Jump to content

Επικίνδυνο Μέλι - Γιαούρτι- Τροφές. Που πάμε;

SuRfer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Tι σάπια γιαούρτια ρε παιδιά; Γιατί αν ήταν σαν την ελλατωματική παρτίδα, δε μπορεί να κυκλοφορούσαν έτσι χωρία να έχει πάρει πρέφα ο κόσμος. Εκτός κι αν εννοείτε ληγμένα με το "σάπια"...

• Απαντήσεις 218
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Tι σάπια γιαούρτια ρε παιδιά; Γιατί αν ήταν σαν την ελλατωματική παρτίδα, δε μπορεί να κυκλοφορούσαν έτσι χωρία να έχει πάρει πρέφα ο κόσμος. Εκτός κι αν εννοείτε ληγμένα με το "σάπια"...

KYKΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ στην αγορά και ο κόσμος το είχε αντιληφθεί! ... ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΕΣ καταγγελίες (κάποιες παρτίδες) ... παρόλα αυτά δεν έγινε τπτ, 3 ΜΗΝΕΣ!!! Γιατί νομίζεις ότι ξηλώθηκαν ο Πρόεδρος και ο Γεν. Διευθυντής του ΕΦΕΤ???

Έπρεπε να δημοσιοποιηθεί το θέμα δλδ... μετά από τόσο καιρό για να επέμβει η Πολιτεία! :rolleyes:

Κέντρο Διατροφικής Ενημέρωσης (Γραμμή Καταναλωτών - ΦΑΓΕ) :: 800-11-28000 (ΔΩΡΕΑΝ από σταθερό).

Η συνέχεια... στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων :p

Το μεμπτό της όλης υπόθεσης δεν είναι ότι έγινε λάθος σε μια γραμμή παραγωγής της ΦΑΓΕ,αυτή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πληρώσει αυτό το λάθος.

Αυτό που είναι κατακριτέο και γεννά πολλά ερωτηματικά είναι το ότι προσπάθησαν να αποκρύψουν το γεγονός και παραλίγο να τα καταφέρουν κιόλας.Υποτίθεται τον ΕΦΕΤ τον έχουμε για την δική μας προστασία και μόνο αυτόν τον ρόλο δεν έπαιξε στη συγκεκριμένη περίπτωση.Να μην πούμε για τα ΜΜΜ που κανείς δεν τόλμησε να το αναφέρει αν και όπως προκύπτει το ήξεραν ότι είχε παραχθεί χαλασμένη παρτίδα.

Και τώρα μιλάμε για 3500000 κομμάτια..φανταστείτε σε μικρότερες ποσότητες πόσες περιπτώσεις θα είναι που δεν έχουμε μάθει ποτέ...

Εγώ πάλι έχω μία τάση να προτιμάω προιόντα μικρότερων εταιριών όπως Εβροφάρμα, Όλυμπος και λοιπά. έχωντας κάποιες πληροφορίες, απο φίλους που δουλεύουν σε μεγάλες εταιρίες, πως τα προιόντα τους δεν είναι και τα καλύτερα.

Εταιρίες απο Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχουν, πιστεύω, χαμηλότερη ποιότητα στα προιόντα τους.

Και να που έσκασε η είδηση την ΦΑΓΕ....δεν μου προξένησε κάποια ιδιαίτερη εντύπωση.....

.....άσε που μας έχουν φλομώσει στην διαφήμιση για την, και καλά, ποιότητά τους......είναι δυνατών??? Ε μην τρελαθούμε κιόλας.....

Στηρίξτε τις μικρότερες εταιρίες, αυτές, κατά την γνώμη μου πάντα, δεν τις πέρνει να κάνουνε τέτοιες "γκάφες".

φταινε και τα σουπερ μαρκετ παντως στην ολη υποθεση

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

μ'αρέσει που λένε στην "συγνωμη" οτι σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε θέμα κίνδυνου της δημόσιας υγείας....ε βέβαια...ποιος θα έβλεπε την μούχλα και θα το έτρωγε :whistle:

φταινε και τα σουπερ μαρκετ παντως στην ολη υποθεση
τα σουπερ μαρκετ ειναι τα τελευταία που φταίνε...που να ξέρουν ότι έχει πρόβλημα το προιον αν δεν το πουν απο την εταιρεια? και ο καταναλωτης να επιστρεψει κατι που ειναι χαλασμένο , εφόσον δεν είχε λήξει , η ευθύνη είναι της εταιρείας!

Το συγκεκριμένο πρόβλημα με την ΦΑΓΕ το είχα μάθει εδώ και 4 χρόνια...τώρα μόνο λένε κάτι?
Namaste!

Και λίγα θα γράψουν φίλε. Εφόσον είσαι εταιρεία παραγωγής προϊόντων που προορίζονται προς βρώσιν στον άνθρωπο θα πρέπει να τηρείς κάποιες προϋποθέσεις που ορίζονται από Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Εφόσον βγει έστω και μια παρτίδα σου ελαττωματική, έχεις κάνει σοβαρό λάθος. Είσαι υπαίτεια ως εταιρεία και ο καθείς μπορεί και έχει το δικαίωμα να σου σούρει τα εξ αμάξης. :rolleyes:
Οπως λέει και η εταιρία όμως, 80 χρόνια εταιρία ειναι. Δεν ειναι τίποτα τυχάρπαστοι. Δεν έχει δώσει κμαι ποτέ δικαιώματα. Εγω προσωπικά θα συνεχίσω να την εμπιστεύωμαι και μάλιστα πολύ περισσότερο απ'ότι την ΔΕΛΤΑ. Ομως η εταιρία έχει πάθει ήδη ζημιά με όλον αυτόν τον "ντόρο". :O

τα σουπερ μαρκετ ειναι τα τελευταία που φταίνε...που να ξέρουν ότι έχει πρόβλημα το προιον αν δεν το πουν απο την εταιρεια? και ο καταναλωτης να επιστρεψει κατι που ειναι χαλασμένο , εφόσον δεν είχε λήξει , η ευθύνη είναι της εταιρείας!

για να το λεω κατι ξερω σε αυτο το θεμα.

ηξεραν τι προβλημα υπαρχει αλλα οταν η εταιρεια τους τα αφηνει στη μιση τιμη θα πουν οχι?

Efoson h FAGE apesyre amesa(molis katalave to provlhma)ta alloiomena proionta ths,zhtontas syggnomh,den nomizo oti yparxei kapoios logos gia na thn katakrinoyme.H etaireia einai fanero oti sevetai ton katanaloth kai se kammia periptosh den epithymoyse na diakinei akatallhla proionta.Eksalloy opos leei kai h idia h etaireia ta proionta den apoteloysan kindyno gia th dhmosia ygeia.

Dikaioytai kai ayth na kanei ena lathos mesa se 80 xronia...

Efoson h FAGE apesyre amesa ta alloiomena proionta ths,zhtontas syggnomh,den nomizo oti yparxei kapoios logos gia na thn katakrinoyme.H etaireia einai fanero oti sevetai ton katanaloth kai se kammia periptosh den epithymoyse na diakinei akatallhla proionta.

Dikaioytai kai ayth na kanei ena lathos mesa se 80 xronia...

Πού το είδες το άμεσα; :confused:

3 μήνες λέει κυκλοφορούσαν στην αγορά και χαμπάρι δεν πήρε... :wacko:

3 μήνες λέει κυκλοφορούσαν στην αγορά και χαμπάρι δεν πήρε... :wacko:

H χαμπάρι δεν τους πήραμε τόσο καιρό... :wacko:

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

εγω τη φαγε παντως δε προκειται να την κατακρινω ποτε μου.λαθη συμβαινουν ετσι κι αλλιως

...ποτε δεν θα ξεχασω τη στιγμη που ενας εθελοντης των ολυμπιακων αγωνων ανοιξε μια κρεμα καραμελε της ΦΑΓΕ (μεγας χορηγος) στο ΟΑΚΑ το καλοκαιρι, και βρηκε μεσα, φαρδια πλατια, μια κατσαριδα. :wacko:

δεν εχω κατι με τη φαγε, παντα ετρωγα προιοντα της. απλα οταν διαχειριζεσαι τροφιμα πρεπει να εισαι προσεκτικος. και δυστυχως για τη φαγε τα περιστατικα δεν ειναι λιγα... :worry:

...ποτε δεν θα ξεχασω τη στιγμη που ενας εθελοντης των ολυμπιακων αγωνων ανοιξε μια κρεμα καραμελε της ΦΑΓΕ (μεγας χορηγος) στο ΟΑΚΑ το καλοκαιρι, και βρηκε μεσα, φαρδια πλατια, μια κατσαριδα. :wacko:

δεν εχω κατι με τη φαγε, παντα ετρωγα προιοντα της. απλα οταν διαχειριζεσαι τροφιμα πρεπει να εισαι προσεκτικος. και δυστυχως για τη φαγε τα περιστατικα δεν ειναι λιγα... :worry:

Κρέας μέσα στο επιδόρπιο? :blink: αααα τα καθίκια :lol: λοιπόν πολύς λόγος για το (σχεδόν) τίποτα γίνεται άντε βρήκαμε θέμα να ανοίξουμε και οι δημοσιογράφοι άλλο που δεν θέλανε 1 μήνα σίγουρα τον έχουνε εξασφαλίσει σε τηλεόραση και εφημερίδες. :mad: αηδία έχουν καταντήσει,δεν πιάνουν κανένα σοβαρό θέμα λέω εγώ.

Δηλαδή πρέπει να είχαμε 5-10 νεκρούς απο δηλητηρίαση για να το παίρναμε στα σοβαρα ε; :X

Ο αριθμός 366000 που έχουμε φτάσει αισίως,δεν είναι ο αριθμός των μολυσμένων γιαουρτιών.. :!: είναι ο αριθμός αυτών που απεσύρθησαν.Σκεφτείτε πόσα πουλήθηκαν,πόσα καταναλώθηκαν κλπ.Άρα δεν μιλάμε για ένα μικρό λάθος.Εδώ βρέθηκαν και αποσύρθηκαν αλλοιωμένα γιαούρτια στις αγορές M.Bρετανίας, Iταλίας, Γαλλίας, Δανίας, Aυστρίας, Γερμανίας, Σουηδίας, Φινλανδίας ακόμα και ΗΠΑ.

Σύμφωνα με έγγραφο του υπ.Ανάπτυξης προς την Κομμισιόν,γνώριζε το ελληνικό κράτος ότι η ΦΑΓΕ άρχισε τις ανακλήσεις απο τις 9 Φεβρουαρίου...μην με ρωτήσετε γιατί δεν έκανε κάτι απο τότε.

τοτε τι να πω εγω που σε μια λακτα σοκολατα ειχα την τυχη να δω και ενα δοντακι ανθρωπινο

τοτε τι να πω εγω που σε μια λακτα σοκολατα ειχα την τυχη να δω και ενα δοντακι ανθρωπινο

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μα σοβαρά μιλάς τώρα αν είναι δυνατόν! Μήπως ήταν ποντικιού; χαχαχαχα

Κάτι ξέρω εγώ και δεν παίρνω λάκτα μόνο ΙΟΝ αμυγδάλου!

Πολύ κρίμα, που έγινε αυτό με τα ΤΟΤΑΛ είναι το αγαπημένο μου γιαούρτι και το παίρνουμε πολλά χρόνια.

Τι να κάνουμε, να προσέχουμε περισσότερο τι τρώμε!

:) :O

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

άκουσα στο ράδιο ότι αποσύρθηκαν 700.000 γιαούρτια απο η.π.α., ευρώπη και ασία.αν είναι δυνατόν.φονικά γιαούρτια μετά τις τρελές αγελάδες και τα κοτόπουλα.οργανωμένα σχέδια για να μας ξεκάνουν μια ώρα αρχύτερα.άντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε στη συνέχεια.

μα ολα αυτα μηπως μονο εγω τα βλεπω προπαγανδα κατα της ελλαδας?

μα ολα αυτα μηπως μονο εγω τα βλεπω προπαγανδα κατα της ελλαδας?

Δεν νομίζω οτι γίνεται προπαγάνδα κατά της Ελλάδας.Αλλωστε εαν θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο έχουν ενα σωρό άλλους πιο σοβαρούς λόγους.Οχι όμως και για την υπόθεση με τα γιαούρτια.Νομίζω είναι υπερβολικό.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Ρε παιδια πως κανετε ετσι για 2-3 παλιογιαουρτια.Get a life!

Στο κατω κατω αρρωστησε κανεις επισημα και αποδεδειγμενα απο καταναλωση τετοιυ γιαουρτιου?Εξαλλου οποιος δεν θελει δεν αγοραζει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ φαγε.ΣΤην τελικη παιζονται τοσα λεφτα με την ιδια εταιρεια και τις ανταγωνιστικες για το ποια θα διαβαλλει την αλλη που μας ξεπερναει η ιστορια σαν καταναλαωτες.Οποτε μην παιζετε και σεις το παιχνδακι τους και ασχολειστε.Αφου ειναι ασχετη η φαση(εντελως)