argis Δημ. February 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2006 Guys εχει κανει κανεις το patch του crusader?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 http://www.theprodukkt.com/ http://kk.kema.at/files/kkrieger-beta.zip 100 αλλα ενα γαματο παιχνιδι οσοι εχετε χαλια υπολογιστην μην το τρεξετε καν....:happy: :cool: :X :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Δεν τρέχει στο δικό μου PC...κολλάει στο Loading. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 λέγοντας χάλια? :p Δώσε κάτι σε ελάχιστες απαιτήσεις :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 λέγοντας χάλια? :p Δώσε κάτι σε ελάχιστες απαιτήσεις :) 3. system requirements ---------------------- .kkrieger requires a relatively high-end machine to run properly. To be precise: - A 1.5GHz Pentium3/Athlon or faster. - 512MB of RAM (or more) - A Geforce4Ti (or higher) or ATI Radeon8500 (or higher) graphics card supporting pixel shaders 1.3, preferably with 128MB or more of VRAM. - Some kind of sound hardware - DirectX 9.0b We've done some testing to ensure it runs on all hardware meeting those requirements we could get, and we checked it runs on all major supported configurations with current drivers, but with some graphics card/driver combinations it might screw up. In case you have problems, please try getting the most recent driver release from your vendor, and only if the problem persists contact us (refer to the contact section). Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Ωντος ειναι πολυ ωραιο:p Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 emena to pc tirei tis apaitiseis,alla isa poy anoigei to parathiro bgainei to gnosto parathiro tis microsoft(ayto oti to programma termatistike kai an thelo na kano anafora sfalmatos!) giati? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 http://www.theprodukkt.com/ http://kk.kema.at/files/kkrieger-beta.zip 100 αλλα ενα γαματο παιχνιδι οσοι εχετε χαλια υπολογιστην μην το τρεξετε καν....:happy: :cool: :X :O Ontws ta spaei!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Παντως λιγακι περιεγω για παιχνιδι 100κ να εχει τετοιες απαιτησεις Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Τα σπάει, αλλά το έχω επισημάνει και παλιότερα, συνέχεια εκεί: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=73665 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Κανε αλλαγη στη γλωσσα του υπολογιστη μεσα απο το Πινακα ελεγχου και βαλε αγγλικα U.K..... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parashos1970 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Εχω βρει παιχνιδακια για το κινητο μου,τα εχω στον υπολογιστη μου αλλα δεν ξερω πως να τα περασω στο κινητο μου γνωριζετε τιποτα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Πληροφορίες θα βρεις στο forum της SonyEricsson (υποθέτω ότι έχεις το κινητό που βλέπω στο avatar). Εδώ συζητάμε για παιχνίδια εκτός κινητών. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roverag Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 san antreas pios mporei na voithisi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Αν πας εδω (επισημασμενο θεμα) και ρωτησεις, οποιος ξερει θα σε βοηθησει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_rioantirio Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 magkes exei kaneis savegame tou indigo???kollao ekei sto elikoptero kai den mporo na synexiso an exei kapoios as mou steilei pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.paidia 1000 thanks ek ton proteron:wacko: Παράθεση nikWli nikWli me to trofanto k...li Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 magkes exei kaneis savegame tou indigo???kollao ekei sto elikoptero kai den mporo na synexiso an exei kapoios as mou steilei pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.paidia 1000 thanks ek ton proteron:wacko: Ε δεν ειναι και κατι πολυυ δυσκολο..και εγω κολουσα σε καποια σημεια αλλα το αφηνα λιγο και επαιζα μετα και τα περνουσα (στο normal το ειχα):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Ακόμα και στο ανώτερο επίπεδο δυσκολίας αυτο το σημείο δεν ήταν και πολύ δύσκολο. Προσωπικά εγω δυσκολέυτικα περισσότερο στο gio gio της Carla, και σε ένα φράχτη, γιατι το ηλίθιο το mouse δε συνεργαζόταν...(!) Γενικά τα πράγματα απλοποιούνται αν δουλεύεις με keyboard και επιλέξεις τα wasd (απο αριστερά) και 8456 (απο το keypad δεξια). Μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν πολλά σημεία όπου μπορείς να εξασκηθείς σε αυτό χωρίς να επηρεάσεις την πλόκή. (πχ κιθάρα, σάκος του μποξ...) Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_rioantirio Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Ακόμα και στο ανώτερο επίπεδο δυσκολίας αυτο το σημείο δεν ήταν και πολύ δύσκολο. Προσωπικά εγω δυσκολέυτικα περισσότερο στο gio gio της Carla, και σε ένα φράχτη, γιατι το ηλίθιο το mouse δε συνεργαζόταν...(!) Γενικά τα πράγματα απλοποιούνται αν δουλεύεις με keyboard και επιλέξεις τα wasd (απο αριστερά) και 8456 (απο το keypad δεξια). Μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν πολλά σημεία όπου μπορείς να εξασκηθείς σε αυτό χωρίς να επηρεάσεις την πλόκή. (πχ κιθάρα, σάκος του μποξ...) Φιλε μου στο hard παιζω απλα κολλαει ο υπολογιστης εκει καθε φορα για 3 δευτερολεπτα και το χανω.Αυτο συμβαινει καθε φορα γι αυτο ψαχνω ενα savegame να περασω απλα το κομματι αυτο.Αν εχεις στειλε μου με wasd παιζω Παράθεση nikWli nikWli me to trofanto k...li Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Ακόμα και στο ανώτερο επίπεδο δυσκολίας αυτο το σημείο δεν ήταν και πολύ δύσκολο. Προσωπικά εγω δυσκολέυτικα περισσότερο στο gio gio της Carla, και σε ένα φράχτη, γιατι το ηλίθιο το mouse δε συνεργαζόταν...(!) Γενικά τα πράγματα απλοποιούνται αν δουλεύεις με keyboard και επιλέξεις τα wasd (απο αριστερά) και 8456 (απο το keypad δεξια). Μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν πολλά σημεία όπου μπορείς να εξασκηθείς σε αυτό χωρίς να επηρεάσεις την πλόκή. (πχ κιθάρα, σάκος του μποξ...) Α εγω το τελειωσα στο ps2 .:) Οποτε ειναι αλλιως με το joypad μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Φιλε μου στο hard παιζω απλα κολλαει ο υπολογιστης εκει καθε φορα για 3 δευτερολεπτα και το χανω.Αυτο συμβαινει καθε φορα γι αυτο ψαχνω ενα savegame να περασω απλα το κομματι αυτο.Αν εχεις στειλε μου με wasd παιζω Απο ό,τι είδα στο δίκτυο, έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με αυτή τη σκηνή. Το ερώτημά μου είναι ΠΟΥ βρίσκω τα saves μου (μπορώ να κάνω save άμεσα ή εννοείς autosaves)? Το μόνο που βλέπω αποθηκευμένο είναι 2 αρχεία για κάθε Profile που έχω κάνει. (Το ένα profile εχει τερματίσει το παιχνίδι και στο 2ο κάνω σχεδόν συνεχώς λάθος επιλογές για να δω τι θα συμβεί :D ) Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_rioantirio Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 Απο ό,τι είδα στο δίκτυο, έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα με αυτή τη σκηνή. Το ερώτημά μου είναι ΠΟΥ βρίσκω τα saves μου (μπορώ να κάνω save άμεσα ή εννοείς autosaves)? Το μόνο που βλέπω αποθηκευμένο είναι 2 αρχεία για κάθε Profile που έχω κάνει. (Το ένα profile εχει τερματίσει το παιχνίδι και στο 2ο κάνω σχεδόν συνεχώς λάθος επιλογές για να δω τι θα συμβεί :D ) kapou sta documents exei ena arxeio to C:\Documents and Settings\Nikos\My Documents\atari\Indigo Prophecy Profile ekei mesa exei ta savegames an mporeis steile to profil poy to exeis termatisei gia na mporo na peraso stin alli pista.file mou se efxaristo kala xoris to nikos sto path...tora to eida Παράθεση nikWli nikWli me to trofanto k...li Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 vovero paixnidi pedia to phra xtes kai exw faei kolima!poli ethistiko paixnidi apo tous dimiourgous tou ICO.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raikonnen Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 ki ego me th seira mou thelo na po oti akoma mia fora h sony mas deixnei ti mporei na prosferei akoma h konsola (ps2)!aristo games me teleio xeirismo kai poly drasi:) Παράθεση Μπάμπης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 To paixnidi apla den pezete.To kalo einai oti h team wanda etoimazei paixnidi gia to Ps3,oute na to fantastw den mporw :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts