Panosjgr Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Καλημέρα σας, Μία ερώτηση και όποιος μπορεί και γνωρίζει ας απαντήσει. Αύριο ταξιδεύουμε για Ιταλία και έχουμε 3 κινητά Cosmote 1 με συμβόλαιο 1 με καρτοσυμβόλαιο και 1 whats Up. Πρέπει να πάρουμε τηλέφωνο στην Cosmote η να περάσουμε από κατάστημα για να ενεργοποιηθεί το roaming ή δεν χρειάζεται και είναι ενεργοποιημένο εξ ορισμού; Σας Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Δεν χρειάζετε . Είναι ενεργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. February 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2019 Για τα συμβόλαια καλύτερα θα ήταν να πάρετε τηλέφωνο , γιατί συνήθως δεν είναι ενεργοποιημένη η περιαγωγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Για Ουγγαρία ποιος από του εγχώριους παροχους έχει την καλύτερη κάλυψη; Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Για Ουγγαρία ποιος από του εγχώριους παροχους έχει την καλύτερη κάλυψη; Η cosmote συνδέεται στην Telekom HU Η wind Στην Telenor Η Vodafone Στην vodafone HU Το Φεβρουάριο που πήγα Βουδαπέστη με την Vodafone δεν είχα κανένα θέμα στην κάλυψη ούτε από άποψη ταχυτήτων είχα θέμα στην Vodafone. Τώρα η Telekom είχε πολυ καλές ταχύτητες αλλα στην κάλυψη είχε θεματάκια ειδικά σε κάποια στενά Κάτι το οποίο δεν είχε η Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 (edited) Αν βρεθεί κάποιος Ελβετία ας έχει μια εικόνα.. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Edited June 18, 2019 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Η Ελβετία δεν ανήκει στην Ε.Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Η Ελβετία δεν ανήκει στην Ε.Ε. Ναι μπιλ το ξέρω πληροφοριακά το ανεβασα για όποιον βρεθεί για λίγο η πολύ στη χώρα. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Καλησπέρα. Έχω χάσει λίγο τη μπάλα με τη Cosmote...δεν καταλαβαίνω τι τα "travel & surf", "traveller" κτλ Τι ισχύει, πρακτικά, με το roaming? Τι πρεπει να κάνω (σε 1 συμβόλαιο και 1 κοσμοκάρτα) για να έχω το χρόνο ομιλίας και τα GBs μου σε ταξίδι στην ΕΕ? (συγκεκριμένα, Γερμανία) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Καλησπέρα. Έχω χάσει λίγο τη μπάλα με τη Cosmote...δεν καταλαβαίνω τι τα "travel & surf", "traveller" κτλ Τι ισχύει, πρακτικά, με το roaming? Τι πρεπει να κάνω (σε 1 συμβόλαιο και 1 κοσμοκάρτα) για να έχω το χρόνο ομιλίας και τα GBs μου σε ταξίδι στην ΕΕ? (συγκεκριμένα, Γερμανία) Ευχαριστώ. Τίποτα απολύτως, η Γερμανία είναι στην ΕΕ. Τα πακέτα που διαβάζεις είναι για εκτός ΕΕ. Προσοχή κοντά στα σύνορα με Ελβετία, αν γυρίσεις σε Ελβετικό δίκτυο δεν είσαι στην ΕΕ και χρεώνει χρυσάφι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Οπως λεει ο παραπάνω συν ότι στις ρυθμίσεις του δικτύου να εχεις ενεργο το roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Ναι μπιλ το ξέρω πληροφοριακά το ανεβασα για όποιον βρεθεί για λίγο η πολύ στη χώρα. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Καλημέρα σας. Θα ταξιδέψω Ελβετία σε 1 βδομάδα περίπου. Κάποια οικονομική κάρτα για Ίντερνετ ξέρετε; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=451675 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Καλημέρα σας. Θα ταξιδέψω Ελβετία σε 1 βδομάδα περίπου. Κάποια οικονομική κάρτα για Ίντερνετ ξέρετε; Sent from my iPhone using Tapatalk Swisscom ή Sunrise καρτοκινητό με ταυτοποίηση διαβατηρίου από το αεροδρόμιο. Ζητάς να χρεώνεσαι με την ημερα για απεριόριστα τηλέφωνα και internet. Χρεώνει 3 φράγκα την ημέρα και έχεις τα πάντα εντός Ελβετίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Κανουργιο νουμερο Frog που ενεργοποίηθηκε αρχές Νοεμβρίου και δεν τρώει απο το πακέτο 60 λεπτα προς ολους με.3 ευρώ τώρα που είμαι σε περιαγωγή. Ετσι θα έπρεπε να ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Το frog τρώει κανονικά τα 60 αγορασμένα λεπτά. Δεν τρώει από τα 60 ή 100 Bonus ανανέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Δηλαδή αν το πάρεις σε εβδομαδα διπλασιασμού, μονο 60 απο τα 120 μπορείς να εχεις σε περιαγωγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Δηλαδή αν το πάρεις σε εβδομαδα διπλασιασμού, μονο 60 απο τα 120 μπορείς να εχεις σε περιαγωγή? Και αν ισχύει αυτό, τι γίνεται με τα λεπτά που μαζεύονται από ανανεώσεις και μεταφορά του χρόνου? εγώ έχω σε μια κάρτα 450 λεπτά περίπου από λεπτά που δεν κατανάλωσα και μεταφερθήκαν με την αγορά νέων πακέτων.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Δηλαδή αν το πάρεις σε εβδομαδα διπλασιασμού, μονο 60 απο τα 120 μπορείς να εχεις σε περιαγωγή? Δηλαδή κατάλαβες λάθος. Δεν έγραψα κάτι τέτιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Το frog τρώει κανονικά τα 60 αγορασμένα λεπτά. Δεν τρώει από τα 60 ή 100 Bonus ανανέωσης. Δηλαδή κατάλαβες λάθος. Δεν έγραψα κάτι τέτιο. Μερικές φορές απορώ... από ένα απλό μέλος ίσως και να το περίμενα, αλλά από έναν Moderator? Έγραψες ένα μνμ και δεν μας είπες ΤΙΠΟΤΑ, απλά ότι ο φίλος κατάλαβε λάθος. Τεσπα, επειδή και εγώ "κατάλαβα λάθος" δεν μας λες τι έπρεπε να καταλάβουμε από το ποστ σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Οτιδήποτε αγοράζεις είναι διαθέσιμο για περιαγωγή σε ΕΕ... Ακόμα και τον μόνιμο διπλασιασμό από τα 60 στα 120.. Ακόμα και από τα δεδομένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Να προσθέσω, οποιοδήποτε πακέτο ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ αγοράσεις. Για τα 60+60 δεν ξέρω, αλλά σίγουρα θα ισχύουν τα πρώτα 60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Το frog τρώει κανονικά τα 60 αγορασμένα λεπτά. Δεν τρώει από τα 60 ή 100 Bonus ανανέωσης. Δηλαδή κατάλαβες λάθος. Δεν έγραψα κάτι τέτιο. Μερικές φορές απορώ... από ένα απλό μέλος ίσως και να το περίμενα, αλλά από έναν Moderator? Έγραψες ένα μνμ και δεν μας είπες ΤΙΠΟΤΑ, απλά ότι ο φίλος κατάλαβε λάθος. Τεσπα, επειδή και εγώ "κατάλαβα λάθος" δεν μας λες τι έπρεπε να καταλάβουμε από το ποστ σου? Όσες παραθέσεις και να κάνεις , εγώ μίλησα για τα 60 ή 100 από Bonus Ανανέωσης. Για αγορά 60 ή 120 δεν μίλησα. Τελικά τα λεγόμενα του moderator μπορούν να παρερμηνευτούν εξίσου με τα λεγόμενα οποιουδήποτε μέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Όσες παραθέσεις και να κάνεις , εγώ μίλησα για τα 60 ή 100 από Bonus Ανανέωσης. Για αγορά 60 ή 120 δεν μίλησα. Τελικά τα λεγόμενα του moderator μπορούν να παρερμηνευτούν εξίσου με τα λεγόμενα οποιουδήποτε μέλους. Τα 100' ως μπόνους ανανέωσης αποδίδονται τους πρώτους μήνες απο την ενεργοποίηση του αριθμού. Τα 60' σε ποια περιπτωση υπάρχουν ως μπόνους ανανεωσης; Εφ όσον υπάρχουν άτομα που δε γνωρίζουν σε τι αναφερεσαι, επομενο ειναι να υπαρξει παρεξηγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 (edited) Bonus Ανανέωσης 60 λεπτών προς Ελλάδα και άλλες χώρες υπάρχουν σε πολλές από τις κάρτες που δινουν σε μετανάστες. Αλλά όταν γράφω για 60 ή 100 λεπτά Bonus Ανανέωσης, είναι απλά Ελληνικά δεν γράφω σε άλλη γλώσσα. Η γραμματική ερμηνεία είναι 60 λεπτά Bonus ανανέωσης ή 100 λεπτά Bonus Ανανέωσης . Οποιαδήποτε άλλη έννοια θα είχε ένα κόμμα . Δηλαδή θα έγραφε "60 λεπτά , ή 100 Bonus ανανέωσης" Τώρα τυχαίνει μερικές φορές κάπιοι να διαβάζουν σαν να βρίσκονται σε κώμα. Μια δευτερη ματιά σε ότι διαβάζουμε συνήθως βοηθάει. Edited November 19, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts