Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά δεν χρειάζεται τώρα το πρόσεξα σε όποιο σημείο της οθόνης και να κάνεις swipe down κατεβαίνει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα έτσι ήταν

Και ένα άλλο ...γιατί στον dialer πρέπει να φαινονται τα recents?δεν βλέπω και ρύθμιση να διαγραφούν

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

Μόλις έγινε και παραγγελία θήκη από ebay στα 2,5€, φαίνεται καλή για να δούμε https://m.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Redmi-4X-4A-5-Plus-Note-3-5A-Shockproof-Silicone-Hybrid-Soft-TPU-Case/273047426228?hash=item3f92e514b4:m:myMrUAsnisjQdupSB6ghfug Edited by highland1

Η μπαταρία για τις ίντσες της συσκευής είναι οκ... Όχι κάτι τρελό όμως.

Βγάζω την ημέρα πολύ δύσκολα με αρκετή οικονομία μετά τις 5 το απόγευμα.

My Name Is George V.

Μόλις έγινε και παραγγελία θήκη από ebay στα 2,5€, φαίνεται καλή για να δούμε https://m.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Redmi-4X-4A-5-Plus-Note-3-5A-Shockproof-Silicone-Hybrid-Soft-TPU-Case/273047426228?hash=item3f92e514b4:m:myMrUAsnisjQdupSB6ghfug

πήρες θήκη χωρίς να έχει καν η σελίδα φώτο με την σωστή εικόνα ; που να αφορά την συσκευή σου) ;

πήρες θήκη χωρίς να έχει καν η σελίδα φώτο με την σωστή εικόνα ; που να αφορά την συσκευή σου) ;
από την στιγμή που γράφει το μοντέλο κάτω στις επιλογές δεν υπάρχει θέμα σου στέλνουν αυτήν,έχω ξαναπάρει έτσι αρκετές φορές και πότε δεν είχα θεμα,η θήκη ξέρω ποια είναι από άλλον πωλητη στο ebay,η θήκη είναι αυτή https://m.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Mi-6X-Redmi-Note-5-Pro-Hybrid-Shockproof-Soft-TPU-Silicone-Case-Cover/112884664116?hash=item1a48734734:m:mklC2SnctMI7Zk_uNLXKWbg Edited by highland1

Η μπαταρία για τις ίντσες της συσκευής είναι οκ... Όχι κάτι τρελό όμως.

Βγάζω την ημέρα πολύ δύσκολα με αρκετή οικονομία μετά τις 5 το απόγευμα.

Τι χρήση κανείς; Μήπως παίζεις πολλά παιχνίδια;

Αλήθεια; ε δεν πολύ βάζω ακουστικά... Αν χρειαστώ θα το βάλω Ελβετία...

----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί τι παραπάνω έχει;

Είναι αστραπιαιο και το βράδυ φωτίζει η οθόνη για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

Τι χρήση κανείς; Μήπως παίζεις πολλά παιχνίδια;

Παιχνιδια στη δουλειά; όλα ανοιχτά τα έχω συν Bluetooth ακουστικό. Μιλάω 4-7 ώρες

My Name Is George V.

Παιχνιδια στη δουλειά; όλα ανοιχτά τα έχω συν Bluetooth ακουστικό. Μιλάω 4-7 ώρες
Που να ξέρω που είσαι σου έχω βάλει κοριό μήπως;

Φίλε μιλάς πολλές ώρες ότι τηλέφωνο και να πάρεις δεν θα δεις θαύματα.. Εγώ συνήθως ξεκινάω την δεύτερη μέρα σκέψου γύρω στο 40% αλλά άντε να μιλάω σύνολο 1-1.5 ώρα ημερησίως.

Εδώ έχει ένα ενδιαφερον συγκριτικό με το rn5 και κάποιες άλλες συσκευες,στο θέμα μπαταριας
Edited by highland1

Φίλε μιλάς πολλές ώρες ότι τηλέφωνο και να πάρεις δεν θα δεις θαύματα.. Εγώ συνήθως ξεκινάω την δεύτερη μέρα σκέψου γύρω στο 40% αλλά άντε να μιλάω σύνολο 1-1.5 ώρα ημερησίως.

Στο σπίτι βγάζει 6-8 ώρες οθόνης άνετα πάντως, χωρίς ομιλία. Μιλάω αρκετά ναι, τα s2, s3, s4, s5 φαντάσου έσβηναν κατά τις 12 το μεσημέρι, μάλιστα με φωτεινότητα στο 30-50%.

Αυτό οκ είναι θηρίο αλλά εγώ χρειάζομαι σίγουρα 5000 μπαταρία για να πω ότι είμαι χαλαρός.

My Name Is George V.

Στο σπίτι βγάζει 6-8 ώρες οθόνης άνετα πάντως, χωρίς ομιλία. Μιλάω αρκετά ναι, τα s2, s3, s4, s5 φαντάσου έσβηναν κατά τις 12 το μεσημέρι, μάλιστα με φωτεινότητα στο 30-50%.

Αυτό οκ είναι θηρίο αλλά εγώ χρειάζομαι σίγουρα 5000 μπαταρία για να πω ότι είμαι χαλαρός.

Εσύ πας καρφί για mi max 2 ή περιμένεις το mi max 3

έχεις κάποιο λινκνπου να αναφέρει αυτό που λες γιατί με ενδιαφέρει ;

Δυστηχως δεν εχω καποιο λινκ να σου δωσω. Αυτο φαινεται οταν το κινητο κανει attach (συνδεεται) στο 4G δικτυο, οπου στελνει τα LTE capabilities στο MME. Μην ρωτησεις πως το ξερω... απλα το ξερω ;)

Σε περιοχη καλυψης 4G+, κινητο CAT6 επιανε 200+ Mbps στο speedtest, ενω το Note 5 γυρω στα 120Mbps...

Δυστηχως δεν εχω καποιο λινκ να σου δωσω. Αυτο φαινεται οταν το κινητο κανει attach (συνδεεται) στο 4G δικτυο, οπου στελνει τα LTE capabilities στο MME. Μην ρωτησεις πως το ξερω... απλα το ξερω ;)

Σε περιοχη καλυψης 4G+, κινητο CAT6 επιανε 200+ Mbps στο speedtest, ενω το Note 5 γυρω στα 120Mbps...

αποκλείεται κάπου κάνεις λάθος,το κινητό είναι LTE Cat 12 600 Mbps Download, 100 Mbps Upload, HSPA+θα σου βρω και λινκ,δες λίγο εδώ https://www.gizmochina.com/product/xiaomi-redmi-note-5-pro/

αποκλείεται κάπου κάνεις λάθος,το κινητό είναι LTE Cat 12 600 Mbps Download, 100 Mbps Upload, HSPA+θα σου βρω και λινκ,δες λίγο εδώ https://www.gizmochina.com/product/xiaomi-redmi-note-5-pro/

Operating System

Android 7.0 Nougat

User Interface

Yes with MIUI V9.7.9

καταλαβαίνεις ότι το να βάζεις ένα c/p από ένα site Που απλά πήρε κι αυτό c/p τα specs που αφορούν το soc δεν λέει απολύτως τίποτα ;;;

αν δεις παραπάνω d/l στην συσκευή οκ να το συζητήσουμε , αλλά αν "λείπει" κάτι και δεν πιάνεις αυτές τις ταχύτητες δεν έχει νόημα το να λέμε "το soc υποστηρίζει αυτά"

btw ε και στο site δεν λέει καν για b20 , τι δεν την έχει τελικά ; :))

για να μη πω και το κλασικό πλέον "Εχεις πάρει τα specs λάθος συσκευής :) δεν έχει κανένας μας το Pro"

Operating System

Android 7.0 Nougat

User Interface

Yes with MIUI V9.7.9

καταλαβαίνεις ότι το να βάζεις ένα c/p από ένα site Που απλά πήρε κι αυτό c/p τα specs που αφορούν το soc δεν λέει απολύτως τίποτα ;;;

αν δεις παραπάνω d/l στην συσκευή οκ να το συζητήσουμε , αλλά αν "λείπει" κάτι και δεν πιάνεις αυτές τις ταχύτητες δεν έχει νόημα το να λέμε "το soc υποστηρίζει αυτά"

btw ε και στο site δεν λέει καν για b20 , τι δεν την έχει τελικά ; :))

για να μη πω και το κλασικό πλέον "Εχεις πάρει τα specs λάθος συσκευής :) δεν έχει κανένας μας το Pro"

το pro είναι το ίδιο τηλ με το δικό μας,τα specs είναι αυτά που βλέπεις γιατί έτσι ήρθε,μπορείς να δεις και εδώ που γράφει για το δικό μας :)https://www.anandtech.com/show/12437/xiaomi-launches-redmi-note-5-redmi-note-5-pro

το pro είναι το ίδιο τηλ με το δικό μας,τα specs είναι αυτά που βλέπεις γιατί έτσι ήρθε,μπορείς να δεις και εδώ που γράφει για το δικό μας :)https://www.anandtech.com/show/12437/xiaomi-launches-redmi-note-5-redmi-note-5-pro

χωρίς να δω καν το λινκ σου λέω

δεν ήρθε με την miui / έκδοση android που λέει

δεν έχει τις κάμερες που λέει

δεν υποστηρίζει/έχει τις ίδιες band για το 4G που λέει

βλέποντας το λινκ απλά με κάνεις να συγχυστώ :)

μου βάζεις ακόμα ποιο άκυρο link που αναφέρει ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η XIAOMI ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ

έλεος :)

3 μήνες παιδιά τα ίδια λέμε , μαλώνω τόσο καιρό για το "PRO" , μη το αναφέρεις καν σε μένα σε παρακαλώ

τώρα στα προηγούμενα , αν εσύ πιάσεις ταχύτητες πάνω από τα 150 που αναφέρει ο φίλος να κάνουμε την κουβέντα , επαναλαμβάνω το τι λέει ότι έχει το soc δεν σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο από τον κατασκευαστή .-

υ.γ. να πιάνει σε εμάς εεε , μη μου βάλεις λινκ από Κίνα που εκεί μπορεί να είναι ξεκλείδωτα όλα

χωρίς να δω καν το λινκ σου λέω

δεν ήρθε με την miui / έκδοση android που λέει

δεν έχει τις κάμερες που λέει

δεν υποστηρίζει/έχει τις ίδιες band για το 4G που λέει

βλέποντας το λινκ απλά με κάνεις να συγχυστώ :)

μου βάζεις ακόμα ποιο άκυρο link που αναφέρει ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η XIAOMI ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ

έλεος :)

3 μήνες παιδιά τα ίδια λέμε , μαλώνω τόσο καιρό για το "PRO" , μη το αναφέρεις καν σε μένα σε παρακαλώ

τώρα στα προηγούμενα , αν εσύ πιάσεις ταχύτητες πάνω από τα 150 που αναφέρει ο φίλος να κάνουμε την κουβέντα , επαναλαμβάνω το τι λέει ότι έχει το soc δεν σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο από τον κατασκευαστή .-

υ.γ. να πιάνει σε εμάς εεε , μη μου βάλεις λινκ από Κίνα που εκεί μπορεί να είναι ξεκλείδωτα όλα

μια χαρά είναι το λινκ ,αν έκανες τον κόπο.να το.διαβασεις δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις...τέλος πάντων ,αν είναι να ανοίξουμε θεωρητική συζήτηση τι έβγαλε η xiaomi η δεν έβγαλε άκρη δεν θα βγάλουμε,το θέμα είναι αυτά υποστηρίζει το soc,βρες μου εσύ κάπου που να λέει ότι η εταιρεία έχει βγαλει κάτι να ξέρουμε και εμείς.Τα 150 φίλε μου δεν τα έπιανα ούτε με κινητό lte a cat 16,εμπειρικά αν θες να σου πω από το προηγούμενο που είχα που ήτανε cat6 είναι πιο γρήγορο το rn5

εσύ έτσι που το πας θέλεις να είναι πριζωμενο οποίο τηλέφωνο και να πάρεις

Δεν σου κάνουν οι μπαταρίες

lol

Όσο θέλετε χτυπιεστε,το κινητό δεν υποστηρίζει 3 carrier aggregation

Τελος!!!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

μια χαρά είναι το λινκ ,αν έκανες τον κόπο.να το.διαβασεις δεν θα έγραφες αυτά που γράφεις...τέλος πάντων ,αν είναι να ανοίξουμε θεωρητική συζήτηση τι έβγαλε η xiaomi η δεν έβγαλε άκρη δεν θα βγάλουμε,το θέμα είναι αυτά υποστηρίζει το soc,βρες μου εσύ κάπου που να λέει ότι η εταιρεία έχει βγαλει κάτι να ξέρουμε και εμείς.Τα 150 φίλε μου δεν τα έπιανα ούτε με κινητό lte a cat 16,εμπειρικά αν θες να σου πω από το προηγούμενο που είχα που ήτανε cat6 είναι πιο γρήγορο το rn5

επειδή αυτά τα διαβάζω για μήνες , όχι , το λινκ δεν είναι μια χαρά ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΑ όπως είπα

αν θες να βάζεις λίνκ να βάζεις λινκ μετά τον μάρτιο και που να λένε για REDMI NOTE 5 CHINA/GLOBAL/ AI DUAL κλπ βλακείες που έχουν βάλει στο όνομα

να μη βάζεις λινκ που αφορούν το PRo και την Ινδία

επίσης το soc υποστηρίζει και 12341421 μπάντες , αν εσύ πάρεις την συσκευή που αναφέρεται στα λινκ που έβαλες (pro) 4G απλό θα δεις με τα κιάλια ..... να τελειώσουμε κάποια πράγματα , το τι υποστηρίζει το soc Και τι είναι ενεργό από την εταιρία δεν έχουν καμία σχέση

αν είναι ενεργό ή όχι το + μόνο με την χρήση θα το μάθουμε (αν το δει κάποιος) με το τι φαίνεται στα χαρτιά δεν λέει κάτι

και ο 625 υποστηρίζει cat 7

ρώτα αν είναι τόσους που έχουν συσκευές (ειδικά της xiaomi που το παράκανε) με αυτό το soc αν έχουν 4g+ ή μπα

το LTE CAT 12 ειναι στα specs του snapdragon. Ωστοσο θεωρω οτι ειναι θεμα license που θα πρεπει να πληρωσει xiaomi και η καθε κατασκευαστρια ωστε να ξεκλειδωσει το συγκεκριμενο spec. Δεν θα πληρωσε κατι τετοιο η xiaomi, εξου και η φτηνη τιμη του RN5.

Οπως ειχε αναφερει κ ενας φιλος σε παλιοτερο post, υποστηριζει και NFC, το οποιο δεν εχει το κινητο. Το θεμα το license που ανεφερα.

Δεν λεω οτι μου αρεσει ολο αυτο, αλλα φαινεται να ειναι η πραγματικοτητα...

Να σημειωσω οτι αναφερομαι για το κινητο μου, που αγορασα απο cosmote shop, δλδ απο InfoQuest...

Edited by sidis
προσθηκη

My Name Is George V.

Μ' αρέσει το μυθιστόρημα που γράφεται επί τόσες σελίδες, για το 4g+.

Λες και στην Ελλάδα τα δίκτυα κινητής δίνουν αυτές τις ταχύτητες και δε θα μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε..

Χαλαρώστε και χαρείτε το κινητό σας. Που είναι πανέμορφο και δεν κολώνει πουθενά..

Πάντα όλα πρέπει να είναι versus στην Ελλάδα...

@Modeling

Με τόσες ώρες κλήσεων τη μέρα, θα πρόσεχα λίγο παραπάνω σε ό,τι έχει να κάνει με την ακτινοβολία.. Ασχέτως κινητού.

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

το LTE CAT 12 ειναι στα specs του snapdragon. Ωστοσο θεωρω οτι ειναι θεμα license που θα πρεπει να πληρωσει xiaomi και η καθε κατασκευαστρια ωστε να ξεκλειδωσει το συγκεκριμενο spec. Δεν θα πληρωσε κατι τετοιο η xiaomi, εξου και η φτηνη τιμη του RN5.

Οπως ειχε αναφερει κ ενας φιλος σε παλιοτερο post, υποστηριζει και NFC, το οποιο δεν εχει το κινητο. Το θεμα το license που ανεφερα.

Δεν λεω οτι μου αρεσει ολο αυτο, αλλα φαινεται να ειναι η πραγματικοτητα...

Δεν ξέρω αν είναι θέμα license μπορεί, αυτο είναι τελειως θεωρητικό και δεν το ξέρουμε,μπορεί με την miui 10 να ξεκλειδώσουν κάποια specs.Είμαι σίγουρος ομως ότι δεν είναι cat4 ,έχω αρκετά καλύτερες ταχύτητες σε ίδια σημεία από προηγούμενο κινητό cat6 με δύο εταιρείες κινητης, εξακριβωμένο .

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger