ilpanos Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Στο LFS, έβαλες σωστα τις IP, άνοιξες σωστα τις πόρτες σε firewalls που μπορεί να υπάρχουν και δεν έπαιξε? Για δώσε λίγες λεπτομέρειες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Καλησπέρα, Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα.: Έχω βάλει το empire earth 2 σε pc, που πριν από φορμάτ το έτρεχε κανονικότατα. Τώρα κολάει μόλις μπαίνει στο παιχνίδι(αφού δείξει τα βιντεάκια), αργεί βασανιστικά.. Έχω ήδη κατεβάσει τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών. Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ,:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Παιδιά ξέρετε κάποιο παιχνίδι που μπορείς να ταΐσεις τα ψάρια να τα χαϊδέψεις και άλλα. Όχι DEMO αν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Κατεβάστε από ΕΔΩ το trailer απο το καινούργιο HD παιχνίδι Crysis , που βασίζεται στο καινούργιο directx 10 ...και θα τα δείτε ΟΛΑ http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/eek.gif ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! (51ΜΒ είναι , σε wmv μορφή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 While the next generation of PC gaming seemingly lies with DirectX 10 and Vista, Microsoft's previous OS, Windows XP was no slouch when it came to gaming. Here are our top 20 PC games released during the Windows XP era, from Oct 25, 2001, to today. 1) World of WarCraft 2) Half-Life 2 3) The Elder Scrolls IV: Oblivion 4) Call of Duty 5) Star Wars: Knights of the Old Republic 6) Battlefield 1942 7) Company of Heroes 8) F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon) 9) Doom 3 10) Warcraft III: Reign of Chaos 11) Civilization IV 12) Guild Wars 13) Command & Conquer: Generals 14) Max Payne 2: The Fall of Max Payne 15) Neverwinter Nights 16) Medal of Honor Allied Assault 17) Unreal Tournament 2004 18) Rome: Total War 19) Halo: Combat Evolved 20) Rise of Nations http://ve3d.ign.com/articles/760/760755p1.html Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Που ειναι το FarCry και το Splinter Cell Chaos Theory; Και να μην πουμε για sports... PES. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Καλησπερα! Εχω ενα προβλημα με το σιμς 2... Οταν παω να τρεξω το παιχνιδι βγαζει ενα μηνυμα "CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and restart the game" :wacko: Γνωριζει κανεις τιποτα για αυτο? Τι σημαινει? Ευχαριστω!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Δοκιμασε να απεγκαταστησεις προγραμματα οπως το alchohol soft , clone cd (μπορει να φταει και το nero) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Υπάρχει topic για το συγκεκριμένο παιχνίδι και είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=42945 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firebrand Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Γεια χαρά σε όλους! Έχει παίξει κανείς το SWG. Εμπειρίες; Βασικά με ενδιαφέρει αν κάποιος μπορεί να μου πει για τον χειρισμό του χαρακτήρα στο παιχνίδι και το σύστημα μάχης. Είναι Real Time όπως για παράδειγμα στο Oblivion ή είναι Turn based όπως στο Knights Of the Old Republic. Επίσης, έπαιξε κανείς το 14 day trial. Χρειάζεται να κατεβάσεις 4.5gb για να το παίξεις; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Γεια σου φιλε μου. Τα πραγματα ειναι λιγο μπερδεμενα με αυτο το παιχνιδι. Πριν περιπου 1,5 χρονο εγινε ενα combat-upgrade στο συστημα μαχης και πολλοι αποδοκιμασαν το παιχνιδι. Απο τοτε εχουν φυγει πααρα πολλοι, οσοι ελληνες επαιζαν που ηξερα εχουν σταματησει απο τοτε. Αν σου αρεσει το star wars και θελεις να το δοκιμασεις θα πρεπει να κατεβασεις τα 4.5gb για να το παιξεις και εχεις δωρεαν μισο μηνα να το παιξεις. Θα δεις και το συστημα μαχης αν σε βολευει και γενικα αν σου αρεσει το παιχνιδι. Οπως ξερεις το παιχνιδι ειναι MMORG και ειναι προφανως real time. Για οποιαδηποτε πληροφορια ρωτα με, ειμαι ενας απο τους πολυ λιγους ελληνες που το παιζουν ακομη! Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firebrand Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Γεια σου φιλε μου. Τα πραγματα ειναι λιγο μπερδεμενα με αυτο το παιχνιδι. Πριν περιπου 1,5 χρονο εγινε ενα combat-upgrade στο συστημα μαχης και πολλοι αποδοκιμασαν το παιχνιδι. Απο τοτε εχουν φυγει πααρα πολλοι, οσοι ελληνες επαιζαν που ηξερα εχουν σταματησει απο τοτε. Αν σου αρεσει το star wars και θελεις να το δοκιμασεις θα πρεπει να κατεβασεις τα 4.5gb για να το παιξεις και εχεις δωρεαν μισο μηνα να το παιξεις. Θα δεις και το συστημα μαχης αν σε βολευει και γενικα αν σου αρεσει το παιχνιδι. Οπως ξερεις το παιχνιδι ειναι MMORG και ειναι προφανως real time. Για οποιαδηποτε πληροφορια ρωτα με, ειμαι ενας απο τους πολυ λιγους ελληνες που το παιζουν ακομη! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιος τρόπος μήπως να μου δώσεις τα αρχεία της εγκατάστασης για να μην κατεβάζω 4.5gb. Καλό το DSL αλλά όταν μου έβγαλε 36 ώρες αναμονής φρίκαρα λιγάκι. Από ότι βλέπω είσαι και εσύ Θεσσαλονική. Επίσης επειδή δεν θέλω να βάλω πιστωτική για να αγοράσω την συνδρομή θα προτιμούσα να πάρω κάρτες όπως στο WOW. Γνωρίζεις αν και από που μπορώ να αγοράσω αυτές τις κάρτες. Στο Πλαίσιο που είδα δεν έχουν. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 Αν θελεις μπορω να σου δωσω τα αρχεια εγκαταστασης αφου εισαι και εσυ Θεσσαλονικη! Πρεπει να ξερεις ομως οτι στην Ελλαδα δεν κυκλοφορουν pre-paid cards για το galaxies. Μονο με πιστωτικη καρτα, εκτος αν σε ενδιαφερει να αγορασεις απο το νετ (που ουσιαστικα ειναι σαν να την πιστωτικη καρτα γιατι αναγκαστικα θα χρησιμοποιησεις για να αγορασεις μια!!). Παντως δεν χρειαζεται να εχεις πιστωτικη και με μια απλη χρεωστικη την κανεις τη δουλεια σου. Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakexxx20 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 poion xarakthra 8ewreite kalyterw sto line kai gia poion logo??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να σου απαντησει -ποσο μαλλον σε λιγα λεπτα- και γι'αυτο στα φορουμ οταν ρωταμε κατι το κανουμε με ευγενια και υπομονη. Εσυ ποσταρες στο θεμα του lineage, ξαναποσταρες μετα απο λιγα λεπτα επειδη κανεις δεν σου απαντουσε και τωρα ανοιγεις καινουργιο θεμα με την ιδια ερωτηση; Αν καποιος σκοπευε να σου απαντησει στην ερωτηση σου θα το εκανε εκει που ρωτησες την πρωτη φορα. Και να ξερεις οτι ΠΟΤΕ δεν ανοιγουμε ενα θεμα για μια ερωτηση για ενα παιχνιδι - καθε παιχνιδι εχει ενα θεμα οπου γινονται ολες οι ερωστησεις (ασχετα οτι η ερωτηση σου ειναι λιγο εως πολυ ακυρη - για μενα δεν υπαρχει καλυτερος char αλλα οποιος ταιριαζει περισσοτερο στον καθενα) Προφανως αυτο παει για :lock: Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vedder4ever Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 psaxnw game gia PC, to opoio na periexei fyles apo mesaiwna ´h apo palaioteres epoxes....styl Maya, Incas e.t.c ean gnwrizete kapoio to opoio na aksizei protineteto mou. euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St4lker Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 ee exw dokimasei ta panta alla tipta.Mporei kapoios na mou pei AKRIVWS ti na kanw?(ti Na kanw sto IPX) HELP!!! TO TIBERIAN SUN EINAI K G..W ta paixnidia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Civilization IV και το The Rise Of Nations ειναι δυο πολυ καλες επιλογες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vedder4ever Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Arxika na pw oti to paixnidi einai katevasmeno apo emule, etsi den gnwrizw an mporw na valw auth th dimosieush edw, an to epitrepoun oi diaxeiristes tou site. An einai etsi zitw siggnwmi Auto to opoio psaxnw einai an gnwrizei kapoios kapoio site ´h kapoio syggekrimeno arxeiaki na katevasw apo emule gia na anaktisw to Key Generator...mias kai 8elw na paiksw sto Net oso tipote allo kai den mporw an gnwrizei kapoios kati as mou ton tropo, euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Τέτοιες συζητήσεις απαγορεύονται από τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalia Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Καλησπερα . Τελευταια εχω παθει μια πορωση με παιχνιδια σαν αυτο ή αυτο . Παιχνιδια αποδρασεων απο κλειδωμενα δωματια ή που πρεπει να βρεις την λυση . Εχετε αλλα παρομοια να προτεινετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Silent Hill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Mystery Cases - Huntsville Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Firebrand Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Αν θελεις μπορω να σου δωσω τα αρχεια εγκαταστασης αφου εισαι και εσυ Θεσσαλονικη! Πρεπει να ξερεις ομως οτι στην Ελλαδα δεν κυκλοφορουν pre-paid cards για το galaxies. Μονο με πιστωτικη καρτα, εκτος αν σε ενδιαφερει να αγορασεις απο το νετ (που ουσιαστικα ειναι σαν να την πιστωτικη καρτα γιατι αναγκαστικα θα χρησιμοποιησεις για να αγορασεις μια!!). Παντως δεν χρειαζεται να εχεις πιστωτικη και με μια απλη χρεωστικη την κανεις τη δουλεια σου. Σε ευχαριστώ πολύ. Θα σε ενοχλήσω αν είναι κάποια στιγμή από Τρίτη. Παράθεση Συμβουλές δεν δέχομαι από κανένα... Μ@λ@κ!3ς μπορώ να κάνω και μόνος μου...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acid_burn_1986 Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 ine g to pc xreiazetai spastiria? kai an nai poy tha vrw? thanx Παράθεση http://www.t-shirtking.com/graphics/tn144-00902.jpg Happy Halloween...... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts