GUZGUN Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 (edited) έπιασα σήμερα ένα rn5 στα χέρια μου. Ωραία κατασκευή, βαρύ θα έλεγα, γρήγορο, σε geekbench μου έβγαλε παραπάνω στο multitasking σε σχέση με τον sd820 αλλά λιγότερο σε single core. Φώτο αρκετά καλή αλλά βίντεο πολύ ψιλοτρέμουλο. Ωραίο σε γενικές γραμμές για τα λεφτά του. και ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ. Edited June 14, 2018 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 8 ώρες και 32 λεπτά sot, με τις 2 κάρτες σε 4g για περίπου τη μισή διάρκεια της μπαταρίας (δεν είχα βάλει το διακόπτη στο off :lol: ), με την πρώτη φόρτιση. :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Ξέρει κανείς πως μπορώ να ανοίξω ένα pdf μέσα από τον mi file Manager όταν συνδέω usb μέσω otg? Όταν πάω να βάλω το αρχείο μου βγάζει μήνυμα can not open file. Please copy file to internal storage. Σε Lenovo p2, s8 +, κανένα θέμα με το ίδιο usb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Έχω την εντύπωση ότι μάλλον πρέπει να βάλουμε άλλον file manager,έχω κατεβάσει κάτι apk...και δεν μου τα δείχνει στα downloads Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Εμένα μου δείχνει τι έχει μέσα το στικακι, αλλά όταν επιλέγω ένα pdf πχ αρχείο για να το ανοίξει, μου βγάζει το μήνυμα που σας έγραψα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Εμένα μου δείχνει τι έχει μέσα το στικακι, αλλά όταν επιλέγω ένα pdf πχ αρχείο για να το ανοίξει, μου βγάζει το μήνυμα που σας έγραψα... άσε αυτή τη βλακεία για app και βάλε κανά σοβαρό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Δοκίμασα es και δεν δείχνει καν περιεχομενα σε usb! :D Exfat format είναι, 128 gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 face id μονο με αλλη rom? επισης πως μπορω να κανω ενα search μεσα στην συσκευη? στο samsung παταγα στις εφαρμογες και μου εβγαζε επανω μια αναζητηση για οτι υπαρχει μεσα στο τηλεφωνο. εδω πως μπορω να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Εμένα μου δείχνει τι έχει μέσα το στικακι, αλλά όταν επιλέγω ένα pdf πχ αρχείο για να το ανοίξει, μου βγάζει το μήνυμα που σας έγραψα...Σου ζητά να αντιγράψεις το pdf στην εσωτερική μνήμη για να να το ανοίξεις, το έχει αυτό το Mi file δεν τρέχει κάποιο pdf ή κάποιο apk απευθείας από usb otg! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Δοκίμασα es και δεν δείχνει καν περιεχομενα σε usb! :D Exfat format είναι, 128 gb Δοκίμασε να φορμάρεις την κάρτα σε ntfs. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 στο samsung παταγα στις εφαρμογες και μου εβγαζε επανω μια αναζητηση για οτι υπαρχει μεσα στο τηλεφωνο. εδω πως μπορω να το κανω? Αφού δεν έχει συρτάρι Πρέπει να πας στα installed apps Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Αφού δεν έχει συρτάρι Πρέπει να πας στα installed apps Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk γενικο ψαξιμο στο τηλεφωνο θελω να κανω. δεν μπορω δηλαδη απο την επιφανεια εργασιας να εχω ενα Search? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Δεν ξέρει....και αφήστε το ξέρατε με τα Samsung και τις υπόλοιπες δημοκρατικές δυνάμεις,εδώ έχουμε miui,πρέπει να τη μάθετε Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Δεν ξέρει.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk δεν μπορει-κατι θα υπαρχει..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Γιατί κατά αλφαβητική σειρά τα εικονίδια πως τα βάζουμε?δεν γίνεται μόνο χειροκίνητα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Δοκίμασα es και δεν δείχνει καν περιεχομενα σε usb! :D Exfat format είναι, 128 gb με τον solid Που το δοκίμασα χτες (οκ ntfs βέβαια η κάρτα) ζήτησε κατευθείαν άδεια, την πήρε και ανοιξε το Pdf δεν μπορει-κατι θα υπαρχει..:( nova launcher ; :)) ή κάτι άλλο από τα πολλά και καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 με τον solid Που το δοκίμασα χτες (οκ ntfs βέβαια η κάρτα) ζήτησε κατευθείαν άδεια, την πήρε και ανοιξε το Pdf nova launcher ; :)) ή κάτι άλλο από τα πολλά και καλά το nova launcher θα μου αλλαξει ολο το περιβαλλον.. κατι πιο απλο...??:rolleyes::rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εβαλα αυτο.. απλο και καλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 (edited) το nova launcher θα μου αλλαξει ολο το περιβαλλον.. κατι πιο απλο...??:rolleyes::rolleyes: ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εβαλα αυτο.. απλο και καλο.. Στις eu και ελληνικης κοινοτητας, θυμαμαι οτι αν συρεις απο κατω έβγαζε την αναζητηση της miui. Αν θυμαμαι καλά αναζητουσες και apps. Αυτο ειναι χαρακτηριστικο μονο των custom? (δεν εμεινα και ποτε πανω απο 3 μερες σε stock :lol: ) Edited June 15, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 γενικο ψαξιμο στο τηλεφωνο θελω να κανω. δεν μπορω δηλαδη απο την επιφανεια εργασιας να εχω ενα Search?Βάλε ένα widget Google now, λογικά θα κάνει search. Για face Id δεν χρειάζεται άλλη ρομ, αλλάζεις region εκτός Ευρώπης και το εμφανίζει. Εγώ έβαλα Ρωσία και δουλεύει πολύ καλά, καμιά σχέση με το άχρηστο face id που είχα πριν στο S8+ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 οκ παιδια-ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Βάλε ένα widget Google now, λογικά θα κάνει search. Για face Id δεν χρειάζεται άλλη ρομ, αλλάζεις region εκτός Ευρώπης και το εμφανίζει. Εγώ έβαλα Ρωσία και δουλεύει πολύ καλά, καμιά σχέση με το άχρηστο face id που είχα πριν στο S8+ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk συγκεκριμένες είναι οι περιοχές για το face (4-5) Ρωσία,Ινδία και κάποιες άλλες τριγύρω (για να μη βάλει κάποιος π.χ. ελβετία και πει δεν έχει το αναφέρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 (edited) Όντως δουλεύει πολύ καλά το face id, επιτέλους κάτι που δουλεύει σωστά :p :p Επίσης μπορείτε να βάλετε το home button να σβήνει την οθόνη αν το πατήσετε παρατεταμένα,να μη ταλαιπώρητε το power button Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- συγκεκριμένες είναι οι περιοχές για το face (4-5) Ρωσία,Ινδία και κάποιες άλλες τριγύρω (για να μη βάλει κάποιος π.χ. ελβετία και πει δεν έχει το αναφέρω) Πρέπει να είσαι η ξανθός η μαύρος Bourne δεν παίζει ρε παιδάκι μου Για γέλια είναι όλα αυτά τα καμώματα της miui lol Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 15, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Έχουν δώσει λινκ για την beta 10 global,πώς την περνάμε χωρίς να αλλάξουμε recovery? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Έχουν δώσει λινκ για την beta 10 global,πώς την περνάμε χωρίς να αλλάξουμε recovery? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk έχεις ξεκλειδώσει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Ααα...όχι ...άρα περιμένουμε την stable Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts