aijivl Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Δεν θέλω να παίζω ταυτόχρονα. Απλώς θέλω να μπαίνω μία απο τον έναν και μία από τον άλλον. Ευχαριστώ:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maelstrom Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Το λογικό είναι πως ναι. Αυτό που εξετάζουν τα περισσότερα online παιχνιδια είναι να μην είναι logged το ίδιο serial ταυτόχρονα από 2 ή και περισσότερα μηχανήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior_samboter Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Αν ξες αγγλικά θα καταλάβεις http://www.gamefaqs.com/portable/gbadvance/game/921905.html http://www.gamefaqs.com/portable/gbadvance/game/563596.html Ευxαριστω αλλα δεν διευκρινιζει ακριβως τι πρεπει να κανω και πως θα το κανω. Για το G.B.A game boy advans [emerald].:worry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Exete akousei pote yia auto to site? Ap'oti katalava, katevazeis to programa(to paixnidi) kai meta arxizeis kai paizeis yia alhthina xrhmata. Oso skotwneis toso perisotera kerdizeis...to exei paiksei kaneis? Lew na to dokimasw mias kai sto call of duty skizw!:cool: Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Κι αν σε σκοτώσουν πλερώνεις εσύ :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 nai. vasika agorazeis ti sfaires apo to website, kai an skotwseis kapoion kerdizeis oso ekane h sfaira, an se purovolisoune kai pethaneis xrewnese to kostos mias sfairas. ta grafika tou paixnidiou einai xalia (epsaksa youtube) omws... Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongo Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Το Away.gr σε συνεργασία με την Zegetron διοργανώνει ένα πολύ μεγάλο διαγωνισμό για το PC! 6 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα Football Manager 2008! Παράθεση http://img53.imageshack.us/img53/2640/awaysignature22rncopy1io.gif Εύκολη: αντρικός όρος που χαρακτηρίζει τις γυναίκες που έχουν τη σεξουαλική ηθική του άντρα.[/size] Away.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 παιδια το unreal αυτο ειναι single player???απλο κλασικο με πιστες δηλαδη οχι με bot και τετοια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Είναι κλασσικό unreal της γνωστής σειράς. Απλά έχει μερικούς τύπους παιχνιδιού παραπάνω, έχει τα κλασσικά capture the flag, deathmatch κλπ και έχει και κάτι μάχες με οχήματα. Μπορείς να παίξεις και μόνος σου στο pc ολοκληρώνοντας μια σειρά αποστολών αλλά και online εναντίων άλλων παικτών αν το αγοράσεις αυθεντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Ενα πολυ καλο First Person Shooter για το Wii.Ο Χειρισμος πραγματικα ειναι αψογος και αυτο μπορω να το πω με σιγουρια.Ειναι στα ιδια επιπεδα με το χειρισμο του Metroid Prime 3.Πολλα sites υποστηριξαν οτι ειναι ο καλυτερος χειρισμος σε Fps για κονσολα μεχρι σημερα.Το online κομματι με 32(!!) παιχτες ειναι πολυ καλο αλλα σιγουρα οχι τελειο!Παντως για Wii ειναι ενα πολυ θετικο βημα για το online gaming.Υπαρχουν διαφορα lobies με επιθλογες Death match ,Team Death match και Capture the Flag.Οι μαχες εξελισονται πολυ ομαλα χωρις το παραμικρο Lag.Γενικα υπαρχουν αρκετες επιλογες για να διαμορφωσεις τις συνθηκες της μαχης αλλα το μεγαλο μειονενκτημα ειναι οτι δε υπαρχει δυνατοτηα chat με τους συμπαιχτες..Απλως υπαρχουν καποιες προσχεδιασμενες φρασεις και μεχρι εκει.Το single player ειναι απλως τυπικο χωρις το σουπερ σεναριο.Ομως εκτος απο το συνηθισμενο campain mode υπαρχει και το arcade mode,ενα on rails shooter για παιχτες μικροτερης εμπειριας.Γενικα αν θα εβαζα ενα βαθμο θα του εδινα 8.5 / 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 καλημέρα, ψάχνοντας για παιχνίδια με αυτοκίνητα σε αρκετές σελίδες βρήκα αρκετές αναφορές για αυτά τα 2 παιχνίδια: GTR2 και rFactor. Απο ότι κατάλαβα είναι παιχνίδια που μπορείς να τους προσθέτεις mods πχ πρωτάθλημα formula1 2007 και έτσι να παίζεις κάθε φορά το παιχνίδι που σου αρέσει με νέα αυτοκίνητα, πίστες κλπ. Επειδή διάβασα αρκετά νομίζω ότι πρέπει να ρωτήσω μερικά πράγματα για να τα βάλω σε μια τάξη. Αν κάποιος γνωρίζει ας απαντήσει και για τα 2 παιχνίδια για να κάνουμε παράλληλα και μια σύγκριση. 1. Τα mods είναι ελεύθερα ή όχι. Δηλαδή πρέπει να αγοράζεις το κάθε mod ή απο την στιγμή που έχεις το παιχνίδι μπορείς να το εγκαταστήσεις ελεύθερα? 2. Που μπορούμε να βρούμε τα 2 παιχνίδια στην Ελληνική αγορά? Σε τι τιμή? 3. βασική ερώτηση: ο θείος τα έχει? μήπως να μου στέλνατε την διεύθυνση του με pm? 4. υποστηρίζουν on-line gaming? Αν υποστηρίζουν και έχω το παιχνίδι απο τον θείο θα έχω προβλήματα? 5. ποιό θεωρείται καλύτερο απο τα δύο, και γιατί? ελπίζω να δω απαντήσεις στα ερωτήματα μου....και θα επανέλθω με νεώτερες ερωτήσεις. Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2008 Καταρχην θα πρεπει να εχεις τιμονιερα γιατι αλλιως ειναι λιγο δυσκολο να τα παιξεις.Τα εχω και τα δυο και τα σπανε. 1.δες το pm σου 2. >> >> >> 3. >> >> >> 4.υποστιριζουν online αλλα δεν το εχω δοκιμασει ποτε 5.Τα εχω και τα δυο και τα σπανε.Εμενα μου αρεσει πιο πολυ το GTR 2 πολυ καλυτερη οδηγηση και γραφικα και νομιζω σε βαθμολογιες τα εχει παει καλυτερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Καλησπερα! σορρυ που ανοιγω καινουριο θεμα, αλλα αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο παιχνιδι.ενω το εχω κανει κανονικα εγκατασταση και το εχω βαλει το κρακ,μου λεει <<εχετε τοποθετησει λαθος δισκο>> τοποθετηστε το πρωτοτυπο κανεις/καμια για λυση σ'αυτο? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Billakosss που είσαι χαμένος εσύ;; Αν και απαγορεύονται τέτοιες συζητήσεις, αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως προφανώς υπάρχει πρόβλημα με το κρακ. Δοκίμασε να βρεις κάποιο άλλο ή διάβασε ξανά τις οδηγίες που έρχονται μαζί με το iso που κατέβασες για να βρεις μήπως χρειάζεται και τίποτα άλλο πέρα από το απλό copy->paste του κρακ που συνήθως χρειάζεται. Πάντως, μια και μιλάμε για το SimCity Societies να πω πως πραγματικά αξίζει να το αγοράσει κανείς αυθεντικό, όχι τόσο γιατί είναι το καλύτερο SimCity (γιατί δεν είναι) αλλά γιατί το παιχνίδι έχει εξελληνιστεί όχι μόνο στο manual αλλά και στο ίδιο το παιχνίδι και τέτοιες προσπάθειες πρέπει να στηρίζονται απ'όλους μας. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 φανταρος ειμαι φιλε! δεν φαινετε? :p θα το ψαξω λιγο παραπανω...ειδαλλως θα αγορασω το αυθεντικο. :) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1618 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Παίζετε? Εγώ τελευταία παίζω τα ticket to ride europe ra carcassone power grid puerto rico Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Στο my games συζητάμε για παιχνίδια για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και παιχνιδομηχανές. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 To βρηκα εδω http://project-torque.aeriagames.com/download.Ειναι καθαρα online παιχνιδι με καλη οδηγικη συμπεριφορα(ειδικα με τιμονιερα),δυνανοτητα βελτιωσης αυτοκινητου αλλα και visual customizing(vinyls,προφυλακτιρες κλπ).Ουσιαστικα κανετε αγωνες και κερδιζετε βαθμους για την βελτιωση του αυτοκινητου.Εχει και οfficial αυτοκινητα οπως Mazda RX7 και Toyota MR2. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 kali epitixia paidia :) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Θυμαται κανεις πως λυνουμε τον γριφο με το πιανο? Εχουμε φαει τρελο κολημα οχι απλα με ενα παιχνιδι. Αλλα με ενα παιχνιδι που πριν 7-8 χρονια το ειχαμε παιξει 7-8 φορες αλλα παλι τα ιδια. Ξεφτιλα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 Θυμαται κανεις πως λυνουμε τον γριφο με το πιανο? Εχουμε φαει τρελο κολημα οχι απλα με ενα παιχνιδι. Αλλα με ενα παιχνιδι που πριν 7-8 χρονια το ειχαμε παιξει 7-8 φορες αλλα παλι τα ιδια. Ξεφτιλα!! Silent Hill Finding the Silver Medallion To obtain the silver medallion, find the piano and play the notes shown below in the order given. ____________________________________ | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |5| | | | | | | | |3| | | |_| |_| | |_| |_| |_| | | | | | | | | | | | 1 | | | 4 | 2 | | |____|____|____|____|____|____|____| A silver medallion will fall from above the piano. Note that these are dead keys that produce clicks instead of tones. http://www.cheatscodesguides.com/playstation-cheats/silent-hill/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Σύντομη ενημέρωση για την πορεία του Project... Τα πράγματα φαίνεται πως πάνε καλά. Η ομάδα μας έχει ετοιμάσει ένα πρώτο patch για το παιχνίδι, το οποίο περνάει από κάποιους πρώτους ελέγχους. Υπολογίζουμε πως σύντομα θα μπορούμε να περάσουμε σε μια beta testing φάση (το αν θα είναι κλειστή ή ανοιχτή μένει να αποφασιστεί). :) Η ομάδα μετάφρασης αποτελείται από τα εξής 6 μέλη: Manuel, Paulogiann, Praetorian, Tarrasque, V-Tidus, Zed. Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darksoul Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 geia sas, exw sundesh on telecoms kai sundeomai me wireless giati xrishmopoiw to laptop mou exw dokimasei na kanw paixnidi sto Dota kai kaneis den mpainei profanws den mporw na kanw paixnidi ti mporei na ftaiei? Euxaristw ek twn proterwn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Δοκίμασε να βγάλεις προσωρινα το firewall των Windows πρώτα. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts