Jump to content

Μετάβαση από s7 edge σε....

aplostra
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λέω να αναβαθμιστω απο το s7 edge που εχω τώρα,τι θα προτείνατε σε ανδροειδες πάντα.

Κάνα 700αρι.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ουσιαστικη αναβάθμιση δεν θα κανείς γιατί ήδη έχεις κορυφαίο τηλεφωνο. Αν πάλι θέλεις αλλαγη το s8 plus, για να πεις πήγα σε μεγαλύτερη οθόνη.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θέλω 800άρα όπως και δηποτε.

Και ένα καλύτερο τηλ απο ετούτο που εχω τώρα,αν γίνεται δικαρτο,με εξίσου καλή αυτονομία.

Εν ολίγοις ,θέλω μια καλύτερη συσκευή αν γίνεται δικαρτη.

Μου έχει σπάσει τα νεύρα το δακτυλικό παιδιά...Είναι λες και δεν υπάρχει,όπως επίσης και να πατάω αυτο το διαολο κουμπί στη μέση..

Και ένα καλύτερο τηλ απο ετούτο που εχω τώρα,αν γίνεται δικαρτο,με εξίσου καλή αυτονομία.

Μου έχει σπάσει τα νεύρα το δακτυλικό παιδιά...Είναι λες και δεν υπάρχει,όπως επίσης και να πατάω αυτο το διαολο κουμπί στη μέση..

Ακομα και αν εχει κατωτερη καμερα ή επεξεργαστη; Μην στα ρωταμε ενα ενα, απαντα αν θες λιγο αυτο που σου βαλα.

Κατα τα αλλα μια καλη dual flagship συσκευη με το δαχτυλικο στη πλατη και τιμη που να μην ξεπερνα τα 700 ευρω ειναι το mate 9 dual https://www.skroutz.gr/s/10271610/Huawei-Mate-9-Dual-64GB.html . Αλλα περαν της μεγαλης οθονης (5.9 ιντσες) που εχει και οτι ειναι δικαρτο δεν ειναι καλυτερη συσκευη (ισως εφαμιλλη).

Edited by Antretng

Παιδιά καλύτερο από αυτό που εχω σε όλα.

Ειδικά καμερα,αυτονομία,οθόνη

Να μου λεγες διαφορετικά συν και πλην οκ... καλύτερο ομως σε όλα δεν γινεται. Ειδικά οθονη δεν θα βρεις καλύτερη. Κάτσε εκεί που είσαι. Edited by Antretng

Το δακτυλικο δεν απενεργοποιειται;αν ναι γιατι να αλλαξεις συσκευη αφου αυτο ειναι το βασικο προβλημα;

Tcl 20 5g

Να μου λεγες διαφορετικά συν και πλην οκ... καλύτερο ομως σε όλα δεν γινεται. Ειδικά οθονη δεν θα βρεις καλύτερη. Κάτσε εκεί που είσαι.

Τα: s8 ,htc u11 ή να περιμένω το νέο one plus;

Edited by aplostra

Τα: s8 ,htc u11 ή να περιμένω το νέο one plus;

Να περιμένεις γενικά. Και θα βγουν καινούργιες συσκευές και θα πέσουν οι τιμές σε αυτά που υπάρχουν ήδη.

Αν εννοείς ότι δεν πιάνει το δακτυλικό Τότε σίγουρα έχεις Nova και είναι θέμα ρύθμισης

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

iPhone 7 plus θα μπορούσες να δεις αλλιώς να περιμένεις κάποια καινούργια ναυαρχίδα για να δεις ουσιαστικές διάφορες αν θέλεις να πας μόνο σε android

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 7 plus θα μπορούσες να δεις αλλιώς να περιμένεις κάποια καινούργια ναυαρχίδα για να δεις ουσιαστικές διάφορες αν θέλεις να πας μόνο σε android

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν συγκρίνεται με το αιφον απλά.

Τα έβαλα πλάι πλάι με ενός φίλου μου και γελαγαμε...

Θα περιμένω u11 κ 1+ ,

Κάτι σιαομι και χουαγουει κλπ Ούτε καν.

Δεν συγκρίνεται με το αιφον απλά.

Τα έβαλα πλάι πλάι με ενός φίλου μου και γελαγαμε...

Θα περιμένω u11 κ 1+ ,

Κάτι σιαομι και χουαγουει κλπ Ούτε καν.

Τα Huawei κακως τα αποριπτεις,μια χαρα κινητα ειναι και τιμια στα λεφτα τους.Τα Xiaomi επισης ειναι σκυλια,αλλα σε καμερες δεν τα πανε τοσο καλα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Το δακτυλικο αποτύπωμα στο s7 edge είναι για μένα φοβερό και ξεκλειδώνει ΠΆΝΤΑ με την πρώτη και πολύ γρήγορα αλλά αφού εσένα δεν σ κάνει... S8 plus και γω προτείνω δικαρτο βγάζει μόνο εκτός Ευρώπης και έχει κ 6gb ram

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Το δακτυλικο αποτύπωμα στο s7 edge είναι για μένα φοβερό και ξεκλειδώνει ΠΆΝΤΑ με την πρώτη και πολύ γρήγορα αλλά αφού εσένα δεν σ κάνει... S8 plus και γω προτείνω δικαρτο βγάζει μόνο εκτός Ευρώπης και έχει κ 6gb ram

Ναι αλλά είναι τεράστιο....

Κάτσε εκεί που είσαι. Πολλά τα λεφτά και λίγες οι αναβαθμίσεις που θα δεις. Περίμενε νοτε8 πιξελ2

Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk