Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ακόμα πιο φοβερό είναι ότι όταν πάω στο Play Store, στα installed apps δεν τα εμφανίζει, ενώ αν κάνω search βρίσκει ότι είναι εγκατεστημένα…….anyway…παίρνουν δρόμο
τι σχέση έχει το πλαυ;;;;; στις εφαρμογές στις ρυθμίσεις της συσκευής πάει ο κόσμος :) μέσω πλαυ στορ νομίζεις μπήκαν;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σήμερα που χάζευα το κινητό παρατήρησα με μεγάλη μου έκπληξη ότι έχουν εγκατασταθεί, δίχως να τα έxω εγκαταστήσει εγώ εννοείται, τα εξής 3 apps: Yandex, Joom & Mi Community.

Αυτό που έκανα χθες, γύρισα το region σε Αυστρία & Ρωσία για να εμφανιστούν τα “κρυφά” features. Δυνατότερος ήχος από ακουστικά και το face id. Μετά ξαναγύρισα σε Ελλάδα. Παίζει η αλλαγή στο region να εγκατέστησε αυτά τα apps???

Να πω κ εγώ τις εντυπώσεις μου από το συγκεκριμένο κινητό. Είναι VFM, ωστόσο έχει κάποια bug που είναι περισσότερα εκνευριστικά παρά κάτι ουσιώδες…

Όταν απενεργοποιώ το airplane mode, αρκετές φορές μου ενεργοποιεί το Bluetooth, ενώ πριν δεν ήταν ενεργό. Επίσης, στο settings/wireless & networks/Bluetooth ενώ μου δείχνει ότι είναι “off”, αν κάνω scroll down, scroll up, το flag “off” εξαφανίζεται.

ποια ειναι τα “κρυφά” features?

μολις εμφανιστουν ξαναγυριζουμε Ελααδα?

υπάρχει στην κάμερα στην μπετα η επιλογή για 1080 και 60φπς (όχι δεν το δοκιμάζω καν, σορρυ)

ποια ειναι τα “κρυφά” features?

μολις εμφανιστουν ξαναγυριζουμε Ελααδα?

σου γράφει κιόλας κάποια (και θέματα και μι μεσσατζ)
Μάγκες η μπαταρία με το ζόρι βγάζει την ημέρα. Κάποιος άλλος με θέμα;
δεν είσαι νορμάλ χρήστης, μη τα γράφεις έτσι και μπερδεύεις τον κόσμο :) λ
Η αρχικη συσκευασια παιδια, εχει θηκη πλατης η θα πρεπει να παραγγειλουμε ?
ναι, μια απλη

Edited by kodorevi8ulis

υπάρχει στην κάμερα στην μπετα η επιλογή για 1080 και 60φπς (όχι δεν το δοκιμάζω καν, σορρυ)

σου γράφει κιόλας κάποια (και θέματα και μι μεσσατζ) δεν είσαι νορμάλ χρήστης, μη τα γράφεις έτσι και μπερδεύεις τον κόσμο :) λναι, μια απλη

Οχι απλά ρώτησα μήπως έχεις κάποιος άλλο θέμα.. Ρε συ νορμάλ χρήση κάνω απλά μιλάω πολλές ώρες. Κατά τα άλλα έχω Mi band συν ακουστικό ασύρματο, πόση μπαταρία να τρώνε αυτά;

My Name Is George V.

Μάγκες η μπαταρία με το ζόρι βγάζει την ημέρα. Κάποιος άλλος με θέμα;

Γιατί δεν το πας service να το κοιτάξουν?

Είπαμε ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση και φυσικά με δύο κάρτες ο καθένας έχει άλλο σήμα

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

Οχι απλά ρώτησα μήπως έχεις κάποιος άλλο θέμα.. Ρε συ νορμάλ χρήση κάνω απλά μιλάω πολλές ώρες. Κατά τα άλλα έχω Mi band συν ακουστικό ασύρματο, πόση μπαταρία να τρώνε αυτά;

μπορείς να δεις τι τρώει την μπαταρία :)

με την προηγούμενη συσκευή πόσο σου πήγαινε ;

2 μερες συμβιωσης..προερχομενος απο redmi note 4.το τηλ ειναι πιο γρήγορο, φαίνεται,αλλα το software περνει βελτίωση ακομα...θα γινει-η xiaomi το εχει αποδειξει οτι δουλευει σ αυτο το τομεα...καμερα αισθητη βελτίωση φυσικά...και ηταν ο κυριος λογος αλλαγης..μπαταρια στα ιδια...με οτι χρηση κ αν κανω δε μ αφηνει χωρις ...λαγκ βλέπω σε full screen mode ενω σε on screen button πιο smooth τα πραγματα...γενικα καλο κ τιμιο..

μπορείς να δεις τι τρώει την μπαταρία :)

με την προηγούμενη συσκευή πόσο σου πήγαινε ;

Το 4Χ μου έβγαζε λιγότερο αλλά το note 5 plus περισσότερο... Άνετα μέχρι το βράδυ.

Ίσως παίζει ρόλο που έχω τα πάντα συνδεμένα δεν ξέρω.

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί δεν το πας service να το κοιτάξουν?

Είπαμε ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση και φυσικά με δύο κάρτες ο καθένας έχει άλλο σήμα

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Αν πάει σερβις θα χρειαστώ νεα συσκευή.. Χωρίς ίντερνετ δεν μπορώ να δουλέψω, γενικά χωρίς smart phone.

My Name Is George V.

αν και συνεχίζεις να αναφέρεις συσκευες που δεν υπάρχουν :P τι εννοείς φταίει που τα έχεις όλα συνδεδεμένα; για ίδια χρήση και εφαρμογές δεν μιλάμε; (βέβαια είπαμε διαφέρει το λειτουργικό)

Καλησπερα εχω ενα θεμα με τα notifications. Σε facebook instagram twitter messenger yahoo mail παιρνω κανονικα notifications σε ολες τις εφαρμογες της xiaomi που εχω εγκαταστησει δεν εχω notifications πχ mi home, yi home, mi wifi, yeelight. μολις ανοιξω το παλιο μου κινητο redmi note 2 σ αυτο ερχονται ολα τα notifications στις συγκεκριμενες εφαρμογες. Εννοειτε οτι εχω δωσει full permissions εχω βγαλει τις εφαρμογες απο το energy saver εχω κανει clear cache clear data απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα των εφαρμογων αλλα τιποτα.

αν και συνεχίζεις να αναφέρεις συσκευες που δεν υπάρχουν :P τι εννοείς φταίει που τα έχεις όλα συνδεδεμένα; για ίδια χρήση και εφαρμογές δεν μιλάμε; (βέβαια είπαμε διαφέρει το λειτουργικό)

Πήρα τελευταια Mi band and Bluetooth.. Στο 4Χ δεν τα είχα.. Δεν ξέρω ίσως είναι το 8.1,ρουφαει τα πάντα;

My Name Is George V.

Πήρα τελευταια Mi band and Bluetooth.. Στο 4Χ δεν τα είχα.. Δεν ξέρω ίσως είναι το 8.1,ρουφαει τα πάντα;
Όχι δεν είναι αυτό. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, εάν είχες διαβάσει προηγούμενο μήνυμά μου, στις δυόμισι μέρες περίπου με σχεδόν τέσσερις ώρες οθόνη, φωνητικές κλήσεις λίγο, γύρω στο εικοσάλεπτο, ήμουν στο 39% και έχω συνδεδεμένο Smartwatch και Bluetooth ακουστικά.

Το 4Χ μου έβγαζε λιγότερο αλλά το note 5 plus περισσότερο... Άνετα μέχρι το βράδυ.

Ίσως παίζει ρόλο που έχω τα πάντα συνδεμένα δεν ξέρω.

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν πάει σερβις θα χρειαστώ νεα συσκευή.. Χωρίς ίντερνετ δεν μπορώ να δουλέψω, γενικά χωρίς smart phone.

Αν 4x εννοεις το redmi note 4x τοτε ειναι αδυνατον να σου εβγαζε λιγοτερο απο το note 5 για τον πολυ απλο λογο οτι εχει μικροτερη οθονη/αναλυση+τον snap625.

https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4_snapdragon-review-1593p3.php

https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_ai_dc-review-1777p3.php

Το αλλο θεμα με την χρηση της συσκευης που κανει ο καθενας ειναι οτι δεν ξερουμε τι εφαρμογες εχει περασει μεσα στο κινητο.

Βασικα να στο πω πιο απλα,αν τα εν λογω κινητα δεν σου βγαζουν την μερα τοτε με τα προηγουμενα κινητα στις 2 το μεσημερι επρεπε να ησουν στην φορτιση.

Για τις θηκες για να μην μπλεκω απο εξωτερικο,αγορασε κανεις απο Ελλαδα τις Tough armor να πει εντυπωσεις κυριως στο πατημα των πληκτρων?

https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn/f/831162/Xiaomi-Redmi-Note-5.html?keyphrase=redmi+note+5+tough+armor

ρε συ είπαμε να συγκρίνουμε παρόμοια πράγματα :)

άρα εξ αρχής δεν γίνεται να συγκρίνεις το 4χ

και να μην καίει πολύ το bt από μόνο του εδώ μιλάμε για πολύωρη ομιλία , δεν μιλάμε για το mi band που θα στείλει ειδοποίηση μια στο τόσο

επίσης , ακόμα , δεν βοηθάς :) , δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα με αυτά που λες

την μια λες ότι άλλες συσκευές σου τέλειωναν νωρίτερα , την άλλη ότι η μπαταρία (για σένα φυσικά) είναι απλά οκ

και τώρα ότι δεν βγάζει μέρα έχοντας στο μυαλό μια και μόνο συσκευή που και πάλι δεν ξέρουμε , πέραν του λειτουργικού, τι διαφορές υπήρχαν

αν δεν κοιτάς την κατανάλωση στα στατιστικά άκρη δεν θα βγει ποτέ

αν βλέπεις π.χ. μεγάλη κατανάλωση στο bt ε καταλαβαίνεις τι φταίει

ρε συ είπαμε να συγκρίνουμε παρόμοια πράγματα :)

άρα εξ αρχής δεν γίνεται να συγκρίνεις το 4χ

και να μην καίει πολύ το bt από μόνο του εδώ μιλάμε για πολύωρη ομιλία , δεν μιλάμε για το mi band που θα στείλει ειδοποίηση μια στο τόσο

επίσης , ακόμα , δεν βοηθάς :) , δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα με αυτά που λες

την μια λες ότι άλλες συσκευές σου τέλειωναν νωρίτερα , την άλλη ότι η μπαταρία (για σένα φυσικά) είναι απλά οκ

και τώρα ότι δεν βγάζει μέρα έχοντας στο μυαλό μια και μόνο συσκευή που και πάλι δεν ξέρουμε , πέραν του λειτουργικού, τι διαφορές υπήρχαν

αν δεν κοιτάς την κατανάλωση στα στατιστικά άκρη δεν θα βγει ποτέ

αν βλέπεις π.χ. μεγάλη κατανάλωση στο bt ε καταλαβαίνεις τι φταίει

οκ θα προσπαθησω να ανεβασω φωτο με τα stats αυριο το απογευμα μπας και βγει ακρη.

My Name Is George V.

παιδια την global developer την εχει κατεβασει κανενας? δεν μπορω να την βρω να την κατεβασω.....το site με τις ρομ miui εχει προβλημα η κατεβαζουμε απο αλλου?

Αν 4x εννοεις το redmi note 4x τοτε ειναι αδυνατον να σου εβγαζε λιγοτερο απο το note 5 για τον πολυ απλο λογο οτι εχει μικροτερη οθονη/αναλυση+τον snap625.

https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_4_snapdragon-review-1593p3.php

https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_note_5_ai_dc-review-1777p3.php

Το αλλο θεμα με την χρηση της συσκευης που κανει ο καθενας ειναι οτι δεν ξερουμε τι εφαρμογες εχει περασει μεσα στο κινητο.

Βασικα να στο πω πιο απλα,αν τα εν λογω κινητα δεν σου βγαζουν την μερα τοτε με τα προηγουμενα κινητα στις 2 το μεσημερι επρεπε να ησουν στην φορτιση.

Για τις θηκες για να μην μπλεκω απο εξωτερικο,αγορασε κανεις απο Ελλαδα τις Tough armor να πει εντυπωσεις κυριως στο πατημα των πληκτρων?

https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn/f/831162/Xiaomi-Redmi-Note-5.html?keyphrase=redmi+note+5+tough+armor

Τα galaxy μου έσβησαν στις 5 το απόγευμα χωρις τα ασύρματα πρόσθετα και με λίγες ώρες ομιλίας, αυτό αντέχει οκ.

My Name Is George V.

Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να κάνει κλήση με viber και ανοιχτή ακρόαση και να δει αν ο συνομιλητής του ακούει τη φωνή του δύο φορές, για να διαπιστώσω αν μόνο η δική μου συσκευή έχει αυτό το πρόβλημα ή είναι γενικό πρόβλημα της συσκευής; Αν είναι μόνο η δική μου να την επιστρέψω πίσω. Επειδή χρησιμοποιώ πολύ ανοιχτή ακρόαση δεν παλεύεται άλλο αυτό.

παιδια την global developer την εχει κατεβασει κανενας? δεν μπορω να την βρω να την κατεβασω.....το site με τις ρομ miui εχει προβλημα η κατεβαζουμε απο αλλου?
δεν υπαρχει dev για την συσκευη (εκτός αν βγήκε αυτή την εβδομάδα) μόνο κάποιες πρώτες beta που κυκλοφόρησαν για miui 10 (δεν κυκλοφορούν επίσημα,, βγήκαν μόνο για τους beta tester).... γενικά ναι είναι κλειστά τα download ακόμα, πιστεύω με το πρώτο release της public beta για miui 10 θα ανοιχθούν

Καλημέρα. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να κάνει κλήση με viber και ανοιχτή ακρόαση και να δει αν ο συνομιλητής του ακούει τη φωνή του δύο φορές, για να διαπιστώσω αν μόνο η δική μου συσκευή έχει αυτό το πρόβλημα ή είναι γενικό πρόβλημα της συσκευής; Αν είναι μόνο η δική μου να την επιστρέψω πίσω. Επειδή χρησιμοποιώ πολύ ανοιχτή ακρόαση δεν παλεύεται άλλο αυτό.

Μια χαρά ακουγομαι και τους ακούω σε ανοιχτή στο Viber.

Καλημέρα

Μια χαρά ακουγομαι και τους ακούω σε ανοιχτή στο Viber.

Καλημέρα

Ο συνομιλητής σου δεν ακούει τη δική του φωνή δύο φορές; Αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ γιατί και εμένα με ακούνε μεν καλά και εγώ τους ακούω καλά, αλλά αυτοί ακούνε την δική τους φωνή δύο φορές όταν μιλάνε και όπως καταλαβαίνεις είναι ενοχλητικό. Αν δεν συμβαίνει αυτό σε σένα τότε μάλλον φταίει η συσκευή μου.

Παιδιά τι συμβαίνει; Εξαφανίστηκε από το skroutz?

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger