aplostra Δημοσιεύτηκε June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 14, 2017 Λέω να αναβαθμιστω απο το s7 edge που εχω τώρα,τι θα προτείνατε σε ανδροειδες πάντα. Κάνα 700αρι. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Απαντησε μας πρωτα αυτο ωστε να ξερουμε τι χρειαζεσαι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Ουσιαστικη αναβάθμιση δεν θα κανείς γιατί ήδη έχεις κορυφαίο τηλεφωνο. Αν πάλι θέλεις αλλαγη το s8 plus, για να πεις πήγα σε μεγαλύτερη οθόνη. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. June 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Θέλω 800άρα όπως και δηποτε. Και ένα καλύτερο τηλ απο ετούτο που εχω τώρα,αν γίνεται δικαρτο,με εξίσου καλή αυτονομία. Εν ολίγοις ,θέλω μια καλύτερη συσκευή αν γίνεται δικαρτη. Μου έχει σπάσει τα νεύρα το δακτυλικό παιδιά...Είναι λες και δεν υπάρχει,όπως επίσης και να πατάω αυτο το διαολο κουμπί στη μέση.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) Θέλω 800άρα όπως και δηποτε. Και ένα καλύτερο τηλ απο ετούτο που εχω τώρα,αν γίνεται δικαρτο,με εξίσου καλή αυτονομία. Εν ολίγοις ,θέλω μια καλύτερη συσκευή αν γίνεται δικαρτη. Μου έχει σπάσει τα νεύρα το δακτυλικό παιδιά...Είναι λες και δεν υπάρχει,όπως επίσης και να πατάω αυτο το διαολο κουμπί στη μέση.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακομα και αν εχει κατωτερη καμερα ή επεξεργαστη; Μην στα ρωταμε ενα ενα, απαντα αν θες λιγο αυτο που σου βαλα. Κατα τα αλλα μια καλη dual flagship συσκευη με το δαχτυλικο στη πλατη και τιμη που να μην ξεπερνα τα 700 ευρω ειναι το mate 9 dual https://www.skroutz.gr/s/10271610/Huawei-Mate-9-Dual-64GB.html . Αλλα περαν της μεγαλης οθονης (5.9 ιντσες) που εχει και οτι ειναι δικαρτο δεν ειναι καλυτερη συσκευη (ισως εφαμιλλη). Edited June 14, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vchristod84 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Zte axon 7? Στάλθηκε από το ZTE A2017 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. June 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Παιδιά καλύτερο από αυτό που εχω σε όλα. Ειδικά καμερα,αυτονομία,οθόνη Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) Να μου λεγες διαφορετικά συν και πλην οκ... καλύτερο ομως σε όλα δεν γινεται. Ειδικά οθονη δεν θα βρεις καλύτερη. Κάτσε εκεί που είσαι. Edited June 14, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Το δακτυλικο δεν απενεργοποιειται;αν ναι γιατι να αλλαξεις συσκευη αφου αυτο ειναι το βασικο προβλημα; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. June 14, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 (edited) Να μου λεγες διαφορετικά συν και πλην οκ... καλύτερο ομως σε όλα δεν γινεται. Ειδικά οθονη δεν θα βρεις καλύτερη. Κάτσε εκεί που είσαι. Τα: s8 ,htc u11 ή να περιμένω το νέο one plus; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 14, 2017 by aplostra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Τα: s8 ,htc u11 ή να περιμένω το νέο one plus; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να περιμένεις γενικά. Και θα βγουν καινούργιες συσκευές και θα πέσουν οι τιμές σε αυτά που υπάρχουν ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Θέλω 800άρα όπως και δηποτε. Και ένα καλύτερο τηλ απο ετούτο που εχω τώρα,αν γίνεται δικαρτο,με εξίσου καλή αυτονομία. Εν ολίγοις ,θέλω μια καλύτερη συσκευή αν γίνεται δικαρτη. Μου έχει σπάσει τα νεύρα το δακτυλικό παιδιά...Είναι λες και δεν υπάρχει,όπως επίσης και να πατάω αυτο το διαολο κουμπί στη μέση.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν εννοείς ότι δεν πιάνει το δακτυλικό Τότε σίγουρα έχεις Nova και είναι θέμα ρύθμισης Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Σαν σύνολο το Mate 9 και το p10 plus με μια μικρή υποχωρηση στην Camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 iPhone 7 plus θα μπορούσες να δεις αλλιώς να περιμένεις κάποια καινούργια ναυαρχίδα για να δεις ουσιαστικές διάφορες αν θέλεις να πας μόνο σε android Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. June 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 iPhone 7 plus θα μπορούσες να δεις αλλιώς να περιμένεις κάποια καινούργια ναυαρχίδα για να δεις ουσιαστικές διάφορες αν θέλεις να πας μόνο σε android Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν συγκρίνεται με το αιφον απλά. Τα έβαλα πλάι πλάι με ενός φίλου μου και γελαγαμε... Θα περιμένω u11 κ 1+ , Κάτι σιαομι και χουαγουει κλπ Ούτε καν. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Δεν συγκρίνεται με το αιφον απλά. Τα έβαλα πλάι πλάι με ενός φίλου μου και γελαγαμε... Θα περιμένω u11 κ 1+ , Κάτι σιαομι και χουαγουει κλπ Ούτε καν. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα Huawei κακως τα αποριπτεις,μια χαρα κινητα ειναι και τιμια στα λεφτα τους.Τα Xiaomi επισης ειναι σκυλια,αλλα σε καμερες δεν τα πανε τοσο καλα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Το δακτυλικο αποτύπωμα στο s7 edge είναι για μένα φοβερό και ξεκλειδώνει ΠΆΝΤΑ με την πρώτη και πολύ γρήγορα αλλά αφού εσένα δεν σ κάνει... S8 plus και γω προτείνω δικαρτο βγάζει μόνο εκτός Ευρώπης και έχει κ 6gb ram Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. June 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Το δακτυλικο αποτύπωμα στο s7 edge είναι για μένα φοβερό και ξεκλειδώνει ΠΆΝΤΑ με την πρώτη και πολύ γρήγορα αλλά αφού εσένα δεν σ κάνει... S8 plus και γω προτείνω δικαρτο βγάζει μόνο εκτός Ευρώπης και έχει κ 6gb ram Ναι αλλά είναι τεράστιο.... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2017 Εγω θα σου ελεγα να δεις και lg g6! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. June 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2017 Κάτσε εκεί που είσαι. Πολλά τα λεφτά και λίγες οι αναβαθμίσεις που θα δεις. Περίμενε νοτε8 πιξελ2 Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts