Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

settings --> app lock

μήπως κλείδωσες την εφαρμογή?

ή

settings --> lock screen & password --> advanced settings --> on the lock screen

μήπως έχεις επιλέξει hide sensitive notification content?

Το βρήκα τελικά. Settings --> Permissions --> Other Permissions --> Viber --> Show On Lock Screen το τσεκάρεις να γίνει πράσινο ν από κόκκινο x.

Το βρήκα τελικά. Settings --> Permissions --> Other Permissions --> Viber --> Show On Lock Screen το τσεκάρεις να γίνει πράσινο ν από κόκκινο x.

αφού αυτό σου είπα (οκ όχι ακριβώς τα βήματα) και μου λες ότι τα είχες κάνει :)

αφού αυτό σου είπα (οκ όχι ακριβώς τα βήματα) και μου λες ότι τα είχες κάνει :)

Στο Other Permissions δεν είχα πάει. Μόνο App permissions. Τέλος πάντων μπορεί να μη κατάλαβα ακριβώς όπως μου το εξήγησες. Όλα καλά τουλάχιστον δουλεύει σωστά τώρα. :):):)

Μ' αρέσει το μυθιστόρημα που γράφεται επί τόσες σελίδες, για το 4g+.

Λες και στην Ελλάδα τα δίκτυα κινητής δίνουν αυτές τις ταχύτητες και δε θα μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε..

Χαλαρώστε και χαρείτε το κινητό σας. Που είναι πανέμορφο και δεν κολώνει πουθενά..

Πάντα όλα πρέπει να είναι versus στην Ελλάδα...

@Modeling

Με τόσες ώρες κλήσεων τη μέρα, θα πρόσεχα λίγο παραπάνω σε ό,τι έχει να κάνει με την ακτινοβολία.. Ασχέτως κινητού.

Ακτινοβολία; Έχει την ίδια ακτινοβολία το ακουστικό Bluetooth με το κινητό εννοείς;

Επίσης όλο το σπίτι ακτινοβολία έχει... WiFi και τα γύρω;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://technewskaioximono.blogspot.com/2012/11/sar-aktinovolia-bluetooth.html?m=1

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πιθανόν να την γλυτώνω στο κεφάλι αλλά πάνε αλλού.. Το πολύ πολύ να βάζω το κινητό στο τζάμι του αυτοκινήτου όταν μιλάω οπότε ίσως γλυτώσω κάτι.

My Name Is George V.

Ακτινοβολία; Έχει την ίδια ακτινοβολία το ακουστικό Bluetooth με το κινητό εννοείς;

Επίσης όλο το σπίτι ακτινοβολία έχει... WiFi και τα γύρω;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://technewskaioximono.blogspot.com/2012/11/sar-aktinovolia-bluetooth.html?m=1

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πιθανόν να την γλυτώνω στο κεφάλι αλλά πάνε αλλού.. Το πολύ πολύ να βάζω το κινητό στο τζάμι του αυτοκινήτου όταν μιλάω οπότε ίσως γλυτώσω κάτι.

Όχι, δεν είπα για κάτι για Bluetooth. Βασικά, δεν ξέρω με ποιον τρόπο χειρίζεσαι το κινητό σου, όταν κάνεις κλήσεις.

Παίζει να μην έχει καταλάβει κανείς πόσο επικίνδυνα είναι τόσα routers μαζεμένα σε κάθε κτίριο.

Είχα κάποτε ένα BB, αλλά επειδή είχε μεγάλη ακτινοβολία, ακόμα και 1 λεπτό να μιλούσα με το συγκεκριμένο, έφτανε για να νιώθω κάπως.

Ή, αν είσαι μόνος σου στο αυτοκίνητο, να βάζεις ανοιχτή ακρόαση και να πετάς το κινητό στο διπλανό κάθισμα.

Προσωπικά, αν θα χρησιμοποιήσω κάτι άλλο, από το κινητό "σκέτο", είναι handsfree, με καλώδιο.

Huawei Nova 5T

Το bluetooth που είναι στο αυτί είναι από τα χειρότερα, σκεφτείτε πόσο κοντά στον εγκέφαλο είναι..

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το bluetooth που είναι στο αυτί είναι από τα χειρότερα, σκεφτείτε πόσο κοντά στον εγκέφαλο είναι..

Αδερφέ μου συνειδητοποιείς ότι παίζει σε άλλες συχνότητες το BT και κυρίως σε άλλη ένταση?

There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif

Αδερφέ μου συνειδητοποιείς ότι παίζει σε άλλες συχνότητες το BT και κυρίως σε άλλη ένταση?
Απολυτα, αλλά σκέψου πόσο κοντά στον εγκέφαλο είναι, έχεις μια συνεχή εκπομπή συχνοτήτων μέσα στο αυτί σου και όταν έχει κάποια μέτρα εμβέλεια καταλαβαίνεις ότι δεν είναι και τόσο ασθενής,και βέβαια όταν αυτό γίνεται για ώρες κάθε μέρα μακροχρόνια σίγουρα θα είναι επιβαρυντικό.

Αν το ακουστικο BT το φορας συνεχεια ισως οντως να ειναι κακο.

Αν ομως το βαζεις μονο οποτε εχεις κληση τοτε ειναι πολυ καλυτερο απο οτι να μιλας απο κινητό.

Τα bt έχουν ακτινοβολία 0,01watt δηλαδή περίπου 1% σε σύγκριση με του κινητού ,αλλά καλό είναι να μην γίνει και μόνιμη προέκταση του αφτιου,άσχετο δεν ξέρω αν παρατηρήσατε ότι βάζοντας region Ελβετία η ώρα γυρνάει μια ώρα πίσω. Edited by highland1

Δεν ισχύει αυτό

Όταν είναι στο αυτόματο συντονίζεται από το δίκτυο

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Δεν ισχύει αυτό

Όταν είναι στο αυτόματο συντονίζεται από το δίκτυο

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Αυτόματο το έχω έβαλα περιοχή Ελβετία με γύρισε μια ώρα πίσω ξανά έβαλα Ελλάδα με ξαναπήγε στην σωστή δοκίμασε να δεις ,δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το vpn που έχω με ip βουλγαριας

Αν το ακουστικο BT το φορας συνεχεια ισως οντως να ειναι κακο.

Αν ομως το βαζεις μονο οποτε εχεις κληση τοτε ειναι πολυ καλυτερο απο οτι να μιλας απο κινητό.

Δηλαδή για πόση ακτινοβολία μιλάμε αν το έχεις ανοιχτό συνέχεια;

My Name Is George V.

Δηλαδή για πόση ακτινοβολία μιλάμε αν το έχεις ανοιχτό συνέχεια;

Καλα εσυ τι καιγεσαι; Αφου 7 ωρες μιλας την ημερα... να το χες και αλλες 2 ωρες εξτρα στο αυτι δεν χάλασε ο κόσμος :lol::)

Καλα εσυ τι καιγεσαι; Αφου 7 ωρες μιλας την ημερα... να το χες και αλλες 2 ωρες εξτρα στο αυτι δεν χάλασε ο κόσμος :lol::)

Ε γιαυτό καίγομαι βρε.. Δεν με βολεύει να το κλείνω... Μήπως να πάρω με καλώδιο καλύτερα; με μπερδέψατε.. Τι είναι πιο safe??

My Name Is George V.

Ε γιαυτό καίγομαι βρε.. Δεν με βολεύει να το κλείνω... Μήπως να πάρω με καλώδιο καλύτερα; με μπερδέψατε.. Τι είναι πιο safe??

Το να το φορας έξτρα ενα 2ωρο (αφου μιλας τοσες πολλες ωρες) δεν χάλασε ο κοσμος.

Το πρόβλημα ειναι αν μιλαγες μονο 1 ώρα την ημέρα και τρωγες τσάμπα αλλες 9 ώρες ακτινοβολία. Οπότε εκεί η ψαλίδα μεταξύ της ακτινοβολίας που θα τρωγες αν μιλαγες 1 ωρα ακουστικο τηλεφωνου σε σχέση με BT μειώνεται. Σε σενα ομως δεν ισχυει κάτι τέτοιο αφου ούτως ή αλλος θα το φόραγες πολλές ώρες :)

Το να το φορας έξτρα ενα 2ωρο (αφου μιλας τοσες πολλες ωρες) δεν χάλασε ο κοσμος.

Το πρόβλημα ειναι αν μιλαγες μονο 1 ώρα την ημέρα και τρωγες τσάμπα αλλες 9 ώρες ακτινοβολία. Οπότε εκεί η ψαλίδα μεταξύ της ακτινοβολίας που θα τρωγες αν μιλαγες 1 ωρα ακουστικο τηλεφωνου σε σχέση με BT μειώνεται. Σε σενα ομως δεν ισχυει κάτι τέτοιο αφου ούτως ή αλλος θα το φόραγες πολλές ώρες :)

Οκ.. Τρώω ακτινοβολία ίση με το αν μιλούσα με το κινητό; επίσης αν το γυρίσω σε καλώδιο μήπως θα έχω μηδενική ακτινοβολία;

My Name Is George V.

Προσωπικά, όπου μπορώ είμαι με τα κλασσικά handsfree με καλώδιο ή με ανοιχτή ακρόαση, με το κινητό σχετικά μακριά μου.

ΠΡΟΣ MODS:

Θέλουμε avatar Redmi Note 5! :p

Huawei Nova 5T

Οκ.. Τρώω ακτινοβολία ίση με το αν μιλούσα με το κινητό; επίσης αν το γυρίσω σε καλώδιο μήπως θα έχω μηδενική ακτινοβολία;

Οχι. Το αντιθετο σου λεω. Αν μιλαγες 7 ωρες χωρις BT απευθειας στο κινητο θα εχεις παρα πολυ περισσοτερη ακτινοβολια απο οτι να εχεις 10 ωρες το ακουστικο μονιμα στο αυτί. Εδώ και μολις 1 ωρα να μιλαγες και θα ηταν χειροτερα... φαντασου στη δικη σου περιπτωση που μιλας 7. ;)

Το καλωδιο ειναι καλο... αλλα εμπειρικα στο τελος βλεπεις οτι δεν σε βολευει και οι περισσοτεροι το παρατάνε.

Ούτε το καλώδιο είναι αθώο γιατί λειτουργεί σαν κεραια.Η καλύτερη επιλογή για αυτούς που μιλάνε με τις ώρες είναι bluetooth ακουστικό με καλώδιο.

Ούτε το καλώδιο είναι αθώο γιατί λειτουργεί σαν κεραια.Η καλύτερη επιλογή για αυτούς που μιλάνε με τις ώρες είναι bluetooth ακουστικό με καλώδιο.
Το καλύτερο βασικά είναι ανοιχτή ακρόαση.

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger