Jump to content

Προλήψεις

crazy_4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πιστεύετε στις προλήψεις? Σας έχει τύχει επανηλλημένα κάποια γρουσουζιά?

Θέλω να πάρω ένα άρωμα στον καλό μου, αλλά άκουσα πως δεν είναι καλή ιδέα, αφού σημαίνει χωρισμό. Παρόλο που δεν πιστεύω σε αυτά, με το πολύ "πες" άρχισα να ανησυχώ. Μήπως καλύτερα να μην το ρισκάρω τελικά? :worry:

αν πιστευεις οτι απο ενα μπουκαλακι που εχει ενα υγρο που μυριζει ωραια κρινεται το μελλον της σχεσης σου,τοτε μην το περνεις..

υπαρχουν ομως απειρα ζευγαρια που δωριζουν αρωματα(και φρου φρου:p ) και ειναι μια χαρα

αν αυτο δε σε πειθει,παντα υπαρχει η λυση κερματος που ανεφερε η μιραντα

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

• Απαντήσεις 54
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Την τελευταια φορα που πηρα την αδερφουλα μου μαζι μου στην πολη που σπουδαζω ( η μικρη λεγεται οτι ειναι γρουσουζα)

αργησε το τρενο μια ωρα να ρθει.

Μας σκεπασαν κυριολεκτικα τα μυγαρακια

η λαμπα απο πανω μας εσβησε

την ωρα που πηγαμε να βγουμε η πορτα πηγε να κλεισει ενα ατομο

το λεωφορειο που μας πηγαινε μπηκε στο αντιθετο ρευμα

Το βραδυ που θα φευγαμε εβρεχε καταρακτοδως πανω απο το σπιτι μου κι 4 5 τετραγωνα πιο περα η γυρω περιοχη ηταν στεγνη.

Η δικη μου αποψη δεν πιστευω στις προληψεις απλα δεν θα ξαναπαω πουθενα ταξιδι με την αδερφη μου.:P

Σας ευχαριστώ. Νομίζω πως τελικά θα την κάνω την κίνηση. Δεν πρόκειται να αφήσω μία προκατάληψη να με πτοήσει. :p

Σκέφτηκα να του πάρω ένα άρωμα που να υπάρχει και σε γυναικεία έκδοση, ώστε να πάρω και τη γυναικεία για μένα και ουσιαστικά να φοράμε το ίδιο άρωμα :love:

I didn't know I was looking for love, until I found it

Πολύς κόσμος δεν ειναι προληπτικός, αλλά μερικές φορες ορισμένα πράγματα σου χτυπάνε στο μάτι και σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν είναι όντως σύμπτωση και η γνωμη μου είναι οτι συμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν ειναι σύμπτωση...

αυτό με το άρωμα και εγώ το έχω σκεφτεί και δεν θελω να το κανω... αστο καλυτερα... μη συμβει και καμια συμπτωση και γελαμε μετα...:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!

Σας ευχαριστώ. Νομίζω πως τελικά θα την κάνω την κίνηση. Δεν πρόκειται να αφήσω μία προκατάληψη να με πτοήσει. :p

Σκέφτηκα να του πάρω ένα άρωμα που να υπάρχει και σε γυναικεία έκδοση, ώστε να πάρω και τη γυναικεία για μένα και ουσιαστικά να φοράμε το ίδιο άρωμα :love:

Εγώ δεν πιστεύω σε τίποτα που να μην εξηγείται με τη λογική.

Οff topic( Μαζί μιλούσαμε πριν λίγες μέρες γαι δώρα από φίλους; ) End off topic

Εγώ δεν πιστεύω σε τίποτα που να μην εξηγείται με τη λογική.

Οff topic( Μαζί μιλούσαμε πριν λίγες μέρες γαι δώρα από φίλους; ) End off topic

Ναι, μάζί μιλούσαμε. Για πες, σου πήρανε στο μεταξύ κάτι "ψαγμένο"? :)

Ναι, μάζί μιλούσαμε. Για πες, σου πήρανε στο μεταξύ κάτι "ψαγμένο"? :)

Οχι, αλλά πολύ φοβάμαι οτι και ο δικός σου τα ίδια θα σου λέει αν του κάνεις δώρο αυτό που είπες.

Μα είμαστε σοβαροί τώρα :

"Σκέφτηκα να του πάρω ένα άρωμα που να υπάρχει και σε γυναικεία έκδοση, ώστε να πάρω και τη γυναικεία για μένα και ουσιαστικά να φοράμε το ίδιο άρωμα"

Οχι, αλλά πολύ φοβάμαι οτι και ο δικός σου τα ίδια θα σου λέει αν του κάνεις δώρο αυτό που είπες.

Μα είμαστε σοβαροί τώρα :

"Σκέφτηκα να του πάρω ένα άρωμα που να υπάρχει και σε γυναικεία έκδοση, ώστε να πάρω και τη γυναικεία για μένα και ουσιαστικά να φοράμε το ίδιο άρωμα"

Γιατί όχι? Για παράδειγμα, το Allure της Chanel υπάρχει και σε αντρικό και σε γυναικείο. Πού το μεμπτό? :what:

"οποιος εχει την μυγα,μυγιαζετε.."

Η δικη μου αποψη δεν πιστευω στις προληψεις !

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω να ρωτησω κατι που τρα εχω απορια απο μικρος?:p

θελω να μαθω τελικα τι ειναι

1) οτι τα αυτια σου κοκκινιζουν

2)οταν σε εχει πιασει λοξυγγας

3)οταν σε τρωει το χερι σου

απο μικρος ακουω οτι να ναι αλλα στο μονο που εχουν βγει σωστοι ειναι οτι καθε φορα που "τρεμει"το ματι σου θα δεις καποιον (οσες φορες και να εχω πετυχει αυτο παντα βλεπω καποιον που εχω να τον δω χρονια)

φυσικα δεν ξερω καν αμα ταιριαζει εδω αλλα μιας που λετε για προληψεις...

Γιατί όχι? Για παράδειγμα, το Allure της Chanel υπάρχει και σε αντρικό και σε γυναικείο. Πού το μεμπτό? :what:

Θα τον υποχρεώσεις να φοράει το ίδιο άρωμα με σένα,

δεν το βλέπεις να είναι κάπως......;

Aλλα μου έλεγες πριν λίγες μέρες.....

εγω να ρωτησω κατι που τρα εχω απορια απο μικρος?:p

θελω να μαθω τελικα τι ειναι

1) οτι τα αυτια σου κοκκινιζουν

2)οταν σε εχει πιασει λοξυγγας

3)οταν σε τρωει το χερι σου

απο μικρος ακουω οτι να ναι αλλα στο μονο που εχουν βγει σωστοι ειναι οτι καθε φορα που "τρεμει"το ματι σου θα δεις καποιον (οσες φορες και να εχω πετυχει αυτο παντα βλεπω καποιον που εχω να τον δω χρονια)

φυσικα δεν ξερω καν αμα ταιριαζει εδω αλλα μιας που λετε για προληψεις...

Ο λόξυγκας είναι αντανακλαστικό του ανθρώπινου σώματος, και για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει λογική εξήγηση (πχ για τια αυτιά υπεραιμάτωση)

Υπαρχει ηδη θεμα:

Προλήψεις!

Καλα θυμομουν :p:shifty:

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

• 12 years later...
Έχετε κάποιες προκαταλήψεις?Ποιες είναι αυτές?Κάνετε τον σταυρό σας όταν δείτε μαύρη γάτα? Εγώ ναι... :p :p :p

Για την μαύρη γάτα διάβασα ένα καλό εδώ. Αν δεις μια μαύρη γάτα λέει να περνάει από τον δρόμο σου μην πανικοβληθείς. Απλά το ζώο πάει κάπου...:p

Για την μαύρη γάτα διάβασα ένα καλό εδώ. Αν δεις μια μαύρη γάτα λέει να περνάει από τον δρόμο σου μην πανικοβληθείς. Απλά το ζώο πάει κάπου...:p

Πολύ καλό!

Προσωπικά, λατρεύω τις μαύρες γάτες!

:cat:

Πολύ καλό!

Προσωπικά, λατρεύω τις μαύρες γάτες!

Οι μαύρες γάτες αν είναι ομοιόμορφο το τρίχωμα τους θυμίζουν πάνθηρα και είναι εντυπωσιακές. Και εγώ δεν έχω κάποιο θέμα, τις συμπαθώ εξίσου με τις υπόλοιπες και ας είναι μαύρες! :p

• 4 weeks later...
Στο wiki γράφει ότι οι μαύρες γάτες θεωρούνταν ότι μπορούσαν να φέρουν τύχη από ορισμένους (https://en.wikipedia.org/wiki/Black_cat#Superstition,_prejudice,_bringer_of_good_or_bad_luck)

Κι εγώ λατρεύω τις μαύρες γάτες.πανέμορφες.

Επίσης όλες οι γάτες εχουν κάτι μεταφυσικό,δεν χρειάζεται να είναι μαύρη.

send from my Mate 20pro beast

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Κι εγώ λατρεύω τις μαύρες γάτες.πανέμορφες.

Επίσης όλες οι γάτες εχουν κάτι μεταφυσικό,δεν χρειάζεται να είναι μαύρη.

send from my Mate 20pro beast

Tι μεταφυσικό έχουν οι γάτες ρε Ταξιδιώτη;

Εγώ φοβάμαι μην δω κανένα υπουργό στο δρόμο μου. Μια φορά που είδα έναν πήγα αμέσως στην εκκλησία και έκανα 33 μετανοίες στο όνομα του Χριστού
Βεζούβιος

Τελευταία που είδα είχε ένα πολεμικό διαστημόπλοιο

Γουστάρουν διαστημόπλοια https://images.app.goo.gl/yuVk19DDaKgBGv9J9