ταξιδιωτης22 Δημ. November 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2006 χμ μηπως το παρατραβανε?ελπιζω να μην το κανουν την υπερτατη μουφα στις επομενες ταινιες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Μούφα, δύσκολο. Το ίδιο πρωτότυπο και καθηλωτικό, μπορεί. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Μούφα, δύσκολο. Το ίδιο πρωτότυπο και καθηλωτικό, μπορεί. file mou kathilotiko nai alla prototupo den nomizo. sti deuteri mporei na emeines me to stoma anoihto pali sto telos omos den eides kati prototupo kathos den xefuge apo ta standar tis protis oute parousiase kati neo. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Μούφα, δύσκολο. Το ίδιο πρωτότυπο και καθηλωτικό, μπορεί. κοιταξε ομως το να βγαλουν 4 ταινιες θελει πολυ μυαλο και πολυ καλη δουλεια ωστε να μας αφησει ικανοποιημενους το αποτελεσμα.ελπιζω η επιτυχια του saw να τους δωσει εμπνευση για κατι δυνατο και εξυπνο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 κοιταξε ομως το να βγαλουν 4 ταινιες θελει πολυ μυαλο και πολυ καλη δουλεια ωστε να μας αφησει ικανοποιημενους το αποτελεσμα.ελπιζω η επιτυχια του saw να τους δωσει εμπνευση για κατι δυνατο και εξυπνο. den nomizo pos tha mas apogoiteusoun sigoura tha skeftoun kati trelo pali. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 μακαρι...αλλα 5 συνεχεια μου φαινεται καπως τραβηγμενη... βεβαια θα εξαρτηθει και απο την πορεια των 3 και 4.. Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 κοιταξε ομως το να βγαλουν 4 ταινιες θελει πολυ μυαλο και πολυ καλη δουλεια ωστε να μας αφησει ικανοποιημενους το αποτελεσμα.ελπιζω η επιτυχια του saw να τους δωσει εμπνευση για κατι δυνατο και εξυπνο. Mη μου το λες εμένα, εγώ αυτό πιστεύω! Αλλά βέβαια, αυτό πίστευα και με άλλες αγαπημένες ταινίες (π.χ. Ring) και απογοητεύτηκα! Θα δούμε, ας μη βιαζόμαστε :D Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 εννοειται πως δεν βιαζομαστε,η υπομονη ειναι αρετη,κι εγω περιμενω πως καιπως οι συνεχειες να ειναι πολυ καλες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 ...Για όποιον έχει "κατεβάσει" το saw 3 ας πάρει και τους υπότιτλους από ΕΔΩ!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Thnx! Αν κ θα περιμενω να την απολαυσω την ταινια στις μεγαλες οθονες!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Thnx! Αν κ θα περιμενω να την απολαυσω την ταινια στις μεγαλες οθονες!! Ε, χαλαρά και γώ αυτό περιμένω... τέτοιο έργο είναι για σινεμάδακι, μεταμεσονύχτια προβολή, δυνατός ήχος, απόλυτο σκοτάδι ...και φυσικά 5 κιλά ποπ κορν! Άντε και κανά μωρό δίπλα σου! (...έχουν ένα "καλό" συνήθειο να πιάνονται από * "κάπου" στις τρομακτικές σκηνές;) :O ) *Υ.Σ. ...στο μπράτσο εννοώ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Δεν αλλάζει σιγά σιγά και η δημοσκόπηση, να γίνει ας πούμε αν μας άρεσε το saw3; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 οσοι το δατε τι εχετε να πειτε σε σχεση μετα 2 προηγουμενα? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2006 Παιδια ποτε θα την εχουν οι σινεμαδες εδω;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Παιδια ποτε θα την εχουν οι σινεμαδες εδω;; 9 Νοεμβρίου, αύριο δηλαδή :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 file mou kathilotiko nai alla prototupo den nomizo. sti deuteri mporei na emeines me to stoma anoihto pali sto telos omos den eides kati prototupo kathos den xefuge apo ta standar tis protis oute parousiase kati neo. Κοίτα δεν μιλάμε για τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ή τον Spiderman. Μιλάμε για μια ταινία τρόμου-splatter. Πόσο διαφορετική μπορεί να είναι η πρώτη από τη δεύτερη χωρίς να χάσει κιόλας αυτό ακριβώς που την έκανε να ξεχωρίζει;; Κατά τη γνώμη μου η δεύτερη είναι ισάξια αν όχι καλύτερη από την πρώτη. ΟΚ. Η πρώτη ήταν...πρωτότυπη, πρότεινε κάτι που σπάνια είχαμε ξαναδεί (εξυπνάδα σε ταινία τρόμου)... Αλλά και η δεύτερη πολύ έξυπνη ήταν, οι ανατροπές ήταν συνεχόμενες, το φινάλε συναρπαστικό. Τουλάχιστον εξυπνότερη από τον μέσο όρο των ανάλογων ταινιών. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 today is the day:D Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terakos Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 Το βραδυ εχω εισητιρια για την πρεμιερα μολις επιστρεψω θα σας πω νεα και εντυπωσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 κ σημερα η μεγαλη πρεμιερα. πιστευω για αλλη μια φορα δεν θα ξερεις τι να περιμενεις. οσοι το εχουν δει μεχρι στιγμης μου εχουν πει οτι ειναι πολυ καλο.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. November 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2006 έτσι κ διαβάσω σχόλιο χωρίς spoiler--->:chair::whip: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Καλη η ταινια... Παλι αναπαντεχο τελος και γενικα σε κραταει να δεις τι θα ακολουθησει! Αξιζει να τη δειτε στι σινεμα και οχι στο pc σε χαμηλη ποιοτητα...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 τετοιες ταινιες δεν ειναι για pc,αυριο θα παω κι εγω να την δω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slide13 Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Wra n mpei loipon k t SaWIII sti dimoskopisi... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Tzitzikos the cat.!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndoe Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 καλύτερο απο το ΙΙ αλλά σαφώς κατώτερο απο το Ι. Το είδα χθες το βράδυ και το μόνο που έχω να πώ είναι οτι τουλάχιστον έχει λίγο αγωνία και εξηγεί και ορισμένα πράγματα απο το Ι. Πολύ αίμα όμως ρε παιδιά :lol: Παράθεση "I'm also not very analytical. You know I don't spend a lot of time thinking about myself, about why I do things." George W. Bush, aboard Air Force One, June 4, 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Το είδα χθές, με μια λέξη: απαράδεκτο. Αυτή την φορά η ανατροπή δεν έκανε την παραμικρή εντύπωση. Η παρέα μου είχε ήδη υποψιαστεί απο την μέση της ταινίας πως ο τύπος που βασάνιζαν ήταν άντρας είτε της γιατρού είτε της Αμάντα ενω στο διάλλειμα είμασταν σίγουροι πως παίζει confrontation μεα τους 4 στο δωμάτιο. Η απορια μου, πως είναι δυνατόν να υπάρξει 4 όταν και ο Jigsaw και η Amada είναι νεκτοί., όχι οτι θα το δω αλλα λέμε. Κρίμα γιατι και το 1 και το 2 ήταν πολύ ανωτερες και πιο ανατρεπτικές ταινίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts