Giwrgos_Gk Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Ανέβασε φωτο αν μπορείς για σιγουριά...αλλά όχι δεν βλέπω κάτι Sent from my Redmi Note 5 using TapatalkΜε βλέπω για DOA, είναι ανεπαίσθητη κάτω από δυνατό φως φαίνεται. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Πιο κατω. Βασικα η gpu ειναι η μεγαλυτερη διαφορά. Αλλα ναι ειναι αρκετα δυνατος. Όταν λες πιο κάτω; είναι ίσος με τον 650 η είναι ανάμεσα στον 650 και 820; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Πιο κοντά στον 820 ... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Όταν λες πιο κάτω; είναι ίσος με τον 650 η είναι ανάμεσα στον 650 και 820; Το δεύτερο. Καλύτερο δηλαδή από 650. Επιπλέον έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες και καλύτερη αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Το δεύτερο. Καλύτερο δηλαδή από 650. Επιπλέον έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες και καλύτερη αυτονομία. Όπως και να έχει για να ξέρουν οι υποψήφιοι αγοραστές είναι μια κλάση ανώτερο σε όλα από 4x και 5 plus. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommyfr Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Πρώην κάτοχος mi3, 4, 5, περιμένω κ γω το 4/64 στα 168 με τιμολόγιο.. Τι προτείνετε για σωστό στήσιμο από θέμα rom κλπ, για αυτονομία κ κάμερα βασικά? Θα μπλέξουμε κ δω με ξεκλειδωματα κλπ αλχημείες η' είναι απλά τα πράματα κ για μας που δε το έχουμε τόσο..? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Ρίξτε μια ματιά παιδιά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Πρώην κάτοχος mi3, 4, 5, περιμένω κ γω το 4/64 στα 168 με τιμολόγιο.. Τι προτείνετε για σωστό στήσιμο από θέμα rom κλπ, για αυτονομία κ κάμερα βασικά? Θα μπλέξουμε κ δω με ξεκλειδωματα κλπ αλχημείες η' είναι απλά τα πράματα κ για μας που δε το έχουμε τόσο..? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk προφανώς και τα πράγματα είναι όπως είναι :) δεν αλλάζει αυτό , ο bootloader είναι κλειδωμένος εγώ ξεκλείδωσα αμέσως αλλά μπορεί να είναι θέμα συμμετοχής στο forum/beta tester κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Το LeEco το είχα σταμπάρει παλιότερα (όχι το elite τις άλλες εκδόσεις), πραγματικά κινητάρα. Αλλά διάβαζα ΤΡΕΛΑ προβλήματα με το software, κακή υποστήριξη, πολλές κινεζιές κλπ., απ' ό,τι είχα καταλάβει δεν έπρεπε να κάνεις τίποτ' άλλο απ' το να βάζεις και να βγάζεις ρομ όλη την ώρα. Δεν ήταν και certified από Google, πήγαινε η εταιρία για φούντο, έπεσαν και τα θέματα με το τελωνείο και δε το ρίσκαρα ποτέ τελικά. Αλλά από vfm και hardware πραγματικά φύσαγε! Για το rn4 πραγματικά πιστεύεις ότι είναι μόνο για 1-1,5 χρόνο να το έχεις; Με τέτοια υποστήριξη που βλέπω; Δύσκολο το βλέπω (χωρίς να το αποκλείω βέβαια).Τώρα πλέον έχει ξεπεραστεί όλα αυτά τα "προβλήματα". Έχει απίστευτη υποστήριξη και με τα χαρακτηριστικά που έχει είναι τζάμπα. Ψήνομαι και εγώ για το redmi note 5 έτσι για αλλαγή αλλά φοβάμαι ότι θα κάνω πισωγύρισμα. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Τώρα πλέον έχει ξεπεραστεί όλα αυτά τα "προβλήματα". Έχει απίστευτη υποστήριξη και με τα χαρακτηριστικά που έχει είναι τζάμπα. Ψήνομαι και εγώ για το redmi note 5 έτσι για αλλαγή αλλά φοβάμαι ότι θα κάνω πισωγύρισμα. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν παίζεις βαριά παιχνίδια δεν θα καταλάβεις και πολλές διαφορές. Ίσα ίσα θα κερδίσεις αυτονομία και χαμηλότερες θερμοκρασίες. Πιο πολύ στην οθόνη θα χάσεις και ίσως ήχο (δεν το χω ακόμα "ακούσει" το rn5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vange1is Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Ολοι οι κατοχοι θα ηθελα να επιβεβαιωσουν επειγοντως αν η ενταση στα ακουστικα, στο μεγιστο, ειναι πολυ χαμηλη για τα κοινα δεδομενα Επιβεβαιωστε παρακαλω. Δεν εχει να κανει με τις ρυθμισεις εντος. Εγω εντοπιζω μεγαλη διαφορα με το Note 4 και διαβαζω αναφορες για αυτο και σε αλλες χωρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Επιβεβαιωστε παρακαλω. Δεν εχει να κανει με τις ρυθμισεις εντος. Εγω εντοπιζω μεγαλη διαφορα με το Note 4 και διαβαζω αναφορες για αυτο και σε αλλες χωρες. Τι να επιβεβαιωσουμε; Ούτε τα ακουστικά που έχεις γνωρίζουμε ούτε πως συμπεριφέρεται το rn4x :) Αν πιστεύεις ότι είναι ελαττωματικό, θα πρότεινα να "ακούσεις" κάποιο εκθεσιακο σε μεγάλη αλυσίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vange1is Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Τι να επιβεβαιωσουμε; Ούτε τα ακουστικά που έχεις γνωρίζουμε ούτε πως συμπεριφέρεται το rn4x :) Αν πιστεύεις ότι είναι ελαττωματικό, θα πρότεινα να "ακούσεις" κάποιο εκθεσιακο σε μεγάλη αλυσίδα. Ναι το σκεφτηκα αυτο αλλα ηθελα και καμποσες γνωμες αλλων κατοχων, για βεβαιοτητα. Εχω πολυ καλα ακουστικα Sony, και ψειρες και μεγαλα, και στις δυο περιπτωσεις το μεγιστο της εντασης ειναι χαμηλο πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 (edited) μεγιστο της εντασης ειναι χαμηλο πολυ Δεν είναι,καμία σχεση,εγώ το χαμήλωσα για να ακούσω, Κάπου στο 70% της μπάρας Τώρα το χαμηλά είναι και λίγο υποκειμενικό βέβαια,μήπως εννοείς ότι ακούγονται σαν μπουκομενα? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited June 8, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
editorR Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 (edited) Ξεκλειδωνοντας bootloader και περνώντας twrp και μετά root με magisk, Ota αναβάθμισεις θα συνεχίζει να παίρνεις η συσκευή η θ χρειάζεται ν περνάμε τις αναβαθμίσεις με άλλο τρόπο? Σε περίπτωση που γίνει root κ βγάλει κάποιο πρόβλημα ή συσκευη εντός εγγυήσεις μπορεί να επανέλθει στην εργοστάσιακης κατάσταση ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με το σέρβις? Edited June 8, 2018 by editorR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 (edited) Ξεκλειδωνοντας bootloader και περνώντας twrp και μετά root με magisk, Ota αναβάθμισεις θα συνεχίζει να παίρνεις η συσκευή η θ χρειάζεται ν περνάμε τις αναβαθμίσεις με άλλο τρόπο? δεν ξέρω αν μπορείς να τις περάσεις από το twrp Μέσα (από το πρόγραμμα θα τις κατεβάζει κανονικά) αλλιώς ε θα πρέπει να ξαναβάλεις twrp/magisk το twrp στο xda λέει ότι υποστηρίζει ota αλλά δε το έχω δοκιμάσει ακόμα Edited June 8, 2018 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Δεν είναι,καμία σχεση,εγώ το χαμήλωσα για να ακούσω, Κάπου στο 70% της μπάρας Τώρα το χαμηλά είναι και λίγο υποκειμενικό βέβαια,μήπως εννοείς ότι ακούγονται σαν μπουκομενα? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Πρόβλημα και σε εμένα... Δεν ακούγονται δυνατά καθόλου όντως,πατάτα μυρίζομαι της xiaomi. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vange1is Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Πρόβλημα και σε εμένα... Δεν ακούγονται δυνατά καθόλου όντως,πατάτα μυρίζομαι της xiaomi. Ναι ειναι πατατα που εμφανιστηκε στις πρωτες συσκευες της Ινδιας, εξου και οι περισσοτερες αναφορες ειναι απο το μηνα Μαρτιο. Αρα, οταν ρωταω εδω, ξερω γιατι το κανω. Παρακαλω και οι υπολοιποι, εξεταστε την μεγιστη ενταση των ακουστικων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Region Ελβετία και ήρθε ο ήχος μια χαρά. Να το αφήσω Ελβετία η θα έχω θέμα τι λέτε παιδιά; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS8 Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 ρε παιδια υπαρχει καπου αλλου σε προσφορα δεν το προλαβα αργησα να δω τις προσφορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Ναι ειναι πατατα που εμφανιστηκε στις πρωτες συσκευες της Ινδιας, εξου και οι περισσοτερες αναφορες ειναι απο το μηνα Μαρτιο. Αρα, οταν ρωταω εδω, ξερω γιατι το κανω. Παρακαλω και οι υπολοιποι, εξεταστε την μεγιστη ενταση των ακουστικων. πρώτα από όλα οι πρώτες συσκευές της Ινδίας είχαν διαφορετικό λειτουργικό (έκδοση) όταν έχουμε θέμα κοιτάμε με βάση την τελευταία έκδοση και όχι αν υπήρχε θέμα 4-5 πριν (ειδικά όταν αφορά και αλλαγή της έκδοσης λειτουργικού) region τελικά άλλαξες ;; :))) γιατί στο Ελβετία σπάει τύμπανο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 πρώτα από όλα οι πρώτες συσκευές της Ινδίας είχαν διαφορετικό λειτουργικό (έκδοση) όταν έχουμε θέμα κοιτάμε με βάση την τελευταία έκδοση και όχι αν υπήρχε θέμα 4-5 πριν (ειδικά όταν αφορά και αλλαγή της έκδοσης λειτουργικού) region τελικά άλλαξες ;; :))) γιατί στο Ελβετία σπάει τύμπανο :) Άλλαξα εγώ και σπάει άγρια.. Οπότε να το αφήσω έτσι η θα έχω κάποιο θέμα; γενικά εννοώ με αναβάθμιση, εγγύηση κλπ Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 Άλλαξα εγώ και σπάει άγρια.. Οπότε να το αφήσω έτσι η θα έχω κάποιο θέμα; γενικά εννοώ με αναβάθμιση, εγγύηση κλπ με την εγγύηση τι θέμα να έχεις ακριβώς ;; :) σίγουρα θα έχεις πρόσβαση στα θέματα / Mi message δεν ξέρω άλλο τι δεν ξέρω αν "χαλάει" κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vange1is Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 πρώτα από όλα οι πρώτες συσκευές της Ινδίας είχαν διαφορετικό λειτουργικό (έκδοση) όταν έχουμε θέμα κοιτάμε με βάση την τελευταία έκδοση και όχι αν υπήρχε θέμα 4-5 πριν (ειδικά όταν αφορά και αλλαγή της έκδοσης λειτουργικού) region τελικά άλλαξες ;; :))) γιατί στο Ελβετία σπάει τύμπανο :) Αναφερω την περιπτωση της Ινδιας ως ομοιαζουσα, δεν ειναι οι ιδιες ακριβως συσκευες. Ζηταω να μας πουν οι αγοραστες απο Κωτσοβολο, Πλαισιο, Public κτλ Κανενα προβλημα με το θεμα της περιοχης σε σχεση με εγγυηση κτλ. Μολις αλλαξα κι εγω, εμφανιστηκε αυτοματα η επιλογη των θεματων. Απολυτο ξενερωμα ομως, ισως ευθυνεται η Infoquest σε αυτο. Θα δοκιμασω αργοτερα τα ακουστικα και θα σας πω αν εντοπισα διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 (edited) Αναφερω την περιπτωση της Ινδιας ως ομοιαζουσα, δεν ειναι οι ιδιες ακριβως συσκευες. Ζηταω να μας πουν οι αγοραστες απο Κωτσοβολο, Πλαισιο, Public κτλ οι οποίοι έχουν ίδιες συσκευές με μένα που το πήρα από γερμανία :) τελικα region άλλαξες ;;;;;; (και ρεσταρτ φυσικα) Edited June 8, 2018 by kodorevi8ulis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts