aras Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Aπ'οτι καταλαβαινω δεν πρεπει να πουλαει καθολου το εν λογω κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis1010 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ξερετε το sar του? Αν πιστεύεις το https://www.devicespecifications.com/en/model-sar/dae541af είναι : head 0.57 body 1.79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Αν ισχυει γιατι η καθε μια πηγη λεει οτι θελει, η τιμη γι ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για το σωμα ειναι πολυ υψηλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Από το επίσημο κείμενο της Sony: "The highest SAR value for this model phone when tested by Sony for use at the ear is 0.57 W/kg (10g). In the case where the phone is worn on the body, the highest tested SAR value is 1.79 W/kg (10g)" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Υπάρχει rom cosmote branded για τη συσκευή; Η έστω με ελληνικό region.? Μπορούμε να τη βρούμε σε κάποιο repository? Με ενδιαφέρει τo WiFi calling της cosmote το οποίο δεν φαίνεται να υποστηρίζεται από την παρούσα rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Η Cosmote γράφει τις διαθέσιμες συσκευές στο https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html . Δεν την δείχνει σαν συμβατή, οπότε και την branded rom να βρεις λογικά δεν θα δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Η Cosmote γράφει τις διαθέσιμες συσκευές στο https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html . Δεν την δείχνει σαν συμβατή, οπότε και την branded rom να βρεις λογικά δεν θα δουλέψει. Έχεις δίκιο, δε θυμόμουν ότι δεν υποστηρίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Ξερει κανεις το sar του τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Καπου διαβασα για σαρ 1,79 στο σωμα.Ειναι δυνατόν να ισχυει τοσο πολυ? ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κριμα και μ'αρεσει τοσο πολυ η καμερα του ειδικα για το παρα πολυ καλο ζουμ της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Σε αυτή τη σελίδα λέει για -0.57- για το Dual Sim Xperia XA1 : https://www.devicespecifications.com/en/model-sar/dae541af Μόλις το αγόρασα (πριν 2 μέρες δηλαδή) και είμαι ενθουσιασμένος απο το κινητό αυτό !! Πάρα πολύ καλό, γρήγορο και με αρκετά καλή κάμερα για τα λεφτά του ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Τι εγινε?Κανεις δεν το εχει αγορασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Εγώ με αυτό είμαι πάλι τώρα μια εβδομάδα. Κάθε μέρα που το χρησιμοποιώ δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο. Λίγο καλύτερη οθόνη να είχε μόνο και θα ήταν άψογο! Στάλθηκε από το G3112 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 To έχει αγοράσει φίλη μου και της έχει βγάλει την κιτρινίλα όπως σε πολύ κόσμο. Εκτός αυτού μου παραπονιέται για κολλήματα. Οπότε θα έλεγα υπομονή να κυκλοφορήσει το ΧΑ2 Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Καμία κιτρινίλα σε εμένα και ούτε κολλήματα! Το αντίθετο μάλιστα θα έλεγα ότι είναι αρκετά smooth για τα κυβικά του Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Μου αρεσει που μοιαζει σαν το xperia ray το παλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Bγαζει καλες φωτο τη μερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Έχεις δίκιο, δε θυμόμουν ότι δεν υποστηρίζεται. Αρκετές φορές αργούν να ενημερώσουν την σελίδα. Χωρίς να αλλάξεις firmware, στείλε WIFICALL στο 1333. Αν στο ενεργοποιήσει, τότε βάλε το cosmote firmware και θα έχεις και wifi calling και VoLTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Αρκετές φορές αργούν να ενημερώσουν την σελίδα. Χωρίς να αλλάξεις firmware, στείλε WIFICALL στο 1333. Αν στο ενεργοποιήσει, τότε βάλε το cosmote firmware και θα έχεις και wifi calling και VoLTE. Το δοκίμασα. Ακόμα μου λέει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή. Θα δοκιμάζω μια φορά το μήνα μήπως και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Το δοκίμασα. Ακόμα μου λέει ότι η συσκευή δεν είναι συμβατή. Θα δοκιμάζω μια φορά το μήνα μήπως και... Χμμμ.... Θα ρίξω μια μάτια στο cosmote Firmware να δω αν έχει ενεργοποιημένο VoLTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 (edited) Χμμμ.... Θα ρίξω μια μάτια στο cosmote Firmware να δω αν έχει ενεργοποιημένο VoLTE Δεν υπάρχει Cosmote firmware (από όσο βλέπω τουλάχιστον στο xperifirm tool). Το μόνο variant που έχει ελληνικό firmware (GR Customized) είναι το G3412 (dual sim) Εγώ έχω το variant G3421 (single sim) το οποίο δεν εισάγεται Ελλάδα και δεν έχει GR customized firmware. Εγώ έχω ιταλικό firmware. Σκέφτομαι να του φλασάρω την ελληνική rom του dual sim. Θα μπρικάρει άραγε; https://1drv.ms/u/s!Andu2iSxSZ3_hb0XPUyGAKXKSaz_zg https://1drv.ms/u/s!Andu2iSxSZ3_hb0Wfv7JemCR2mti7A Edited March 14, 2018 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Δεν υπάρχει Cosmote firmware (από όσο βλέπω τουλάχιστον στο xperifirm tool). Το μόνο variant που έχει ελληνικό firmware (GR Customized) είναι το G3412 (dual sim) Εγώ έχω το variant G3421 (single sim) το οποίο δεν εισάγεται Ελλάδα και δεν έχει GR customized firmware. Εγώ έχω ιταλικό firmware. Σκέφτομαι να του φλασάρω την ελληνική rom του dual sim. Θα μπρικάρει άραγε; https://1drv.ms/u/s!Andu2iSxSZ3_hb0XPUyGAKXKSaz_zg https://1drv.ms/u/s!Andu2iSxSZ3_hb0Wfv7JemCR2mti7A Πας για μπρίκι Τεφάλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Πας για μπρίκι Τεφάλ! Ναι αυτό υπέθεσα και κάθισα στα αυγά μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2018 Ευχάριστα νέα http://www.xperiablog.net/2018/03/16/xperia-xa1-family-gets-android-oreo-update-48-1-a-0-116/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 (edited) Καλημέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι για την αγορά του εν λόγω κινητού και θα ήθελα τη γνώμη των κατόχων. Η καθημερινή χρήση θα περιλαμβάνει web, emails, social media και φωτογραφίες. Με ενδιαφέρει πρωτίστως να έχει απροβλημάτιστο λειτουργικό χωρίς bugs, καλή φωτογραφική (σε σύγκριση με κινητά ίδιου budget) και να βγάζει η μπαταρία την ημέρα χωρίς άγχος. Με βάση την μέχρι τώρα εμπειρία σας, θα το προτείνατε για αγορά? Επίσης είναι κάτι που πρέπει να προσέξω όσον αφορά την εγγύηση, αν είναι branded κλπ? Η αγορά θα γίνει από σκρουτζομαγαζο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited March 27, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis2013 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Μόλις κατέβηκε η Oreo.. από Vodafone! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts