zizu21 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Προφανως και μιλαω για το SE!Η 800αρα με προβληματιζει ναι για την οθονη δεν εχω τοσο μεγαλο θεμα γιατι η διαφορα ειναι μικρη για μενα.Επισης εχω θεμα και με την μπαταρια που ειναι αρκετα μικροτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janisxt Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Καλημέρα. Δυο θέματα για βοήθεια -Οταν συνδέω ακουστικά ο ήχος κλήσης από το ηχείο χαμηλώνει πολύ,και δεν βρίσκω πως να τον ρυθμίσω. -Δεν βρίσκω ρύθμιση να μην κάνει επανάκληση το Bluetooth όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Λυπαμαι αλλα στο παραπανω δεν εισαι σωστος μιας και εχει αναφερθει αρκετες φορες οτι ολα τα xiaomi πλεον εχουν μπροστα notification led χρωματος ασπρο. Ωπα παρεξηγηση! Εγω μιλουσα για μπροστινό led flash, οχι για το notification led ηξερα οτι εχει το τελευταίο! Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Ενα link για τζάμι χωρίς χρωματιστό περίγραμμα? Κοιτάμε κάτι ιδιαίτερο για το μοντέλο όπως στο 4χ που ηταν πολλά μοντέλα με το ίδιο πάνω κάτω όνομα? Διάβασα για θήκη σιλικόνης στην συσκευασία. Είναι έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Ενα link για τζάμι χωρίς χρωματιστό περίγραμμα? Κοιτάμε κάτι ιδιαίτερο για το μοντέλο όπως στο 4χ που ηταν πολλά μοντέλα με το ίδιο πάνω κάτω όνομα? Διάβασα για θήκη σιλικόνης στην συσκευασία. Είναι έτσι?εχει αν και δεν ειναι και τπτ σπουδαιο για μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonD Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Προφανως και μιλαω για το SE!Η 800αρα με προβληματιζει ναι για την οθονη δεν εχω τοσο μεγαλο θεμα γιατι η διαφορα ειναι μικρη για μενα.Επισης εχω θεμα και με την μπαταρια που ειναι αρκετα μικροτερη Αν δεν βιάζεσαι,δεν σε απασχολεί και τόσο η μπαταρία,δεν είσαι και πολύ του MIUI, είσαι από επαρχία δηλ. σε ενδιαφέρει η B20,και θέλεις μεγάλο και λεπτό τηλέφωνο με καλή κάμερα περίμενε λίγο ακόμη γαι το XIAOMI Mi A2. Ρίξε μια ματιά εδώ >https://www.kimovil.com/en/compare/xiaomi-mi-a2,xiaomi-mi-note-34gb-64gb,xiaomi-mi8-se,xiaomi-redmi-note-5-global-64gb ΟΛΑ ΤΑ Μi8 ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ...οθόνη Amoled Samsung βλέπεις !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 (edited) Ενα link για τζάμι χωρίς χρωματιστό περίγραμμα? Κοιτάμε κάτι ιδιαίτερο για το μοντέλο όπως στο 4χ που ηταν πολλά μοντέλα με το ίδιο πάνω κάτω όνομα? Διάβασα για θήκη σιλικόνης στην συσκευασία. Είναι έτσι? Είναι αλλά χάλια δηλαδή όχι χάλια πολύ χάλια ποιότητα,την έβαλα πανω μόνο και μόνο για τους φακούς πίσω, μέχρι να του πάρω μια της προκοπής Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 11, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 στις ειδοποιησεις μου πεταει ενα μυνμημα για το messenger οτι επικαλυπτει αλλες εφαρμογες και αν δε θελω να το κλεισω κτλ αυτη τη βλακεια πως τη κανουμε να μη φαινετε καν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Τον κανονικό έχεις ?γιατί ο light δεν μου πετάει τίποτα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Τον κανονικό έχεις ?γιατί ο light δεν μου πετάει τίποτα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalkτον κανονικο ναι αααα το συστημα android πεταει την ειδκοποιηση αυτη στο note 4 δε πεταγε τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 στις ειδοποιησεις μου πεταει ενα μυνμημα για το messenger οτι επικαλυπτει αλλες εφαρμογες και αν δε θελω να το κλεισω κτλ αυτη τη βλακεια πως τη κανουμε να μη φαινετε καν ? βγάλε τα chat heads :) ή δοκίμασε (δεν έχω τα chat heads οπότε δε το έχω το θέμα) go to > security > Permission > Other Permissions > Click on the Permissions tab > Display Pop up Window > Allow the app of your choice. μάλλον είναι ο τρόπος της Miui γιατί η επιλογή του android περί επικάλυψης είναι κάπως κρυμμένη (ή δε τη βρίσκω από το μενού) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 (edited) Εμένα πάλι δεν κάνει hide τα navigations buttons στο Chrome Edit:θέλει Full Screen Gestures,σκατουλες να φάει...lol Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 11, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 βγάλε τα chat heads :) ή δοκίμασε (δεν έχω τα chat heads οπότε δε το έχω το θέμα) go to > security > Permission > Other Permissions > Click on the Permissions tab > Display Pop up Window > Allow the app of your choice. μάλλον είναι ο τρόπος της Miui γιατί η επιλογή του android περί επικάλυψης είναι κάπως κρυμμένη (ή δε τη βρίσκω από το μενού)εκει που λες εχει μονο να κλεισω τα αναδυομενα παραθυρα που σημενει οτι δε θα πεταει τις φουσκες εγω θελω να μη πεταει το μυνημα στις ειδοποιησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 εχει αν και δεν ειναι και τπτ σπουδαιο για μενα την φαντάζομαι λεπτότερη σε σχέση με τις κλασικές του εμπορίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 εκει που λες εχει μονο να κλεισω τα αναδυομενα παραθυρα που σημενει οτι δε θα πεταει τις φουσκες εγω θελω να μη πεταει το μυνημα στις ειδοποιησεις προφανώς και δεν είπα να κλείσεις κάτι :) αλλά να ανοίξεις αν ήταν κλειστό πάνε στις ρυθμίσεις του Messenger, ειδοποιήσεις , κάτω εκεί που λέει για τα chat heads , πάτα πάνω (αν δε σου ανοίξει τίποτα απενεργοποίησε το και ξανά ενεργοποίησε το) θα πρέπει κάπως να σου πει ότι δεν έχει άδεια κλπ κλπ και πάτα εδώ για να το διορθώσεις .... τότε σε πάει σε αυτό το μενού που μάλλον είναι κρυφό και λέει να δώσεις άδεια για να κάνει draw πάνω σε παράθυρα αλλιώςςς , εεε ζείτε με αυτό (ή βάζεις κάποιο app Που το κάνει) :) ετσι κι αλλιώς αν κλείσεις το κεφάλι θα φύγει και η ειδοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Είναι αλλά χάλια δηλαδή όχι χάλια πολύ χάλια ποιότητα,την έβαλα πανω μόνο και μόνο για τους φακούς πίσω, μέχρι να του πάρω μια της προκοπής Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk αρα πακέτα θα παραγγελία με τζάμι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Δεν γλιτώνεις το πακέτο αφού θες και τζάμι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 αρα πακέτα θα παραγγελία με τζάμι εγώ είχα πάρει αυτό πριν πάρω την συσκευή https://www.aliexpress.com/item/GKK-Case-for-Xiaomi-Redmi-Note-5-Pro-Case-360-Full-Body-Protection-Anti-knock-Fashion/32857636521.html έχει και full frame "τζάμι" (καλό κακό δε ξέρω, έχω πάρει και nillkin αλλά μιας και δεν έχω κάποιο πρόβλημα το αφήνω μέχρι να χαλάσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Κάποια καλή θήκη από Ελλάδα έχουμε ?σε Spigen κατά προτίμηση Βαριεμαι τις αναμονες.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Κάποια καλή θήκη από Ελλάδα έχουμε ?σε Spigen κατά προτίμηση Βαριεμαι τις αναμονες.... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk ούτε στο εξωτερικό δεν υπάρχει spigen για την συσκευή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 (edited) Κρίμα... https://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-redmi-note-5-pro-accessories/nillkin-xiaomi-redmi-note-5-pro-nature Μάλλον για αυτήν με βλέπω Αν την έχει δει κάποιος Ελλάδα ας στείλει το λινκ Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 11, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Κρίμα... https://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-redmi-note-5-pro-accessories/nillkin-xiaomi-redmi-note-5-pro-nature Μάλλον για αυτήν με βλέπω Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk δηλαδή από την spigen θα πας σε αυτό το πράγμα ;; :) αυτή π.χ. (επειδή τη θες γρήγορα) δε σου κάνει ; https://www.skroutz.gr/s/15013632/Nillkin-Super-Frosted-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Redmi-Note-5-Note-5-Pro.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 (edited) Πώς θα πάω αφού δεν έχει....χαχαχα Δεν με πειράζει σε tpu αρκεί να είναι καλής ποιότητας Όγκο λέει ότι δίνει...ξέρω και γω...για την frosted λέω,και δεν βλέπω να αγκαλιάζει το τηλέφωνο καλά,θα το ψάξω Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 11, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 η spigen δεν θα έδινε ;; αν είναι να πάρεις τέτοια βολέψου με την τζαμπέ καλύτερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 η spigen δεν θα έδινε ;; αν είναι να πάρεις τέτοια βολέψου με την τζαμπέ καλύτερα :) Αααααααα...τόσο καλή!!! Για την frosted .... Που να ξέρω?αδυναμιες όμως,άμα ήταν Spigen δεν θα με πείραζε ...lol Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts