smyrali Δημ. September 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2020 Του ΙΚΕΑ δεν κάνει για το δικό μου. Δοκιμασμένο Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Eχει ακούσει κανείς αν θα δώσουν λύση να λειτουργήσει το AA σε συσκευές της xiaomi πχ που έχουν ενεργό το ΄΄διπλότυπες εφαρμογές΄΄ ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. October 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2020 Παιδιά το Android auto είναι μόνο για εργοστασιακες οθόνες; η είναι και για οθόνες multimedia που θα βάλει κάποιος έξτρα στο αυτοκίνητο; από ότι κατάλαβα είναι για να κάνεις screen mirror την οθόνη του κινητού σου;Το έχουν και κάποιες after market. Δεν είναι screen mirror, αλλά περισσότερο ένα διαφορετικό interface για να αλληλεπιδρας με εφαρμογές που το υποστηρίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Ενώ έχω ρυθμίσει τον Google assistant στα αγγλικά καθώς δεν υποστηρίζει ελληνικά ακόμα, όταν συνδέω το κινητό στο αυτοκίνητο μου Seat Leon 2019 μέσω android auto, οπότε πατάω το κουμπί στο τιμόνι προσπαθεί να μιλήσει ελληνικά αλλά με αγγλική φωνή! Στο κινητό δουλεύει κανονικα και δέχεται εντολές στα αγγλικά. Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Το κινητό έχει ως γλώσσα τα ελληνικά. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Υπαρχει αυτο το Project σε εξελιξη. https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/updates/all Το παραγγειλα :) και ελπιζω Φλεβαρη Μαρτη να το εχω και να δουλευει οπως λενε. Οσο για το Full Link της Seat, στο Leon 2018 που εχω, το ΑΑ δουλευει σωστα με Samsung S10. Δουλευε και το Mirrorlink, αλλα δυστυχως απο τον Ιουνιο περιπου, η Samy σταματησε να το υποστηριζει. Ετσι κι εμενα το αγορασμενο Sygic, μου εμεινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paparen Δημ. October 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2020 Υπαρχει αυτο το Project σε εξελιξη. https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/updates/all Το παραγγειλα :) και ελπιζω Φλεβαρη Μαρτη να το εχω και να δουλευει οπως λενε. Οσο για το Full Link της Seat, στο Leon 2018 που εχω, το ΑΑ δουλευει σωστα με Samsung S10. Δουλευε και το Mirrorlink, αλλα δυστυχως απο τον Ιουνιο περιπου, η Samy σταματησε να το υποστηριζει. Ετσι κι εμενα το αγορασμενο Sygic, μου εμεινε.Αν έχεις κινητό και αυτοκίνητό που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, είναι όντως καλη ιδέα. Διαφορετικά, περίμενε να τελειώνει η μπαταρία του κινητού τσακ-μπαμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Ελληνικό πληκτρολόγιο έχετε; Μόνο αγγλικό βγάζει σε εμένα.. Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Ελληνικό πληκτρολόγιο έχετε; Μόνο αγγλικό βγάζει σε εμένα.. Δεν υπάρχει, γνωστό missing feature του Android Auto.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Επιτέλους και στην Ελλάδα!!! https://www.autoevolution.com/news/google-announces-the-biggest-android-auto-expansion-ever-152628.html Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Ενώ έχω ρυθμίσει τον Google assistant στα αγγλικά καθώς δεν υποστηρίζει ελληνικά ακόμα, όταν συνδέω το κινητό στο αυτοκίνητο μου Seat Leon 2019 μέσω android auto, οπότε πατάω το κουμπί στο τιμόνι προσπαθεί να μιλήσει ελληνικά αλλά με αγγλική φωνή! Στο κινητό δουλεύει κανονικα και δέχεται εντολές στα αγγλικά. Το έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Το κινητό έχει ως γλώσσα τα ελληνικά. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω το ίδιο ακριβως πρόβλημα, με SamsungS20+. Αρχικα δεν συνδεόταν καθολου, αλλαξα καλώδιο και η συνδεση ειναι σταθερη και μονιμη. Όμως οι φωνητικες εντολες δεν λειοτυργουν μου βγαζει φωνητικό μηνυμα διαβαζοντας Ελληνικα που δεν το καταλαβαίνω. Ξεκινα και λεει "Οταν γινει ασφαλες..." μετα δεν καταλαβαινω τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. December 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2020 Έχω το ίδιο ακριβως πρόβλημα, με SamsungS20+. Αρχικα δεν συνδεόταν καθολου, αλλαξα καλώδιο και η συνδεση ειναι σταθερη και μονιμη. Όμως οι φωνητικες εντολες δεν λειοτυργουν μου βγαζει φωνητικό μηνυμα διαβαζοντας Ελληνικα που δεν το καταλαβαίνω. Ξεκινα και λεει "Οταν γινει ασφαλες..." μετα δεν καταλαβαινω τιποτα. Άλλαξα γλώσσα στο κινητό τα αγγλικά και δέχεται εντολές από το τιμόνι στα αγγλικά Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Ετοιμάζεται, μέσα στο Γενάρη η έκδοση "6" με σημαντικές αλλαγές....Ελπίζω και καλύτερη υποστήριξη στα Ελληνικά Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2021 Ετοιμάζεται, μέσα στο Γενάρη η έκδοση "6" με σημαντικές αλλαγές....Ελπίζω και καλύτερη υποστήριξη στα Ελληνικά ...και να παίζει σε συσκευές που έχουν ΄΄διπλές΄΄ εφαρμογές :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Καλησπέρα, έχω ένα Samsung note 10, στα Apps υπάρχει το Android Auto σαν εικονίδιο δεν υπάρχει. Όταν το συνδέω με την BMW σειρά 1 δυο μηνών με όλα τα update στο αυτοκίνητο, δεν βλέπει το Android Auto. Μέσα στα Apps / Android auto/In-app notification settings/+ CONNECT A CAR. Άλλα δεν γίνετε τίποτα. Έχει κανείς κάποια ιδέα ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Φανταζομαι οταν λες το συνδέεις εννοεις με usb ε? Γιατι ασυρματα παιζει σε πολυ λίγα οχηματα Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Είχα παρόμοιο θέμα με το Xiaomi RN7 και το Peugeot 2008 και ήταν εγκατεστημένη η εφαρμογή Android Auto, μετά την αναβάθμιση σε Android 10. Μετά από αρκετό ψάξιμο κατάλαβα ότι το πρόβλημα ήταν οι διπλότυπες εφαρμογές της Google (Facebook, What's Up, Messenger, και κάποιο άλλο). Μόνον όταν τις διέγραψα, μέσα από Ρυθμίσεις/Εφαρμογές/Διπλότυπες εφαρμογές μπόρεσε να συνδεθεί με την οθόνη του αυτ/του. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Με καλώδιο το συνδέω, άπλα σε όλα τα YouTube βλέπω πως υπάρχει εικονίδιο του Android Auto το ανοίγεις και κάνεις τις ρυθμίσεις εγώ δεν έχω τι εικονίδιο να κάνω τις ρυθμίσεις. Μια ερώτηση όταν λες Διπλότυπες εφαρμογές δεν τις βλέπω μέσα στις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Η σύνδεση με καλώδιο είναι απαραίτητη και έχω διαβάσει ότι δεν κάνουν όλα τα καλώδια. Στο Xiaomi RN7 βρίσκονται στη διαδρομή που έγραψα. Ψάξε στο δικό σου στις Ρυθμίσεις/Εφαρμογές ή κάπως έτσι. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Έκτος και αν ενοεις να σβήσω τα Facebook, What's Up, Messenger και αυτό το κάποιο άλλο πιθανόν Viber ;;; κάνω την σύνδεση και μετά να τα ξαναεγκαταστησω ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Το είχα κάνει και εγώ αλλά δεν έπιασε. Χρειάζεται απεγκατάσταση από τις διπλότυπες. Όχι, δεν ήταν το Viber. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisspanos Δημ. January 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2021 Δεν υπάρχει η ονομασία Διπλότυπες μέσα στις εφαρμογές. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διπλότυπες εφαρμογές έχει το MIUI της Xiaomi, είναι αν έχεις δυο λογαριασμούς σε μια εφαρμογή π.χ Facebook. Εγώ δεν έχω κάτι τέτοιο. Πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια. Δεν ξέρω εδώ κάτι άλλο παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 εικονίδιο της εφαρμογής, από android 10 και μετά δεν υπάρχει. Είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό. Μόνο στις ρυθμίσεις/εφαρμογές θα το βρείς. Πρώτη κίνηση είναι να συνέσεις το αμάξι με το κινητό με bluetooth. Αλλιώς δεν παίζει. Και το BT να είναι ανοιχτό. Μετά το συνδέεις με καλώδιο και πρέπει να σου βγάλει στην οθόνη και στο κινητό, τα επόμενα βήματα της πρώτης σύζευξης Γενικά έχει θέματα το android auto. Θέλει άψογο καλώδιο. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kermitlabross Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Θέλει καταρχάς το ορίτζιναλ καλώδιο... Επίσης δοκίμασε την εφαρμογή " android auto για οθόνες" από το playstore Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. January 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2021 Σε note 10 lite παίζει και με το usb type c απο ikea. Πιο πριν είχα θέμα αλλα με τα update εστρωσε και το ειδε το αμάξι (308) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. January 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2021 Φίλε enigma να σε ρωτήσω κάτι σε προσωπικό μήνυμα; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts