rackal Δημοσιεύτηκε June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 18, 2017 Πραγματικά νομίζω ότι είμαι απαιτητικός αλλά ψάχνω κινητό με snapdragon 821 στα 300€. Ξέρω ξέρω κάνω όνειρα... Λοιπόν, έχουμε και λέμε: 1) 300€ με μεγάλη δυσκολία και κρύα καρδιά 350€ 2) Να μην ξεπερνάει τα 5.3 βαριά 5.5 3) Να είναι dual, αν είναι active ακόμα καλύτερα. Τα 32gb είναι ικανοποιητικά δεν λέμε όχι στα 64. 4) Αγορά από Ελλάδα (Αν είναι για oneplus να το αγοράσω αν καλύπτει εγγύηση, δεν εχω ασχοληθεί ποτέ με την OnePlus) 5) Θέλω 2ετη εγγυηση αντιπροσωπείας 6) Δεν με καίει η 800ρα αλλά καλοδεχούμενη 7) NFC επειγόντως 8) Δεν θέλω ir 9) Ελληνικό μενού, δεν έχω θέμα με το φλασαρισμα 10) Social, εφαρμογές τραπεζών, YouTube, Όχι παιχνίδια 11) Όχι. 12) Τοπ κάμερα τη μέρα με OIS και dual flash ικανοποιητικο Βίντεο, δεν με καίει τη νύχτα. 13) 8ρα σελφοκαμερα 14) Θέλω τουλάχιστον 4 gb ram 15) 3000 και πάνω μπαταρία 16) αδιάφορος ο ήχος εκτός και αν επηρεάζει τα bose με κάποιο τρόπο... 17) Οθόνη με gorilla glass ή γενικός να μη τρώει εύκολα γρατζουνιές. 18) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, αυτονομια, καμερα. 19) Honor 8 Νομίζω ζητάω πολλά, αλλά δε χάνω να προσπαθήσω. Ευχαριστώ για το χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Φίλε αυτό που ψάχνεις είναι αυτο που έχεις ήδη. Καλύτερο κινητό με τα χαρακτηριστικά και την τιμή που ψάχνεις από Ελλάδα δεν υπάρχει. Αν υποχωρήσεις στο "αγορά από Ελλάδα" υπάρχουν επιλογές. Αυτό που λες για snapdragon 821, εγώ έχω το zuk z2 με 820 και μνήμες 4/64 στα 170€ αλλά από Κίνα. Αν δεχτείς έστω από eu werehouse μπορώ να σου προτείνω μερικά, αλλιώς κάτσε με αυτό που έχεις ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Το θέμα εγγύηση τι παίζει εκεί; Σε περίπτωση βλάβης θα πηγαίνει και θα έρχεται Κίνα; Έχω δει κάποια κομμάτια σε banggood και gearbest αλλά όλα είναι απο ΗΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Το θέμα εγγύηση τι παίζει εκεί; Σε περίπτωση βλάβης θα πηγαίνει και θα έρχεται Κίνα; Έχω δει κάποια κομμάτια σε banggood και gearbest αλλά όλα είναι απο ΗΚ. Για την εγγύηση μάλλον (που προσωπικά θεωρώ ότι δεν αξίζει να στείλεις πίσω στην Κίνα). Εκτός κι αν σου έρθει προβληματικό κομμάτι και το καταλάβεις αμέσως οπότε μετά από ανταλλαγή email με το μαγαζί θα σου στείλει καινούργιο και εσύ απλά θα στείλεις πίσω το παλιό. Στο μέλλον αν πάθει ζημία στο software βρίσκεις λύση μόνος σου ή αν είναι στο hardware βρίσκεις ανταλλακτικό στο ebay και μάστορα να στο αλλάξει. Μπορεί να σου φαίνεται μπελάς αλλά πρέπει να είσαι πολύ άτυχος για να σου τύχει κάτι τέτοιο. Τώρα από eu werehouse κοίτα στο honorbuy https://www.honorbuy.com/28-eu-direct Εγώ θα πρότεινα mi5s ή le pro 3. Το πρώτο έχει καλύτερη κάμερα αλλά όχι ιδιαίτερα μεγάλη μπαταρία ενώ το δεύτερο σημαντικά μεγαλύτερη μπαταρία αλλά χειρότερη και χωρίς ois κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) Απο honorbuy eu υπολογιζε και ενα καπελο 30€ επιπλεον για μεταφορικα. Δεν το ηξερα ουτε και εγω και οταν εψαχνα μου το επισημανε ο φιλος Antretng. Edited June 19, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Απο honorbuy eu υπολογιζε και ενα καπελο 30€ επιπλεον για μεταφορικα. Δεν το ηξερα ουτε και εγω και οταν εψαχνα μου το επισημανε ο φιλος Antretng. Εντάξει, ακόμα και με το καπέλο των 30€ οι τιμές παραμένουν καλές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Εντάξει, ακόμα και με το καπέλο των 30€ οι τιμές παραμένουν καλές. Οχι παντα. Εξαρταται το κινητο. Στα xiaomi για παραδειγμα βγαινει πανω κατω ιδια τιμη με σκρουτζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Στο banggood που έριξα μια ματιά οι τιμές είναι χώμα... Με global rom λέει.... Γιατί κάτι δε μου αρέσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Στο banggood που έριξα μια ματιά οι τιμές είναι χώμα... Με global rom λέει.... Γιατί κάτι δε μου αρέσει; Γιατί το banggood αυτή τη στιγμή ΔΕΝ πουλάει κινητά από eu werehouse. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Ναι το ξέρω αυτό, στο θέμα συσκευής ανησυχώ. Δλδ ο συλλογισμός είναι, αν πάρω το Χ κινητό απο Κίνα θα είναι ίδιας ποιότητας με ενα του Σκρουτζ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Ναι το ξέρω αυτό, στο θέμα συσκευής ανησυχώ. Δλδ ο συλλογισμός είναι, αν πάρω το Χ κινητό απο Κίνα θα είναι ίδιας ποιότητας με ενα του Σκρουτζ; Άμα είναι αξιόπιστος ο πωλητής δεν βλέπω λόγο να διαφέρει. Απλά προσεξε τις εκδόσεις γιατί από χώρα σε χώρα έχουν διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Ναι το ξέρω αυτό, στο θέμα συσκευής ανησυχώ. Δλδ ο συλλογισμός είναι, αν πάρω το Χ κινητό απο Κίνα θα είναι ίδιας ποιότητας με ενα του Σκρουτζ; Γιατί τα κινέζικα κινητά τα σκρουτζομάγαζα από που τα παίρνουν δηλαδή; Σαφέστατα και θα είναι το ίδιο απλά χωρίς τους παράλογους φόρους/φπα κτλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Γιατί τα κινέζικα κινητά τα σκρουτζομάγαζα από που τα παίρνουν δηλαδή; Σαφέστατα και θα είναι το ίδιο απλά χωρίς τους παράλογους φόρους/φπα κτλπ. Αρκει να ειναι ιδια εκδοση. Θελει λιγο προσοχη εκει για να μην μπερδευτεις και φερεις αλλο κινητο. Για παραδειγμα το honor 6x το ευρωπαικο εχει 800αρα και nfc ενω τα αλλα δεν εχουν κανενα απο τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Αρκει να ειναι ιδια εκδοση. Θελει λιγο προσοχη εκει για να μην μπερδευτεις και φερεις αλλο κινητο. Για παραδειγμα το honor 6x το ευρωπαικο εχει 800αρα και nfc ενω τα αλλα δεν εχουν κανενα απο τα δυο. Σαφέστατα αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι θα έχουν την ίδια ποιότητα. υγ : τις περισσότερες φορές σε συσκευές που δεν εισάγονται επίσημα, μπορείς να πετύχεις σε σκρουτζομάγαζο και συσκευή χωρίς 800 και χωρίς καν ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Σαφέστατα αλλά αυτό δεν αλλάζει το ότι θα έχουν την ίδια ποιότητα. υγ : τις περισσότερες φορές σε συσκευές που δεν εισάγονται επίσημα, μπορείς να πετύχεις σε σκρουτζομάγαζο και συσκευή χωρίς 800 και χωρίς καν ελληνικά. Ναι καμια διαφωνια. Απλα το επισημανα οχι για να τον αποθαρρυνω αλλα για να προσεξει ποια εκδοση αγοραζει. Οσον αφορα το σκρουτζομαγαζο, αμα το κινητο δεν εχει αλλη εκδοση περαν απο κινεζικη τοτε δεν εχει να προσεξει κατι. Παντως μικρες διαφορες μπορει να ειναι και αλλες περαν της 800αρας (πχ το nfc που επισημανα παραπανω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts