Jump to content

LeEco Pro3 Elite (X722)

CrisBal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παλικάρια εγκατέστησα την ρομ του crisbal και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν μπορώ όμως να κατεβάσω με mobile data από το play store (μου γράφει αναμονή για wifi). Με wifi κατεβάζω κανονικά.

Έψαξα τις ρυθμίσεις και είδα ότι έχω τικαρισμένα τα mobile data όπως και το wifi για το play store. Κάτι άλλο δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου που να περιορίζει το κατέβασμα με Mobile data. Απενεργοποίησα και το "όριο χρήσης δεδομένων" στην διαχείρηση δεδομένων κινητής.

Τι άλλο πρέπει να ελέγξω; Καμιά ιδέα;

Edited by it9492

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, πού θα βρω την lineage os 15.1

Αυριο παραλαμβάνω απο gearbest tax free

κάθε βδομάδα βγαίνει καινούρια λογικά αύριο νέα έκδοση .. δες εδώ.. https://download.lineageos.org/zl1

κι εδώ.. https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/rom-lineageos-15-0-leeco-le-pro3-t3683720

Καλησπέρα, πού θα βρω την lineage os 15.1

Αυριο παραλαμβάνω απο gearbest tax free

κλυτερα φλασαρε την aicp

απο οτι ειδα δεν εχει το sound mod της aicp η lineage

κλυτερα φλασαρε την aicp

απο οτι ειδα δεν εχει το sound mod της aicp η lineage

εγώ AICP έχω..αν βάλω την lineage θα έχω χειρότερο ήχο..αυτό θές να πείς?

εγώ AICP έχω..αν βάλω την lineage θα έχω χειρότερο ήχο..αυτό θές να πείς?

Ναι απο οτι έχω συγκρίνει στον ήχο είναι η μεγάλη διαφορά και η απουσία irda εφαρμογής

Παλικάρια εγκατέστησα την ρομ του crisbal και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν μπορώ όμως να κατεβάσω με mobile data από το play store (μου γράφει αναμονή για wifi). Με wifi κατεβάζω κανονικά.

Έψαξα τις ρυθμίσεις και είδα ότι έχω τικαρισμένα τα mobile data όπως και το wifi για το play store. Κάτι άλλο δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου που να περιορίζει το κατέβασμα με Mobile data. Απενεργοποίησα και το "όριο χρήσης δεδομένων" στην διαχείρηση δεδομένων κινητής.

Τι άλλο πρέπει να ελέγξω; Καμιά ιδέα;

ληψεις ->μενου 3 τελειες πανω δεξια -> unlimited

Καλησπέρα παιδιά.

Το ψήνω εδώ και καιρό το συγκεκριμένο κινητό αλλά με κωλώνει η αξιοπιστία της leeco καθώς διάβασα αρκετά αρνητικά σχόλια στους xda.

Εσείς είστε ικανοποιημένοι από την συγκεκριμένη εταιρεία σε θέμα αξιοπιστίας;

Είναι κρίμα να δώσω 150 ευρώ και μετά από λίγο καιρό να ψάχνομαι πάλι για κινητό.

Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου.

Καλησπέρα παιδιά.

Το ψήνω εδώ και καιρό το συγκεκριμένο κινητό αλλά με κωλώνει η αξιοπιστία της leeco καθώς διάβασα αρκετά αρνητικά σχόλια στους xda.

Είναι κρίμα να δώσω 150 ευρώ και μετά από λίγο καιρό να ψάχνομαι πάλι για κινητό.

τι είδους αρνητικά σχόλια;

εγώ έχω 2 Leeco, το ένα 1 χρόνο, το άλλο μισό και δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό.

Βεβαίως και ΔΕΝ τα σκαλίζω, ούτε μου έχουν πέσει κάτω, έχω περάσει όταν τα πήρα οτι πιο stable υπάρχει από λειτουργικό στο καθένα και όλα οκ.

Το πολύ σκάλισμα βλάπτει και εκεί στους XDA το σκάλισμα πάει σύννεφο...

Leeco Cool1 4/64 Gold

Και εγώ το θεωρώ ένα απίστευτο τηλέφωνο για αυτά τα λεφτά.

Για την μακροζωία του δεν εκφέρω γνώμη γιατί το έχω ένα μήνα.

Καλησπέρα παιδιά.

Εγώ το έχω ήδη 3,5 μήνες, δε μου έχει βγάλει κάτι. Κάποιος όμως εδώ μέσα, είχε αναφέρει ότι του έσκασε η μπαταρία. :p Πρέπει να ήταν και ο μοναδικός που είχε πρόβλημα. Άλλος ένας είχε με το μικρόφωνο, αλλά το χάλασε ο ίδιος, γιατί είπε το καθάρισε με ένα μηχάνημα που βγάζει αέρα με πίεση ή κάτι τέτοιο...

Παιδιά, έχω φάει το σύμπαν. Δεν μπορώ να βρω πως να απενεργοποιησω το autoplay videos στο Facebook. Έχω την 20s.Ξερει κανείς?

Παιδιά, έχω φάει το σύμπαν. Δεν μπορώ να βρω πως να απενεργοποιησω το autoplay videos στο Facebook. Έχω την 20s.Ξερει κανείς?

Τo ειδα και εγω...

ειναι θεμα εφαρμογης...

In the down down of the writing we became robes...

Πας στο fb, ρυθμίσεις, αρχεία μέσων και επαφές και τσεκάρεις να μην ξεκινούν αυτόματα. Από την εφαρμογή είναι, δεν έχει σχέση με το κινητό.. fa5c3034fceb5b239cc9ccbbc9a970e1.jpg

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ το έχω ήδη 3,5 μήνες, δε μου έχει βγάλει κάτι. Κάποιος όμως εδώ μέσα, είχε αναφέρει ότι του έσκασε η μπαταρία. :p Πρέπει να ήταν και ο μοναδικός που είχε πρόβλημα. Άλλος ένας είχε με το μικρόφωνο, αλλά το χάλασε ο ίδιος, γιατί είπε το καθάρισε με ένα μηχάνημα που βγάζει αέρα με πίεση ή κάτι τέτοιο...

Και εμενα ξαφνικα αποφασισε ενα πρωι να μην ξαναανοιξει:mad::mad:

Μετα απο επικοινωνια που ειχα με το banggood και αφου τους εστειλα βιντεο και φωτος οτι δεν λειτουργει το τηλ. μου εστειλαν απαντηση οτι θα μου καλύψουν έξοδα επισκευής 50 ευρω. Τους ειπα οτι αποκλειετε να βρω να μου το φτιαξουν με 50 ευρω και με ρωτησαν αν τα θελω εγω ως αποζημιωση. Υπαρχει περιπτωση με παζαρια να μου δωσουν περισσοτερα χωρις να χρειαστει να μπω στην διαδικασια να το στειλω εκει? Και αν το στειλω μπορει να δουνε οτι εχω βαλει αλλη ρομ και να μην μου δωσουν τιποτα τελικα?

Μετα απο επικοινωνια που ειχα με το banggood και αφου τους εστειλα βιντεο και φωτος οτι δεν λειτουργει το τηλ. μου εστειλαν απαντηση οτι θα μου καλύψουν έξοδα επισκευής 50 ευρω. Τους ειπα οτι αποκλειετε να βρω να μου το φτιαξουν με 50 ευρω και με ρωτησαν αν τα θελω εγω ως αποζημιωση. Υπαρχει περιπτωση με παζαρια να μου δωσουν περισσοτερα χωρις να χρειαστει να μπω στην διαδικασια να το στειλω εκει? Και αν το στειλω μπορει να δουνε οτι εχω βαλει αλλη ρομ και να μην μου δωσουν τιποτα τελικα?

Αν το έχεις λιγότερο από 6 μήνες κάνε διαδικασία μέσω paypal

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

αν ημουν στη θεση σου

και εχεις αποκλεισει εντελως οτι δεν λειτουργει/επανερχεται στη ζωη

θα σο υελεγα να αγορασεις ενα αλλο με τα 50€ να στα κανουν εκπτωση στην καινουρια αγορα.

Τα ταχυδρομικα και μονο να το στειλεις συστημενο στη κινα ειναι κανα 30€ + θα παρει καιρο να εισαι χωρις τηλεφωνο

γνωμη μου παντα, δεν σημαινει οτι εινια και η ορθοτερη

Η καλυτερη moded goggle cam που δοκίμασα είναι του του oneplus 3

https://goo.gl/UT1RLo ,να είναι καλά τα παιδιά στο xda

έκανα δοκιμή την Lineage os, καλή μου φάνηκε γενικά , αλλά η AICP νομίζω είναι πιο μπροστά...

Όντως, ελπίζω να κρατήσει τις αναβαθμίσεις η aicp

Πας στο fb, ρυθμίσεις, αρχεία μέσων και επαφές και τσεκάρεις να μην ξεκινούν αυτόματα. Από την εφαρμογή είναι, δεν έχει σχέση με το κινητό.. fa5c3034fceb5b239cc9ccbbc9a970e1.jpg

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ, ήσουν σωτήριος..

• The title was changed to LeEco Pro3 Elite (X722)