Jump to content

Γενικά περί... παιχνίδια για Η/Υ και παιχνιδομηχανές

dras
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To exw to παιχνιδι τι ακριβως θες?

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Παιχνιδάρα! Πάρα πολύ καλό. Το έπαιξα πριν από 7 μήνες και το έχω τερματίσει. Ρώτα ό,τι θες. ;)

...Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και το 2ο! :yahoo:

gi auto den dialeksa hostile, exw allaksei 2 fraction...mexri stigmis giati meta apo

ena mina to variountai kai den ksana paizoun opote pleon eimai solo kai den kserw kai

kanena. Tha kanw ena ksekinima ston Vector an kai exw kati items tespa.

Afto to savatokyriako dystixws den tha mporesw na mpw giati tha leipw. apo deutera

tha mporesw egw.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ειναι original το παιχνιδι? το ρωταω αυτο γιατι πριν το παρω και εγω original στο 3 cd μου εβγαζε εαν θυμαμαι καλα το ιδιο σφαλμα απο την πρωτη εγκατασταση απλα το εκανα Ignore και συνεχιζα την εγκατασταση

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Το παιχνιδι εγκαθισταται κανονικα.Δεν βγαζει καποιο μηνυμα λαθους.Το προβλημα υπαρχει οταν παω να αντιγραψω ολα τα αρχεια του cd στον σκληρο.εκει βγαζει ενα μηνυμα σφαλματος για το συγκεκριμενο αρχειο,που τωρα δεν θυμαμαι τι ακριβως ελεγε.οταν μετα πηγα στον φακελο εγκαταστασης στον σκληρο διαπιστωσα οτι το αρχειο ελειπε (ενω ολα τα αλλα υπηρχαν).Λογικα αυτο θα δημιουργησει προβλημα στο μελλον κατα 99,9%.Το παιχνιδι ειναι αντιγραφο(ασφαλειας και το οriginal δεν το εχω πλεον :rolleyes: ).οποιος εχει γρηγορη συνδεση ας με βοηθησει!

to anevasa edw:

http://download.mercury.come2store.com/Crypton-R-/Help/Resource.s06.rar

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Σ' ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον χρονο και τον κοπο σου!

ολα ειναι ΟΚ τωρα!

να' σαι καλα!

(ελπιζω να εχεις γρηγορη συνδεση!)

Για σε ολους τους gamers και μη gamers!

Θα μπω κατευθειαν στο θεμα , δηλαδη , εχω παιξει τα εξης παιχνιδια και μου αρεσαν παρα πολυ : Call of Duty + Expasion , Medal of Honor Pacific Assult.

Θελω να μου προτεινετε και αλλα παιχνιδια σε στυλ των προαναφερθεντων , αλλα , δεν θελω να εχω την δυνατοτητα να δινω οδηγειες οπως το Brother in Arms.Δε λεω και στο Medal of Honor Pacific Assult εδινες οδηγειες αλλα ηταν μονο 4.

Thanks προκαταβολικως!

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Το BF2 δεν λέει καθόλου σε single player. Τα botάκια είναι πελατάκια.

Κοίταξε τα Delta Force αν θες, ειδικά το Black Hawk Down που είναι πολύ καλό. (αν και δεν είναι 2ου παγκοσμίου πολέμου).

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Εχω το Battlefield 2 σε demo και δεν μου αρεσει και πολυ.Και νομιζω οτι στο Battlefield 2 εχει ολες τις πιστες ξεκληδωτες πραγμα που το θεωρο ''χαζο''.

Delta Force ?????Μμμμμμμ.Εγω ψαχνω παιχνιδι που να εχει ως σεναριο τον 2ο παγκοσμίο πολεμο (ή και των πρωτο δεν εχω προβλημα :) )

@ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @

Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM

Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά εδώ που έχει και πλήρη και νόμιμα παιχνίδια; Σίγουρα κάτι ενδιαφέρον θα βρεις.

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

Aν θέλεις freeware παιχνίδια, τότε κοίταξε το επισημασμένο που έδωσε ο elefas. Διαφορετικά τέτοιες συζητήσεις δεν επιτρέπονται στο forum και το έχουμε πει άπειρες φορές.

Αν δεν εχεις παιξει το Medal Of Honor Allied Assault και εχεις παιξει μονο το Pacific Assult τοτε το Allied Assault πρεπει οποσδηποτε να το παιξεις. Και ολα τα αλλα expansion της σειρας ειναι παιχνιδαρες και αξιζουν.

Παιχνιδι του Α' ΠΠ ενα ξερω, to Iron Storm. Προσοπικα δεν μου αρεσε αλλα σε εσανα μπορει να αρεσει. Βεβαια το σεναριο του ειναι λιγο αλλιως... Δεν ειανι για τον A' ΠΠ αλλα αν ο Α' ΠΠ δεν ειχε τελιωσει πως θα ητανε ο πολεμος το 1965, και εσυ πολεμας με εναν στρατιοτη αυτην την εποχη

Αν θες να δωκιμασεις παιχνιδια περα του Β ΠΠ δοκιμασε το Vietcong (παιχνιδαρα) και το Men Of Valor. Αμα θες να δοκιμασεις Fps γενικοτερα ριξε μια ματια στα Doom III, Half Life 2 που θεωρουνται τα καλυτερα αν και εμενα δεν μου αρεσανε

Τέτοιες συζητήσεις απαγορεύονται σύμφωνα με τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης του myphone και τους κανόνες του mygames.

• The title was changed to Γενικά περί... παιχνίδια για Η/Υ και παιχνιδομηχανές