gregorisvas Δημ. August 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2010 Τελικά μπήκε ο H/K CA470 ενισχυτής με sub Kicker Comp12άρι :p (μόλις είδα οτι μου έβαλε αυτό θυμήθηκα το post σου φίλε :lol: )..Δεν έχω τρελές απαιτήσεις και ο ήχος με ικανοποιεί 10000%... :D Ούτως ή άλλως απ' τη στιγμή που η αρχή έγινε στο μέλλον μπορώ να σουτάρω το Kicker και βάζω κάτι καλύτερο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 καλοριζικο!!! επισης, μπορει το κικερακι να μην ειναι κατι ακριβο, ομως δωσε βαση στο στρωσιμο του!!!! για λιγο καιρο παιζε χαμηλα και χαλαρα!!! ΟΚ;;; καλα ακουσματα... και οταν θα θελησεις να βαλεις κατι πιο ποιοτικο σε sub, ριξε πανω ενα Focal Polyglass 11αρι..! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) Τί θα γίνει, εγώ θα το ξεθάβω? :lol: Τέλοσπάντων :p Το καινούργιο απόκτημα :grin: W505R.. :) [/url]http://img847.imageshack.us/img847/8876/img20110505211633.th.jpg Edited May 6, 2011 by gregorisvas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. May 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2011 Ως υπευθυνος και σοβαρος πολιτης δεν με ενδιαφερουν τηλεορασεις η 800kw ηχοσυστηματα στο αυτοκινητο μου,η να κρεμονται gps απο οπου φανταστω. Μελημα μου στο 2011 ητανε να απελευθερωσω τα χερια μου απο το κινητο την ωρα οδηγησης. Τυχαια ειδα ενα φυλλαδιο toy lidl οπου ειχε ενα radio-cd προσφορα 69 ευρω. Εκτος απο ανοιχτη ακροαση μεσω bluetooth(το μονο που κανω παταω στο κινητο η το ηχοσυστημα το κουμπι απαντησης),εχει usb υποδοχη μπροστα,αλλα και υποδοχη καρτα mmc! Λεγεται silver crest,ειναι γερμανικης κατασκευης εκτος απο το τηλεχειρηστηριο που ειναι κινεζικης. Εχει 2 χρονια εγγυηση,και 6 μηνες τωρα δουλευει απροβληματιστα! Σαν αποδοση ειναι 4χ50 και παιζει πολυ καλυτερα απο το kenwood που ειχα πριν.Εχει πολλες ρυθμισεις στον ηχο,και loudness! To μικροφωνο ειναι αυτοκολητο και μπηκε ψηλα αριστερα απο την κονσολα. Ακουω και ακουγομαι πεντακαθαρα οταν μιλαω μεσω τηλεφωνου! Eπισης παιζει μεσω bluetooth στο radio-cd οτι κομματια εχω στο .....κινητο!!!!!(vivaz). Φιλοι μου το ψαχνουν.....απελπισμενα :lol::lol::lol::lol::lol: (πριν το παρω ετρωγα καζουρα και δουλεμα.....):lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 κανενα site που να εχει μοντες με laptop netbook η tamblet pc η οθονες στο ταμπλο του αυτοκινητου υπαρχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachaoulis Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 καλησπερα στο φορουμ..ειχα εναν ενισχυτη 4καναλο οπου επαιζε τα 2 πισω ηχεια και το sub. ομως τον εβγαλα και τωρα παιζουν μονο τα μπροστα ηχεια απο την πηγη.τι να κανω για να παιξουν και τα πισω? Παράθεση Δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι,υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά μάρκα Ράδιο cd/mp3 να αγοράσω , διότι είμαι νέα οδηγός:wink:!!! Θέλω να δώσω μέχρι 60€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Ας ξεθαψω λιγο το θεμα. Εχω μια παλια cd-ιερα απο cd changer της clarion, δυστυχως το ραδιο εχει χαλασει, υπαρχει τροπος αξιοποιησης της, ισως με καποιο αλλο? Οχι αναγκαστικα για να ξαναμπει σε αυτοκινητο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Ας ξεθαψω λιγο το θεμα. Εχω μια παλια cd-ιερα απο cd changer της clarion, δυστυχως το ραδιο εχει χαλασει, υπαρχει τροπος αξιοποιησης της, ισως με καποιο αλλο? Οχι αναγκαστικα για να ξαναμπει σε αυτοκινητο. Βάζεις μετασχηματιστή στην τροφοδοσία του, βάζεις τα ηχεία που θες και να ένα ηχοσύστημα. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 Κάτι οικονομικό με κόστος έως 70ευρώ για αγορά ενός νέου cd/mp3 player για το αυτοκίνητο; Τα βασικά που με ενδιαφέρουν είναι να υπάρχει θύρα usb, να παίζει αρχεία ήχου mp3/mp4, bluetooth, εύκολη αφαίρεση πρόσοψης, με ισχύς 4x50, καμιά έξοδο για να τοποθετώ κανένα mp3 player αν θελήσω και με καλό δέκτη ραδιοφώνου. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Καλησπέρα παιδιά.. Τις τελευταίες μέρες ψάχνω για 2din οθόνη για το αυτοκίνητο μου και το μου χει κεντρίσει το ενδιαφέρον η eonon g2110f εκτός από την προσιτή τιμή της μ αρέσουν και οι δυνατότητες που φαίνεται να χει μιας και στην ουσία είναι σαν ένα σταθερό ταμπλετ με android.Ωστόσο έχω κάποιες απορίες¨: η συσκευή όντως λειτουργεί όπως το android που έχουμε συνηθίσει δηλ θα μπορώ να βάλω gps πχ της navigon κατεβασμένο από torrent όπως έχω στο note μου και το ταμπλετ μου??? Απ ότι εχω καταλάβει έρχεται με android 4.4.4 κιτ κατ αυτό με κάποιο τρόπο αναβαθμιζεται ????? Δηλ με ροοτ η αλλο τροπο??? Έπειτα αν κάποιος την έχει δοκιμάσει θα ήταν πολύ καλό να μας δώσει ένα feedback γτ φαίνεται πολύ καλή για την τιμή της.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί με τέτοια «κελεπούρια». Δες το παρακάτω review: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Δεν είναι το ίδιο αυτό είναι το παλιό είδα και ένα άλλο βίντεο που δείχνει να έκατσε καλα .... δεν με ενοχλεί το κομμάτι της τοποθέτησης όσο το αν κάποιος το χει βάλει και μπορεί να μου πει για το λειτουργικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Έχετε υπόψιν 1DIN πηγή που να παίζει FLAC από USB και κάρτα μνήμης; Έχω βρει μια καινούρια Kenwood στα 140€ https://www.skroutz.gr/s/8244269/Kenwood-KDC-X5000BT.html Ας είναι και σκέτο media player χωρίς CD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 κανα φθηνο 1din; να παιζει usb mp3, cd καλοδεχουμενο. τα Noname των 20-30 € κανουν δουλεια; δε ψαχνω κατι σουπερ ουαου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 κανα φθηνο 1din; να παιζει usb mp3, cd καλοδεχουμενο. τα Noname των 20-30 € κανουν δουλεια; δε ψαχνω κατι σουπερ ουαου Εγώ Είχα πάρει αυτό σε προσφορά της mm στα 20 ευρώ https://www.skroutz.gr/s/4729441/Osio-ACO-4360U.html Μια χαρά είναι. Του λείπει λίγο ένταση αλλά για τα λεφτά που έδωσα είναι τέλειο. Παίρνει sd, usb, και έχει και θύρα aux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 απ οτι βλεπω δεν εχει καλη ληψη fm. χαμηλη ενταση ε; cd δε παιρνει; κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 απ οτι βλεπω δεν εχει καλη ληψη fm. χαμηλη ενταση ε; cd δε παιρνει; κατι αλλο; μια χαρά είναι το ραδιόφωνο. άντε καμιά φορά να χάσει λίγο το σήμα, τπτ το ιδιαίτερο. όχι cd δεν παίρνει. για την ένταση απλά στο τέρμα δεν θα σε κουφάνει. μια χαρά είναι για απλή χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 κανα φθηνο 1din; να παιζει usb mp3, cd καλοδεχουμενο. τα Noname των 20-30 € κανουν δουλεια; δε ψαχνω κατι σουπερ ουαου Aμα δεν εχεις απαιτησεις, σε ποιοτητα ηχου κανουν και τα φτηνιαρικα που καμια φορα εχουν λειτουργιες που αλλου της πληρωνεις χρησαφι. Πχ ειχα παρει καποτε στο Jimny ενα Felix που ειχε μεχρι και Bluetooth (το οποιο δουλευε αψογα) γυρω στα 40€ και ηταν και 4x45Watt και το Aux μπροστα για να βαζω ευκολα το ipod. Βεβαια μετα απο 5-6 χρονια τα εφτυσε η οθονη του και εδειχνε ολο το καντραν φωτισμενο αλλα μικρο το κακο ειχα μαθει τις μπαντες απεξω. :p Το BT παντως για την εποχη του ηταν θεικο και απροβληματιστο το ειχα κατευχαριστηθει. Εχει ενα αντιστοιχο βλεπω τωρα στα media markt Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 δεν εχω τρελες απαιτησεις, θελω ομως να ακουω μουσικη ιακονοποιητικα. οχι απαραιτητα δυνατα 2 ηχεια εχει το αμαξι μπροστα. τωρα εχω ενα jvc το οποιο κανει διαφορα (δε διαβαζει το cd, το γυρναει σε fm). για αυτο θελω να το αλλαξω. ωραιο φαινεται αυτο στα ~50!!! αλλα ειναι διπλασιο budget απ το αρχικο μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 δεν εχω τρελες απαιτησεις, θελω ομως να ακουω μουσικη ιακονοποιητικα. οχι απαραιτητα δυνατα 2 ηχεια εχει το αμαξι μπροστα. τωρα εχω ενα jvc το οποιο κανει διαφορα (δε διαβαζει το cd, το γυρναει σε fm). για αυτο θελω να το αλλαξω. ωραιο φαινεται αυτο στα ~50!!! αλλα ειναι διπλασιο budget απ το αρχικο μου! Αυτα που ειναι στα 25~30€ εχουν ισχυ γυρω στα 20Watt ομως με δυο ηχεια θα σου φαινεται πολυ χαμηλος ο ηχος. Η αλλη λυση ειναι να τραγουδας εσυ! :p :lol: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 καταλαβα! αρα παω για 50ρικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 καταλαβα! αρα παω για 50ρικο Κανε και εναν ελεγχο ομως στο skroutz μπας και βρεις τιποτα και το γλυτωσεις. Στο 50αρι ομως βρισκεις και επωνυμα πραγματα παντως. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 (edited) Παιδες πήγα σε ένα κατάστημα να ρωτήσω για ηχοσυστημα αυτοκινήτου μεσω γνωστού για καλύτερη τιμη Έχω ένα Mitsubishi Colt 5θυρο του 2005 και ο εργοστασιακος ήχος είναι αηδία... Μου πρότεινε μια πηγή pioneer που έχει λέει και ρύθμιση για subwoofer ξεχωριστή, δύο 6μισαρια επαγγελματικά ηχεία syka για μπρος, έναν ενισχυτή 2.200watt, ένα 12αρι sub, 2 κορνες, και όλα μαζί γύρω στα 400 με 450 ευρώ. Είναι καλά για ηχοσυστημα? Τον ρώτησα για πίσω ηχεία μου λέει αν βάλεις θα βάλεις 8αρια και όχι στις πόρτες αλλά πίσω σε εκείνο που σηκώνεται με το πορτ μπαγαζ αλλά μετά ξεφεύγει η τιμή γιατί θέλει κατασκευή έξτρα. Edited November 17, 2016 by mkbhd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. November 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2016 Παιδες πήγα σε ένα κατάστημα να ρωτήσω για ηχοσυστημα αυτοκινήτου μεσω γνωστού για καλύτερη τιμη Έχω ένα Mitsubishi Colt 5θυρο του 2005 και ο εργοστασιακος ήχος είναι αηδία... Μου πρότεινε μια πηγή pioneer που έχει λέει και ρύθμιση για subwoofer ξεχωριστή, δύο 6μισαρια επαγγελματικά ηχεία syka για μπρος, έναν ενισχυτή 2.200watt, ένα 12αρι sub, 2 κορνες, και όλα μαζί γύρω στα 400 με 450 ευρώ. Είναι καλά για ηχοσυστημα? Τον ρώτησα για πίσω ηχεία μου λέει αν βάλεις θα βάλεις 8αρια και όχι στις πόρτες αλλά πίσω σε εκείνο που σηκώνεται με το πορτ μπαγαζ αλλά μετά ξεφεύγει η τιμή γιατί θέλει κατασκευή έξτρα. ΦΥΓΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ! Κανένα σοβαρό κατάστημα car audio δεν θα σου έλεγε τόσες χαζομάρες (το λέω ευγενικά). Εκτός αν σε έκοψε για κάγκουρα... Για να ακούσεις ποιοτικά χρειάζεσαι μια επώνυμη πηγή (η Pioneer μια χαρά είναι, Όπως και οι υπόλοιπες γνωστές γιαπωνέζικες εταιρίες) ένα σετάκι διαιρούμενα ηχεία π.χ. Helix, Focal κτλ (όχι "επαγγελματικά", κόρνες και λοιπές αηδίες) κι ένα επίσης επώνυμο δικάναλο ενισχυτή (με ισχύ 2χ50 ως 2x100 πραγματικά Watt). Αν συνεχίζει κάτι να σου λείπει, προσθέτεις ένα σαμπάκι και κάνεις τον ενισχυτή τετρακάναλο. Εννοείται ότι πίσω ηχεία δεν βάζεις! Βρες λοιπόν ένα σωστό κατάστημα να σε συμβουλέψει σωστά και να σου κάνει μια σωστή εγκατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts