AndreasQTEK Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Εγώ πρόσεξα κάτι παρόμοιο αλλά φορούσα το smartwatch μου τότε και το απέδωσα σ' αυτό. Μπορώ να κάνω μια δοκιμή όταν πάω σπίτι πλάκα πλάκα. Αν δε σου κάνει κόπο, θα το εκτιμούσα πολύ. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 MC AOSP, εξαιρετική και με ράδιοαν δεν είναι με 9 δεν δοκιμάζω τίποτα :) Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 MC AOSP, εξαιρετική και με ράδιο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk με ανάγκασες που με ανάγκασες να τα στάξω σε ακουστικά (+module) μη με κάνεις να βάζω rom :P ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelis2010 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 (edited) Εδώ και μέρες μετά από μια αναβάθμιση στο chrome το κινητό κολαει και αργεί πάρα πολύ. Όταν ανοίγω το chrome τώρα μου βγάζει μια σελίδα ότι είμαι ο τυχερός κλπ κλπ . Ακόμη και το πληκτρολόγιο κολαει Edited October 20, 2018 by vagelis2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 MC AOSP, εξαιρετική και με ράδιο Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το thread της που ειναι στο xda; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Το thread της που ειναι στο xda; https://plus.google.com/109509643115521921407/posts/bu3GrCKbt2Z Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 SURPRISEEEEE!!!!!! Με την τελευταία αναβάθμιση δουλεύει το VoLTE (Cosmote) οε οε οεεεεεεε P.S χεράτη αναβάθμιση στην 10.0.2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 SURPRISEEEEE!!!!!! Με την τελευταία αναβάθμιση δουλεύει το VoLTE (Cosmote) οε οε οεεεεεεε P.S χεράτη αναβάθμιση στην 10.0.2.0πως ενεργοποιειται; αυτόματα το volte Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Δουλεύει σε γραμμή ήδη ενεργοποιημένη ή με την αποστολή του sms πλέον βγάζει ότι είναι συμβατή; Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 (edited) Για Cosmote στελνεις μηνυμα WIFICALL στο 1333 απο υποστηριζόμενη συσκευή (Galaxy s7/8/9 κλπ) Στον dialer πληκτρολογεις *#*#86583#*#* Μετα πας ρυθμισεις -> Καρτες sim & δικτυα και ενεργοποιείς το VoLTE στην SIM που θέλεις Κάνεις edit το APN Type και προσθέτεις ims στο τέλος Κανεις και ενα restart και εισαι κομπλε Edited October 20, 2018 by tsicrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Ναι την διαδικασία την ξέρω. Άντε να δούμε αν η cote τα υποστηρίξει και επίσημα.. Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 με ανάγκασες που με ανάγκασες να τα στάξω σε ακουστικά (+module) μη με κάνεις να βάζω rom :P ........Τα πήρα, είναι εξαιρετικά.Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο το aptX Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το thread της που ειναι στο xda;Όλοι οι σωστοί πλέον απέχουν από εκείνη τη *******. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilika77 Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 (edited) υποστηρίζει αλλά πρέπει να αγοράσεις fast charger ....ο δικός του δεν είναι Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk τι χαρακτηριστικα εχει ενας τετοιος φορτιστης; εχεις καποιο λινκ διαθεσιμο; ας ειναι και απο κινα δε με πειραζει @tsicrete με το volte τι κερδος εχεις;; Edited October 20, 2018 by lilika77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Για Cosmote στελνεις μηνυμα WIFICALL στο 1333 απο υποστηριζόμενη συσκευή (Galaxy s7/8/9 κλπ) Στον dialer πληκτρολογεις *#*#86583#*#* Μετα πας ρυθμισεις -> Καρτες sim & δικτυα και ενεργοποιείς το VoLTE στην SIM που θέλεις Κάνεις edit το APN Type και προσθέτεις ims στο τέλος Κανεις και ενα restart και εισαι κομπλε μπορεις να μας πεις αναλυτικα τη διαδικασια για μας που ειμαστε στουρνοι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 μπορεις να μας πεις αναλυτικα τη διαδικασια για μας που ειμαστε στουρνοι ? Προϋπόθεση να έχεις την τελευταία έκδοση MIUI 10.0.2.0 Αναλυτικά οι οδηγίες εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32700-Ενεργοποίηση-VoLTE-και-HD-Voice-σε-κινητά-Xiaomi/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tengai Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 https://www.aliexpress.com/item/5D-Curved-Edge-4D-Upgrade-Protective-Tempered-Glass-For-Xiaomi-Mi-A1-Mi-6-5X-Redmi/32871915642.html?spm=2114.13010708.0.0.41504c4dB8TJwd εγω αυτη πήρα και είναι πολύ καλή ευχαριστω οντως φαινεται καλη την παρηγγειλα ......κι απο σκρουτζ κατι δοκιμασμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Διάφορες ανάμεσα σε 10.0.1.0 και 10.0.2.0?και που βρίσκουμε την 10.0.2.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
igna200 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Καλημέρα και καλό υπόλοιπο Κυριακής!!! Όταν ανεβάζω story στο Instagram τα βίντεο παίζουν λες και έχουν 3 FPS είναι πολύ laggy... Δοκίμασα και με το in-app camera του ινστα και πάλι το ίδιο... Έχει κανείς κανένα fix? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 μπορεις να μας πεις αναλυτικα τη διαδικασια για μας που ειμαστε στουρνοι ? Είχα κάνει ένα μικρό οδηγό εδώ: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/32700-Ενεργοποίηση-VoLTE-και-HD-Voice-σε-κινητά-Xiaomi/ Την διαδικασία με τον φορέα : - Φορεας LTE,HSPA,EDGE,GPRS μην την κάνεις γιατί μπορεί να σου κόβει τα data μερικές φορές. Αστό στο "Μη ορισμένο" Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Καλημερα. Μια βοηθεια θα ηθελα εδω. Ανοιξα σημερα το κινητο να μπω σε εναν φακελο στη μνημη της συσκευης με 100 φωτογραφιες που εχω για lockscreen. Ο Φακελος LOCKSCREEN υπηρχε αλλα οι 100 φωτογραφιες ειχαν κανει φτερα. Δηλαδη ο φακελος ηταν αδειος. Πρωτα πρωτα δεν ξερω αν και καποιος απο εσας το εχει παθει αυτο. Σαν ιδεα μου φαινεται ανηκουστο να χανονται για πλακα αρχεια απο το κινητο. Τωρα, πχ δεν ξερω αν φταιει η Εφαρομγη "Εκκαθαριση" που εχει το κινητο αλλα μου κανει αφυσικο αυτη η εφαρμογη να εξαφανιζει κανονικά αρχεια. Μια γνωμη θα ηθελα για το πώς μπορει να εγινε αυτο και πώς μπορουμε να το αποτρεψουμε. Back up εχω. αλλα το θεμα δεν ειναι αυτό Ευχαριστω πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Τη βοήθειά σας γιατί το έχω χάσει λιγάκι με τα Redmi Note 5. Δεν ξέρω ποιο είναι ποιο. Προσπαθώ να ταυτίσω το μοντέλο που έχει ο Κώτσος, με τα Redmi Note 5 που κυκλοφορούν εκεί έξω. https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/185870-xiaomi-redmi-note-5-64gb-black-dual-sim Με βάση τον επεξεργαστή και τη 13αρα selfie κάμερα, υπέθεσα ότι είναι αυτό το AI dual camera. https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_ai_dual_camera-9120.php Σωστά υπέθεσα; Αν ναι, υπάρχει το συγκεκριμένο στο Σκρουτζ; Ρωτάω γιατί βλέπω Redmi Note 5, Redmi Note 5 Pro, Redmi 5 Plus, Redmi Note 5 AI dual camera κι έχω βραχυκυκλώσει. Συγνώμη αν δεν έχω ποστάρει στο σωστό νήμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 SURPRISEEEEE!!!!!! Με την τελευταία αναβάθμιση δουλεύει το VoLTE (Cosmote) οε οε οεεεεεεε P.S χεράτη αναβάθμιση στην 10.0.2.0Επιβεβαιώνω ότι πλέον κάνει κλήσεις με LTE μόνο στην MIUI 10.0.2.0 . Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 Τη βοήθειά σας γιατί το έχω χάσει λιγάκι με τα Redmi Note 5. Δεν ξέρω ποιο είναι ποιο. Προσπαθώ να ταυτίσω το μοντέλο που έχει ο Κώτσος, με τα Redmi Note 5 που κυκλοφορούν εκεί έξω. https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/185870-xiaomi-redmi-note-5-64gb-black-dual-sim Με βάση τον επεξεργαστή και τη 13αρα selfie κάμερα, υπέθεσα ότι είναι αυτό το AI dual camera. https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_ai_dual_camera-9120.php Σωστά υπέθεσα; Αν ναι, υπάρχει το συγκεκριμένο στο Σκρουτζ; Ρωτάω γιατί βλέπω Redmi Note 5, Redmi Note 5 Pro, Redmi 5 Plus, Redmi Note 5 AI dual camera κι έχω βραχυκυκλώσει. Συγνώμη αν δεν έχω ποστάρει στο σωστό νήμα. Ευχαριστώ. Εσυ ψαχνεις με τον Qualcomm SDM636 Snapdragon 636.Εχει και 3 και 3gb ram,να παρεις με τα 4. Παει λιγο καλυτερα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) Επιβεβαιώνω ότι πλέον κάνει κλήσεις με LTE μόνο στην MIUI 10.0.2.0 . Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κλειδώσετε σε 4g μόνο και πείτε αν δουλεύει το volte,αν θέλει κάποιος να μου την χάρη, με ενδιαφέρει πολύ Edit: τώρα το είδα Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Edited October 21, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. October 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2018 (edited) Εσυ ψαχνεις με τον Qualcomm SDM636 Snapdragon 636.Εχει και 3 και 3gb ram,να παρεις με τα 4. Παει λιγο καλυτερα. Ευχαριστώ. Έχεις την καλοσύνη να μου στείλεις κάποιο link από το Σκρούτζ; Γιατί δεν το βρίσκω; edit: Άκυρο. Νομίζω ότι το βρήκα. Κάτι τελευταίο. Τα παρακάτω τρία, είναι τα ίδια κινητά; https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_ai_dual_camera-9120.php https://www.skroutz.gr/s/14037867/Xiaomi-Redmi-Note-5-64GB.html https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/185870-xiaomi-redmi-note-5-64gb-black-dual-sim Edited October 21, 2018 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts