εχω βαλει αλλη ρομ και να μην μου δωσουν τιποτα τελικα? αν ημουν στη θεση σου και εχεις αποκλεισει εντελως οτι δεν λειτουργει/επανερχεται στη ζωη θα σο υελεγα να αγορασεις ενα αλλο με τα 50€ να στα κανουν εκπτωση στην καινουρια αγορα. Τα ταχυδρομικα και μονο να το στειλεις συστημενο στη κινα ειναι κανα 30€ + θα παρει καιρο να εισαι χωρις τηλεφωνο γνωμη μου παντα, δεν σημαινει οτι εινια και η ορθοτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Η καλυτερη moded goggle cam που δοκίμασα είναι του του oneplus 3 https://goo.gl/UT1RLo ,να είναι καλά τα παιδιά στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Η καλυτερη moded goggle cam που δοκίμασα είναι του του oneplus 3 https://goo.gl/UT1RLo ,να είναι καλά τα παιδιά στο xda AICP έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 AICP έχεις? Ναι έβαλα ξανά την aicp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
not62 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Ναι έβαλα ξανά την aicp έκανα δοκιμή την Lineage os, καλή μου φάνηκε γενικά , αλλά η AICP νομίζω είναι πιο μπροστά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 έκανα δοκιμή την Lineage os, καλή μου φάνηκε γενικά , αλλά η AICP νομίζω είναι πιο μπροστά... Όντως, ελπίζω να κρατήσει τις αναβαθμίσεις η aicp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Πας στο fb, ρυθμίσεις, αρχεία μέσων και επαφές και τσεκάρεις να μην ξεκινούν αυτόματα. Από την εφαρμογή είναι, δεν έχει σχέση με το κινητό.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ, ήσουν σωτήριος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts