Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα, προσπαθώ να συνδέσω το note 5 με το λαπτοπ μου και απλά δεν το εντοπίζει, διαλέγω από τα notification του κινητού όταν συνδέω το usb την επιλογή μεταφορά αρχείων και απλά δεν γίνεται τίποτα... όταν επιλέγω την άλλη επιλογή που είναι μόνο για αρχεία κάμερας το λαπτοπ το εντοπίζει κανονικά αλλά έχω πρόσβαση μόνο σε Φώτο και βίντεο. Έχω γίνει προγραμματιστής από τις ρυθμίσεις και έχω ενεργοποιήσει και τον "εντοπισμό σφαλμάτων usb" όπως επίσης έχω κάνει uninstall/install ξανά τους drivers του usb στο λαπτοπ αλλά τίποτα... Καμία πρόταση κανένας? Ευχαριστώ!!!

Παιδιά με την 9.6.4.0 έχει παρατηρήσει κανείς ότι το portrait mode με την κύρια κάμερα κάνει beautify χωρίς να μπορείς να το απενεργοποιήσεις;

Μεγάλο bug, δυστυχώς πριν το update ήταν πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες...

Καλημέρα, προσπαθώ να συνδέσω το note 5 με το λαπτοπ μου και απλά δεν το εντοπίζει, διαλέγω από τα notification του κινητού όταν συνδέω το usb την επιλογή μεταφορά αρχείων και απλά δεν γίνεται τίποτα... όταν επιλέγω την άλλη επιλογή που είναι μόνο για αρχεία κάμερας το λαπτοπ το εντοπίζει κανονικά αλλά έχω πρόσβαση μόνο σε Φώτο και βίντεο. Έχω γίνει προγραμματιστής από τις ρυθμίσεις και έχω ενεργοποιήσει και τον "εντοπισμό σφαλμάτων usb" όπως επίσης έχω κάνει uninstall/install ξανά τους drivers του usb στο λαπτοπ αλλά τίποτα... Καμία πρόταση κανένας? Ευχαριστώ!!!

Δοκίμασε και με το μαμά καλώδιο γιατί παίζει ρόλο. Μετά ακολούθησε αυτόν τον οδηγό.

Edited by tasoseat

Από την τελευταία dev (miui 10) μπορώ να περάσω την τελευταία stable (miui 9)μέσω του updater η θα έχω κάποιο πρόβλημα?

Sent from my Moto E (4) using Tapatalk

Γεια σας, σύντομα σκοπεύω να αγοράσω νέα συσκευή και είμαι ανάμεσα στο Xiaomi Redmi note 5 και το huawei p20 lite. Με ενδιαφέρει αρκετά θα μπορούσα να πω η κάμερα καθώς και η λειτουργικότητα.

Είναι τελικά value for money to redmi note 5?

Στην κάμερα ταχύτητα φοκους και σταθεροποίηση βίντεο έχει το ίδιο με το s7 που είχα.Ωραια οθόνη, τέρας μπαταρία.Ανετα ανταγωνίζεται κινητά μεχρι 400 ευρώ....

Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται, αυτή η μπαταρία που έχει quick charge , δουλεύει στο κινητό μας μια χαρά. Βγάζετε κ το ανάλογο σηματακι στη φόρτιση!

https://consumer.huawei.com/en/accessories/10000-qc-powerbank/

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Παιδια 2 ερωτησεις, η οθονη που ειναι τερμα αριστερα με shortcuts κλπ δεν γινεται να απενεργοποιηθει; Σκεφτομαι να παρω ενα quick charger, πρεπει να προσεξω κατι ή οποιον και να παρω θα κανει δουλεια;

Ευχαριστω!

Edited by haigoeo

Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται, αυτή η μπαταρία που έχει quick charge , δουλεύει στο κινητό μας μια χαρά. Βγάζετε κ το ανάλογο σηματακι στη φόρτιση!

https://consumer.huawei.com/en/accessories/10000-qc-powerbank/

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Εγώ και της Xiaomi που έχω 2 power bank έχουν γρήγορη φορτιση

Παιδια 2 ερωτησεις, η οθονη που ειναι τερμα αριστερα με shortcuts κλπ δεν γινεται να απενεργοποιηθει;

Ευχαριστω!

ψάξε για app vault στις ρυθμίσεις

ψάξε για app vault στις ρυθμίσεις

Ευχαριστω, το βρηκα. Ειναι στις ρυθμισεις -αρχικη οθονη-αποθηκη εφαρμογων για οποιον ενδιαφερεται.

Από την τελευταία dev (miui 10) μπορώ να περάσω την τελευταία stable (miui 9)μέσω του updater η θα έχω κάποιο πρόβλημα?

Κάνεις παιδιά? Θεωρείται downgrade αυτό οπότε θα εχω πρόβλημα με το anti roll back?

Κάνεις παιδιά? Θεωρείται downgrade αυτό οπότε θα εχω πρόβλημα με το anti roll back?

Θεωρώ ότι δεν θα έχεις προβλήμα. Μιλάμε για την 8.9.6 και την 9.6.4.0 σωστά? Και οι δύο είναι anti 4. Δοκίμασε μέσω updater και αν δεν στο κάνει τότε πρέπει να είσαι ξεκλειδωτος και να την περάσεις μέσω mi flash ως fastboot rom.

και εγω παιδευτηκα με αυτο που περιγραφεις και η λυση ειναι αυτη:

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/help/sdm636-mtp-sn35e885ac-driver-unavailable-t3822844

Θεωρώ ότι δεν θα έχεις προβλήμα. Μιλάμε για την 8.9.6 και την 9.6.4.0 σωστά? Και οι δύο είναι anti 4. Δοκίμασε μέσω updater και αν δεν στο κάνει τότε πρέπει να είσαι ξεκλειδωτος και να την περάσεις μέσω mi flash ως fastboot rom.
Ναι ακριβώς. Μόλις το έκανα, άνοιξε κανονικότατα. Ευχαριστώ.

Ναι ακριβώς. Μόλις το έκανα, άνοιξε κανονικότατα. Ευχαριστώ.

Γιατί το έκανες αλήθεια? Αφού οι beta έκδοση τρέχει μια μια χαρά..

Για σας,αυτο που πουλαει ο κωτσοβολος εχει την μπαντα την 20αρα?γιατι εχω wind,αυριο παω να το παρω και θα ηθελα να ξερω

Ναι, θα δεις και το κουτί στο πλάι γράφει global version.

και εγω παιδευτηκα με αυτο που περιγραφεις και η λυση ειναι αυτη:

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-5-pro/help/sdm636-mtp-sn35e885ac-driver-unavailable-t3822844

Ακολούθησα τα βήματα με την σειρά... Πάλι πρόβλημα...5e0c1df0056b3f63f3584fdb110f8fe3.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακολούθησα τα βήματα με την σειρά... Πάλι πρόβλημα...

ψάξε για universal adb drivers και κάντους εγκατάσταση

Γιατί το έκανες αλήθεια? Αφού οι beta έκδοση τρέχει μια μια χαρά..
Έχω κάτι προβλήματα με το nabu watch και θέλω να δω αν δουλεύει καλύτερα στην stable

Ακολούθησα τα βήματα με την σειρά... Πάλι πρόβλημα...

χμμ, υποψιαζομαι οτι μαλλον εχεις προβλημα με τα windows του υπολογιστη. καποιο scandisk ή update τους drivers της μητρικης ισως βοηθησει. αλλιως googlareis τον κωδικο σφαλματος 28 και ψαχνεις την λυση. πχ εγω βρηκα αυτο το αρθρο:

https://www.droidviews.com/fix-mtp-driver-installation-on-windows-10/

ψάξε για universal adb drivers και κάντους εγκατάσταση
Έκανα ότι είπε αυτός ο τυπακος στο παρακάτω βίντεο... Still nothing

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

χμμ, υποψιαζομαι οτι μαλλον εχεις προβλημα με τα windows του υπολογιστη. καποιο scandisk ή update τους drivers της μητρικης ισως βοηθησει. αλλιως googlareis τον κωδικο σφαλματος 28 και ψαχνεις την λυση. πχ εγω βρηκα αυτο το αρθρο:

https://www.droidviews.com/fix-mtp-driver-installation-on-windows-10/

Τα 8.1 έχω λες να μην είναι συμβατά με το note 5

Καλησπέρα σας περιμένω αύριο το νοτε 5 έχω το νοτε 4χ θα το κάνω με nfc μεταφορά η με το Μάιλ??? Πιστεύω να έκανα καλά που το πήρα .. ευχαριστώ

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger