Jump to content

Redmi Note 5

ziaba
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανέβασε φωτο αν μπορείς για σιγουριά...αλλά όχι δεν βλέπω κάτι

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Με βλέπω για DOA, είναι ανεπαίσθητη κάτω από δυνατό φως φαίνεται.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πιο κατω. Βασικα η gpu ειναι η μεγαλυτερη διαφορά. Αλλα ναι ειναι αρκετα δυνατος.

Όταν λες πιο κάτω; είναι ίσος με τον 650 η είναι ανάμεσα στον 650 και 820;

My Name Is George V.

Όταν λες πιο κάτω; είναι ίσος με τον 650 η είναι ανάμεσα στον 650 και 820;

Το δεύτερο. Καλύτερο δηλαδή από 650. Επιπλέον έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες και καλύτερη αυτονομία.

Το δεύτερο. Καλύτερο δηλαδή από 650. Επιπλέον έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες και καλύτερη αυτονομία.

Όπως και να έχει για να ξέρουν οι υποψήφιοι αγοραστές είναι μια κλάση ανώτερο σε όλα από 4x και 5 plus.

My Name Is George V.

Πρώην κάτοχος mi3, 4, 5, περιμένω κ γω το 4/64 στα 168 με τιμολόγιο..

Τι προτείνετε για σωστό στήσιμο από θέμα rom κλπ, για αυτονομία κ κάμερα βασικά?

Θα μπλέξουμε κ δω με ξεκλειδωματα κλπ αλχημείες η' είναι απλά τα πράματα κ για μας που δε το έχουμε τόσο..?

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρώην κάτοχος mi3, 4, 5, περιμένω κ γω το 4/64 στα 168 με τιμολόγιο..

Τι προτείνετε για σωστό στήσιμο από θέμα rom κλπ, για αυτονομία κ κάμερα βασικά?

Θα μπλέξουμε κ δω με ξεκλειδωματα κλπ αλχημείες η' είναι απλά τα πράματα κ για μας που δε το έχουμε τόσο..?

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

προφανώς και τα πράγματα είναι όπως είναι :) δεν αλλάζει αυτό , ο bootloader είναι κλειδωμένος

εγώ ξεκλείδωσα αμέσως αλλά μπορεί να είναι θέμα συμμετοχής στο forum/beta tester κλπ

Το LeEco το είχα σταμπάρει παλιότερα (όχι το elite τις άλλες εκδόσεις), πραγματικά κινητάρα. Αλλά διάβαζα ΤΡΕΛΑ προβλήματα με το software, κακή υποστήριξη, πολλές κινεζιές κλπ., απ' ό,τι είχα καταλάβει δεν έπρεπε να κάνεις τίποτ' άλλο απ' το να βάζεις και να βγάζεις ρομ όλη την ώρα. Δεν ήταν και certified από Google, πήγαινε η εταιρία για φούντο, έπεσαν και τα θέματα με το τελωνείο και δε το ρίσκαρα ποτέ τελικά. Αλλά από vfm και hardware πραγματικά φύσαγε!

Για το rn4 πραγματικά πιστεύεις ότι είναι μόνο για 1-1,5 χρόνο να το έχεις; Με τέτοια υποστήριξη που βλέπω; Δύσκολο το βλέπω (χωρίς να το αποκλείω βέβαια).

Τώρα πλέον έχει ξεπεραστεί όλα αυτά τα "προβλήματα". Έχει απίστευτη υποστήριξη και με τα χαρακτηριστικά που έχει είναι τζάμπα. Ψήνομαι και εγώ για το redmi note 5 έτσι για αλλαγή αλλά φοβάμαι ότι θα κάνω πισωγύρισμα.

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Τώρα πλέον έχει ξεπεραστεί όλα αυτά τα "προβλήματα". Έχει απίστευτη υποστήριξη και με τα χαρακτηριστικά που έχει είναι τζάμπα. Ψήνομαι και εγώ για το redmi note 5 έτσι για αλλαγή αλλά φοβάμαι ότι θα κάνω πισωγύρισμα.

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν δεν παίζεις βαριά παιχνίδια δεν θα καταλάβεις και πολλές διαφορές. Ίσα ίσα θα κερδίσεις αυτονομία και χαμηλότερες θερμοκρασίες. Πιο πολύ στην οθόνη θα χάσεις και ίσως ήχο (δεν το χω ακόμα "ακούσει" το rn5)

Ολοι οι κατοχοι θα ηθελα να επιβεβαιωσουν επειγοντως αν η ενταση στα ακουστικα, στο μεγιστο, ειναι πολυ χαμηλη για τα κοινα δεδομενα

Επιβεβαιωστε παρακαλω.

Δεν εχει να κανει με τις ρυθμισεις εντος. Εγω εντοπιζω μεγαλη διαφορα με το Note 4 και διαβαζω αναφορες για αυτο και σε αλλες χωρες.

Επιβεβαιωστε παρακαλω.

Δεν εχει να κανει με τις ρυθμισεις εντος. Εγω εντοπιζω μεγαλη διαφορα με το Note 4 και διαβαζω αναφορες για αυτο και σε αλλες χωρες.

Τι να επιβεβαιωσουμε; Ούτε τα ακουστικά που έχεις γνωρίζουμε ούτε πως συμπεριφέρεται το rn4x :)

Αν πιστεύεις ότι είναι ελαττωματικό, θα πρότεινα να "ακούσεις" κάποιο εκθεσιακο σε μεγάλη αλυσίδα.

Τι να επιβεβαιωσουμε; Ούτε τα ακουστικά που έχεις γνωρίζουμε ούτε πως συμπεριφέρεται το rn4x :)

Αν πιστεύεις ότι είναι ελαττωματικό, θα πρότεινα να "ακούσεις" κάποιο εκθεσιακο σε μεγάλη αλυσίδα.

Ναι το σκεφτηκα αυτο αλλα ηθελα και καμποσες γνωμες αλλων κατοχων, για βεβαιοτητα.

Εχω πολυ καλα ακουστικα Sony, και ψειρες και μεγαλα, και στις δυο περιπτωσεις το μεγιστο της εντασης ειναι χαμηλο πολυ

μεγιστο της εντασης ειναι χαμηλο πολυ

Δεν είναι,καμία σχεση,εγώ το χαμήλωσα για να ακούσω,

Κάπου στο 70% της μπάρας

Τώρα το χαμηλά είναι και λίγο υποκειμενικό βέβαια,μήπως εννοείς ότι ακούγονται σαν μπουκομενα?

Edited by akalos

Ξεκλειδωνοντας bootloader και περνώντας twrp και μετά root με magisk, Ota αναβάθμισεις θα συνεχίζει να παίρνεις η συσκευή η θ χρειάζεται ν περνάμε τις αναβαθμίσεις με άλλο τρόπο?

Σε περίπτωση που γίνει root κ βγάλει κάποιο πρόβλημα ή συσκευη εντός εγγυήσεις μπορεί να επανέλθει στην εργοστάσιακης κατάσταση ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με το σέρβις?

Edited by editorR

Ξεκλειδωνοντας bootloader και περνώντας twrp και μετά root με magisk, Ota αναβάθμισεις θα συνεχίζει να παίρνεις η συσκευή η θ χρειάζεται ν περνάμε τις αναβαθμίσεις με άλλο τρόπο?

δεν ξέρω αν μπορείς να τις περάσεις από το twrp Μέσα (από το πρόγραμμα θα τις κατεβάζει κανονικά)

αλλιώς ε θα πρέπει να ξαναβάλεις twrp/magisk

το twrp στο xda λέει ότι υποστηρίζει ota αλλά δε το έχω δοκιμάσει ακόμα

Edited by kodorevi8ulis

Δεν είναι,καμία σχεση,εγώ το χαμήλωσα για να ακούσω,

Κάπου στο 70% της μπάρας

Τώρα το χαμηλά είναι και λίγο υποκειμενικό βέβαια,μήπως εννοείς ότι ακούγονται σαν μπουκομενα?

Πρόβλημα και σε εμένα... Δεν ακούγονται δυνατά καθόλου όντως,πατάτα μυρίζομαι της xiaomi.

My Name Is George V.

Πρόβλημα και σε εμένα... Δεν ακούγονται δυνατά καθόλου όντως,πατάτα μυρίζομαι της xiaomi.

Ναι ειναι πατατα που εμφανιστηκε στις πρωτες συσκευες της Ινδιας, εξου και οι περισσοτερες αναφορες ειναι απο το μηνα Μαρτιο.

Αρα, οταν ρωταω εδω, ξερω γιατι το κανω.

Παρακαλω και οι υπολοιποι, εξεταστε την μεγιστη ενταση των ακουστικων.

Region Ελβετία και ήρθε ο ήχος μια χαρά. Να το αφήσω Ελβετία η θα έχω θέμα τι λέτε παιδιά;
My Name Is George V.

Ναι ειναι πατατα που εμφανιστηκε στις πρωτες συσκευες της Ινδιας, εξου και οι περισσοτερες αναφορες ειναι απο το μηνα Μαρτιο.

Αρα, οταν ρωταω εδω, ξερω γιατι το κανω.

Παρακαλω και οι υπολοιποι, εξεταστε την μεγιστη ενταση των ακουστικων.

πρώτα από όλα οι πρώτες συσκευές της Ινδίας είχαν διαφορετικό λειτουργικό (έκδοση)

όταν έχουμε θέμα κοιτάμε με βάση την τελευταία έκδοση και όχι αν υπήρχε θέμα 4-5 πριν (ειδικά όταν αφορά και αλλαγή της έκδοσης λειτουργικού)

region τελικά άλλαξες ;; :)))

γιατί στο Ελβετία σπάει τύμπανο :)

πρώτα από όλα οι πρώτες συσκευές της Ινδίας είχαν διαφορετικό λειτουργικό (έκδοση)

όταν έχουμε θέμα κοιτάμε με βάση την τελευταία έκδοση και όχι αν υπήρχε θέμα 4-5 πριν (ειδικά όταν αφορά και αλλαγή της έκδοσης λειτουργικού)

Άλλαξα εγώ και σπάει άγρια.. Οπότε να το αφήσω έτσι η θα έχω κάποιο θέμα; γενικά εννοώ με αναβάθμιση, εγγύηση κλπ

My Name Is George V.

Άλλαξα εγώ και σπάει άγρια.. Οπότε να το αφήσω έτσι η θα έχω κάποιο θέμα; γενικά εννοώ με αναβάθμιση, εγγύηση κλπ

με την εγγύηση τι θέμα να έχεις ακριβώς ;; :)

σίγουρα θα έχεις πρόσβαση στα θέματα / Mi message δεν ξέρω άλλο τι

δεν ξέρω αν "χαλάει" κάτι

Αναφερω την περιπτωση της Ινδιας ως ομοιαζουσα, δεν ειναι οι ιδιες ακριβως συσκευες.

Ζηταω να μας πουν οι αγοραστες απο Κωτσοβολο, Πλαισιο, Public κτλ

Κανενα προβλημα με το θεμα της περιοχης σε σχεση με εγγυηση κτλ. Μολις αλλαξα κι εγω, εμφανιστηκε αυτοματα η επιλογη των θεματων. Απολυτο ξενερωμα ομως, ισως ευθυνεται η Infoquest σε αυτο.

Θα δοκιμασω αργοτερα τα ακουστικα και θα σας πω αν εντοπισα διαφορα.

Αναφερω την περιπτωση της Ινδιας ως ομοιαζουσα, δεν ειναι οι ιδιες ακριβως συσκευες.

Ζηταω να μας πουν οι αγοραστες απο Κωτσοβολο, Πλαισιο, Public κτλ

οι οποίοι έχουν ίδιες συσκευές με μένα που το πήρα από γερμανία :)

τελικα region άλλαξες ;;;;;; (και ρεσταρτ φυσικα)

Edited by kodorevi8ulis

• The title was changed to REDMI NOTE 5 Δεν ανοίγει το messenger