Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προφανως και μιλαω για το SE!Η 800αρα με προβληματιζει ναι για την οθονη δεν εχω τοσο μεγαλο θεμα γιατι η διαφορα ειναι μικρη για μενα.Επισης εχω θεμα και με την μπαταρια που ειναι αρκετα μικροτερη

Καλημέρα.

Δυο θέματα για βοήθεια

-Οταν συνδέω ακουστικά ο ήχος κλήσης από το ηχείο χαμηλώνει πολύ,και δεν βρίσκω πως να τον ρυθμίσω.

-Δεν βρίσκω ρύθμιση να μην κάνει επανάκληση το Bluetooth όταν είναι κλειδωμένη η οθόνη.

Λυπαμαι αλλα στο παραπανω δεν εισαι σωστος μιας και εχει αναφερθει αρκετες φορες οτι ολα τα xiaomi πλεον εχουν μπροστα notification led χρωματος ασπρο.

Ωπα παρεξηγηση! Εγω μιλουσα για μπροστινό led flash, οχι για το notification led ηξερα οτι εχει το τελευταίο!

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Ενα link για τζάμι χωρίς χρωματιστό περίγραμμα?

Κοιτάμε κάτι ιδιαίτερο για το μοντέλο όπως στο 4χ που ηταν πολλά μοντέλα με το ίδιο πάνω κάτω όνομα?

Διάβασα για θήκη σιλικόνης στην συσκευασία.

Είναι έτσι?

Κοιτάμε κάτι ιδιαίτερο για το μοντέλο όπως στο 4χ που ηταν πολλά μοντέλα με το ίδιο πάνω κάτω όνομα?

Είναι έτσι?

εχει αν και δεν ειναι και τπτ σπουδαιο για μενα

Προφανως και μιλαω για το SE!Η 800αρα με προβληματιζει ναι για την οθονη δεν εχω τοσο μεγαλο θεμα γιατι η διαφορα ειναι μικρη για μενα.Επισης εχω θεμα και με την μπαταρια που ειναι αρκετα μικροτερη

Αν δεν βιάζεσαι,δεν σε απασχολεί και τόσο η μπαταρία,δεν είσαι και πολύ του MIUI, είσαι από επαρχία δηλ. σε ενδιαφέρει η B20,και θέλεις μεγάλο και λεπτό τηλέφωνο με καλή κάμερα περίμενε λίγο ακόμη γαι το XIAOMI Mi A2.

Ρίξε μια ματιά εδώ >https://www.kimovil.com/en/compare/xiaomi-mi-a2,xiaomi-mi-note-34gb-64gb,xiaomi-mi8-se,xiaomi-redmi-note-5-global-64gb

ΟΛΑ ΤΑ Μi8 ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ...οθόνη Amoled Samsung βλέπεις !!

Είναι έτσι?

Είναι αλλά χάλια δηλαδή όχι χάλια πολύ χάλια ποιότητα,την έβαλα πανω μόνο και μόνο για τους φακούς πίσω, μέχρι να του πάρω μια της προκοπής

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

στις ειδοποιησεις μου πεταει ενα μυνμημα για το messenger οτι επικαλυπτει αλλες εφαρμογες και αν δε θελω να το κλεισω κτλ

αυτη τη βλακεια πως τη κανουμε να μη φαινετε καν ?

Τον κανονικό έχεις ?γιατί ο light δεν μου πετάει τίποτα

τον κανονικο ναι

αααα το συστημα android πεταει την ειδκοποιηση αυτη

στο note 4 δε πεταγε τπτ

στις ειδοποιησεις μου πεταει ενα μυνμημα για το messenger οτι επικαλυπτει αλλες εφαρμογες και αν δε θελω να το κλεισω κτλ

αυτη τη βλακεια πως τη κανουμε να μη φαινετε καν ?

βγάλε τα chat heads :)

ή δοκίμασε (δεν έχω τα chat heads οπότε δε το έχω το θέμα)

go to > security > Permission > Other Permissions > Click on the Permissions tab > Display Pop up Window > Allow the app of your choice.

μάλλον είναι ο τρόπος της Miui γιατί η επιλογή του android περί επικάλυψης είναι κάπως κρυμμένη (ή δε τη βρίσκω από το μενού)

Εμένα πάλι δεν κάνει hide τα navigations buttons στο Chrome

Edit:θέλει

Full Screen Gestures,σκατουλες να φάει...lol

Edited by akalos

βγάλε τα chat heads :)

ή δοκίμασε (δεν έχω τα chat heads οπότε δε το έχω το θέμα)

go to > security > Permission > Other Permissions > Click on the Permissions tab > Display Pop up Window > Allow the app of your choice.

μάλλον είναι ο τρόπος της Miui γιατί η επιλογή του android περί επικάλυψης είναι κάπως κρυμμένη (ή δε τη βρίσκω από το μενού)

εκει που λες εχει μονο να κλεισω τα αναδυομενα παραθυρα που σημενει οτι δε θα πεταει τις φουσκες

εγω θελω να μη πεταει το μυνημα στις ειδοποιησεις

εκει που λες εχει μονο να κλεισω τα αναδυομενα παραθυρα που σημενει οτι δε θα πεταει τις φουσκες

εγω θελω να μη πεταει το μυνημα στις ειδοποιησεις

προφανώς και δεν είπα να κλείσεις κάτι :) αλλά να ανοίξεις αν ήταν κλειστό

πάνε στις ρυθμίσεις του Messenger, ειδοποιήσεις , κάτω εκεί που λέει για τα chat heads , πάτα πάνω (αν δε σου ανοίξει τίποτα απενεργοποίησε το και ξανά ενεργοποίησε το) θα πρέπει κάπως να σου πει ότι δεν έχει άδεια κλπ κλπ και πάτα εδώ για να το διορθώσεις .... τότε σε πάει σε αυτό το μενού που μάλλον είναι κρυφό και λέει να δώσεις άδεια για να κάνει draw πάνω σε παράθυρα

αλλιώςςς , εεε ζείτε με αυτό (ή βάζεις κάποιο app Που το κάνει) :) ετσι κι αλλιώς αν κλείσεις το κεφάλι θα φύγει και η ειδοποίηση

Είναι αλλά χάλια δηλαδή όχι χάλια πολύ χάλια ποιότητα,την έβαλα πανω μόνο και μόνο για τους φακούς πίσω, μέχρι να του πάρω μια της προκοπής

αρα πακέτα θα παραγγελία με τζάμι

αρα πακέτα θα παραγγελία με τζάμι

εγώ είχα πάρει αυτό πριν πάρω την συσκευή

https://www.aliexpress.com/item/GKK-Case-for-Xiaomi-Redmi-Note-5-Pro-Case-360-Full-Body-Protection-Anti-knock-Fashion/32857636521.html

έχει και full frame "τζάμι" (καλό κακό δε ξέρω, έχω πάρει και nillkin αλλά μιας και δεν έχω κάποιο πρόβλημα το αφήνω μέχρι να χαλάσει)

Κάποια καλή θήκη από Ελλάδα έχουμε ?σε Spigen κατά προτίμηση

Βαριεμαι τις αναμονες....

Κάποια καλή θήκη από Ελλάδα έχουμε ?σε Spigen κατά προτίμηση

Βαριεμαι τις αναμονες....

ούτε στο εξωτερικό δεν υπάρχει spigen για την συσκευή :)

Κρίμα...

https://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-redmi-note-5-pro-accessories/nillkin-xiaomi-redmi-note-5-pro-nature

Μάλλον για αυτήν με βλέπω

Αν την έχει δει κάποιος Ελλάδα ας στείλει το λινκ

Edited by akalos

Κρίμα...

https://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-redmi-note-5-pro-accessories/nillkin-xiaomi-redmi-note-5-pro-nature

Μάλλον για αυτήν με βλέπω

δηλαδή από την spigen θα πας σε αυτό το πράγμα ;; :)

αυτή π.χ. (επειδή τη θες γρήγορα) δε σου κάνει ; https://www.skroutz.gr/s/15013632/Nillkin-Super-Frosted-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Xiaomi-Redmi-Note-5-Note-5-Pro.html

Πώς θα πάω αφού δεν έχει....χαχαχα

Δεν με πειράζει σε tpu αρκεί να είναι καλής ποιότητας

Όγκο λέει ότι δίνει...ξέρω και γω...για την frosted λέω,και δεν βλέπω να αγκαλιάζει το τηλέφωνο καλά,θα το ψάξω

Edited by akalos

η spigen δεν θα έδινε ;;

αν είναι να πάρεις τέτοια βολέψου με την τζαμπέ καλύτερα :)

Αααααααα...τόσο καλή!!!

Για την frosted ....

Που να ξέρω?αδυναμιες όμως,άμα ήταν Spigen δεν θα με πείραζε ...lol

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger