drivth Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Εννοείται dirty. Πολύ πιο γρήγορη από την προηγούμενη. ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----[/size Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 (edited) Εννοείται dirty. Πολύ πιο γρήγορη από την προηγούμενη. Ελπίζω να έφτιαξαν τον updater Nα μη ψάχνω κάθε φορά Edited October 30, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Όχι δεν τον έφτιαξαν.Ελπίζω να έφτιαξαν τον updater Nα μη ψάχνω κάθε φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Όχι δεν τον έφτιαξαν. Όχι απλά δεν το έφτιαξαν αλλά δεν το υποστηρίζει καν Ντακςς....για την ιστορία και μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 Τι προτεινόμενο τύπο δικτύου έχετε εκεί; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 (edited) Προσπαθώ να δω τους αποθηκευμένους κωδικούς wifi. Δεν μπόρεσα ούτε με κάποια εφαρμογή τύπου ρεκοβερυ ούτε μέσω κάποιου μάνατζερ. Και με τους 2 τρόπους μου εμφανίζεις ένα άδειο φάκελο. Κάποια άλλη ιδέα? (root, aosip 8.1) WiFi Password Viewer από το Play Store αφού είσαι rooted. Edited October 30, 2018 by Giannis_mathiou Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: όταν είμαι σε Q τα δεδομένα λειτουργούν κανονικά όταν είμαι σε wind για να ανοίξουν τα δεδομένα πρέπειο πρώτα πχ να τρέξω το speedtest.net στο κινητό και μετά αρχίζουν και κατεβαίνουν τα emails κλπ τι ρύθμιση έχω χάσει; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Τι προτεινόμενο τύπο δικτύου έχετε εκεί; LTE/UMTS (auto) είναι το ποιο σωστό. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 LTE/UMTS (auto) είναι το ποιο σωστό.Τι προτεινόμενο τύπο δικτύου έχετε εκεί; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkστο 5αρι έχει αλλάξει αυτό το μενου επιλογής είδους δικτύου; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 LTE/UMTS (auto) είναι το ποιο σωστό.Δεν έχει τέτοια επιλογή Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Πληκτρολόγησε στο τηλέφωνο *#*#4636#*#* και βαλτο εσύ έχει πολλές επιλογές εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Έχει παρατηρήσει κάνεις πρόβλημα με τις επαφές? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης επειδή βλέπω ότι αργεί να φορτίσει το κιν υπάρχει τρόπος να καλιμπραρουμε τη μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 (edited) Επίσης επειδή βλέπω ότι αργεί να φορτίσει το κιν υπάρχει τρόπος να καλιμπραρουμε τη μπαταρία? Μη λέμε τα ίδια,θέλεις γρήγορο φορτιστή επίσης μη το βάζετε σε πολυμπριζο Πολλές φορές δημιουργεί πρόβλημα Edited October 31, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Μη λέμε τα ίδια,θέλεις γρήγορο φορτιστή επίσης μη το βάζετε σε πολυμπριζο Πολλές φορές δημιουργεί πρόβλημαστο δικο του φορτιστη το βαζω και σε γρηγορο που το εβαλα δε μου βγαζει το στρογγυλο με το κεραυνο μεσα με το δικο του φορτιστη μου λεει 5ωρες και Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 στο δικο του φορτιστη το βαζω και σε γρηγορο που το εβαλα δε μου βγαζει το στρογγυλο με το κεραυνο μεσα με το δικο του φορτιστη μου λεει 5ωρες και Κατέβασε το ampere και δες Πάνω από τα 2000 mA είσαι μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Κατέβασε το ampere και δες Πάνω από τα 2000 mA είσαι μια χαράτο κατεβασα το εβαλα στο ρευμα και μου δειχνει 350 mA αρα τι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 το κατεβασα το εβαλα στο ρευμα και μου δειχνει 350 mA αρα τι ? Φορτίζει πάρα πολύ αργά Η ο φορτιστής έχει πρόβλημα η το τηλέφωνο Λογικό να θέλει τόσες ώρες Δοκίμασε και άλλους φορτιστές και ειδικά γρήγορους και δες πάλι Οσοι έχουν τον δικό του φορτιστή έτσι είναι ?εγώ ούτε τον έβγαλα απο το κουτί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Φορτίζει πάρα πολύ αργά Η ο φορτιστής έχει πρόβλημα η το τηλέφωνο Λογικό να θέλει τόσες ώρες Δοκίμασε και άλλους φορτιστές και ειδικά γρήγορους και δες πάλι Οσοι έχουν τον δικό του φορτιστή έτσι είναι ?εγώ ούτε τον έβγαλα απο το κουτίφορτιζε σε 3ωρες παρα παντα το τελευταιο εικοσαημερο μου το κανει αυτο θα δοκιμασω και με αλλο φορτιστη και αν δε δω διαφορα θα παω στο σερβις η μπαταρια εχει εγγυηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 φορτιζε σε 3ωρες παρα παντα το τελευταιο εικοσαημερο μου το κανει αυτο θα δοκιμασω και με αλλο φορτιστη και αν δε δω διαφορα θα παω στο σερβις η μπαταρια εχει εγγυηση ?Δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο λογικά αυτό φταίει και όχι ολόκληρος ο φορτιστής,αν δεις στο YouTube μπορείς να φτιάξεις και το μαμά καλώδιο με μια βελόνα λογικά έχουν πατηθεί τα αφτακα και θέλουν σήκωμα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Πληκτρολόγησε στο τηλέφωνο *#*#4636#*#* και βαλτο εσύ έχει πολλές επιλογές εκεί.Το έβαλα, όλα τα LTE είναι ενεργοποιημένα όμως volte ******* Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο λογικά αυτό φταίει και όχι ολόκληρος ο φορτιστής,αν δεις στο YouTube μπορείς να φτιάξεις και το μαμά καλώδιο με μια βελόνα λογικά έχουν πατηθεί τα αφτακα και θέλουν σήκωμα Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkδοκιμασα με 3 φορτιστες με διαφορετικα καλωδια δε γινεται τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 δοκιμασα με 3 φορτιστες με διαφορετικα καλωδια δε γινεται τπτΚανε και ένα factory reset πριν τι στείλεις στην αντιπροσωπεία Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Κανε και ένα factory reset πριν τι στείλεις στην αντιπροσωπεία Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkεκανα πριν μια βδομαδα οταν αλλαξα ρομ λες να ξανακανω ?ο λογος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 εκανα πριν μια βδομαδα οταν αλλαξα ρομ λες να ξανακανω ?ο λογος ?Τι εννοείς ότι αλλάξεις ρομ; έχεις ξεκλειδώσει bootloader; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Τι εννοείς ότι αλλάξεις ρομ; έχεις ξεκλειδώσει bootloader; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkοχι οχι εκανα το καινουργιο update αλλα μετα ξαναπερασα ολη την εκδοση απο πανω αλλα το προβλημα το ειχα πολλες μερες ποιο πριν που αργουσε να φορτισει και νομιζα οτι εφταγε ο φορτιστης οποτε θα το παω αυριο στο σερβις να τελειωνω να δω τι θα γινει μου ειπα οτι παιζει να ειναι η υποδοχη της φορτισης και να χει χαλασει καποιο σιδερακι εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts