highland1 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Ένα απο τα δύο θα ζητήσουν η αφμ η αριθμό ταυτότητας μην πείτε iphone μπορεί να έχει διαφορετικές ρυθμίσεις και να μην λειτουργεί το volte ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ενημερώσω και γω με τη σειρά μου ότι ενώ εχθές δεν μου το κάνανε, σήμερα πήρα τηλέφωνο ξανά και τελικά μου το ενεργοποίησαν.σου είπα και χθες έπεσες σε άσχετο υπάλληλο ,αφού το έκανες όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Επιβεβαιώνω. Μόλις ενεργοποίησαν και το δικό μου μέσω chat. Δίνεις αριθμό κινητού, ονοματαπώνυμο και αριθμό ταυτότητας. Λες ότι έχεις Samsung S8 ή S9 και ότι το πήρες από Γερμανό ή Cosmote. Και το ενεργοποιουν. :-) from my 1+6 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Παίδες μόλις το ενεργοποίησα κ γώ το volte μέσω chat στο cosmote.gr ουτε καν τηλέφωνο. Απλά πείτε οτι έχετε συμβατή συσκευη κ οτι αγοράστηκε από cosmote/γερμανό πραγματικα ο πιο ευκολος τροπος Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Η υπηρεσία εντός 24 ωρών θα είναι ενεργή. ...ηδη εστειλαν μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε μου ζητησε μονο ΑΔΤ ονοματεπωνυμο και αριθμο τηλ τι ενεργειες χρειαζεται τωρα να κανω στο τηλεφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 πραγματικα ο πιο ευκολος τροπος Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Η υπηρεσία εντός 24 ωρών θα είναι ενεργή. ...ηδη εστειλαν μηνυμα οτι ενεργοποιηθηκε μου ζητησε μονο ΑΔΤ ονοματεπωνυμο και αριθμο τηλ τι ενεργειες χρειαζεται τωρα να κανω στο τηλεφωνο;Βάζεις στον dialer τον κωδικό *#*#86583#*#* και κοιτάς να γράφει volte disabled ,μετά πας ρυθμίσεις δικτύου πας στο apn της cosmote προσθέτεις το ims κάνεις επανεκκίνηση και μόλις ανοίξεις την συσκευή έχεις volte και το σήματακι της volte πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Όπως τα λέει ο highland....αλλιώς δεν θα δεις VoLTE. from my 1+6 Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 στο APN γραφει ιντερνετ θα σβησω το ιντερνετ και θα βαλω στη θεση του ims?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 στο APN γραφει ιντερνετ θα σβησω το ιντερνετ και θα βαλω στη θεση του ims?? Στο apn type θα συμπληρώσεις ,ims Γ@#$,την ασχετιλα μου δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Γράψτε αναλυτικά τι να γράφει στο apn , να μην γίνει κανένα μπέρδεμα αφενός και αφετέρου να μην ρωτάνε συνέχεια το ίδιο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 οκ εγινε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 οκ εγινε ευχαριστω Δες ΕΔΩ. Πιστεύω θα βοηθηθείς αρκετά. Γ@#$,την ασχετιλα μου δηλαδή Ψυχραιμία βρε...:p Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Πόση ώρα κάνουν να απαντήσουν ρε παιδιά στο chat Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Πόση ώρα κάνουν να απαντήσουν ρε παιδιά στο chat Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εμενα μου απαντησαν αμεσα αλλα τωρα που διαδωθηκε αυτος ο τροπος μπορει να γινεται χαμος και να μην προλαβαινουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Ok to VoLTE, για VoWiFi έχουμε τίποτα ρε παιδιά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Μίλησα με το 13888 μια η ώρα το μεσημέρι. Μου είπε ότι το ενεργοποίησε, αλλά δεν μου ήρθε ποτέ sms ότι ενεργοποιηθηκε. Πρίν λίγο έκανα τις ρυθμίσεις και μου δείχνει το σήμα VoLTE. Πως θα τσεκάρω ότι όντως είναι ενεργό; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Μίλησα με το 13888 μια η ώρα το μεσημέρι. Μου είπε ότι το ενεργοποίησε, αλλά δεν μου ήρθε ποτέ sms ότι ενεργοποιηθηκε. Πρίν λίγο έκανα τις ρυθμίσεις και μου δείχνει το σήμα VoLTE. Πως θα τσεκάρω ότι όντως είναι ενεργό; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝομίζω ότι αν σου δείχνει το σήμα είναι πλέον ενεργό, δοκίμασε να κάνεις μια κλήση με 4g και δες αν μένει στο 4g κατά την διάρκεια της κλήσης Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Νομίζω ότι αν σου δείχνει το σήμα είναι πλέον ενεργό, δοκίμασε να κάνεις μια κλήση με 4g και δες αν μένει στο 4g κατά την διάρκεια της κλήσης Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαρέμεινε σε 4G. Οπότε είναι ενεργό... Τώρα.. Το sms γιατί δεν ήρθε δεν θα μάθουμε ποτέ! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Παρέμεινε σε 4G. Οπότε είναι ενεργό... Τώρα.. Το sms γιατί δεν ήρθε δεν θα μάθουμε ποτέ! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkθα σου έρθει το μήνυμα αλλά ίσως αργήσει και σε εμένα τα ίδια ,καθυστέρησε πολύ λέω δεν έγινε τίποτα τους ξαναπήραν το ξαναέκανα από την αρχή και μετά από κάνα δυωρο ήρθανε και τα δύο μαζεμένα ,σε αλλους τους ήρθε το μήνυμα γρήγορα ,ότι να ναι αλλά η δουλειά μας έγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 (edited) Νομίζω ότι αν σου δείχνει το σήμα είναι πλέον ενεργό, δοκίμασε να κάνεις μια κλήση με 4g και δες αν μένει στο 4g κατά την διάρκεια της κλήσης Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια υποσημείωση:κλειδωμένο ΜΟΝΟ σε lte και κλήση,αν βγαίνει κανονικά κλήση τότε όλα οκ,διαφορετικά δεν έχει νόημα ολο αυτο Edited October 24, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Μια υποσημείωση:κλειδωμένο ΜΟΝΟ σε lte και κλήση,διαφορετικά δεν έχει νόημα όλο αυτο Γιατί το λες; Κανονικά (χωρίς VoLTE) όταν κάνεις κλήση δεν μπορεί να είναι σε 4G. Αφού λοιπόν κάνουμε κλήση και παραμένει σε 4G, δεν σημαίνει ότι το VoLTE είναι ενεργό; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 (edited) Γιατί το λες; Κανονικά (χωρίς VoLTE) όταν κάνεις κλήση δεν μπορεί να είναι σε 4G. Αφού λοιπόν κάνουμε κλήση και παραμένει σε 4G, δεν σημαίνει ότι το VoLTE είναι ενεργό; Sent from my iPad using Tapatalk Γιατί εγώ θέλω να μένει κλειδωμένο μόνο σε lte και να δέχομαι κλήσεις κανονικά Αν είναι LTE CDMA UMTS ποια η διαφορά? Ο νοων νοειτω .... Edited October 24, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 σε wind έχουμε volte? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 σε wind έχουμε volte? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Κλάιν....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Τι κόλλημα κ αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vabiris Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 σε wind έχουμε volte? Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΘέλει 4g πρώτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Ρε σεις εμένα γράφει πάνω volte αλλά δεν βρίσκω πως φτιάχνω το APN.που διάολο το βρίσκουμε για να το διορθώσουμε? Η δε χρειάζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts