vchristod84 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Δεν μπορω να δοκιμασω τωρα διοτι εχω ios 12 developer beta2 και με κρεμαει το ixpand app. Πώς μπορώ κι εγώ να γίνω με iOS 12? Έχω beta αλλά όχι 12... 11.4 public 4 είμαι Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 .. 11.4 public 4 είμαι Για ποιο λόγο είσαι beta στην 11.4 αφού έχει κυκλοφορήσει η τελική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Πώς μπορώ κι εγώ να γίνω με iOS 12? Έχω beta αλλά όχι 12... 11.4 public 4 είμαι Sent from my iPhone using Tapatalk https://beta.apple.com/ https://www.macworld.co.uk/how-to/iosapps/install-ios-12-beta-3525099/ How to get the iOS 12 public beta If you would like to get your hands on the public beta of iOS 12 you will need to sign up by following these instructions. Before you begin please please back up your iPhone or iPad just in case something horrible happens! (We strongly advise that you don't install the beta on your main iPhone or iPad if you rely on it for anything). Click Sign Up on the Apple Beta page and register with your Apple ID. Log in to the Beta Software Program. Click Enroll your iOS device. (If you signed up for the iOS 11 beta last year you will need to uninstall the profile for that and then re-enroll for iOS 12.) Go to beta.apple.com/profile on your iOS device. Download and install the configuration profile. That will make the beta version available in the Settings app, under General, Software Update. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 https://beta.apple.com/ https://www.macworld.co.uk/how-to/iosapps/install-ios-12-beta-3525099/ How to get the iOS 12 public beta If you would like to get your hands on the public beta of iOS 12 you will need to sign up by following these instructions. Before you begin please please back up your iPhone or iPad just in case something horrible happens! (We strongly advise that you don't install the beta on your main iPhone or iPad if you rely on it for anything). Click Sign Up on the Apple Beta page and register with your Apple ID. Log in to the Beta Software Program. Click Enroll your iOS device. (If you signed up for the iOS 11 beta last year you will need to uninstall the profile for that and then re-enroll for iOS 12.) Go to beta.apple.com/profile on your iOS device. Download and install the configuration profile. That will make the beta version available in the Settings app, under General, Software Update. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Ααα, λέει ότι κοστίζει 99$ το χρόνο για να γίνεις developer. Εγώ απλά λαμβάνω τις beta ενημερώσεις αλλά δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Ααα, λέει ότι κοστίζει 99$ το χρόνο για να γίνεις developer. Εγώ απλά λαμβάνω τις beta ενημερώσεις αλλά δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο... Sent from my iPad using Tapatalk Μαλλον δεν διαβασες σωστα. Η συμμετοχή σε Public beta program είναι δωρεάν χωρίς καμία χρέωση Ακολουθείς της οδηγίες που παρέθεσα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Μαλλον δεν διαβασες σωστα. Η συμμετοχή σε Public beta program είναι δωρεάν χωρίς καμία χρέωση Ακολουθείς της οδηγίες που παρέθεσα. Τα έχω κάνει όλα αυτά και έχω 11.4.1 public beta 4.... Τι να πω... Κάτι κάνω λάθος Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 27, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Τα έχω κάνει όλα αυτά και έχω 11.4.1 public beta 4.... Τι να πω... Κάτι κάνω λάθος Sent from my iPad using Tapatalk Να διαγράψεις το profile beta 11. Και μετά κάνεις εγκατάσταση του 12. Δεν είναι συμβατά μεταξύ τους. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Να διαγράψεις το profile beta 11. Και μετά κάνεις εγκατάσταση του 12. Δεν είναι συμβατά μεταξύ τους. Τα έκανα όπως είπες και δούλεψε τελικά, σ'ευχαριστώ πολύ. Είναι περίεργο βέβαια που δε μου ήρθε update για το 12... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Τα έκανα όπως είπες και δούλεψε τελικά, σ'ευχαριστώ πολύ. Είναι περίεργο βέβαια που δε μου ήρθε update για το 12... Sent from my iPhone using Tapatalk Κάνε επανεκκίνηση και θα φανεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Γεια σε ολους! Ενδιαφερομαι για αγορα μεταχειρισμενου 64gb, εαν καποιος φιλος εχει κατι στα υπόψιν, μπορεί να μου στειλει pm. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Γεια σε ολους! Ενδιαφερομαι για αγορα μεταχειρισμενου 64gb, εαν καποιος φιλος εχει κατι στα υπόψιν, μπορεί να μου στειλει pm. Ευχαριστώ! edit: βρεθηκε ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 1, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2018 (edited) Μετά πολύμηνο διάστημα με red dragon και αφού ενδιάμεσα τιμήσαμε μαύρο πάνθηρα ώρα για φρεσκάρισμα και να τιμήσουμε το καταπληκτικό Camo skin από dbrand :p Edited August 1, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. August 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2018 Μετά πολύμηνο διάστημα με red dragon και αφού ενδιάμεσα τιμήσαμε μαύρο πάνθηρα ώρα για φρεσκάρισμα και να τιμήσουμε το καταπληκτικό Camo skin από dbrand :p Δε φοβάσαι μήπως σου πέσει κάτω τώρα που είναι χωρίς θήκη; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Δε φοβάσαι μήπως σου πέσει κάτω τώρα που είναι χωρίς θήκη; Sent from my iPhone using Tapatalk Φροντίζουμε να προσέχουμε. Θήκη βάζω μόνο όταν βγάζω tablet εκτός σπιτιού. Έχω και την ασφάλεια για καβατζα για 1 χρόνο για σπάσιμο οθόνης. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 Θήκη βάζω μόνο όταν βγάζω tablet εκτός σπιτιού. Μωρέ Ο.Κ. αλλά δυστυχώς οι περισσότερες απροσεξίες γίνονται μέσα στο σπίτι (οικείο περιβάλλον)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2018 (edited) Μωρέ Ο.Κ. αλλά δυστυχώς οι περισσότερες απροσεξίες γίνονται μέσα στο σπίτι (οικείο περιβάλλον)... Όντως αλλά είμαι προθύμως να ρισκάρω. Πάνω από 15 χρόνια με δεκάδες gadget δεν μου έχει τύχει να σπάσω η χαλάσω κάτι σοβαρά,μόνο γρατζουνιές μου έχουν τύχει περιμετρικά η πλάτη από κακουχίες και ατυχήματα. Οθόνη ουδέποτε έσπασα ούτε ράγισα παρά μόνο αράχνιες στην χειρότερη να απέκτησα. Φροντίζω να προσέχω,τώρα αν συμβεί το κακό ας συμβεί δν θα πεθάνουμε κι ολας για μια ηλεκτρονική συσκευή. Δεν ήμουν ανέκαθεν υπέρ των θηκών,θέλω όσο δυνατών ευχαριστιέμαι συσκευές όπως βγήκαν από εργοστάσιο :p Edited August 9, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 4, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Αλλαγή εκ νέου παράσταση διότι το Camo skin μουντό μου έπεσε στο μάτι και δεν το πολύ συμπάθησα. Και έτσι έβαλα custom skin που παρηγγειλα από slickwarps. Λίγο τα χρώματα πιο άτονα και ξεθωριασμένα από την original photo που τους έστειλα αλλά παραμένει ποιοτική η φωτό. Κυρίως μου αρέσει στο μάτι πολύ περισσότερο από Camo skin. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakplat Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Καλημέρα, Ξεκίνησα δειλά δειλά να σκέφτομαι την απόκτηση του ipad του θέματος... Επειδή μέχρι τώρα υπήρξα αποκλειστικά android user, θα μπορούσατε να μου προτείνατε sites για την αγορά του? κάποιο συγκεκριμένο σκρουτζομάγαζο, amazon ή κάποιο άλλο? θα πρέπει να ξέρω κάτι παραπάνω για την εγγύηση του πέραν από το αν είναι αγορασμένο εντός Ε.Ε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιο βρει το χρόνο να με ενημερώσει σχετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Καλημέρα, Ξεκίνησα δειλά δειλά να σκέφτομαι την απόκτηση του ipad του θέματος... Επειδή μέχρι τώρα υπήρξα αποκλειστικά android user, θα μπορούσατε να μου προτείνατε sites για την αγορά του? κάποιο συγκεκριμένο σκρουτζομάγαζο, amazon ή κάποιο άλλο? θα πρέπει να ξέρω κάτι παραπάνω για την εγγύηση του πέραν από το αν είναι αγορασμένο εντός Ε.Ε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιο βρει το χρόνο να με ενημερώσει σχετικά. Στο skroutz όταν το έχουν άμεσα διαθέσιμο και είναι καταστήματα με πολλές αξιολογήσεις μην φοβάσαι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakplat Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Στο skroutz όταν το έχουν άμεσα διαθέσιμο και είναι καταστήματα με πολλές αξιολογήσεις μην φοβάσαι Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Η αληθεια ειναι οι γλυκοκοιταζα τα νεα iPad Pro, αλλα παει τοσο σφαιρα το 10.5 που δε μου κανει κεφι να δωσω 1400ευρω χοντρικα για το νεο 256αρι wifi + 4g. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 1400ευρω χοντρικα για το νεο 256αρι wifi + 4g. Άστα, πίκρα. Αυτή την έκδοση κοιτάω και εγώ. Εντάξει οι τιμές έχουν ξεφύγει πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Άστα, πίκρα. Αυτή την έκδοση κοιτάω και εγώ. Εντάξει οι τιμές έχουν ξεφύγει πλέον... Ε ναι ρε γμτ. Θα τα σκαγα ειλικρινα αν ειχε κανονικο OS, με κανονικο file manager (αν και εχουν γινει βελτιωσεις), αλλα αυτη η εξαρτηση απο το iTunes ειναι θεμα. Με τη νεα θυρα αν κουμπωσεις πανω stickακι, μεταφερονται αρχεια απο και προς το στικακι αραγε; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Με τη νεα θυρα αν κουμπωσεις πανω stickακι, μεταφερονται αρχεια απο και προς το στικακι αραγε; Όπως έχω δειι στα videάκια στο Youtube η USB-C λειτουργεί κανονικά για διάφορες συσκευές συμπεριλαμβανομένων USB Flash αλλά βλέπει ΜΟΝΟ εικόνες και Video για εισαγωγή στην συσκευή. Δυστυχώς δεν βλέπει κανενός άλλο τύπου αρχείο... Σε καμία περίπτωση -για μία ακόμη φορά- τα iPad Pro δεν μπορούν να θεωρηθούν desktop/laptop replacements με τους περιορισμού που έχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Όπως έχω δειι στα videάκια στο Youtube η USB-C λειτουργεί κανονικά για διάφορες συσκευές συμπεριλαμβανομένων USB Flash αλλά βλέπει ΜΟΝΟ εικόνες και Video για εισαγωγή στην συσκευή. Δυστυχώς δεν βλέπει κανενός άλλο τύπου αρχείο... Σε καμία περίπτωση -για μία ακόμη φορά- τα iPad Pro δεν μπορούν να θεωρηθούν desktop/laptop replacements με τους περιορισμού που έχουν... Ε ρε γμτ κριμα... Βεβαια αν ισχυε το αντιθετο θα εκοβε σημαντικα τις πωλησεις των μικρων macbook pros... :happy: Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts