FREAK_OF_NATURE Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Πιστεύετε στις προλήψεις? Σας έχει τύχει επανηλλημένα κάποια γρουσουζιά? Θέλω να πάρω ένα άρωμα στον καλό μου, αλλά άκουσα πως δεν είναι καλή ιδέα, αφού σημαίνει χωρισμό. Παρόλο που δεν πιστεύω σε αυτά, με το πολύ "πες" άρχισα να ανησυχώ. Μήπως καλύτερα να μην το ρισκάρω τελικά? :worry: αν πιστευεις οτι απο ενα μπουκαλακι που εχει ενα υγρο που μυριζει ωραια κρινεται το μελλον της σχεσης σου,τοτε μην το περνεις.. υπαρχουν ομως απειρα ζευγαρια που δωριζουν αρωματα(και φρου φρου:p ) και ειναι μια χαρα αν αυτο δε σε πειθει,παντα υπαρχει η λυση κερματος που ανεφερε η μιραντα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Την τελευταια φορα που πηρα την αδερφουλα μου μαζι μου στην πολη που σπουδαζω ( η μικρη λεγεται οτι ειναι γρουσουζα) αργησε το τρενο μια ωρα να ρθει. Μας σκεπασαν κυριολεκτικα τα μυγαρακια η λαμπα απο πανω μας εσβησε την ωρα που πηγαμε να βγουμε η πορτα πηγε να κλεισει ενα ατομο το λεωφορειο που μας πηγαινε μπηκε στο αντιθετο ρευμα Το βραδυ που θα φευγαμε εβρεχε καταρακτοδως πανω απο το σπιτι μου κι 4 5 τετραγωνα πιο περα η γυρω περιοχη ηταν στεγνη. Η δικη μου αποψη δεν πιστευω στις προληψεις απλα δεν θα ξαναπαω πουθενα ταξιδι με την αδερφη μου.:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Σας ευχαριστώ. Νομίζω πως τελικά θα την κάνω την κίνηση. Δεν πρόκειται να αφήσω μία προκατάληψη να με πτοήσει. :p Σκέφτηκα να του πάρω ένα άρωμα που να υπάρχει και σε γυναικεία έκδοση, ώστε να πάρω και τη γυναικεία για μένα και ουσιαστικά να φοράμε το ίδιο άρωμα :love: Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Πολύς κόσμος δεν ειναι προληπτικός, αλλά μερικές φορες ορισμένα πράγματα σου χτυπάνε στο μάτι και σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν είναι όντως σύμπτωση και η γνωμη μου είναι οτι συμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν ειναι σύμπτωση... αυτό με το άρωμα και εγώ το έχω σκεφτεί και δεν θελω να το κανω... αστο καλυτερα... μη συμβει και καμια συμπτωση και γελαμε μετα...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Σας ευχαριστώ. Νομίζω πως τελικά θα την κάνω την κίνηση. Δεν πρόκειται να αφήσω μία προκατάληψη να με πτοήσει. :p Σκέφτηκα να του πάρω ένα άρωμα που να υπάρχει και σε γυναικεία έκδοση, ώστε να πάρω και τη γυναικεία για μένα και ουσιαστικά να φοράμε το ίδιο άρωμα :love: Εγώ δεν πιστεύω σε τίποτα που να μην εξηγείται με τη λογική. Οff topic( Μαζί μιλούσαμε πριν λίγες μέρες γαι δώρα από φίλους; ) End off topic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Εγώ δεν πιστεύω σε τίποτα που να μην εξηγείται με τη λογική. Οff topic( Μαζί μιλούσαμε πριν λίγες μέρες γαι δώρα από φίλους; ) End off topic Ναι, μάζί μιλούσαμε. Για πες, σου πήρανε στο μεταξύ κάτι "ψαγμένο"? :) Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Ναι, μάζί μιλούσαμε. Για πες, σου πήρανε στο μεταξύ κάτι "ψαγμένο"? :) Οχι, αλλά πολύ φοβάμαι οτι και ο δικός σου τα ίδια θα σου λέει αν του κάνεις δώρο αυτό που είπες. Μα είμαστε σοβαροί τώρα : "Σκέφτηκα να του πάρω ένα άρωμα που να υπάρχει και σε γυναικεία έκδοση, ώστε να πάρω και τη γυναικεία για μένα και ουσιαστικά να φοράμε το ίδιο άρωμα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Οχι, αλλά πολύ φοβάμαι οτι και ο δικός σου τα ίδια θα σου λέει αν του κάνεις δώρο αυτό που είπες. Μα είμαστε σοβαροί τώρα : "Σκέφτηκα να του πάρω ένα άρωμα που να υπάρχει και σε γυναικεία έκδοση, ώστε να πάρω και τη γυναικεία για μένα και ουσιαστικά να φοράμε το ίδιο άρωμα" Γιατί όχι? Για παράδειγμα, το Allure της Chanel υπάρχει και σε αντρικό και σε γυναικείο. Πού το μεμπτό? :what: Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 "οποιος εχει την μυγα,μυγιαζετε.." Η δικη μου αποψη δεν πιστευω στις προληψεις ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 εγω να ρωτησω κατι που τρα εχω απορια απο μικρος?:p θελω να μαθω τελικα τι ειναι 1) οτι τα αυτια σου κοκκινιζουν 2)οταν σε εχει πιασει λοξυγγας 3)οταν σε τρωει το χερι σου απο μικρος ακουω οτι να ναι αλλα στο μονο που εχουν βγει σωστοι ειναι οτι καθε φορα που "τρεμει"το ματι σου θα δεις καποιον (οσες φορες και να εχω πετυχει αυτο παντα βλεπω καποιον που εχω να τον δω χρονια) φυσικα δεν ξερω καν αμα ταιριαζει εδω αλλα μιας που λετε για προληψεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Γιατί όχι? Για παράδειγμα, το Allure της Chanel υπάρχει και σε αντρικό και σε γυναικείο. Πού το μεμπτό? :what: Θα τον υποχρεώσεις να φοράει το ίδιο άρωμα με σένα, δεν το βλέπεις να είναι κάπως......; Aλλα μου έλεγες πριν λίγες μέρες..... εγω να ρωτησω κατι που τρα εχω απορια απο μικρος?:p θελω να μαθω τελικα τι ειναι 1) οτι τα αυτια σου κοκκινιζουν 2)οταν σε εχει πιασει λοξυγγας 3)οταν σε τρωει το χερι σου απο μικρος ακουω οτι να ναι αλλα στο μονο που εχουν βγει σωστοι ειναι οτι καθε φορα που "τρεμει"το ματι σου θα δεις καποιον (οσες φορες και να εχω πετυχει αυτο παντα βλεπω καποιον που εχω να τον δω χρονια) φυσικα δεν ξερω καν αμα ταιριαζει εδω αλλα μιας που λετε για προληψεις... Ο λόξυγκας είναι αντανακλαστικό του ανθρώπινου σώματος, και για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει λογική εξήγηση (πχ για τια αυτιά υπεραιμάτωση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Υπαρχει ηδη θεμα: Προλήψεις! Καλα θυμομουν :p:shifty: Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Έχετε κάποιες προκαταλήψεις?Ποιες είναι αυτές?Κάνετε τον σταυρό σας όταν δείτε μαύρη γάτα? Εγώ ναι... :p :p :p Για την μαύρη γάτα διάβασα ένα καλό εδώ. Αν δεις μια μαύρη γάτα λέει να περνάει από τον δρόμο σου μην πανικοβληθείς. Απλά το ζώο πάει κάπου...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ToPontiki Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Για την μαύρη γάτα διάβασα ένα καλό εδώ. Αν δεις μια μαύρη γάτα λέει να περνάει από τον δρόμο σου μην πανικοβληθείς. Απλά το ζώο πάει κάπου...:p Πολύ καλό! Προσωπικά, λατρεύω τις μαύρες γάτες! Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Πολύ καλό! Προσωπικά, λατρεύω τις μαύρες γάτες! Οι μαύρες γάτες αν είναι ομοιόμορφο το τρίχωμα τους θυμίζουν πάνθηρα και είναι εντυπωσιακές. Και εγώ δεν έχω κάποιο θέμα, τις συμπαθώ εξίσου με τις υπόλοιπες και ας είναι μαύρες! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJames Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Τυχαια γεγονοτα που ονομαστηκαν προληψεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Maζευεις ποστ; Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baldrick Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Στο wiki γράφει ότι οι μαύρες γάτες θεωρούνταν ότι μπορούσαν να φέρουν τύχη από ορισμένους (https://en.wikipedia.org/wiki/Black_cat#Superstition,_prejudice,_bringer_of_good_or_bad_luck) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Κι εγώ λατρεύω τις μαύρες γάτες.πανέμορφες. Επίσης όλες οι γάτες εχουν κάτι μεταφυσικό,δεν χρειάζεται να είναι μαύρη. send from my Mate 20pro beast Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Κι εγώ λατρεύω τις μαύρες γάτες.πανέμορφες. Επίσης όλες οι γάτες εχουν κάτι μεταφυσικό,δεν χρειάζεται να είναι μαύρη. send from my Mate 20pro beast Tι μεταφυσικό έχουν οι γάτες ρε Ταξιδιώτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Tι μεταφυσικό έχουν οι γάτες ρε Ταξιδιώτη;Τελευταία που είδα είχε ένα πολεμικό διαστημόπλοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Εγώ φοβάμαι μην δω κανένα υπουργό στο δρόμο μου. Μια φορά που είδα έναν πήγα αμέσως στην εκκλησία και έκανα 33 μετανοίες στο όνομα του Χριστού Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Τελευταία που είδα είχε ένα πολεμικό διαστημόπλοιο Γουστάρουν διαστημόπλοια https://images.app.goo.gl/yuVk19DDaKgBGv9J9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 Γουστάρουν διαστημόπλοια https://images.app.goo.gl/yuVk19DDaKgBGv9J9 εμ!! τι σου λεω !! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2019 https://www.mixanitouxronou.gr/o-papas-dietaxe-na-sfachtoun-i-gates-giati-pisteve-oti-itan-o-satanas-etsi-pirodotise-epidimia-panouklas-stin-evropi-tou-meseona/ Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts