Viper Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Τα κλασικα τα δοκιμασες? update οδηγων καρτας γραφικων, καποιο patch του παιχνιδιου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 To exw to παιχνιδι τι ακριβως θες? Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flamenerve Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Παιχνιδάρα! Πάρα πολύ καλό. Το έπαιξα πριν από 7 μήνες και το έχω τερματίσει. Ρώτα ό,τι θες. ;) ...Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και το 2ο! :yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Και εγω το εχω αλλα δεν το εχω παιξει και πολυ. Πες εδω μεσα τι θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakis Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 gi auto den dialeksa hostile, exw allaksei 2 fraction...mexri stigmis giati meta apo ena mina to variountai kai den ksana paizoun opote pleon eimai solo kai den kserw kai kanena. Tha kanw ena ksekinima ston Vector an kai exw kati items tespa. Afto to savatokyriako dystixws den tha mporesw na mpw giati tha leipw. apo deutera tha mporesw egw. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinemm Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Ειναι original το παιχνιδι? το ρωταω αυτο γιατι πριν το παρω και εγω original στο 3 cd μου εβγαζε εαν θυμαμαι καλα το ιδιο σφαλμα απο την πρωτη εγκατασταση απλα το εκανα Ignore και συνεχιζα την εγκατασταση Παράθεση Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAMBIKOS Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 i karta den nomizo na exei kapoio provlima opote 8a to psakso gia patch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 Το παιχνιδι εγκαθισταται κανονικα.Δεν βγαζει καποιο μηνυμα λαθους.Το προβλημα υπαρχει οταν παω να αντιγραψω ολα τα αρχεια του cd στον σκληρο.εκει βγαζει ενα μηνυμα σφαλματος για το συγκεκριμενο αρχειο,που τωρα δεν θυμαμαι τι ακριβως ελεγε.οταν μετα πηγα στον φακελο εγκαταστασης στον σκληρο διαπιστωσα οτι το αρχειο ελειπε (ενω ολα τα αλλα υπηρχαν).Λογικα αυτο θα δημιουργησει προβλημα στο μελλον κατα 99,9%.Το παιχνιδι ειναι αντιγραφο(ασφαλειας και το οriginal δεν το εχω πλεον :rolleyes: ).οποιος εχει γρηγορη συνδεση ας με βοηθησει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. September 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2005 to anevasa edw: http://download.mercury.come2store.com/Crypton-R-/Help/Resource.s06.rar Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. September 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2005 Σ' ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον χρονο και τον κοπο σου! ολα ειναι ΟΚ τωρα! να' σαι καλα! (ελπιζω να εχεις γρηγορη συνδεση!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 To paixnidi einai mamistero. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Για σε ολους τους gamers και μη gamers! Θα μπω κατευθειαν στο θεμα , δηλαδη , εχω παιξει τα εξης παιχνιδια και μου αρεσαν παρα πολυ : Call of Duty + Expasion , Medal of Honor Pacific Assult. Θελω να μου προτεινετε και αλλα παιχνιδια σε στυλ των προαναφερθεντων , αλλα , δεν θελω να εχω την δυνατοτητα να δινω οδηγειες οπως το Brother in Arms.Δε λεω και στο Medal of Honor Pacific Assult εδινες οδηγειες αλλα ηταν μονο 4. Thanks προκαταβολικως! Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Battlefield 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Το BF2 δεν λέει καθόλου σε single player. Τα botάκια είναι πελατάκια. Κοίταξε τα Delta Force αν θες, ειδικά το Black Hawk Down που είναι πολύ καλό. (αν και δεν είναι 2ου παγκοσμίου πολέμου). Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Α, νόμιζα ότι μιλούσε για multiplayer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Εχω το Battlefield 2 σε demo και δεν μου αρεσει και πολυ.Και νομιζω οτι στο Battlefield 2 εχει ολες τις πιστες ξεκληδωτες πραγμα που το θεωρο ''χαζο''. Delta Force ?????Μμμμμμμ.Εγω ψαχνω παιχνιδι που να εχει ως σεναριο τον 2ο παγκοσμίο πολεμο (ή και των πρωτο δεν εχω προβλημα :) ) Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapper Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 opios kseri as mou stili sto andreadakis@in.gr giati sigura tha klisun to thema!! :cry: :cry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dapper/29955/456253/0/248200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ που έχει και πλήρη και νόμιμα παιχνίδια; Σίγουρα κάτι ενδιαφέρον θα βρεις. Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Aν θέλεις freeware παιχνίδια, τότε κοίταξε το επισημασμένο που έδωσε ο elefas. Διαφορετικά τέτοιες συζητήσεις δεν επιτρέπονται στο forum και το έχουμε πει άπειρες φορές. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Αν δεν εχεις παιξει το Medal Of Honor Allied Assault και εχεις παιξει μονο το Pacific Assult τοτε το Allied Assault πρεπει οποσδηποτε να το παιξεις. Και ολα τα αλλα expansion της σειρας ειναι παιχνιδαρες και αξιζουν. Παιχνιδι του Α' ΠΠ ενα ξερω, to Iron Storm. Προσοπικα δεν μου αρεσε αλλα σε εσανα μπορει να αρεσει. Βεβαια το σεναριο του ειναι λιγο αλλιως... Δεν ειανι για τον A' ΠΠ αλλα αν ο Α' ΠΠ δεν ειχε τελιωσει πως θα ητανε ο πολεμος το 1965, και εσυ πολεμας με εναν στρατιοτη αυτην την εποχη Αν θες να δωκιμασεις παιχνιδια περα του Β ΠΠ δοκιμασε το Vietcong (παιχνιδαρα) και το Men Of Valor. Αμα θες να δοκιμασεις Fps γενικοτερα ριξε μια ματια στα Doom III, Half Life 2 που θεωρουνται τα καλυτερα αν και εμενα δεν μου αρεσανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 AKOYΣΑ ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟ 5 ΣΕ COPY.. ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Αν βγήκε, θα το μάθεις στο http://www.nforce.nl και όχι εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 kalimera.. mipos 3eri an iparxi *****aki gia na kanw back up to fia gt.. dokimasa 2-3 pou vrika sto gamecopyworld.com ala den litourgoun... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKEHTS Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 mporei kapios na mou pei paixnidi gia ps2 gia 2 atoma stin idia omada draseis me split screen opos einai to desert storm 2.psaxno edo kai 3 mines alla den exo dei katio san auto.eyxaristo poli gia tis apantisis sas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Τέτοιες συζητήσεις απαγορεύονται σύμφωνα με τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης του myphone και τους κανόνες του mygames. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts