alextrela Δημοσιεύτηκε August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 2, 2017 (edited) Η νέα αναβαθμισμένη πρόταση της Apple που έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια των ipad που ξεχωρίζει με τα φρεσκια καλούδια,βελτιωμένα χαρακτηριστικά και νέα feature που φέρνει. https://www.apple.com/gr/ipad-pro/ Με την ευκαιρία που έριξα την παραγγελία μου και αναμένω την αποστολή και παραλαβή,ανοίγω και ένα ξεχωριστό thread με την ολοκαίνουργια πρόταση για εντυπώσεις και σχολιασμό σε οτιδήποτε αφορά την νέα συσκευή. iPad Pro 10.5 – full tech specs Screen:10.5-inch Retina LED-backlit Multi-Touch display with ProMotion technology Screen resolution:2224 × 1668 px Pixel density:264 ppi Storage capacity • 64 GB • 256 GB • 512 GB microSD card:No RAM memory:4 GB Processor• A10X Fusion chip with 64‑bit architecture • embedded M10 coprocessor Cameras• Main / Rear: 12 MP, f/1.8, digital zoom up to 5x • Secondary / Front: 7 MP, f/2.2 Body colors: • Silver • Space Gray • Gold • Rose Gold Battery:30.4Wh rechargeable lithium‑polymer battery, non-removable Battery life:Up to 10 hours of surfing the web on Wi‐Fi, watching video, or listening to music on a single charge ChargingVia power adapter or USB to computer Weight16.54 oz / 469 g Dimensions9.8 × 6.8 × 0.24 in / 250.6 × 174.1 × 6.1 mm Wi-FiWi-Fi (802.11a/b/g/n/ac); dual band (2.4GHz and 5GHz); HT80 with MIMO BluetoothYes, 4.2 technology Ports: • Lightning • 3.5 mm headphone jack Operating System:iOS 10 Sound:Four built‑in speakers Sensors: • Touch ID • three‐axis gyro • accelerometer • barometer • ambient light sensor In the box• iPad Pro 10.5 (2017) • Lightning to USB cable • USB power adapter Compatible with Apple Pencil:Yes, Apple Pencil sold separately Compatible with Apple Smart Keyboard:Yes, Apple Smart Keyboard sold separately Sent from my iPad using Tapatalk Edited August 4, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Καλημέρα, περιμένουμε εντυπώσεις σε σχέση με το air 2. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Καλημέρα, περιμένουμε εντυπώσεις σε σχέση με το air 2. Καλώς εχόντων των πραγμάτων μέσα στην επόμενη εβδομάδα αφού παραλάβω θα κάνω και μια σύγκριση με το air 2. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. August 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Την έχω τη συσκευή περίπου δύο εβδομάδες τώρα. Πρόκειται για ένα άψογο tablet, από κάθε άποψη. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό του είναι η νέα οθόνη των 120Hz, η οποία εξαφανίζει το ghosting. Κατά τα άλλα, σαν τυπικό iPad, είναι ελαφρύ, σβέλτο - Α10Χ γαρ, κορυφαία αυτονομία και με σημαντική βελτίωση ως προς τον ήχο. Τώρα περιμένω το iOS 11, μέσω του οποίου θα απογειωθεί η εμπειρία χρήσης περεταίρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2017 Οντως με την 11 θα ανεβει σε σημαντικο βαθμο η συνολικη εμπειρια με τα νεα feature. Ηδη εδω και 1 μηνα απο developer beta 3 το εχω εγκαταστησει στο air 2 μονιμα και δεν κοιταζω πισω πλεον:) Εριξα μαυρη πετρα:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Παρήγγειλα και skin Black Panthera από Slickwarps μιας και είχαν 50% έκπτωση που θα δώσει μια φρέσκια πνοή look and feel σε όλα τα επίπεδα:p Θήκες δεν παίρνω αυτή τη φορά,μιας και γυμνό το δουλεύω και όσες έχω πάρει(3) για το air 2 κάθονται στο συρτάρι σφραγισμένα και αχρησιμοποίητα κα τζάμπα έδωσα τόσα λεφτά. Μόνο μια απλή στυλ pouch και τέλος. Η συσκευή καλως εχόντων των πραγμάτων την Δευτέρα θα παραλάβω από UPS. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 (edited) Έσκασε πριν λίγα λεπτά η UPS όπου παρέλαβα το iPad. Όλα άψογα και στην πένα για λίγο που το κοίταξα. Τα σπάει πραγματικά :p:up::D :) Sent from my iPad using Tapatalk Edited August 14, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Μεγειές, μεγειές! Τέλειο! Μας βάζεις στην πρίζα 15αυγουστιάτικα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Με γειες! Αναμένουμε τις εντυπώσεις σου. Από αξεσουάρ τι ψώνισες; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Ευχαριστώ παιδιά. Μόνο skin τίποτα άλλο. Κα απλά μια pouch όταν το μεταφέρω. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Θα δοκιμάσεις το επίσημο πληκτρολόγιο ή/και το πενάκι; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Θα δοκιμάσεις το επίσημο πληκτρολόγιο ή/και το πενάκι; Μπα δεν παίζει αυτό το σενάριο ειδικά πληκτρολόγιο. Γραφίδα ίσως αν βγάλει generation 2 με κάποιες βελτιώσεις και απόλυτη συμβατότητα με το 10.5. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Το δικό μου 10.5 μάλλον είχε κατασκευαστικό θέμα. Το έβαλα να φορτίσει νύχτα και την άλλη μέρα το πρωί είχε ράγισμα η οθόνη από άκρη σε άκρη. Εν τω μεταξύ μου κόλλησε 4-5 φορές σε μια εβδομάδα με μαύρη οθόνη. Ήθελε home+power να νιώσει. Πήρε τον δρόμο προς InfoQuest service για αντικατάσταση. Ελπίζω να μου στείλουν 100% καινούργιο και όχι refurbished. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Το δικό μου 10.5 μάλλον είχε κατασκευαστικό θέμα. Το έβαλα να φορτίσει νύχτα και την άλλη μέρα το πρωί είχε ράγισμα η οθόνη από άκρη σε άκρη. Εν τω μεταξύ μου κόλλησε 4-5 φορές σε μια εβδομάδα με μαύρη οθόνη. Ήθελε home+power να νιώσει. Πήρε τον δρόμο προς InfoQuest service για αντικατάσταση. Ελπίζω να μου στείλουν 100% καινούργιο και όχι refurbished. :mad: Θα σου καλύψουν το ράγισμα ή θα ισχυριστούν πτώση; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Θα σου καλύψουν το ράγισμα ή θα ισχυριστούν πτώση; Έλα ντε. Δύσκολα αποδεικνύεται. Μακάρι να του το αντικαταστήσουν χωρίς παρατράγουδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Έλα ντε. Δύσκολα αποδεικνύεται. Μακάρι να του το αντικαταστήσουν χωρίς παρατράγουδα... Θα σας κρατήσω ενήμερους. Προς το παρόν βλέπω ότι έχουν παραγγείλει καινούργιο και 0.00 χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Μου ήρθε SMS ότι έχω δέμα από ACS, θα δείξει αύριο τι έστειλαν. Πάντως δεν με ενόχλησαν καθόλου, το πέρασαν άκλαυτο στην εγγύηση και έκαναν την τράμπα σε λιγότερο από 24 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 24, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Ενημέρωσε μας αν και πιστεύω καινούργιο σφραγισμένο θα σου δώσουν. Το μέγα θέμα με τα Apple είναι στο δεύτερο χρόνο εκεί που πρέπει να τους τρέχεις για να σε καλύψουν,στο πρώτο θα σε καλύψουν χωρίς πολλά πολλά και ταλαιπωρίες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Ήρθε σφραγισμένο καινούργιο μέσα στο μικρό κουτί του στοκ της αντικατάστασης, χρέωση μόνο το κούριερ για τα πήγαινε-έλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2017 Ήρθε σφραγισμένο καινούργιο μέσα στο μικρό κουτί του στοκ της αντικατάστασης, χρέωση μόνο το κούριερ για τα πήγαινε-έλα. Μια χαρά. Μεγειές λοιπόν και καλοδούλευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Σκέφτομαι μια pouch θηκη για προστασία οταν το μεταφέρω. Βρήκα τη παρακάτω. https://www.amazon.co.uk/CushCase-iPad-10-5-Sleeve-Cover/dp/B072MH42M9?th=1 Κάποια καλύτερη η ισάξια υπάρχει (έως 20 ευρώ) η μονόδρομος η πάνω? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Εγώ έχω αυτή που είναι αρκετά κοντά στην τιμή που θες και είμαι ευχαριστηριστημένος http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/thikes/thiki-ipad-pro-105-puro-booklet-stand-mayro/prod8681639pp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Δεν ειναι το στυλ της θήκης που θέλω. Αυστηρά στυλ πορτοφόλι το θέλω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Πήρα το leather sleeve για το καινούριο μου 12,9 (ναι τα'σκασα χοντρά :wacko:) και δυστυχώς χωρίς smart cover το ipad γλυστράει για πλάκα και το ψάχνεις στα πατώματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Πήρα το leather sleeve για το καινούριο μου 12,9 (ναι τα'σκασα χοντρά :wacko:) και δυστυχώς χωρίς smart cover το ipad γλυστράει για πλάκα και το ψάχνεις στα πατώματα... Εγώ αναμένω απο ημέρα σε ημέρα skin απο slickwarps και με μια θήκη στυλ πορτοφόλι και καθάρισα:) Ούτε smart cover ούτε smart case θέλω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts