ilka71 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Που είδες 18 ώρες sot?από το μυαλό σου το βγάζεις?σίγουρα το υποθέτεις 3Χ6=18? Έχμ...δεν πάει όμως έτσι Άλλωστε δεν ξέρω ακόμα την συμπεριφορά της μπαταρίας και πόσο γρήγορα πέφτει από κάποιο ποσοστό και μετά Περιμένω να κάνω κάποιες φορτίσεις πρώτα και μετά θα δω πόσα ψάρια πιάνει για την χρήση που κάνω Όπως και να έχει το διήμερο θα το βγάζω σίγουρα λογικά Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalkναι βρε αναλογικά το έβγαλα το 18 ώρες sot αλλά βγάλε μια φώτο που σου ζήτησα την επόμενη φορά που θα είσαι στο 64% περίπου. 6.38 ώρες sot σε 36% απλά δεν γίνεται! είναι απίστευτο! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 (edited) Όπως είπα θα περιμένω 5-6 φορτίσεις ακόμα και θα ανεβάσω ss Γιατί άμα ανεβάσω τωρα πάλι θα τρελαθείς:11ωρες sot και με 34% μπαταρία και 18 ώρες time on Βέβαια ειμαι σε WiFi ... Μη τρελενεστε...δεν έχω δεύτερη σιμ πάνω και πολλά άλλα που ίσως έχετε εσείς Θα δείξει ..... Επισης αν κάνει CA το τηλεφωνος σας που δεν νομίζω το rn5 η μπαταρία φεύγει νεράκι... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 10, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 τι ταχυφορτιστη να παρω ρε παιδες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Όπως είπα θα περιμένω 5-6 φορτίσεις ακόμα και θα ανεβάσω ss Γιατί άμα ανεβάσω τωρα πάλι θα τρελαθείς:11ωρες sot και με 34% μπαταρία και 18 ώρες time on Βέβαια ειμαι σε WiFi ... Μη τρελενεστε...δεν έχω δεύτερη σιμ πάνω και πολλά άλλα που ίσως έχετε εσείς Θα δείξει ..... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalkεγώ δεν έχω καν facebook. η μόνη χρήση που κάνω είναι tapatalk, browser. και οι συγχρονισμοι που έχω ανοικτούς βέβαια είναι 7 email(push μέσω της εφαρμογής aquamail) εννοείται έχω ανοικτό και τον συγχρονισμό της Google. αυτά. δεν κάνω κάτι άλλο. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 (edited) Ένα στα 9volt και 1800 Α Έχει και επώνυμους στο σκρουτζ Εγώ θα έπαιρνα τον Samsung TA20 Fast Charging,για παράδειγμα τον αναφέρω Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 10, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Όπως είπα θα περιμένω 5-6 φορτίσεις ακόμα και θα ανεβάσω ss Γιατί άμα ανεβάσω τωρα πάλι θα τρελαθείς:11ωρες sot και με 34% μπαταρία και 18 ώρες time on Βέβαια ειμαι σε WiFi ... Μη τρελενεστε...δεν έχω δεύτερη σιμ πάνω και πολλά άλλα που ίσως έχετε εσείς Θα δείξει ..... Επισης αν κάνει CA το τηλεφωνος σας που δεν νομίζω το rn5 η μπαταρία φεύγει νεράκι... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalkδες παράδειγμα από χτες χρήση. μην βλέπεις το igo και το maps. 19 λεπτά σήμερα έκανα πλοήγηση. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Ilka με τόσο standby μια χαρά είσαι. Άλλο να είσαι όλη την ώρα πάνω από το τηλέφωνο και άλλο να το βγάλεις αυτό το sot σε περισσότερο από ημέρα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 (edited) Και λίγο είναι 20 λεπτά να δουλεύει το gps ?να υποθέσω με 4g? Γιατί μερικοι λένε έχω ανοικτό το gps αλλά άλλο να πλοηγησαι,τότε είναι που φεύγει η μπαταρία νεράκι Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 10, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 (edited) Ένα στα 9volt και 1800 Α Έχει και επώνυμους στο σκρουτζ Εγώ θα έπαιρνα τον Samsung TA20 Fast Charging,για παράδειγμα τον αναφέρω Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk οχι κατι τετοιο δλδ απο ebay ? https://www.ebay.com/itm/Quick-Charge-3-0-USB-5V-3A-Mobile-Phone-Wall-Home-Travel-AC-Fast-Charger-Adapter/202164550638?hash=item2f11f23bee:m:mXCpHFs4mylyPIk2blbbs9g η κατι τετοιο ? https://warp.gr/original-xiaomi-quick-charger-2-0-charger-mdy-03-ap-bulk.html Edited June 10, 2018 by Tr3LaRaS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 οχι κατι τετοιο δλδ απο ebay ? https://www.ebay.com/itm/Quick-Charge-3-0-USB-5V-3A-Mobile-Phone-Wall-Home-Travel-AC-Fast-Charger-Adapter/202164550638?hash=item2f11f23bee:m:mXCpHFs4mylyPIk2blbbs9g δεν θα αγόραζα τελείως noname φορτιστή εγώ :) αλλά γενικά γιατί παιδεύεστε έτσι με τους φορτιστές ; (γενικά το αναφέρω , πολύ "αγχος" πέφτει για αυτό το θέμα, "θα κάνει ο ένας" "θα κάνει ο άλλος") πάρε anker/aukey/blitzwolf κλπ (εκτός από τις πιο γνωστές που μπορεί να ξέρεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Φαίνεται ότι έχει τις προδιαγραφές Αλλά δεν θα τον αγόραζα,όπως είπαν και πιο πάνω Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Έχει βάλει κανείς nova launcher να μας πει εντυπώσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaliakman Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Το πήρα και εγώ επιτέλους. Μερικές ερωτήσεις μιας και πρώτη φορά με Xiaomi τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό. Λοιπόν : 1) χρησιμοποιώ nova launcher και δεν μπορώ να βάλω με τίποτε σε gesture να παίρνει κλήση. Μου βγάζει App isn't installed. 2) προσπαθώ να ενεργοποιησω το last pass να κάνει auto complete αλλά όταν πάω να το ενεργοποίησω στις ρυθμίσεις μου βγάζει "because an app is obscuring a permission request" και δεν μπορώ να το ενεργοποιησω. 3) θέλω να rootάρω και από ότι βλέπω πρέπει να κάνω unlock bootloader μέσω Xiaomi. Φαντάζομαι έτσι χάνεται η εγγύηση. Υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς αυτήν την "παρενεργεια"? Ευχαριστώ. 1) σε συγκεκριμένη επαφή. 2) ναι όλα τα δικαιώματα τα έχει. Την δυνατότητα να μου βγάζει από μόνο του όταν είναι να κάνει autocmplete θέλω. Από τις επιλογές του last pass μου λέει να πάω σε ένα μενού (accessibility) και όταν πάω να ενεργοποιησω αυτό του last pass παίρνω αυτό https://imgur.com/a/j1fZRuG 3) ξέρω ότι ξανακλειδωνει απλά σε προηγούμενα κινητά δεν είχα κανονική εγγύηση οπότε δεν το έψαχνα. Τώρα το πήρα από infoquest οπότε για αυτό και θέλω να ξέρω. Κρίμα είναι πρώτη φορά με κινητό με κανονική εγγύηση και να την χαλάσω μόνος μου Έχει βάλει κανείς nova launcher να μας πει εντυπώσεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι εγώ μιας και εδώ και 4-5 χρόνια μόνο αυτόν χρησιμοποιώ αλλά έχω κάποια προβλήματα όπως έγραψα και πιο πριν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Να μην τον εγκαταστήσω δηλαδή; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Να μην τον εγκαταστήσω δηλαδή; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk κι εγώ δεν έχω κανένα 1-1 :) ρε συ βάλτον και δες , εγώ πάντα Nova έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 κι εγώ δεν έχω κανένα 1-1 :) ρε συ βάλτον και δες , εγώ πάντα Nova έχωΈλα ντε καλά λες θα τον βάλω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 οχι κατι τετοιο δλδ απο ebay ? https://www.ebay.com/itm/Quick-Charge-3-0-USB-5V-3A-Mobile-Phone-Wall-Home-Travel-AC-Fast-Charger-Adapter/202164550638?hash=item2f11f23bee:m:mXCpHFs4mylyPIk2blbbs9g η κατι τετοιο ? https://warp.gr/original-xiaomi-quick-charger-2-0-charger-mdy-03-ap-bulk.html https://www.e-shop.gr/huawei-fast-universal-charger-ap32-2000mah-usb-type-c-cable-white-p-TEL.029655?utm_campaign=newsletter180525&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=12-fortistes&utm_content=12.10-huawei+fast+universal+charger+ap32+2000mah+usb+type+c+cable+white&offer=OFFER1821&d=180617 Εγώ θα έλεγα και αυτόν τον έχει σε προσφορά το e-shop σε ένα email που μου έστειλε στα 9,80 €. Δεν ξέρω το link αν σου το δείχνει σε αυτή την τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 https://www.e-shop.gr/huawei-fast-universal-charger-ap32-2000mah-usb-type-c-cable-white-p-TEL.029655?utm_campaign=newsletter180525&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=12-fortistes&utm_content=12.10-huawei+fast+universal+charger+ap32+2000mah+usb+type+c+cable+white&offer=OFFER1821&d=180617 Εγώ θα έλεγα και αυτόν τον έχει σε προσφορά το e-shop σε ένα email που μου έστειλε στα 9,80 €. Δεν ξέρω το link αν σου το δείχνει σε αυτή την τιμή. Εχω την εντυπωση οτι ο συγκεκριμενος ειναι για huawei (Huawei Quick Charge). Πχ εχω το lenovo P2 που ο φορτιστης του ειναι ταχυφορτιστης. Χρησιμοποιωντας τον για το RN 5 δεν φορτιζει γρηγορα... Θλεω να καταλαξω οτι παιζουν ρολο και οι υλοποιησεις που κανει ο καθε κατασκευαστης για την ταχεια φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Εγώ χρησιμοποίησα τον φορτιστή του mate 10 pro και δεν φορτίζει καν! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Εγώ χρησιμοποίησα τον φορτιστή του mate 10 pro και δεν φορτίζει καν! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ισχύει. Οι φορτιστές της huawei γενικά είναι μόνο για huawei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 https://warp.gr/original-xiaomi-quick-charger-2-0-charger-mdy-03-ap-bulk.html αυτος ? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν θα αγόραζα τελείως noname φορτιστή εγώ :) αλλά γενικά γιατί παιδεύεστε έτσι με τους φορτιστές ; (γενικά το αναφέρω , πολύ "αγχος" πέφτει για αυτό το θέμα, "θα κάνει ο ένας" "θα κάνει ο άλλος") πάρε anker/aukey/blitzwolf κλπ (εκτός από τις πιο γνωστές που μπορεί να ξέρεις)εχεις κανενα λινκ γιατι ειμαι ασχετος με τους φορτιστες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Εγώ τελικά παρήγγειλα από κινέζικο site τον original της xiaomi. Αυτός θα κάνει σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Εγώ τελικά παρήγγειλα από κινέζικο site τον original της xiaomi. Αυτός θα κάνει σίγουρα.δωσε τα φωτα σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 δωσε τα φωτα σου https://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_1849798.html?wid=1433363 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 https://www.gearbest.com/chargers-cables/pp_1849798.html?wid=1433363επειδη δεν εχω ξαναγορασει απο κει βαζεις καπου τη καρτα ? καλωδιο θελει ειδικο η κανει το κανονικο καλωδιο που εχουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts