Pavletos Δημοσιεύτηκε July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 26, 2017 Επεξεργαστής: Snapdragon 835 Οθόνη: 5,5 ιντσών,2560×1440,ShatterShield Μνήμη Ραμ 4 ή 6 giga Αποθηκευτικός χώρος: 128Gb Κάμερα: Dual 12mp rear, 5mp front Μπαταρία: 2.730mAh :lol::lol::lol::lol::lol: Τιμή: 799,99$ :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Πηγη: https://www.bmobiled.com/moto-z2-force-official-snapdragon-835-dual-camera/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Τουμπανάκι όπως και το πρώτο z force. Επιτέλους να έρθει στην Ευρώπη γιατί το πρώτο από Αμερική χωρίς εγγύηση και με τελωνείο δε συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 θα το δουμε σε κανα σκρουτζομαγαζο; Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ο Έλληνας είναι απασχολημένος με το iPhone 8 και το note 8. Σιγά μην ασχοληθεί με την πραγματική εξέλιξη όπως είναι τα modular κινητά της Motorola. Και η βλακεία συνεχίζεται. Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Ο Έλληνας είναι απασχολημένος με το iPhone 8 και το note 8. Όπως και ο Αμερικάνος και ο Ευρωπαίος..:X Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Eιχα το Moto Z και μου αρεσε πολύ για καποια συγκεκριμενα πραματα. Στο Moto Z2 ομως, οφειλαν να προσθεσουν καποια στοιχεια με τα 700+€ που ζητανε. Έλλειψη OIS, αδιαβροχοποιησης, καθως και η μεγαλη ευαοσθησια στις γρατσουνιες δε δικαιολογειται για μια συσκευη τετοιας αξιας :worry: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 (edited) Μόλις το παράγγειλα στα 260ευρω για τον γιο μου. Ξέρουμε εάν υποστηρίζει quick charge? Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 12, 2018 by maximos Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Μόλις το παράγγειλα στα 260ευρω για τον γιο μου. Ξέρουμε εάν υποστηρίζει quick charge? Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με γεια σου! Απο που? Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 https://www.saturn.de/de/product/_motorola-moto-z2-force-2314798.html?ga_query=moto%20z2%20force Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 τελεια τιμη μπραβο! Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDROMEDA7 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 (edited) Με γεια σου! Απο που? καλησπερα,εχεις παρει την αναβαθμηση oreo 8.0 ?Αν την εχεις παρει διαπιστωσες προβληματα ; Ρωταω γιατι μολις το αγορασα και κατευθιαν μου ηρθε ΟΤΑ αναβαθμηση σε oreo Μόλις το παράγγειλα στα 260ευρω για τον γιο μου. Ξέρουμε εάν υποστηρίζει quick charge? Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk καλησπερα,εχεις παρει την αναβαθμηση oreo 8.0 ?Αν την εχεις παρει διαπιστωσες προβληματα ; Ρωταω γιατι μολις το αγορασα και κατευθιαν μου ηρθε ΟΤΑ αναβαθμηση σε oreo Edited December 24, 2018 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Τιν πήρε την αναβάθμιση έχει καιρό τώρα. Χωρίς προβλήματα. Γιατί; εσένα τι σου έκανε; Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDROMEDA7 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Τιν πήρε την αναβάθμιση έχει καιρό τώρα. Χωρίς προβλήματα. Γιατί; εσένα τι σου έκανε; Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα και χρόνια πολλά, εγω το εχω 10 μέρες το τηλέφωνο και απο την πρώτη στιγμή μου έβγαλε αναβάθμιση σε oreo 8.0 επειδή δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικές με το συγκεκριμένο μοντέλο της moto ρωτώ εσάς που το έχετε (είχα κατο moto z και ηταν άψογο) γιατί καμία φορά με τις αναβαθμίσεις δημιουργούνται θεματακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Χρόνια πολλά. Όχι δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Έχει την τελευταία αναβάθμιση του Νοεμβρίου. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANDROMEDA7 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Χρόνια πολλά. Όχι δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Έχει την τελευταία αναβάθμιση του Νοεμβρίου. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για την ενημέρωση, και πάλι καλές γιορτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanoulakis Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 καλησπέρα παιδια υπαρχει εδώ ελλαδα περιπτωση να το βρει καποιος το συγκεκριμενο μοντελο πλεον..?? Παράθεση Είμαι τεχνολογικά καμένος. Παρακαλώ δείξτε κατανόηση !! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2019 Ελλάδα δύσκολο, δεν είναι και από τις συσκευές που κυκλοφόρησε ευρέως στη χώρα μας. Amazon & ebay όμως θα το βρεις αν και δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει σήμερα να δώσεις πάνω από 300 ευρώ για τη συγκεκριμένη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts